lördag 29 mars 2014

Common sense om sommartider.


Sydafrika - våldtäktslandet.


Var  tredje minut (!!) blir ett barn våldtaget i Sydafrika, och tre barn dödas varje dag. 

Vad är det för fel på människor?


- "Du är sen till lektionen - ge mig 50 sit-ups!" Äntligen en konstruktiv idé om skoleländet.


Totalfiaskoskolorna existerar i hela EU,  i UK har man nu kallat in marinen för att patrullera klassrummen och bekämpa ligistelever och alla ouppfostrade egofixerade förstörare, och för att återställa ordningen och uppmärksamheten. Detta är en del av ett  £40,000 program för att  bättra på elevernas respekt och uppförande.

-"De kan verka lite "farliga" men vi respekterar dem", säger skolbarnen om de dialogmötena och de fysiska aktiviteterna som leds av exmarinsoldaterna. 

Allt detta för att tokliberalbrigaden inte vågade stå upp för respekten för vuxna och kunskap.  

Dock. 

Innan två månader har gått har de kränkta ringt ner DO med miljonkrav, och regeringen/MP fegbackat.



fredag 28 mars 2014

Om du hör en snabb duns,


när du kommer hem, så är det i alla fall inte din hund som snabbt som ögat kastat sig ner från din förbjudna säng och tittar mycket förvånat på dig. Inte alls. 

Det kan faktiskt vara precis vad som helst - utom det.

Minst lika illa i Sverige.


tisdag 25 mars 2014

Svensk problemlösning - bort med skolpengen, om några är kassa så ska alla vara lika kassa.


Peter Björkborg @pbjorkborg : -"Varför är vissa emot att ambitiösa och duktiga elever skall få välja den skola där de utvecklas som bäst?" 

Som i Nyköping, man lägger ner väl fungerande Borgmästarhagsskolan med högpresterande elever, och slår ihop med alla usla grundskolor till en ny megagrundstola. Slöseri? Obegripligt? 

För alla, utom för kommunen som ser framför sig att de duktiga eleverna i ren och skär solidaritet ska hjälpa upp de lågpresterande, och de usla svenska skolresultaten. 


Ni vet väl

vad det är.....eehhh....var....för dag idag?




Längtar alltid till Bryssel just denna dag, och den sagolika våffeldoften över hela stan.

Är det så?

Men what izz it???

måndag 24 mars 2014

Suck.


Hälsotrend för svenska gamla.

Meny: Tonfisksås utan fisk
SR

Triangulering.

För oss som inte hade förstått att det finns ett ord för det alliansen håller på och smusslar med, nämligen begreppet triangulering Samma sak som Bill Clinton 1996, och Tony Blairs New Labour. Reinfeldt har bara snott, rakt av.

Trianguleringsstrategin handlar om att i centrala frågor – där den egna politiken är mindre uppskattad än motståndarens – närma sig motståndaren och inta en ’tredje ståndpunkt’ mellan den som motståndaren har och den man tidigare själv intagit. 

Partierna kämpar för att utforma sin politik så att den framstår som attraktiv för den stora gruppen väljare som finns i det politiska kraftfältets mitt. 

Inte på nåt vis i världen för väljarna och folkets bästa. Utan för att lura så många som möjligt av oss att rösta så de får behålla makten över köttgrytan.

It´s a shit job, but somebody´s....



Kriminalvården ska börja använda hundar i behandlingen av personer som dömts till vård på rättspsykiatrisk klinik. Först ut blir rättspsyk i Öjebyn utanför Piteå.
Genom att ha med utbildade terapihundar under gruppsamtal och individuella samtal så hoppas man få fram känslor och reaktioner som man annars inte fått.(Hjälp!)
— Rädsla, ilska och skam. Det är affekter som våra hundvänner också delar. Vi kommer att använda dem som översättare av känslor, säger kuratorn. 

Terapi för hunden efteråt?

Roligaste måndagstwittret.

Fröken Swedenmark @NeaSwedenmark

-"Alliansens valtaktik: vara i opposition mot sig själv. Kritisera tidigare beslut och byt åsikt. Ofta."

söndag 23 mars 2014

Vad sysslar europeiska feminister med? Kan nån väcka dem. NU.



Brittiska toppadvokater har nu skrivit in vägledning till arvslagarna, som uppfyller shariakraven för testamentering, och nu ska gälla i brittiska domstolar.

 Brittisk lag kan nu lagenligt avfärda kvinnors rätt till hälften av arv, och helt utesluta icke-troende.

Det betyder att barn födda utanför äktenskapet och adopterade barn, helt kan nekas rätten till  korrekt, skälig och jämlik arvsfördelning eftersom de inte är "sharia-arvingar".

Så många år av arbetskraftsinvandring från länder i hela världen, och aldrig, aldrig skulle någon någonsin komma på den sjuka idén att vilja ändra på värdlandets lagar och regler. Förrän nu....

 Jag anser att de som inte vill följa det nya landets lagar måste lämna landet och resa hem.

dm