torsdag 24 juli 2014

Sans, nyans, balans.....


Argus skickar detta frapperande klipp från sosseförlustens valvaka med Sahlin.  Fast i år lär det bli vindflöjeln Löfvén och vi som gråter mest. Över det parlamentariska läget.

Kära Hjärtanes.

3 kommentarer:

  1. Aldrig något ifrågasättande i varför väljarna röstar på V, MP eller F! ?

    Har lyssnat sporadiskt på vissa program av Danmarks röst och skulle vilja länka till dem på FB men vet att jag skulle bli så ifrågasatt och jag orkar inte. Jag orkar inte väcka mina vänner ens eftersom de tror på det som står i tidningen. Vänner har pratat med min man om att det är jobbigt när jag pratar politik ibland. Tack för det, kunde ni inte sagt det till mig istället?
    F-n vad jag är besviken på stora delar av samhället och massmedia i synnerhet som splittrar befolkningen....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt min erfarenhet. Talar man om svårigheter i samhället och framförallt eventuella lösningar, typ vem kan rösta på, så är man mest besvärlig. Folk börjar skruva på sej, mer eller mindre tydligt. I början håller alla med om att det finns svårigheter, nämner man alternativ att rösta på så blir det knäpptyst, sen börjar någon lite osäkert att prata om senaste TV-programmet eller vädret eller någat annat att fly in i och jag är totalt ute i kylan. En liten vändning har börjat skönjas, men den är för liten, för osäker på att börja hoppas på, än.

      Skogis.

      Radera
  2. Ja gråterskor vore ju ett helt nytt arbetsfält i Absurdistan.Kan ju även utföras som s.k. enklare jobb...Något som 7-klövern söker med ljus och lykta efter,för sina importer !

    SvaraRadera