onsdag 28 januari 2015

90% kvinnor från Mellanöstern i Sverige går på olika bidragssystem.


Rasist -nyfascist-Björklund tycker att dom måste börja med att prata. Inte bara med varandra. Sen kanske, eventuellt, om de själva vill och känner för det - ingen press - kan de försiktigt skaffa sig andra ambitioner än att föda barn. 

Men om dom absolut inte vill, så kan de sönderstressade dubbelarbetande yrkeskvinnorna fortsätta försörja dem tills de själva stupar.

4 kommentarer:

  1. Jag var för ganska många år sedan, innan den värsta massinvandringen blev verklighet, på företagardagar. Jag kom i samspråk med en kvinna efteråt och hon tog upp invandrarkvinnors möjligheter till jobb. Somalier var det hon pratade om då. De kan inte få dessa kvinnor i arbete, de är analfabeter och de kunde roa vid tillställningar med lite mat och typiska handarbeten.

    Behöver nog inte säga mer, utom att vi inte hade ett rasistiskt samtal, det kom bara på tal. Så inte din blogg, Carina, blir smutskastad på grund av mig!/V

    SvaraRadera
  2. Oroa dig inte V, vi måste ha andrum i denna sinnessjukt korrekta värld. Antar att du läst om förföljelsen av bl.a denna beundransvärda kvinna, http://avpixlat.info/2015/01/24/rasistanklagad-utesluten-m-politiker-menar-sig-utsatt-for-haxjakt/
    Ut ur sin kontext har M-dårarna ryckt att "somalier är svårintegrerade".
    Om Sverige kunde se och erkänna på fakta vore det lättare att lösa problem som uppkommer. Det är redan fullt under mattan. Så fortsätt bara kommentera, V, det är med glädje jag läser och känner igen mig!

    SvaraRadera
  3. Tack!

    Glömmer aldrig en rektor för många år sedan, kanske början 2000- talet, som ville förklara hur svårt det var för vissa elever att klara skolarbetet. Hon skrev till kommunen om mer pengar för att kunna stödja barnen, hon beskrev att de varken kunde läsa eller skriva, de hade inga kunskaper med sig, de förstod inte datorer. Minns inte om hon gjorde en slags jämförelse, tror det var stenåldern eller öknen, med tanke på att de bara hade ett talspråk och inget mer. Det blev ett himla liv på journalister. De kallade henne rasist och det blev uppståndelse i flera tidningar.

    Jag tror att hon ville visa kommunen hur allvarlig situationen var, hur otroligt dålig beredskap barnen hade för ett liv i en svensk skola. Omsorgen låg i vädjan om mer resurser och att förklara läget.

    Jag blev väldigt ledsen då jag läste journalisternas hån. Att de bara orkar!/V

    SvaraRadera
  4. Folk vill se dig och mig och rektorn ovan, som rasister med "SD-ishjärtan". Jag börjar vänja mig vid en beskrivning som över huvud taget inte stämmer ,eller har nånting att göra med min personlighet att göra. Säkert inte din heller.

    SvaraRadera