fredag 22 augusti 2014

Vem är så korkad att tacka nej......?

Enligt Oscar Sjöstedt, ekonomisk-politisk talesperson, kan Sverige spara minst 152 miljarder med Sverigedemokraternas politik! Förutom en avsevärt förbättrad välfärd för Svenskarna, skulle omprioriteringen räcka, för att hjälpa 39 miljoner nödställda världen över!

4 kommentarer:

  1. Det är värre än så Carina. Norska SSB har räknat fram att en utomeuropeisk invandrare kostar samhället i snitt 4,1 MNOK motsvarande 4,635 MSEK. Vi har idag uppemot 1,5 miljoner innevånare med utomsvensk bakgrund. De norska siffrorna ger vi handen att det skulle kunna röra sig om kostnader bortemot 7 biljoner. Visserligen en total kostnad och det är svårt att uppskatta vad den årliga kostnaden blir men oavsett så är det välfärden för oss svenskar som man försnillar.

    SvaraRadera
  2. Dom som fortfarande sover och inte ser eller vill se vad som händer i vårt land. Sverige är i fritt fall. Rädda välfärden i Sverige och ändå kunna hjälpa fler nödställda i världen är ju otroligt bra! Att fortsätta med den nuvarande massinvandringen är helt fel. DET ÄR MISSRIKTAD GODHET MED VÅRA SKATTPENGAR !!

    SvaraRadera
  3. 4,635 MSEK per invandrad. Det är rån från gamla, sjuka, barn, samhället i stort.....Vad är så himla storhjärtat med det???

    SvaraRadera
  4. Oscar är en korkad rasist som knappt kan räkna.

    SvaraRadera