fredag 23 januari 2015

Ta hit våra pengar, scumbags!

Kom tillbaka, Kapten Sverige!!

Doge Doggelito: -"Samhällsklimatet har hårdnat. Pigga, starka, unga människor är arbetslösa medan äldre får göra fyra människors jobb. Och Gösta får bara ett halvt ägg om dan på äldrevården. Medan direktörerna roffar åt sej pengar för fyra, fem livslängder till.
I skolorna får barnen som är vår framtid bara 7 kronor per lunchtallrik inklusive bröd mjölk och smör medan skurkar och banditer glider på räkmackor och får en tallrik för hela 35 kronor.
Var är alla pengarna som betalas in i skatt av så många människor? Det är hål i påsen av resurserna som är till för det allmännas bästa."


-"I samma anda handlar det om att sjukvården ska bli lönsam. Hur ska det gå till? Var är etiken? Allt var betalt i förväg. Nu lånar landstinget pengar i amerikanska banker till personalens löner. Storsjukhusen kan tänkas säljas ut till utländska intressen. Vad leder det till i framtiden?
Folk har betalat skatt i alla tider för att känna tryggheten av att det finns sjukvård, äldrevård och pensioner när den tiden kommer. Nu vet vi inte längre om det kommer att finnas några pensioner överhuvudtaget.
Vi är lurade!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar