onsdag 23 juli 2014

Skitsnack.

Hur kan man sova i hettan? Det logiska verkar vara att ha så lite kläder på sig som möjligt, men det är fel enligt experterna, som rekommenderar pyjamas på.
En sömnexpert:"Pyjamastyget suger åt sig svett vilket får dig att känna dig mycket svalare".  Ett annat tips är att sova på sidan i stället för på rygg och att sova på nedervåningen i stället för övervåningen. 

 Trams. Det finns bara ett sovexpertknep.

4 kommentarer:

  1. Ett problem bara. Måste man inte stänga kylskåpsdörren för att släcka lampjäveln. Något att bita i för alla läsare här.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Man kan aldrig få allt här i världen, det är pest eller kolera som gäller. Varmt eller ljust, det är frågan.Tar nog......nä det vete sjutton.....

    SvaraRadera
  3. Man kan aldrig få allt här i världen, det är pest eller kolera som gäller. Varmt eller ljust, det är frågan.Tar nog......nä det vete sjutton.....

    SvaraRadera
  4. Är det inte lite ironiskt att många av oss är beredda att slanta rätt mycket för att uppleva sol och värme utomlands, men när vi väl får det hemmavid så är det inte lika kul längre! Ja, jag tillhör själv den grupp som gnäller över värmen, men ändå.

    Jag brukar skruva ur glödlampan ur kylskåpet när jag skal sova. Svårare än så är det inte,

    /Plutten

    SvaraRadera