lördag 19 oktober 2013

Det här ska valet handla om, alla ni tondöva i sjuklövern. Den som bryr sig vinner.

Gunilla Frisk har efter en sjukdom tappat nästan alla sina tänder trots att hon bara är 55 år. De senaste tio åren har hon själv fått betala 200 000 kronor i tandläkarräkningar efter att tandvårdsersättningen dragits.För att ha råd med nya tänder har hon sålt nästan allt hon äger. Nu är pengarna slut. 

Samtidigt fortsätter tänderna att ramla ur munnen.

Tough one.

Att svenska skattebetalares pengar rinner mellan fingrarna på samvetslösa och härskande överhetstjyvar har vi fått konstaterat mitt upp i nian.Nu vet vi också att UD inte heller haft nån kontroll över de 12 miljarder kronor som varje år ska betalas ut till projekt i världens fattiga länder. 

Petitesser tycker UDs ansvariga och högste chef Carl Bildt.Men.
Vart tog biståndsmiljarderna vägen? Ingenting här, ingenting där.

Så nu kommer SIDA , Svenska Inkomster Delas på Alla sidas medarbetare, och underkänner departementets hantering av biståndet, och förklarar sig mer än redo att ta över ansvaret för de svältandes pengar. 

Och för oss som sliter för att få ihop till skatten återstår bara att se, vem av dem som ska få lov att försnilla våra pengar i framtiden.

83% av fransmännen vill riva romernas läger, och avvisa dem.

Det är med sorg i hjärtat man ser barnen, men det går inte att acceptera deras livsstil, bajsblöjor och använt toapapper slängt överallt. Vem ska städa efter dem? Romerna tigger på gatorna, och använder sina småbarn för sympati, många försörjer sig med ficktjyveri och butiksnatterier. I Frankrike ser alla ner på dem,oavsett politisk hemvist, det är negativt att romerna själva inte anstränger sig  för att anpassa sig till samhället.

Jag tror enda chansen för dessa kringresande måste lösas med bistånd till länderna romerna flyttar från. Bistånd till anpassning, skola och arbete där.

 


Jag är säker på att Kristianstad kan spara ännu fler miljoner.


Nu överväger Kristianstads kommun att spara miljoner genom att slopa varm mat till äldre och i stället låta hemtjänsten leverera kalla mikrolådor.  



Nästa steg------>>>>>> (  H2O plus As)





Bildade statsmannen Stoltenberg skiljer sig från den lågtstående hatpöbeln.



Som svar på byfånen Özz Nujens vildsinta rallarsvingar till höger och vänster i Skavlan igår, "rasister, rasister, överallt rasister!"
Stoltenberg samlat, sansat och balanserat:

-Rasism är förbjudet i Sverige och det är förbjudet i Norge.
Men jag anser att det är desto viktigare att vi är tydliga i sättet som vi använder ord och uttryck som skapar fördomar, som bygger upp avstånd mellan människor. Där har vi som politiska ledare ett ansvar, man kan kritisera politiken, men jag drar en ganska skarp gräns mellan FRP och rasism.

"Där har vi som politiska ledare ett ansvar..."

En Man som Stoltenberg skulle aldrig uttala sig om att inte ta i människor med tång, eller
att vissa politiker förtjänar att bli misshandlade.

Den som sa det, han var det.



"Visar 'alltför' stor medkänsla (tycker synd om alla som har det svårt, handikappade, djur i fångenskap, personer med färgad hud)."Påståendet ingår i ett formulär för att utreda Aspergers syndrom. 

Formuläret fick en pappa att omedelbart reagera.

– Man undrar vad det är frågan om. Personer med färgad hud, har de det svårt? 


Ulla Forsbeck Olsson, BUP, tvår sina händer och formuläret får inte längre användas:”Vad bra att pappan reagerar! Formuleringen är ju förfärlig och kränkande”. 

Håhåjajaja. 

Både pappan och BUPs Ulla Forsbeck visar därmed instinktivt stor medkänsla (tycker synd om personer med färgad hud).  

Man undrar har dom aspergers båda två?


Vad drömmer vissa invandrare om innerst inne?


Här sitter den terrormisstänkte från Westgatemassakern, Hassan Abdi Dhuhulow (23) med sina klasskamrater i norska Larvik. Han har flytt och fått fred, frihet,demokrati, öppenhet och ett liv fullt av möjligheter. Men redan som sextonåring (på bilden) hade Abdi Dhuhulow långtgående planer via nätet, där han klart uttryckte att han ville bli en av al-shabaabsterrorister. 

Satt han rent av på den soliga och fridfulla bilden med sin skolklass, och drömde om att skjuta huvudet av alla de vita grisarna. 

Och hur många sitter på samma sätt just idag och tittar vänligt på oss, mitt ibland oss, och innerst inne drömmer om att spränga oss i blodiga slamsor, eller tortera livet av oss bit för bit?





TV2

fredag 18 oktober 2013

Özz Nujen gav klappsvenskarna ett förkrympt och frånstötande ansikte.


Vad tänkte Skavlan när han bjöd in Özz Nujen till sin talkshow. Samtidigt med Jens Stoltenberg. 

Jens Stoltenberg - en av mycket, mycket få politiker som lyser rent och strålande klart på den blytunga sopstationen av maktgalna good-for-nothings. En sympatisk, älskansvärd, klok och bildad man, med ett helt livs politisk erfarenhet. En man vars kamp för demokrati, medmänsklighet och öppenhet aldrig upphör, en man som aldrig hathetsat, och aldrig låtit sig förgiftas av arrogans och maktfullkomlighet - han fick sitta i Skavlans talkshow och låta sig chikaneras av Özz Nujen, en lallande narr med verbal mundiarré.Det måste ha varit Stoltenbergs pinsammaste ögonblick, när Özz Nujen ohämmat svängde sig med imbecilla generaliseringar och grova stigmatiseringar, till den svenska fackeltågsmaffians inställsamma applåder i studion.


Özz Nujen försökte sig en gång på en utlandskarriär i USA, den varade i två minuter. Tills "skämtet" som fick honom utvisad:- I USA känner jag alltid en stor sorg efter 9/11, eftersom jag själv hade en släkting som omkom i terrordådet. Piloten i flygplanet som flög in i WTC.                                                                          RIDÅ. 

Nu vet alla i Norge och Danmark som inte redan visste det, hur illa det är ställt med land of the losers.


dagbladet expressen aftonslasket expressen

Alla mammor som känner igen sig räcker upp en hand!

Alla pappor  - som tror att ikonerna betyder att man kan använda plaggen i en 40 gradig-bastu, bara man har ögonen på skaft och inte parkerar sig där för länge för då får man en förkrossande huvudvärk, och blir sängliggande dan efter - räcker upp en hand!

SVT har bytt översittare. Nej, jag menar översättare.

Textremsorna på tv ljuger allt oftare. Missförstånd, grammatiska fel och rena felöversättningar är resultatet när villkoren för översättningsbranschen blivit allt hårdare. "Missförstånd"?? SVT har bara bytt översättare till expos Alex Bengtsson. I enlighet med de sanningar som accepteras i public service.

Kvalitetstid med barnen,

till nytta med nöje!


Dags för fredagsmys.


torsdag 17 oktober 2013

Har en kompis som ska bila till Göteborg över weekenden.....


....i nya svenska multikultisuccé-bilen "Fredrik".


svt

Och det sa han!!!



Moderaternas partistämma i Norrköping sparkade i gång med tal av partiledaren Fredrik Reinfeldt. Efter tio år på posten, menade att de politiska motståndarna ibland hindrat utveckling i Sverige, och varnade för att det skulle ske igen:

– "Gör inga fler socialistiska experiment med det här landet", sa han.



Det går inte att acceptera en sån sanslöst verklighetsfrånvänd människa.


Big news i Stockholm.


Lokalnyheterna har rapporterat hela dan om att Stockholm stad inför maskeringsförbud på Tele2 Arena, Hovet och Globen från och med nästa år. "Som ett sätt att motverka våldsam supporterkultur på arenorna."

Ansvaret läggs på klubbarna som ska se efter att förbudet efterlevs, men enligt Hammarby så finns det redan ett likadant förbud, och att förbudet är verkningslöst eftersom det inte handlar om ett brott mot Sveriges lag.  

Men religionskränkhetskortet, hur ska svenska polisen ta sig ur det?



SR

Islamisering pågår. Och jag känner bara stort förakt för västs kryperier.

-"DET ÄR VI SOM HAR POWER OCH SÄTTER AGENDAN!"

I Britain’s skolor har man haft en regel om att eleverna bara får bära ett enkelt metallsmycke till uniformen.  Så en lärare konfiskerade tillfälligt en av elevernas islamska jättehalsband, som hon lekte med, och svängde runt de andra barnen i klassrummet. 

Men aja-baja då tog Muhammed Tariq, 34, sin sin upprörda och får man förmoda djupt kränkta dotter Saniya ur skolan. Varpå skolan omedelbart gjorde en U-turn och tillät alla smycken.Emellertid kommer Mr Tariq att behålla sin dotter hemma ytterligare en vecka, efter att han dömt lärarna för att ha "förolämpat islam".



Det är inte så ovanligt att stora ledare ser sig som djur.


Partistämma inleds.

’Reinfeldt har inga visioner’

Tuff intern kritik – men M-ledaren hyllas även som partiets störste.


Det är som vanligt, en del börjar sakta vakna och se en naken kejsare. Men dom skrajsna, dom som kalkylerar med att det krävs devota applåder för att få vara med och leka i framtiden, fortsätter att låtsas som ledarhingsten bär en tjusig rustning.


svd     aftonslasket

onsdag 16 oktober 2013

Ibland kan man inte säga det bättre själv!


Red Cabinette @RedCabinette: Rapport kallar norska regeringspartiet fremskrittspartiet  för ultrahöger,för att de tar bort tullar och inför söndagsöppet. Betalar jag licens för sinnessjuka vinklingar? #svpol

It´s over. Åtminstone delvis. Tills februari.

Det här telegrammet kom till senaten idag:
"Kära amerikanska Tea Partiers, vi har haft lite tuffa tider, så vi vill bara tacka er för att ni tagit över vår stafettpinne!
Vänliga hälsningar
Al Qaeda"


Men........var är brudarna???


Läser på Allehanda om islamska föreningen som växer så det knakar. I Härnösand ökas muslimernas skara konstant med asylsökande, främst från Syrien och Somalia, så föreningens lilla moské räcker inte.
– Målsättningen är att vi ska få tillgången till en egen större lokal i Härnösand, och att vi inom fem år har etablerat en stor moské, säger Heryem Bakhtizar, en av drivkrafterna i föreningen.
– Muslimerna är en stor tillgång i kommunen. Så gott som alla har jobb eller startat egna företag. Vi muslimer är som en enda stor familj trots att vi kommer från så många olika länder, vi stöttar varandra i integrationsarbetet så att vi kan etablera oss på ett bra sätt här i Sverige. 

WOW. Pure magic!  Så roligt för dem!!

Fast på artikelns bilder ser jag förvånansvärt nog, i vårt jämställda land, bara ett kön - män, män, och fler glada män. Har muslimerna bara ett kön? Och gäller Bakhtizars vackra glädjekalkyl även de undanstoppade, obefintliga och helt osynliga muslimer? 

Eller är dom alls inte ens en liten bittedel av "den enda stora muslimska familjen"? 

Jag tänkte bara göra lite av journalisten på Allehandas jobb. Och om alla muslimer är i arbete, krävde Allehanda förstås källan och statstiken på det?

Jabhat al-Nusra- en stridsflagga för en stridshingst.




Sedan terrorattackerna mot USA den 11 september 2001 har terrornätverket haft den svarta flaggan som en av sina symboler.

I stora delar av Mellanöstern är den en symbol för jihad-krigare och väcker avsky hos många offer till terrordåd.

– Det är färgen, den svarta, som är det viktiga här. Den symboliserar slag, strid, det är profeten Muhammeds stridsflagga.

I Sverige vajjar den här flaggan utanför en Bosniska föreningslokalen (subventionerad med våra skattepengar?) i Göteborg.

Representanter för de styrande i Göteborg ser inget alls märkvärdigt med det här. S och de andra 6 partierna tycker det är positivt och helt korrekt att alla har rätt till sina egna flaggor. Sverige är numera en mångkultur! Alla 7 partierna intygar också föreningen har sagt att det bara är en vanlig flagga, och att de lovat att de inte tänker göra nåt dumt. 

-Och om man ser på Göteborgs, och Sveriges, utveckling de senaste tio åren, så har den präglats av mångfald och ett öppet samhälle med plats för alla.

Praktiskt genomförbart?

Från och med 2015 kommer nya EUbestämmelser att råda för sopsortering. För att följa de nya reglerna måste varje hushåll följa reglerna om att ha fyra olika soptunnor, en vardera för papper, metall, glas och plast. Plus de som redan finns för matavfall och

för trädgårdsrens. 

EUmedborgarnas hem håller på att förvandlas till sopstationer. 

Nåja, inte Frankrike då, som ändå bara gör som de själva vill.


daily mail

Världen skulle vara en fredligare plats utan norrmän och svenskar.



Hela måndagen satt en nära släkting till den 23-åring som misstänks stå bakom terrorangreppet mot Westgate i Nairobi där 67 människor avrättades.


– Vi är i chock. Detta måste vara fel. Det kan inte stämma, säger släktingen. 23åringen som var så snäll, en riktig svärmorsdröm, faktiskt.





Take - and take. Det enda som räknas idag.


Dement mammas vanvård blir pilotfall I dag får politikerna i Västerås ett brev från Demensförbundet där man kräver tillbaka en del av de vårdavgifter som en demenssjuk kvinna betalat till kommunen.

Förbundet menar att den vård kvinnan fått på kommunens demensboende Fatburen visat sådana brister att det finns skäl att kräva pengarna tillbaka.

– Ja, för att det är tydligen bara pengar som räknas, säger Demensförbundets ordförande. 

Välkomna till Reinfeldts nya svenska värld, vi snälla gammelsvenskar måste ta tidens tecken på djupaste allvar och utrusta oss på bästa sätt. 

För  Sverige - i framtiden.

svt

Nybörjare......


tisdag 15 oktober 2013

Betyder politikernas malliga mångfald, bara i själva verket - enfald?

NSD gör sig lustiga över kritiken mot det stora moskébygget och islamska centret på Hertsön i Luleå, dels "existerar det ingen kritik", dels är de som gnäller och klagar bara såna där sörlänningar och fejkade hittepånamn.....hö-hö-hö....


S och de andra partierna i fullmäktige är helt korrekt mycket för moskébygget. S pekar även på att islamska föreningen "sagt" att det inte blir böneutrop. Och om man ser på Luleås utveckling de senaste tio åren så har den präglats av mångfald, ett öppet samhälle med plats för alla.

När politikerna månar om det som de så stolt kallar "mångfald", menar de inte i själva verket enbart islam? Eller byggs det också ett mångfald nya av alla andra invandrares religiösa bönerum och samlingslokaler i vårt land ? Eller speglar de många nya palatsliknande moskéerna i Sverige, helt enkelt att det bara är muslimer som invandrar till Sverige idag? Nån som har ett svar?

nsd Ring P1, 15  okt 2013, vi driver mot fundamentalism.

Rasistprotest?


Såg att en kvinna varit på en weekendresa med flera personer, med var bl.a en för henne okänd person som hela resan "kläckte ur sig rasistiska kommentarer". Som t.ex när han kallade ett par muslimska kvinnor för ” så’na där påskkärringar”, och undrade om en utomeuropeisk invandrare var "på väg till djurparken". 

Kvinnan skriver efter upplevelsen till etikettexperten Magdalena Ribbing på DN och frågar:
-"Hur ska man bete sig i en sådan situation? Säger man ifrån eller låtsas som det regnar? Någonstans har jag läst att man aldrig ska påpeka när en person bryter mot etiketten, men det här är så mycket mer än fel kniv till förrätten."  

Jag antar att den ängsliga skribenten inte skulle ha bemödat sig att skriva av sig, om det skämtats mera svenskt korrekt om blåsta blondiner, korkade norrmän och snåla skottar.....

Ribbing svarar som väntat Usch, och säger att man måste säga ifrån och att tiga är att samtycka. 

Och jag skrev en kommentar: "Den här frågeställaren måste ha svensk världsrekord i feghet! Att skriva till Ribbing och DN och be om överhöghetens hjälp, istället för att själv klart tala om vilka dumma skämt man inte accepterar. Det gör att jag skäms över att vara svensk.

 Men vem vet, kanske var det DN själv som ställt den tillgjort korkade frågan, för dom gillade inte min kritiska synpunkt och censurerade den istället. Etikett, DN?

Gränserna är sprängda - våra länder har kapitulerat.



Köpenhamns polis undlåter varje dag medvetet att kontrollera ankommande flyg på Köpenhamns Flygplats. Flighter från andra europeiska länder, som är med i det s.k Schengen-samarbetet , t.ex städerna Rom, Milano och Barcelona kontrolleras aldrig.  Orsaken är att Schengenrelerna inte tillåter passkontroll, utan bara kontroll om det finns kriminalitetsmisstankar och falska papper.  

Men en väsentlig grund till nollkontrollerna är att Köpenhamnspolisen inte har tillräckligt många poliser för att kunna ta emot flygen. Därför väljer man i praktiken att se genom fingrarna på det enorma inflödet av illegala invandrare. 

Och öppengränspolitikerna smyg-får som de vill. 

Lätt som en plätt.

UK skickar hundratals nigerianska fångar till fängelse i hemlandet.


Allt för att lätta på trycket på UKs fängelser. PM Cameron och fängelseministern(!)Jeremy Wright avser att i framtiden låta utländska fångar sona sina brott i hemländerna. 

Britain har redan ett avtal på gång med Nigeria, Nigeria får  £1miljon till att rusta upp sina ruttna fängelser för, mot att de tar hem 534 nigerianska fångar. 

Hmmmmm, jag skulle inte hoppa upp och sätta mig på att miljonerna hamnar just där....... trots att Nigeria tycks ha fått in en fot på livets rätta stig. Men förhoppningsvis är inte de här fångarna UKs skattebetalares  problem, när de som en bumerang är tillbaka igen efter frigivningen.

  I Sverige behöver vi dock inte bekymra oss, eftersom alla fångar bara är "svenskar".




MacDonaldssjukan.




Matfusket
McDonald's-sjukan dödar stadens fåglar
Fåglar i stadsmiljö som lever på snabbmat full med tillsatser dör en tidig död. Fenomenet har uppmärksammats över hela jorden och drabbar fåglar som fötts upp på skräpmat. När unga fåglar föds upp på sopor från papperskorgar får de näringsbrist.
– Deras fjädrar blir vita och faller av. Och de dör, säger biolog Jan-Åke Hillarp. 

Och vi människor???


Röd fet varning för desinformationskanalen Kanal Global!!


Satt i höststormen och letade efter nåt intressant på TV i gårkväll, zappade planlöst och hamnade rätt skakad i en förslagen indoktrineringskampanj med tre oerhört rutinerade propagandister. Bla, var det vänsteruppviglaren Jan Scherman och LOs Ingela Edlund, som bredde ut sina åsikter för varandra och oss.
Helt out of the blue befann jag mig alltså i en ytterst ofrivillig tvångsposition. 

Kanalens namn är "Kanal Global", och debattprogrammet jag hamnade i har skapats med ett enda syfte. Syftet att hjärntvätta, och att på ett år ( tills valet 2014) sprida hatagitation och att vanställa ett riksdagspartis valbudskap. Trolig programchef för den "fria" kanalen är Mojdeh Zandieh

Huvudbudskapet var att "alla har samma rätt till Sverige". Men om det verkligen är sant, som åsiktspamparna påstår, undrar man varför det finns asylregler i jordens alla länder.

Kanal Global stödjer uppropet för ett Sverige för oss alla.GÖR DET DU MED!!! Ta debatten för ett Sverige där mångfald är en styrka. Vi är ett "politiskt och religiöst obundet nätverk" av människor som med "fakta, empati och respekt" vill visa vägen till ett Sverige för oss alla.Följ debatten,samma tagg gäller på Facebook, Twitter och Instagram


Alliansen är jätteförvånade.

-"Svenskarna blir inte friska , fast att vi tvingar dödssjuka att arbeta och snor deras inkomst. Hmmmm ......... vi får prova med våra andra metoder."









måndag 14 oktober 2013

Jag gillar


                           Romson-effekten!!

Extraordinärt ögonblick i BBC-debatt, när minister uppmanar irakier: Lämna UK!

minister

Den rasande Toryministern Mark Harper menar att irakiern Esam Amins överklaganden på asylavslagen är "löjliga", att han inte har nån rätt att vistas i UK och måste lämna landet. Mr Amin hävdar att hans liv är i fara om han sänds tillbaka till Irak, men erkänner att han inte kunnat styrka sina överklaganden på  de fem(!!) asylavslagen i Bristol sedan 2008 (!!).

 Minister Harper, som ökat sin tuffa hållning mot illegal invandring med ÅK-HEM!-bilarna som turnerade i London i somras, gjorde helt klar att irakiern inte har nån rätt alls att stanna kvar i Britain. 

Jösses. Det drar ihop sig till sanningens minut. 

I andra länder.

Abdullah Sherif, Mohammad Hamid och Hamza Hanun, årets Nobelpristagare i ekonomi.

Ääääähhhhhhh, skojja bara jättemycke.........

Amerikanerna Eugene Fama, Lars Peter Hansen, och Robert Shiller, 2013 års Nobel Pristagare i ekonomi. 

Detta visar vilken diskrepans det finns i USA mellan den akademiska och politiska världen. USA har världens förnämsta forskare och vetenskapare, men som alla andra länder bara trånghuvade och ensidiga politiker.


-" Reinfeldts Sverige- ett ockuperat, socialistiskt och hjärntvättat samhäller."


Nyheten att leksaksjättarna BR och Toys´r´us i år skickat ut en könsneutral leksakskatalog inför julhandeln gillas inte. Folk vill inte skrivas på näsan att det måste vara pojkar som ska stryka och dammsuga och flickor köra med motorsåg.

Tvärtom: ”hjärntvätt”, ”indoktrinering” och ”manshat” är några av kommentarerna på utländska nyhetssajter.
”Fler surrealistiska nyheter från det ockuperade Sverige. Den mest vansinnigt socialistiska, vaksamma, omhändertagande och helt enkelt paranoida samhälle i världen har nått sin bottenpunkt”, skriver John i Dublin på brittiska Daily Mails webbsajt.  Hårda ord. 

Men värst ändå; sanna ord, hur ont det än gör.

Nån som minns den goda tiden, när man var stolt och svensk i världen, när Björn Borg, Volvo, midnattssolen, vackra människor och ett tryggt, jämställt och rättvist samhälle fick andra nationer att beundra och se upp till oss. Undrar vad han hade emot det, Reinfeldt?


Reinfeldts och väljarnas diametralt skilda världar.


Delar av området Södra Järva i Stockholm är ett av dom mest inbrottsdrabbade i hela Europa, vart åttonde hem utsätts för ett inbrott - varje år.
Bostadsbolaget Familjebostäder har satt in säkerhetsskåp, liknande dom på hotell i sina lägenheter och det och andra åtgärder som att entredörrarna nu är låsta dygnet runt och säkerhetdörrar till lägenheterna kan nu ha fått en viss effekt.

Polisen har dom senaste ett och ett halvt åren gjort 480 ingripanden men  få personer har blivit dömda. En anledning är att få vågar vittna enligt polisen.


Fredrik Reinfeldt i partiledardebatten:
– "Brottsligheten sjunker och den sjunker brett. Jag hävdar att de ökade resurserna som vi har skjutit till har lett till ett tryggare samhälle och en större uppklarings procent."

SR DN

Roaida Hamza har noll aning om hur provocerande hon är.

Malmötjejen Roaida Hamza, 20 år, jobbar tillfälligt som säljare för att skrapa ihop pengar till körkort. Så fort hon får sitta bakom ratten ska hon söka till polishögskolan. Roaida Hamza vill bli Skånes första polis i slöja.

– Det är min dröm.

Att det inte finns Skånepoliser i hijab ”är dåligt” tycker Roaida.
– Sverige är ett mångkulturellt land och det bör alla yrken också vara. 

Det är rätt övermaga att bara fly in ett nytt land, ta emot allt vi ger och dessutom anse sig ha rätten att bestämma om hur det ska vara här. 

Jag var med i Roaidas drömmar ända fram till hijaben. Svensk polis är och har alltid varit klädda i uniform, en uniform är likformig och fastställd enligt regler och avtal. Uniformen bör skapa goda team och göra det enkelt för allmänheten att identifiera yrkesgruppen. Sverige behöver sannerligen ingen ny/medeltida tradition av religiöst förankrad polis, som bara med sin klädsel utmanar andra troende och icketroende. Samt signalerar till muslimska män att kvinnliga poliser är dem underdåniga.  

 28-årige Robert Nikolic vill också bli polis, han tycker det är problematiskt att det inte finns några romer inom Skånepolisen:
– Det hade varit bra för polisen att se att vi inte bara stjäl, gömmer oss och är konstiga. 

Ha-hahaha, humor och självdistans?  Det gillar jag bättre än religiösa kvinnoförtrycksattribut.


På väg till Sverige. På fel grunder.

Efter alla dödskatastroferna i Medelhavet.

 Ahmed från Syrien: Vore det inte bättre för Sverige om jag investerade mina pengar i ert land istället för att betala människosmugglarna? Bara ni ville ge oss visum. Vi är tio personer i min familj - mina föräldrar och syskon och min fru och mina barn.
– Jag har pengar - vi sålde allt vi ägde i Syrien och jag kan betala för båtfärden och falska pass så att vi kommer till Sverige. Men jag köper ju hellre flygbiljetter, än att riskera livet på havet och göda människosmugglare, säger han.
– Vår resa, för hela familjen, kommer att kosta motsvarande 300 000 svenska kronor - jag betalar gärna de pengarna i avgift för att få komma till Sverige, säger Ahmed. 

Reinfeldt och Ullenhag ser bleka ut och svettas ymnigt , Ahmed och delar av hans stora släkt har helt och hållet missuppfattat hela grejen med Sverige. Här betalar man INTE. Bevare mig väl, hur skulle det se ut......och hur skulle vår exhibitionism av den godhjärtade svensken besudlas.....HUUU. 

Nä, här får man pengar livet ut, och nåde den som mot förmodan får lust att betala något i gengäld.

söndag 13 oktober 2013

Fredrik Reinfeldt och hans...


Swedish Horse Mafia, försöker framställa sig som arbetshästar för dom vill inte lämna det gröna betet i Spiltan, eller Rosenbad som det också kallas. Mannen som talar om hästar gör nu allt för att undvika en ny gnäggativ hingstköttsskandal, för alla vet ju vem som får bära hästhuvudet efteråt. 


En stridshingst kommer lastad,

full med gratis överraskningar, allt åt alla nysvenskar livet ut, inklusive efterlevandestöd. Ho-ho-ho!

Den trojanska stridshingsten.

Reinfeldt: "Jag är 
en stridshingst"

Men, med förenade krafter ska vi nog klara av att bli av med honom ändå.