torsdag 24 juli 2014

Ann-Katrin Åslund, FP,ännu en politiker med noll koll.



I tidningen Mitti, som låg på mitt hallgolv i stan, hittade jag en insändare på Tyck Till-sidan, det var FP Ann-Katrin Åslund, FP, ordförande i Spånga-Tensta:
-"Folkpartiet vill se mer EU-samarbete, typ EUs FBI, mot brotten - inte mindre.
Narkotikahandel, människohandel och prostitution är några exempel på brott som korsar gränserna. Gränsöverskridande brottslighet kräver gränsöverskridande samarbete."

Jag var tvungen att sätta mig ner. 

Är de inte riktigt klokka i skalen politikerna? 

Först skapas EU som öppnar gränserna för allt skit, misär och elände som förut bara fanns i vissa länder. Istället för att isolera problemen, lösa dem på plats, så spred kriminaliteten sig välvilligt likt sjukt slingrande giftormar i hela EU.

Och så tror politikerdårskapet att det EU som tagit hutlöst betalt för brottsinstallationerna och den nya otryggheten i våra länder, nu är de som ska hjälpa oss - för dyra pengar förstås - att bli av med den!!!

1 kommentar:

  1. Jo, nog är det så som du skriver. De vanliga medborgarna bugar och stryker mössan. Sen har vi att betala dyrt för detta tvivelaktiga nöje och hålla käften. Så är väl EU-topparnas syn på hur de vill ha det. Tyvärr finns det alltför gott om nyttiga idioter inom politikerskrået och inte minst inom media som okritiskt hyllar detta. Om inte fler i Europa vaknar och inser vad som är på gång, så har vi detta scenario inom en snar framtid. Det var kanske inte detta som var meningen med EU. Eller... var det just detta som var den egentliga agendan från början? Man har blivit allt mer misstänksam under senare år när man inser hur våra politiker på nästan alla plan försöker lura sina väljare så mycket de kan komma undan med... och lite till. Så gott som helt utan konsekvenser för dessa politiska månglare, inte ens när folket går till val. Hjärntvätten är effektiv i det här landet som har en befolkning som politiskt sett fortfarande sover sött. Händer inget snart blir det ett brutalt uppvaknande för många.

    Skogis.

    SvaraRadera