torsdag 24 juli 2014

O-rätt- visa.

Idag väntas Migrationsverket skriva upp prognosen kraftigt för hur många flyktingar som kommer till Sverige i år. 

Vi som bor här har noll, nada, ingenting att säga till om när det gäller denna enorma masspåverkan på våra liv.

Det o-lustiga är de kommuner som har öppnat upp och utsatt sig för mångkulturens översvämmande problematik, nu sitter och pekar finger, och menar att det är alla kommuners ansvar att se till att det är lika illa i alla kommuner. 

Typ - ska vi ha ett helvete, så ska alla andra också ha ett helvete. 

Logik?


3 kommentarer:

  1. En av mina käpphästar, visst, men sans, förnuft och inte minst logik verkar saknas nästan helt i dagens samhälle. Inom politiken, inom massmedia, ja inom hela det man kan kalla för etablissemanget. Man kan på allvar fundera mycket kring varför det blivit så. Är det för att sverige står under kraftigt inflytande av den lilla grupp människor med kraftig slagsida åt vänster, som nu tillåts att helt utan synlig kritik styra och ställa med hela samhället som de vill. Är vi satta under press av en global hemlig plan med finansiell eller annan bakgrund? För inte kan väl alla i regeringen med sina medlöpare vara så in i h-e dumma i huvudet och sakna all form av eftertanke, logik, sans och förnuft, eller? Att den frågan ens kan ställas är i sig en allvarlig katastrof för det här landet som snart nog inte finns.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Måste va en plan som Sickan sa.Det mesta pekar på att politiker med list och illvilja förakt för riktig demokrati,omvandlar Sverige till mångkultur.Dvs i förlängningen ett muslimskt land.varför annars döpa om FN,s deklaration om mänskliga rättigheter,till allas lika värde och rätt?värdegrunden som mig veterligen inte finns i något annat land.Dagens garantipensionärer får 50 kr mer per månad men kanske lägre bostadsbidrag nästa år,samtidigt skall minst 60 tusen asylanter ha bostad vård skola och omsorg till miljardbelopp.Så illa prioriteras det svenska folket under tillrop att de är rasister!

    SvaraRadera
  3. Ni har båda rätt. Allt är bara, bara så skrämmande.

    SvaraRadera