lördag 18 januari 2014

Michelle Obama fyller 50 år,


och till festen för USAs egen hälsoprofet ska man komma mätt, men med dansskorna på!





Hoppas att allt gammalt groll är över.

Handen på hjärtat - skulle du bli lydigare?

Om du kom till din bil och svor ve och förbannelse över den gula lappen och alla cyniska lapplisor, men fick ditt livs överraskning?
«Vi registrerar att din parkering bryter mot trafiklagen och Parkeringsförordningen. Fredrikstad önskar att framstå som en välskött stad med fokus på miljö och säkerhet, inte minst för alla våra trafikanter.
Denna gång har vi emellertid valt att inte ge dig kontrollavgift/parkeringsbot för överträdelsen. Vi uppmanar dig att nästa gång använda dig av våra många parkeringshus i Fredrikstad centrum. Ha en god dag.»

Vill inte gå på dagis!!

Den här hunden vill bara vara hemma hos husse - och han tänker inte ge sig!

fredag 17 januari 2014

Leninpriset??


johanesontwitter

Guillou tilldelas Leninpriset i år och cashar in 100 000 kronori mördarens namn.

- "Vem som får årets Hitlerpris är ännu inte avgjort." 

Stjärnorna på slottet i ny tappning.

På söndag är det premiär på Nyfiken på partiledaren-terapisessionerna, först ut  är Jonas Sjöstedt, V. Han berättar om sin jobbiga tid som barn,då han blev slagen på skolgården och som dyslektiker sågs han som ”dum i huvudet”. 

ZZZZzzzzZZZZZzzzzzzzz........


torsdag 16 januari 2014

-"Ingen fetma-epidemi i Nepal, Bangladesh och Etiopien."

Vilket land har den nyttigaste maten? Holland vinner, medan USA inte ens kvalar in topp 20. man har mätt tillgänglighet, pris, kvalitet och antalet kostrelaterade sjukdomar.  Bäst kvalitet och näringsvärde hittar man på Island, och sämst på Madagaskar. Högst grad av diabetes i Saudarabien och största problem med fetman är Kuwait. 

Sverige? Plats 5. Fast det var efter att regeringen låst in våra gamla på äldreboendena, tejpat igen talorganet, larmat av larmknappen, och placerat robotvakter vid dörrarna.

TOP 10 BEST COUNTRIES TO EAT IN

1. The Netherlands
2. France
3. Switzerland
4. Denmark
5. Sweden
6. Austria
7. Belgium
8. Ireland
9. Italy
10. Portugal

10 WORST COUNTRIES TO EAT IN

1. Chad
2. Angola
3. Ethiopia
4. Madagascar
5. Yemen
6. Niger
7. Burundi
8. Mozambique
9. Zimbabwe
10. Sierra Leone 

Tå-projektet i Norge läggs ner.


Skolordföranden i Fyresdal, Norge ger upp sina ansträngningar att införa ett alternativt projekt på dagis och i skolan.För nu har föräldrarna sagt nej till att barnen skulle dra sig i tårna tio minuter varje dag, efter inspiration från kinesisk medicin. Varför så negativa? 

Kan själv tänka mig att föreslå detta i Sveriges Riksdag. Så gör de i alla fall ingen annan idioti den stunden.


onsdag 15 januari 2014

Utländska tidningar gillar vänsterprassel,


de har fullt upp med Hollandes loveaffair. Allt går åt helsefyr för Hollandes socialistFrankrike - det är inte mycket som pekar uppåt. 

Svettigt torkar han sig i en intervju med sin näsd.... med sina trosor.....


tisdag 14 januari 2014

Björklunds tidstrendiga nysatsning på läsförståelse.

Robin Hood och prinsessan på ärten var i skolan i  Falun i
måndags. Det var lärarna som hade klätt ut sig för att locka sina elever till att läsa mer böcker. 

MPs valaffisch 2014.




MP sjösätter slutligen den tioårsplan för att bli Sveriges största parti som utarbetades ”lite på skoj” i kölvattnet på JMG-rapporten som visade att 45 procent av landets journalister röstar på MP.

Anders Borg - dags att börja spara igen.

I söndags gick Golden Globe galan av stapeln i Hollywood, och trenden för män är tydlig 2014 - en hästsvans eller skurgumsknut ska det va!

15 åtalade.

15 personer åtalades i december för att ha använt sin telefon i bilen.  "På ett trafikfarligt sätt". Luddigt, luddigt.

Kritikerna anser att lagen är oklar och hos polisen är reaktionerna blandade.

-"Det är inte glasklart vad som gäller, antingen är det förbjudet eller inte förbjudet. Det är ju inte olagligt att prata i telefonen så jag förstår inte vart de vill komma", säger en åtalad.


Första domen i slutet av januari.

Ta det lite kallt, Nilsson.

När glassbilen kom tutande på gatan surnade den store skånske byggherren Percy Nilsson till riktigt ordentligt. Med en borrmaskin i handen for han ut på gatan och punkterade ett däck på bilen. 

I rättssalen idag ska Nilssons uppmärksammade attack mot en glassbil nu prövas. 
"Han kände stor frustration och mådde psykiskt mycket dåligt (dags för madrasserat rum)" säger Percy Nilssons advokat som hävdar nödvärn (mot en glassbil).

I december ansökte Nilsson om att själv få starta försäljning från fordon — med egna melodislingor. För att se om det finns möjlighet att "fara omkring på stan och föra oväsen med högtalarljud".Till polisen i Vellinge har han lämnat in fem ansökningar om att sälja bland annat frukt, leksaker och hörselskydd från ambulerande fordon.







Eeehhhh.....ingen hemma....?

H&M har fått hård kritik för sin definition av "plus size", deras modell ser helt "normal" ut och är bara en ny käftsmäll till unga slavar under bengetsidealen.

Men en av modellerna – Top Model-tvåan Sabina Karlsson – tycker att debatten blir något missvisande.– Personligen så har jag inga problem med att räknas som plus size, det är något jag är stolt över.

Eeehhh...... kul.... för henne....typ....


måndag 13 januari 2014

November, december....

...... trodde vi skulle klara oss...... men nu är den här - och jag frrrrryser.

Laszio Andor, EUSSR, talar om vad britterna får tänka.

Laszio Andor är en zoombie, en EU-hjärntvättad sate, precis som våra svenska politiker. Lägg märke till Ullenhagsögonen, som vi känner väl igen.

Med UKIPs framgångar i UK, skulle ingen mentalt frisk person skända alla britter på det här viset:
-" Britterna kommer att tvingas reagera mindre känslosamt och känna sig mindre lurade och vilseledda, när de själva  upptäcker att det inte kommer någon flodvåg av bulgarer och rumäner till deras land. Britterna måste vara mycket mer uppmärksamma på fakta och mindre hysteriska och lättmanipulerade av negativa politiker, när det gäller invandringens påverkan på deras land."

Man skulle kunna tro att det sista EU ville, var att EU-medborgarna blir mer "uppmärksamma på fakta". EU-politikerna har inte gjort annat, än att försöka hålla medlemsstaternas folk på minst armlängds avstånd från sanningen i 40 år. 

Så blinda är få britter idag, att de inte upptäcker att en cockney i London är lika sällsynt som en vit noshörning i Afrika.


söndag 12 januari 2014

Ord överflödiga.


Mardröm.


Bert Karlssongänget.

-"Vinstförbud i asylant välfärden, kan det vara något för Vänsterpartiet?"

Like father -

                            like son! 

Älskar det här - titta och lyssna! 

Börja dagen med en truddelutt!


Håller med kissemissen här - lyssna!