lördag 16 november 2013

Ett sånt vackert land - låter sig frivilligt lemlästas av vildar.

På kvällen sökte den 24-årige Lamine på internet om vilka påföljderna var för att ”döda sin fru”.
Dagen efter hittades hans tidigare sambo knivmördad.
Nu har han dömts till 16 års fängelse. 

Nä. Öronen trillade inte av den här gången heller. 

Hade han fått upp en överkomlig strafftid på internet? Hade Asks liberala vilohem ingen skrämmande effekt? Eller tänkte han bergsäkert att svensk polis aldrig skulle lösa fallet?  

Eller är han bara en obildad sate som kommit till Drömlandet, och invaggats i sina speciella rättigheter och fått uppfattningen att svenska rasister är det skottpengar på.


DI granskar Jimmie Åkesson.

Och då DIs källor är bl.a aftonbladet(!) expressen(!) expo(!!!), Annika Hamrud (!!!) och Elisabet Qvarford (!!!), som är Sveriges största hatare av SD, så är det som vanligt kommentarerna som är mödan värd. 

Jag bara älskar att upptäcka att det numera går en helt klar skiljevägg mellan den politiska och journalistiska syn på JÅ, och vanliga människors med väldigt, väldigt sunt förnuft.

Kommentarerna är, med få korkade undantag, ett under av saklighet och klokskap:


Sven16 nov 17.16

Svenskar gillar inte kriminalitet

Demokratiska vägar att stävja kriminalitet är den bästa vägen. Det är därför Sverigedemokraterna växer. Reinfeldts totalitära stöd för att dölja kriminalitet inom vissa grupperingar har inget stöd hos skötsamma svenskar, oberoende av etnicitet. Den enda anledningen till att Sverigedemokraterna inte växer fortare, är att våld och förtryck tvärr fungerar när det gäller att skrämma folk till att ha rätt åsikter.

Det här med rösten,

har jag problem med.

Sedan 2007 hörs Pär Fontander i P4 Radio Stockholm, där han leder förmiddagsprogrammet. Ni vet hur man sätter ansikte på radioröster, hur man bygger upp en bild av den som man efter mycket lyssnande blir lite "bekant" med. Till slut är bilden så tydlig att den är helt och hållet orubblig, man tycker sig veta, och ansiktet dyker upp så fort man hör nämnda stämma i etern. I min värld ÄR detta Pär Fontander, sen lång tid tillbaka.




Fast. För nån vecka sen fick jag syn på en sann och verklig bild på Pär himself, och det var ingen siffra rätt. Men jag blir inte av med min bild, varje dag måste mitt synminne av en lång mörk snubbe med svarta ögon och ögonbryn gå en match med den här öronmärkte, grålätte och älskvärde mannen.

Och svarten vinner hela tiden. Det är störande.



Jag instämmer helt med de ensamkommande:

"Man kan inte leva i ett land där man inte vågar somna"

Och det blir värre och värre för varje år här i Sverige. Av nån underlig anledning.


ystadsallehanda GP

Det finns två muslimer i Danmark, som törs säga sanningar. En är 18årig poet. Och den här mannen är en klok, storsint och öppen muslim á 2013!



"Muslimsk dubbelmoral och respektlöshet!!
Till muslimerna i det danske samhället. !!TAG ER SAMMAN!!Vi lever i ett samhälle med religionsfrihet, vi kan praktisera islam utan någon fruktan. Samhället respekterar oss så mycket att vi får serveras halalkött  på sjukhus, vårdhem, skolor och dagis. Vi får ledigt för att fira eid. Och shia muslimer får lov att demonstrera på danska gator när det er deras årliga högtidsdag. Vi får också bygga moskéer i Danmark !!Men ni vill inte ha danska gator julpyntade!!Ni vill inte ha griskött på dagis och skolor!!
Och nu kan små barn inte gå på julgudstjänst!!Är ni verkligen så otacksamma, trångsynta och obildade???TAG ER SAMMAN!!VAD SÄGS OM LITE ÖMSESIDIG RESPEKT????DANSK TRADITION MÅSTE, BORDE OCH SKALL FÖRBLI DANSK TRADITION!!
VI FÅR INTE ; VI BORDE INTE; VI SKALL INTE; OCH VI KAN INTE FÖRHINDRA DANSKARNA  AT FÅ FIRA TRADITIONSENLIGT I GOD GAMMAL DANSK STIL!!!Jag är också muslim, jag njuter av jultid i Danmark, tycker det är mycket trevligt med jul i Danmark!!"

I Sverige har vi dubbelmoralen och respektlösheten befäst i riksdagen.

TUT TUT här kommer det ett val-lok.

Men svenska gamla och dåligt underhållna tåg, det har vi lärt oss, är inget att lita på. Rätt vad det är spårar dom ur. 

Att göra en Ullenhag.

-"Min dotter drog just en Ullenhag mot mig, anklagade mig för att sakna hjärta för hon inte får precis allt hon pekar på."

DN förstår inte svenska språket.

SIN ger grönt ljus till Malmöpolisens grund för den omtalade registreringen. "Det handlar om mer eller mindre välgrundade misstankar."Men. SIN, Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden, fäller däremot Malmöpolisens HANTERING av registret.


Alltså har DN hittat på att Malmöpolisen har ett register byggt på etnicitet. Hur svårt kan det vara att fatta?Niklas Orrenius skrev den 23 september i år : 


- Svensk polis har upprättat ett olagligt register över romer. Det var så Hitler gjorde.

Nä det har dom inte, Orrenius, Wolodarski och DN. Ni hade fel då, och ni  har fel nu. Och ni är skyldiga till medveten uppvigling och polishets. Och till den upphaussade pinsamma knäböjning, ömkan och självspäkning som Ask, Reinfeldt, Ullenhag, SVT, SR och TV4 m.fl har ägnat sig åt för eget PK-skinn, i svallvågorna av det falska avslöjandet. 

Dags för Ask att be polisen om förlåtelse,

De lydigaste flickorna på censurbladet.


                                            Johanna Frändén

Brev från chefredaktörn:
- Ingen på detta blad får nånsin glömma att vi har en värdegrund. Det är den bästa värdegrunden, den rätta värdegrunden, ja, den enda värdegrunden i Sverige. Andras värdegrunder är skit - bajs - fekalier!UPPFATTAT!!Speciellt danska rasister, Norge med sina underutvecklade norrmän, och SD med sina förkrympta väljare har fel värdegrund. FÖRSTÅTT! Ni är utvalda att föra fram mitt budskap, jag är inte chefredaktör för pengar; jag är det för er skull! Det kommer alltid att vara endast en del av ett folk som består av verkligt aktiva kämpar, sådana som ni. Ni är de räddande änglarna i min kamp, och ni får aldrig - aldrig -skriva en krönika - vad den än må handla om - på denna tidning, utan att grovt vanära SD. Ni får heller aldrig - aldrig - tillåta andras kommentarer, det är toxin, och all spridning måste förhindras. 

Det skulle göra mig mycket besviken på er. Och då förstår ni säkert vad som kan hända.

fredag 15 november 2013

Svårt fånget - lätt förgånget.

 Debbi Wood nekar sin man Steve Wood att prata med andra kvinnor när han är ute ensam. Han får inte titta på kvinnor på TV, han tvingas ta lögndetektors test varje dag, och han måste blunda om han ser en bild på en kvinna i tidningen. Debbi har Othello-syndromet som gör henne skult svartsjuk.

– Jag måste vara säker på att han inte flörtar med andra. 

Jag hajjar - har man hittat en guldklimp, så får man fasen ta mig vara rädd om den.

En furioso Ronaldo,

en fult grisig diva, och umpa-umpa-psykningsblåsorkester-orkestern fick avgöra. 

Det var trist när svenskarna spelade så bra som jag nånsin kunnat önska mig, härligt att se så mycket ettrig vilja och intensiv glöd. Cred till backlinjen!

Hemmamatchen återstår, hoppas Zlatan vaknat då. 




Bäst av allt - jag slapp se när en massa gamla kommunister satt och var korrekta på debattprogrammet Trist-Skavlan.

Inte ett etniskt polisregister, DN!

PUBLICERAD : I dag 13:49

Polisen kartläggning ”inte ett register över romer”.

Inte olagligt - men inte lagligt. Eeeeehhhhh...

metro

Sverige i recession.

Sverige ser ut att befinna sig i recession – det är fem år sedan förra gången.

En oväntad jätteutrensning i industrins lagerhyllor, på drygt 10 miljarder kronor under tredje kvartalet, befaras trycka ned BNP-siffran långt ned i minusträsket. 

Men lugn, bara lugn. Alliansen och Anders Borg får bara skynda på med fler berikande
somalier, afghaner och syrier, för att öka på efterfrågan och exporten.

Guillou varnar för rasistkriget mot islam, i Skavlan ikväll.

Till och med hans bästa kompis Anne Holt börjar undra hur det egentligen står till:
-Nå har jeg kjent Jan i over 20 år. Det er påfallende at en så klok mann kan si så dumme ting, säger Anne Holt i programmet.


Från en kapten till en annan:

SAS Lycka till i kväll Zlatan & Co!

Tårdrypande Jan Björklund gör sig bättre på Dramaten.

På landsmötet talar Björklund om invandringspolitiken.
Inte på nåt vis utifrån verkligheten, inte utifrån realistiska behov och kostnader, inte utifrån hur Sverige ser ut idag, inte utifrån hur mycket invandring Sverige kan klara rent etiskt och ekonomiskt.

 Nä, utifrån känslan han med en klump i halsen vill framkalla hos oss väljare, med "den panik och känsla som sköljer över en drunknande i havets jättevågor på en människosmugglares båt....." 

I vissa enstaka fall är Björklund full av medkänsla.

Laddat. Check.

                      Carinas lag: Det är lika bra att glädjas så länge man kan!

När Debatt var roligt för första gången.

SVT debatt igår hade jag för mitt liv inte tänkt må illa av, men hamnade där och stannade kvar. 

Inte för att jag förväntade mig en givande debatt, utan för att jag kom rakt in i Cecilia Wikströms, FP, uppjagade ansikte, hennes flaxande händer , psykotiskt flackande blick, och hennes falsettröst som obehärskat vädjade till oss i rutan om medhåll. Som studieobjekt över en politiker som håller helt på att tappa det, intresserade hon mig.

Sen kom Julia Kronlid, SD, en ung stark och glasklar förtroendevald, ett helt nytt ansikte för mig, och yes, som hon kunde föra talan för oss normala svenskar! Henne vill jag gärna se mycket mer av.

Pinsammast var Erland Eskilsson, C, och Fridolin, MP, som såg så eniga och kära ut i varandra, att man börjar misstänka ett nytt politiskt äktenskap.

Men vad som fick mig till att smila störst i soffan, var den manlige journalist som med förtvivlan i blick och motstånd i hela kroppsspråket, värjde sig mot den flummiga kvinnliga besserwissern på bänken längst fram med orden:-Jag har varit med i SVT Debatt förut, och jag vet att ni alltid har med "en type-castad nyliberal" i era debatter, och de går inte att föra en debatt med.

Då blev moderatorn svarslös.

Censurtidningen aftonlögnen tigger om mera.

Anders Lindberg är kompistomte till Ehsan Fadakar i Helins propaganda-armé.

Man skulle kunna tänka sig att han ligger lite lågt nu efter att Fadakar blottat den journalistiska censuragendan och undermåligheten för hela omvärlden. Men han fortsätter idag i samma gamla ullenhagsstrumpor - han måste vara sadomasochist.

torsdag 14 november 2013

Sveriges enda trovärdige politiker i stor intervju i DI.

J-O:-"SD politik är norm i övriga Europa-Sverige är ett extremt land
Åkesson är Sveriges överlägset bästa och mest begåvade politiker som vill Sverige väl!
Absolut Sveriges framtida och snabbast växande folkrörelse!
Först ignorerar de dig, sedan skrattar de åt dig, därefter slåss de mot dig, sedan vinner du.- Mahatma Gandhi."

Dags för de rika kommunerna att dra öronen åt sig. Eller börja bygga.......



Lomma är Sveriges tryggaste kommun. Men även Vellinge och Staffanstorp hamnar på listan bland de tio bästa. Detta enligt den mätning som SKL - Sveriges kommuner och landsting - står bakom. Landskrona självklart bland de absolut sämsta.

SKL mäter bland annat anmälda våldsbrott, olyckor, bränder, inbrott och stöld per invånare. Och i samtliga indikatorer visar Lomma kommun på ett mycket bra resultat. Lomma kommun har tidigare även hamnat i topp när det gäller polisens trygghetsmätningar. Då mäts ett antal indikatorer, som till exempel olyckor, bränder, våldsbrott och skadegörelse. SKL påstår också att 7 av 10 Malmöbor, men faktum är att nästan var tredje malmöbo är rädd.


De gröna kommunerna i Skåne är platser där man fortfarande vågar gå ut.

Norrmännen lägger inga fingrar emellan när de bedömer Ehsan Fadakar och vänsterextremas husorgan aftonbladet.



Aslak Nore går hardt ut mot Ehsan Fadakar.
- Han er åpenbart en idiot!

SVD tillåter debatt om Mytens myter! Skynda och läs!

Underbar debatt, kloka, nyanserade, balanserade, pålästa, sakkunniga och välformulerade kommentatorer på Mytens svammel om att "göra om integrationen". 

Gå in och läs! Aldrig har det varit uppenbarare  - avgrundsdjupet mellan politiken och folket - och aldrig har en politiker varit så liten, så liten som Ullenhag. 

Axplock här:

Jan BananSvensk press ställer sig ofta frågan vad det är som driver fram tillväxten av "högerextrema", "invandrarfientliga", "rasistiska" och "islamofoba" partier i Europa.

Erik Ullenhag besvarade frågan på ett mycket tydligt sätt!

Sanningskommision fransolsson98Ullenhag påstås kunna läsa svenska men att förstå det som skrivs är värre. Han lever i sin egen lilla värld och förstår ingenting av det som pågår runtomkring honom. Allvarligt talat så börjar jag på riktigt tro på det som står i bibeln om ondska och djävulen. Inte för att jag är religiös men Sveriges journalister och 7-klöverpolitikerna står för ren ondska. Det finns ingen annan förklaring till deras hat mot svenska folket och deras beteende.

Bertil_JonssonJag gillar Ullenhags term "sysselsatta". 750000 utlandsfödda är "sysselsatta". Att vara "sysselsatt" innebär att den "sysselsatte" deltar i en aktivitet, minst en timme varje vecka. Ett exempel på att vara "sysselsatt" är hur kvinnor lärde sig att cykla genom ett kommunalt projekt i Örebro.

thomas59Sedan 2006 har vi fått nästan en miljon nya invandrare. 150.000 av dom har fått jobb minst en timme i veckan. Samtidigt som stora summor går till dessa invandrare så räknas idag hälften av alla kvinnliga pensionärer som fattiga.

Vems är Sverige?

Danskarnas parti har polisanmälts för rasism, då anmälaren menar att DP bryter mot diskrimineringslagen och mot den Europeiska människorättslagen.

Men Danskarnas Parti som enbart vänder sig till människor med europeisk bakgrund, hävdar att precis som palestinier, tibetaner, iranier, kurder och israeler, så har också danskar rätt till sitt land. Och tror inte att polisanmälan kommer att få någon effekt. 

Intressant frågeställning. Är man alltså rasist och begår brott, om man bildar förening utifrån bakgrund och ras? Är då afrosvenskarnas förening rasister? Och Somaliska riksförbundet? Och Islamska förbundet i Sverige? Och är inte Sverige svenskarnas land? Hur kan det vara provocerande? 


BT

-Man ska själv ta ansvar för sin graviditet.

Så sa en representant för danskt Folkeparti igår:
-Kvinnor kan inte bara bli gravida när de själv har lust. Man ska själv ta ansvar, det är inte rätt att alltid förvänta sig att samhället tar hand om en och betalar, när det faktiskt handlar om något som är mer eller mindre självförvållat. 

 Det var modigt sagt. 

Sant också, fast, tabu. Nu handlade det här om unga kvinnor som studerar, men själv tänkte jag i andra banor. På såna som föder barn, på barn på barn, på barn utan att ha varken ekonomisk eller fysisk och mental ork att ta hand om alla.  Allt annat stort och långsiktigt man gör måste ju planeras och tajmas, äktenskap, bostadsköp etc. 

Men, mycket riktigt möttes politikern av BUUU-rop. Precis så som det har blivit, ruttna ägg och tomater på sanningssägare.


Buckle up inför Skavlan i morgonkväll! Bensin på brasan för norrmännen.


Aftonbladets censurûbermeister Ehsan Fadakar skrev som ni läst här i går en text där han pekar ut Norge som ett själviskt land. Kolumnen spreds snabbt i sociala medier och fick grannlandet att rasa.
Nu ändras kvällens inspelning av "Skavlan" på grund av detta.
– Det kändes aktuellt, säger Henrik Stockare, projektledare på SVT.

Extremvänsterjournalisten och anti-SD-Jan Guillou, 69, och norska anti-SD-journalisten Anne Holt, 54 skall sitta och hålla med varandra och kalla SD för rasister. Jan Guillou känner vi ju alla till, gäsp. Men Anne Holt, också hon på Piratförlaget(!), vad vet vi om henne, lyssna här:

- Den samhällsfråga som främst engagerar Anne Holt är rasismen, hon oroas över dess framfart över Europa och inte minst i de nordiska länderna ”Danmark är värst”. Därefter kommer Norge, men varken Sverige eller Finland är heller förskonat,  och varnar för att låta främlingsfientligheten slå rot.
I Norge har det högerpopulistiska Fremskrittspartiet länge haft framgångar genom att spela på välfärdssamhällets misslyckanden. I Sverige är det främst Sverigedemokraterna som vill göra det. Trots det är partierna väldigt olika, konstaterar Anne Holt som ofta är i Sverige och gärna följer den svenska debatten. Jämförelsen mellan Fremsskrittspartiet och Sverigedemokraterna ligger nära till hands, men Anne Holt menar att det är två helt olika typer av partier. Det norska partiet har trots sin invandringskritiska hållning inte samma djupa rötter i rasismen som Sd.
– Sverigedemokraterna är ju ett rent nazistiskt parti, säger hon. 

Skavlan är ute på hal is.

Han borde läsa TV2s debattinlägg igår, för att känna folkets stämningar, inte bara aftonbladets och kulturvänsterns hatideologi.

-"Muslimer får inte lov att bosätta sig i otrognas land." Nämen, då så.

Islamisten Arfan Bhatti sitter i pakistanskt fängelse och yvs över att han aldrig kommer att flytta tillbaka till Norge.Bhatti: – "Jag kommer aldrig att bo i Norge igen."
Den kände islamisten begrundar detta med att islam inte tillåter muslimer att bosätta sig i «de otrognas land».

Om Arfan Q. Bhatti (f. 1977) kommit på detta genidrag tidigare, så hade Norge kunnat besparas mycket elände och miljontals kronor.

Var som 13-åring den yngste medlemmen i det pakistanska gänget Young Guns.

Var 15 år då han greps för att ha knivhuggit en butiksägare.

1997 dömd för grova hot och våld mot polisen.

1998 dömd i Høyesterett för att ha skjutit en person under ett torpeduppdrag.

Frikänd för mordförsök 2005.

Var misstänkt for skott mot journalisten Nina Johnsruds hem.

Var misstänkt för skott mot Jan Ivar Ringstads hem.

Åtalad för mordförsök mot två T5PC-toppar.

Åtalad för skott mot synagoga 2006 - dömd för delaktigheten i skottlossningen.

Åtalad för terrorplaner mot den amerikanska och israeliska ambassaden.

Åtalad enligt de nye terrorlagarna som infördes efter terrorangreppen i USA 11.09.2001.

Var fängslad från 23. september 2006 till rättegången började 2008.

Frisläppt 19. juni 2009.

I november 2011 anmäldes Arfan Bhatti för hot mot TV 2 efter att han hotat en TV 2-fotograf på väg ut från en rättegång.

20. januari 2012 höll Bhatti en appell utanför Stortinget med krav på att norska soldater måste dra sig utur Afghanistan. « Om inte måste det norska folket vara medvetna om att deras säkerhet kommer att vara hotad.

onsdag 13 november 2013

-Det går inte att ta rashetsaren Ehsan Fadakar på allvar.Följ debatten live!

Extremaftonslaskets rasistiske tomte Fadakar har hetsat mot grannlandet Norge, och anklagar broderlandet för att vara ett egoistiskt land som behandlar fattiga som djur. Jag tror han menar, som Sverige behandlar gamla, arbetslösa och sjuka. 

Men detta har skapat debatt, givetvis, och jag lovar er - Fadakar, aftonslasket och PK-Sverige har inga byxor kvar:

Jag klarar inte att ta en person med så mycket faktafel och fördomar seriöst överhuvudtaget.






  • 1 
    • Avatar

      Han är debattredaktör på svenska aftonbladet - som inte tillåter fri debatt. Så fort svenska folkets åsikter inte stämmer med hans/aftonslaskets stänger han ner debatten och censurerar på iranskt maner. Följer upp med förtryck och stigma. Skrämmande.

      Debatt här TV2 !!

    Indisk polischef:

    - Om du inte kan stoppa och förhindra våldtäkten - njut av den!





    TV2

    Känner ni också nån som dansar såhär?

    Kolla här!

    Vem ska skydda våra äldre mot mångkulturmonstren, Fredrik Reinfeldt?

    En 19-årig kvinna och hennes 30-årige man dömdes idag till sex respektive åtta års fängelse för barbariskt överbrutala rån mot fyra äldre kvinnor i Stockholm i somras.

    Båda två utvisas efter straffet ur landet på livstid. Den tredje medlemmen i ligan är fortfarande fri i vårt fd trygga land.

    Experter uttalar sig att den här  typen av brott kommer att öka i Sverige.  ....Eehhh....hur kommer det sig, sa ni...? 

    Och att medan vi skyddar allting annat efter multikulti med massiv security, så är människor, främst barn och äldre, fortfarande totalt värnlösa inför extremt hatfyllda och sinnessjuka utlänningar.

                                                 Det gör ont i mig inifrån och ut.


    Vem är det som bestämmer vilka ord som är diskriminerande och förbjudna?


    Den mycket välkända modeskaparen Gudrun Sjödén har skapat en julkollektion, utifrån sitt eget samiska ursprung, och resultatet är slående vackert, färggrant och med rikt dekorerade mönster. Kläderna exponeras på hemsidan tillsammans med typisk samisk rekvisita som band, renfäll, lappkängor, väska och kolt.

    Men detta har satt eld på kulturarbetaren Liselotte Wajstedt, som tagit så illa vid sig för samernas räkning, att rösten bedarrats och frosten nådde ända ut till oss helt oförstående P1-lyssnare:- Jag tycker att Gudrun Sjödén exploaterar och kommersialiserar traditionella samiska mönster. Och jag känner mig djupt kränkt över orden som Sjödén använder, "lappkängor" och "kolt".????????????????????????????????

    Samerna har alltså tagit avstånd från ordet "lapp", på samma sätt som negrer.... nä svarta.... nä färgade..... nä afrosvenskar....äh...wtf...
    tagit avstånd från ordet "neger". 

     För att dom vill det. För att dom kan det.
    Och då skållas alltså Gudrun Sjödén på huden för att hon skriver "lappkängor". Kolt är ordet på samernas traditionella dräkt, och det ordet är numera också tabu. Oklart varför, men lika fullt helt förbjudet enligt den heligt förtörnade och ha-galna samiska separatisten Wajstedt.

    Gudrun Sjödén var mig en härlig bekantskap, hon ställde sig helt oförstående och viftade bort rasist-snacket, hon tänker fortsätta säga lappkyrka och lappkängor, och till och med - neger!!! Det är väl inget konstigt med det!  - Jag har hämtat mönster från andra kulturer som Mexico, förut, ingen har blivit arg - bara stolt.

    Underbart!10 till Sjödén, 0 till Wajstedt.


    SVT Gudrun Sjödéns julkollektion     SR

    Man måste vara helt IQ-befriad, journalist eller politiker

    för att inte begripa att varje människa från Somalia eller annat eländes-U-land, som stoppas in på en asyl"förvaring" i Värmlandsskogarna kan vara en tidsinställd bomb.

    Och detta tycker "de goda svenska ickerasisterna" är civiliserat och humant.

    Varför visa tolerans mot en hutlöst intolerant.

    Självklart,

    Det måste vara slutdaltat. Vi är ett jämställt land - stå för sjutton upp med rak rygg för det vi tror på. 

    Kommentaren från Hans Degerman på DN är lika självklar:-"De flesta muslimer som vägrar ta en kvinna i hand, vägrar också att befinna sig ensam i ett rum på arbetsplatsen med en kvinna: Arbetskraft med sådana anspråk kan vi inte ha i vårt relativt jämställda land. Krav på sådan särställning bör obönhörligen leda till utvisning."

    Berusad vansinnig asylsökande tjurrusar med kniv mot polis.

    "Flera personer på flyktingförläggningen larmade polisen för att lugna den knivbeväpnade mannen.
    I stället sköts han till döds i bröstet.
    – Han var galen men verkligen inget djur. Det här är inte bra, säger Yasin Osman, 42." Galen??? Men ska han då inte vara på sjukhus, och inte ute i samhället?



     

    Reinfeldt:

    -Säg efter mig nu, I vårt samhälle är det tryggt och brottsligheten obefintlig. 

    Aftonbladets och Expressens gemensamma krigskampanjer mot SD är en nationell skam.

     Det här är statsmedias valstart, att tapetsera löpsedlarna med lastgamla och snedvridna "nyheter" mot SD.

     Det är att visa oinskränkt makt över läsarna. 

    Och om det börjar så här - då kan vi förvänta oss vilken brutalitet som helst fram till valet. Chefredaktörerna har visat sina kort, de kommer inte att sky några medel.


      hat-expressen extremvänsterslasket

    " SDs hat." Eller hur???

    tisdag 12 november 2013

    Ojojojoj nu tar fan polisen igen.

    Vid halv niotiden ikväll larmades polisen till en flyktingförläggning i Hagfors, Värmland.
    En kraftigt berusad man hade slagit en annan i huvudet.
    När polisen kom möttes de av en knivbeväpnad man, som började attackera poliserna.
    – De avlossade ett skott, men mannen fortsätter att angripa polisen och då avlossar de ett annat skott.
    Mannen förklarades död inom någon timme.


    Polisens pressinformatör vet inte om mannen bodde på flyktingförläggningen.
    – Det vet man inte men det är väl ett rimligt antagande.

    Från flashback: En invandrare dödas = Kravaller 
    Svensk - ingenting händer.
    Är inte det minsta överraskad. Våldsamma konflikter på dessa boenden verkar vara vardagsmat.

    Väntar ivrigt på drevet och halshuggningarna i media där rasistanklagelser, kampanjer mot Sverigedemokraterna och dylika kapningar kommer bepryda löpsedlarna i veckor framöver.


    VG
    expressen

    Vad är det med idrottsgubbs och fillingar?

    (Under)wear them like Beckham! Kalsongerna vill HM att alla män ska önska sig i årets julpaket. 

    Och jag tänker. 

    Om det skulle finnas nån avdankad gammal idrottskvinna som skulle få mig att köpa ett par designade trosor? Anja-trosan? Kajsa-trosan? Ludmila-trosan? Vad säger ni läsare??

    Nja. Skulle inte tro det. Men här finns alltså en helt oupptäckt affärsidé gratis - on your marks get set - go! 

    daily mail

    FN-U


    Skulle du anställa en pyroman på brandkåren? «Värstingland» invalda i FNs människorättsråd, Kina, Ryssland och Saudi-Arabia blev invalda trots att de har nekat FNs människorättsobservatörer att undersöka om övergrepp i deras länder.  

    FN, döp om skiten till FNU, För Nationernas Undergång.


    Rumänsk tjyv skrattar och dansar hela vägen till polisen.

    Är brittisk rättvisa ett skämt för östeuropéer, precis som svensk felvisa?

    Här kan ni se den chockerande videon på daily mail , hur roligt brottslingen tycker att ett polisingripande är. Hans kompisar spelar hög rumänsk musik och typen dansar glatt med handklovar på. Dom vet alla att allt bara är på låtsas.

    Rumänien, som betygat att deras landsmän verkligen inte åker till väst för att begå brott (?), chattar nu vilt på nätet om att mannen skämmer ut hela deras land. 

    Jag ser bara en sak att göra för Rumänien - håll dom hemma.



    OBS! Innan ni läser det här nån annanstans, notera klockslaget på inlägget.

    Bad PK-day.