torsdag 22 januari 2015

Marcus Birro - unplugged.

Dissidenter i Sverige brukar efter massdreven, snabbt pudla och komma krypande tillbaka som bleka, håglösa och lydiga zombisar. Det är därför som jag blir så överlycklig över att Marcus Birro äntligen tillåts fortsätta beröra oss, nu av och till från Th (tidningen Härjedalen - som verkar vara Charlie på riktigt).  

Det är en Birro, som inte har glömt, som inte tänker låta dom komma undan, dom som njöt av att klä av honom, trampa på honom och hånflinande sparka på honom när han redan låg. Det ger oss andra en gnutta hopp, medias underkastelse är inte total, så länge nån publicerar avslöjande sanningar om statsmedia och Södermalms rättänkande så vågar vi andas.  

Däremot blev jag skrämd och rosenrasande när jag läste de få kommentarerna. Jag tänkte mig att folk, liksom jag, skulle uttrycka lättnad och glädje över en Birro fri som en fågel. Men där fanns han, ett av ärkesvinen "Satanicsolution", en skrivare som inte nöjer sig med blod. Hans liv är uppbyggt av extremistiskt Birrohat, och trängtan efter att tillintetgöra och utplåna en medmänniska som understår sig att ha andra synpunkter än de av Helin/Mattsonska tillrättalagda. 




3 kommentarer:

  1. Erkännes
    Off Topic
    Malmö Aviation byter namn
    Till - håll i er nu!
    "Bra"...
    Är det som en hyllning till Anita Ekberg?

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Bra???? Ska det uttalas på skånska, så blir det inte lätt för stockholmarna.

    SvaraRadera
  3. Kanske det.
    Men anatomin är väl ganska så lika?!"

    Jungman Jansson

    SvaraRadera