lördag 12 oktober 2013

En vanlig dag på Reinfeldts UFO-dagis.




Gnosjö kommun har tagit emot 50 s.k ensamkommande flyktingbarn de senaste månaderna, de placerades på dagis.

Förskollärarna:– Vi reagerade direkt när vi fick årtalen på barnen, att de inte skulle gå hos oss, men vi har fått det här från våra chefer, att vi skulle ta emot de här barnen. Vi tänkte att vi får se hur det går.



Men det dröjde inte länge innan det blev stora problem. Pojkarna var mycket äldre än barnen på förskolan, de kunde inte skolas in i gruppen och var grymt förbannade, slogs med varandra, och var hårdhänta mot de små barnen - som blev skrämda och rädda (!!). Personalen oroade sig för att det skulle hända "riktigt allvarliga saker".

Gunnar Crona, chef för skolförvaltningen i Gnosjö kommun är besviken på förskollärarna, och tycker att dom och svenska dagisbarn inte ska vara så fientligt och rasistiskt inställda, lite lojalitet måste de lära sig. Det är bara nyttigt för dem, mångkulturen är här för att stanna.







Redan! In ya face, Demirbag-Sten.

Dilsa Demirbag-sten @DilsaDSten-Hörde att Zlatan gjorde kaos med Österrike. På hemmaplan. En icke "pursvensk" räddar nationens heder. In ya face SD.

Ni vet det här "skämtet" som PK försöker stoppa ner i halsen på alla SDs väljare varje gång Zlatan har gjort mål...... zzzzZZZZzzzz

Det helt nya och fräscha är Zlatans hyllning till den svenska kämparglöden. Och Demirbag-Sten är sååå beklämmande igår.

America - FIRE 'EM ALL!



60 procent av alla amerikaner är nu beredda att avskeda hela kongressen.

Politikerna åker till Washington  för att  "förändra", men det slutar alltid med att det är politikerna som "förändras". Till och med de sanna idealisterna sveps med och berusas av makten och den förhöjda bilden av sig själva. De tjänar miljoner, med alla möjliga sorters privilegier och gratisförmåner, och alla behandlar dem som gudar.Inte undra på att politiker väljer att klamra sig fast vid makten högt ovanför folket de tjänar. 

Titta er omkring i Sverige och i världen. Det bara måste finnas ett smartare sätt att leda världen på, än av maktgalna politiker. 

Du skall icke ljuga.


 Kaled Ahmed Taleb (37) kom till Norge 2002, och bluffade sig in i sitt nya land, ljög att han och hans familj var krigsflyktningar från Mogadishu, Somalia.  Med falsk identitet och namnet «Khalid Haji Ahmed» blev han norsk medborgare och profilerad lokalpolitiker för Arbeiderpartiet. Med hjälp av de falska papperna fick också hans två yngre bröder och föräldrarna uppehållstillstånd i Norge. 

Konfronterad med polisens upplysningar, erkände 37-åringen sitt rätta namn,  att han är från Djibouti och att han är fyra år äldre än han hade uppgivit. Utlendingsdirektoratet har nu fattat beslut om att 37-åringen ska utvisas från Norge. 

Taleb själv anser inte helt oväntat att han borde få stanna i Norge, även om han bluffat sig till medborgarskapet.

- Jag hoppas att jag får en ny chans. Jag har inte begått nåt allvarligt kriminellt brott i medan jag bott i Norge, och jag har bidragit mycket till det norska samhället. 

OMG!Tänk om alla som ljugit oss svenskar fulla för att bli försörjda av oss skulle utvisas....! Det skulle nog bli rätt tomt här.  

Heja Norge, som stolt står upp för landets värdegrund och sätter upp varnande exempel.

fredag 11 oktober 2013

Say nomore Reinfeldt och Ullenhag!

Varför vinner ni med 2-1, efter en rätt dassig första halvlek med underläge 0 - 1?

Zlatan: Vi tar fram den här svenska mentaliteten. Kämparglöden.

MästarZlatan vann igen! Svenska sportjournalister:

-Det visste vi hela tiden! Redan för ett år sen. Och i förra veckan. Och i förrgår. Och igår. Och i första halvlek. Vi har redan vunnit hela VM i Brasilien!


Så dags nu....?


Massinbrott i flyktingmekkat Boden


22 anmälningar om inbrott och inbrottsförsök har inkommit till polisen sedan mitten av september i Boden, Reinfeldts fredliga och trygga mästarmultkultisamhälle. Inbrotten har slagit hårt i staden med 18 000 invånare som är Sveriges femte största flyktingmottagare.

Polisen har varit mycket, mycket bekyttrad över att de inte lyckats gripa någon, trots samlade resurser............ 

Men NU!!Tack vare tips från bodensarna, yes, är de iskalla förövarna gripna för stöld, hemfridsbrott och skadegörelse. Tre av de gripna är skrivna i Boden, den fjärde är inte skriven på någon svensk adress.
Sov gott i Boden. 

Tills vidare.


Skojar bara....!


USA står still.


Bojkotta Stora apartheidHotellet i Nybro.


Stora Hotellet säger nej till SD, och motiverade beslutet med att man inte "hade råd" att hyra ut till SD.
– De tror att de ska förlora kunder på att hyra ut till SD. 

TVI VALE. Ring DO!!




barometern

Nobels Fredspris ingen skräll i år.


Nån har uppenbarligen fått  den norska fredspriskommitén att gå i koppel. PUH! Var lite shaky där ett tag, efter Gore, Obama och EU.....

Den internationella antikemvapenorganisationen OPCW, med säte i Haag, kom sent in i diskussionerna som en av de hetaste kandidaterna till Nobels fredspris. 

Organisationens experter är f.n engagerade med det komplicerade uppdraget att förstöra Syriens kemvapenarsenal.
Men, att praktiskt genomföra politiska beslut - är det i sig värt ett fredspris? 

OPCW har rest till Syrien för att leta upp och förstöra landets kemiska vapen - de är inte där för att skapa fred i Syrien. Jag tror att Nobelkommitén taktiskt har belönat dem med fredspriset för att ge teamet internationell respekt, och för att försöka förhindra OPCW att  misslyckas med sitt uppdrag. 

SR

Reinfeldt säger att brottsligheten sjunker och tryggheten ökar.....


I gårkväll rånades fem eller flera unga människor på mobiler och kontanter i Sollentuna norr om Stockholm, det yngsta offret är bara sju år.
Rånarna är två män (eller möjligen baaaarn, som de ju är när det passar PK) i 18–20-årsåldern, som tagit struptag och sagt att om de unga offren hör av sig till polisen så får de stryk.

Polisen säger nu att "de söker efter" männen.  Det kan inte vara lätt. 

-Två pip-håriga rånare, med pip-hudfärg, och pip-brytning efterlyses. 

Att "söka" och PK-skydda på samma gång, polisens-balansgång.

torsdag 10 oktober 2013

Pirayorna på migrationsverket kör sitt eget race mot Sveriges undergång.

Kommunerna, nu senast Fagersta, kan sparka sig trötta i protest, när de inte mäktar med försörjning och samhällsansvar för nya massinvandrare.

När det gäller Migrationsverkets beslut om placering av asylsökande har kommunen ingen möjlighet att agera. Läs igen, och begrunda: "När det gäller Migrationsverkets beslut om placering av asylsökande har kommunen ingen möjlighet att agera."

De sluga skurkarna på migrationsverket upphandlar fritt boenden överallt i Sverige, direkt från olika fastighetsägare. Var asylboendet hamnar beror alltså på vilka utsugare som sitter och gnuggar händerna och hånflinar hela vägen till skattemedelsbanken.

Muslimers avgrundsvämjeliga kvinnosyn - förbjud den i våra jämställda länder.





En 20-årig slovakisk kvinna, inringad till vänster, drogades och kidnappades och fraktades till England för att tvångsgiftas med en pakistansk man för att skydda honom från att utvisas tillbaka till sitt hemland.
Kvinnan söps berusad med vodka och öl före den illegala vigselakten i moskén, och våldtogs sen flera gånger av sin nya "make" inspärrad i en lägenhet.







Detta är vad som händer, när ett land totalt släpper och ger upp kontrollen över gränserna och invandringen. Slaveri, omänsklig brutalitet,  och kränkningar av landets migrationslagar är numera vardagsmat. Ingenting kan stoppa ett empatilöst monster från att få in en fot i våra länder, med löften om livslång försörjning på skattebetalarnas bekostnad.


Om Reinfeldt var en god, klok och kompetent ledare med svensk värdegrund som bas,



så skulle det inte röra mig i ryggen om han missat betala TVlicensen.

Men eftersom jag anser att han är en stor hycklande nolla med dubbelmoral, som bara springer EUs ärenden, och har saboterat vårt land i sju år, så tycker jag gott att drevet kan få gå. 

Precis som det gjorde med hans förra medarbetare Cecilia Stegö Chilò , innan hon fick sparken.

När svensk logik nån gång får tala i landet Dum-Dum.


Mats Ekberg @EkbergMats:

-"Det kan knappast vara rimligt att kräva icke religiös skolavslutning och samtidigt servera religiöst välsignad mat i skolmatsalen."

Utse en slöseriombudsman i varje kommun - NU.

Den som tjänar 25000 kronor före skatt betalar sammanlagt 17200 (!!) kronor i olika skatter. Det mesta av pengarna används säkert på rätt sätt till rätt saker, men mycket slösas också bort på fel sätt till fel saker. Om vi själva fick betala in skatterna skulle fler granska var de tog vägen. 

Läs om Smedjebackens nya lek med skattepengar, här.

Alzheimers och jordnötssmör.

Eureka: Researchers used peanut butter to show that Alzheimer's patients in the early stages of the disease lose their sense of smell in the left nostril before the right


Forskare hävdar nu att man kan använda jordnötssmör för att upptäcka alzheimers patienter i ett tidigt stadium. Om man kan mäta att doftsinnet från vänster näsborre försvinner före doftsinnet i höger näsborre, då ligger man pyrt till. Men ändå bättre än om man inte upptäcker doftbortfallet, för det finns stoppande mediciner att sätta in. För en vuxen människa bör man känna doften av jordnötssmör på 20 cm:s avstånd.

Jag har ett par illröda skynken i livet, ett är cancer, ett annat är demenssjukdomar. Outhärdliga smärtor, plågor och ond ojämn kamp mot döden är cancer. Och att bli förvandlad till ett lallande okontrollerbart kolli inför ögonen på sina närmaste i demens, är ett öde värre än döden. Men, om jordnötssmör ska hjälpa till att diagnostisera, det vete katten. Speciellt jag som efter svininfluensan 2009, redan har snudd på noll doftsinne.

Men nästa veckas larm kan mycket väl vara att man får cancer av att lukta på jordnötssmör, så watch out.


Treårings djupa funderingar

om livets väsentligheter på toaletten....


Alice Munroe - en Nobelpristagare helt i min smak!


Jag formligen dyrkar årets Nobelpristagare, smärtan, värmen, kärleken och den vidunderliga konsten  att skildra de korta ögonblick som får hela livet att ta en ny vändning. 

Läs de här 14 nyskrivna novellerna, den här boken har älskat och delat med mig av. Idag är jag mallig och stolt över min kanadensiska älsklingsförfattare.

Vill ni höra ljuv musik?

Gerard Batten, en i hjärnan välmöblerad medlem av UKIP, adresserar skarpt en av EUsektens ledare, vår Cruella de la Ville/Cecilia Malmström:

Miss Malmstrom debatterar idag om att öppna fler legala autostrader för immigration till Europa.- Miss Malmstom, varför åker inte du till länder som Grekland, Italien, Spanien, Frankrike och Great Britain, och frågar vanliga människor vad de tycker? Min gissning är att den stora majoriteten är utmigrerade, och att de faktiskt vill ha färre, inte flera, vägar för människor att ta sig till deras ekonomiskt knäckta länder. Kanske skulle du försöka kliva ut ur Bryssels ideologiska bubbla , och så att säga "visa lite solidaritet" med vanliga löntagare i Europa.
Nu talar du om gränskontroller, men du har dessvärre ingen avsikt alls av att faktiskt försöka kontrollera immigrationen.
Britain i EU har drunknat i oupphörliga flodvågor av immigration från både utanför och innanför European Union, och det enda sättet vi kan kontrollera det på - är att lämna den EU.

Titta gärna på talet här, och läs alla kommentarer från jublande människor som äntligen hör någon tala för dem. Och inte för sektmedlemmarna.

onsdag 9 oktober 2013

Stor. Större. Störst.

Zlatan, vill ses i mobilen. 

"Zlatan Unplugged" – så heter Zlatan Ibrahimovics egen officiella kanal direkt till fansen. Mikz beskivs som en mobil mötesplats, där företag och varumärken kan ha sina egna kanaler, och som är gratis för användarna.


resume

Sista skriket(!) i USA.


Låt maten tysta mun -  middagen är serverad.

Det är budskapet till gästerna på en New York City restaurang, som har förbjudit alla samtal medan man äter den fixa $40- fyrarättersmenyn .

Nicholas Nauman, förste kock på Eat in Brooklyn's i trendiga Greenpoint, har låtit sig inspireras av sin tid i Indien, där buddhistmunkarna alltid äter frukost utan ett ord.

-   Det är bara ett utmärkt tillfälle att njuta av mat, som du kanske inte skulle ha gjort annars. Tystnaden skapar en enorm energi i rummet." 


  Inte fel alls. Näst efter tystnaden är musiken det som kommer närmast att uttrycka det som inte går att uttrycka. Efter några dygn ensam på ön med Zudden, känns det som en helt naturlig fortsättning på livet....

foxnews

Dom ger sig inte förrän dom fått oss alla till rasister.

Det är svårt att bryta den afrofobiska trenden i Sverige säger Jallow Mamodou från Afrosvenskarnas riksförbund.– Statistiken visar att hatbrott mot afrosvenskar ökat med 24 procent sedan 2008, svarta människor uppfattas som mindre värda, och nej, utvecklingen går inte alls i rätt riktning! 

Jag har levt i mitt land länge, så mitt vittnesmål måste vara lika mycket värt som nån annans. Jag har stött på människor av olika kulörer och från olika kulturer överallt på gator och torg, och har aldrig nånsin sett rasism i Sverige. Min uppfattning är att vi inte ens ser på människor som hudfärger, de vi möter behandlar vi alla lika.  Om inte, så beror det på om medmänniskan gör en ont eller illa, oavsett varifrån man kommer. 

En lång tid har medierna glupskt vältrat sig i den "rasism" som handlar om "negerbollar" och TinTin i Kongo. Folk skriker ut att vi vita svenskar är afrofober, och också ena jävlar på "antiziganism" som de väl borde kalla "antiromism", samt islamofober .  Säkert är vi värre saker därtill.

Men om detta vidriga hatande elände ökar, så misstänker jag att rasism som i fallet med mannen och lille sonen på bron, har mer med våra nyinvandrade än med oss att göra.  Fast, visst, ja, de grupperna är det förbjudet enligt svensk PK-lag att "peka ut". Så fortsätt istället att spotta på oss lama och tigande.

Den dag  alla dessa enskilda, journalister, och föreningar som pekar ut oss, verkligen har en sann berättelse från mitt i livet, som visar på svenskars rasism. Och inte handlar om negerbollar och kina-puffar, då ska jag riktigt skämmas och göra nåt radikalt.

skanskan

Jag är sannerligen inte islamofob.

Men...


- "My way. Or the highway."



Låt mig presentera John Boehner, (bihjnerr) för er!


Han leder det republikanska partiet i USA och har varit förstasidesstoff på amerikanska tidningar varje dag i evighet nu. Dock inte på de insnöade svenska.

Boehner och Obama har samma vilja till kompromisser och framåtsträvande kommunikation i politiken. Vem som är mest skurkaktig av dem beror på vilken hälft av USAs väljare man talar med.
De bär gemensamt skulden till USAs shutdown, som skadar hela världens ekonomier, inte minst sitt eget folks.

washington post


Att bli smal måste göra ont.

Den här nya dieten kan va svår att svälja. Tunghäftan(!) är en ny kosmetisk kirurgiteknik, som sägs hjälpa
feta människor att bli av med alla sina överviktskilon på extremt kort tid. Proceduren, att sy fast ett märke på tungan, gör det så fruktansvärt ont att äta, så man kan helt enkelt inte. Ingreppet tar tio minuter och kostar
 $2,000. 

 Primitivt? Barbariskt? Löjligt? Döm själv.

För mig står Barroso för mycket.Typ autokrati, förtryck, maktfullkomlighet, envälde och despotism.

 Men är han mördare??

Idag kom EUkommissionens president Jose Manuel Barroso och Italiens premiärminister Enrico Letta till Lampedusa, där 275 flyktingar drunknade i förra veckan, för att visa sitt deltagande och undersöka vad som måste göras. De möttes av den vanliga gapande vänsterliberala aktivistskaran som ropade "MÖRDARE" till de två potentaterna.

– "Ni ska skämmas för att ni inte har löst den här humanitära krisen!!" 

Förlåt mig här nu, men ska vi besinna oss lite trots den svåra och djupt tragiska händelsen? Vem är skyldig? Vem är syndabocken som ska hudflängas i Lampedusa? EU? EUs medlemsfolk? Var det vi som dödade de flyende? 

Nä givetvis och absolut INTE. 

Men att idag slanta av 30 miljoner nya EU-euro, är inte det som att vi erkänner oss skyldiga.

Araben som dansade sig till miljonbelopp i assistansbidrag är en förolämpning mot hela svenska folket.


Den 62-årige mannen som påstår att han är reumatiker förs in i rättssalen i rullstol, han kan varken stå upp, gå, använda sina händer eller lyfta på armarna och behöver hjälp med allt.Men på polisens spaningsfilmer ser man 62åringen strosa runt ensam på stan, bära tunga kassar och köra bil, han är helt enkelt en jäkel på att dansa, simma och klara sig helt själv. 

När domstolen tycker att detta inte riktigt hänger ihop, så svarar den invandrade från Libanon, uppbragt och nedlåtande, att han minsann har rätt till fritid. För så mycket tycks han ha i alla fall snappat upp om sitt nya lands arbetsrätt. Paragraferna om skyldighet räckte inte hans SFI för.....

 Rätt till fritid, från sjukdom? Det är helt uppenbart att Reinfeldt, Ullenhag och vårt rättsväsende har fått invandrare att tro att vi är korkade nog att svälja alla dårpippisagor de försöker slå i oss.

SDS

tisdag 8 oktober 2013

GULP.


Stefan Löfven var tydlig i partiledardebatten med att han tyckte att det var en fråga för EU - och att det inte är aktuellt att tillåta flyktingar att söka asyl från sina hemländer.

Men Löfven får nu hård kritik från sitt eget parti av flera socialdemokratiska företrädare.
Riksdagsledamoten Sara Karlsson, S, säger att det finns en stor spricka mellan partiledningen och yngre socialdemokrater som vill ha en mer generös flyktingpolitik generellt. 

Vad är det med ungdomen? 

Det är ju dom som ska leva med noll välfärd, etniska konflikter, utanförskapets hateldar och gettofieringen.


God idé.

Fast man skulle satsa på en översättning, eller två.

Lag mot kusingifte i Norge?

 Regeringen i Norge la idag fram ett förslag för den kommande regeringsplattformen, en av punkterna handlar om äktenskap mellan kusiner och sysslingar. Den nya regeringen uppger att de baserat på medicinsk forskning och av uppenbara hälsoskäl funderar på att förbjuda dessa äktenskap. Folkhälsoinstitutet visar att 44% av alla barn som är födda av förstagenerationsinvandrare från Pakistan i Norge, har föräldrar som är kusiner.

– Det är mycket olyckligt om man förbjuder detta, säger Athar Ali, Norsk Innvandrerforum, det handlar om val och frivillighet.


Reinfeldt har redan brutit de diplomatiska förbindelserna med Norge.

Hur blir man en kravmaskin?


Flera hundra elever från SFI-undervisningen i Malmö protesterade på tisdagen mot bytet av utbildare efter årsskiftet.
”Vi vill välja skola själv”, skanderade eleverna när de marscherade till stadshuset.
Mustafa Issa, en av talarna vid protestmötet på Stortorget:
– Jag är förhoppningsvis klar med min SFI nästa månad. Men vad händer med de andra 2 000 eleverna, som kanske läst i åtta-nio månader och sen flyttar till en ny skola med en ny bedömning? De måste kanske planera om läsa om det som de redan läst?

Oj, tänk om dom måste läsa om nåt som de redan har läst på betald tid. Shit asså!

Den gamle skattebetalaren Allan Karlsson, 84 år, som haft 70 olika hemvårdare på fem månader och hans olycksbröder och -systrar, borde ringa Mustafa Issa och be om enkla tips om hur man blir en kravmaskin utan tålamod, och en fena på att skapa massmediauppmärksamhet för sin sak.



skanskan

Alla sjuklövrar älskar att blotta sig och flasha med sin "fördomsfrihet". Men....



 Det Socialdemokratiska kommunalrådet Åsa Eriksson är mycket kritisk till att Migrationsverket nu planerar att placera ytterligare asylsökande i kommunen.

– Vi tycker att det är helt orimligt att Migrationsverket skickar 430 asylsökande till vår lilla kommun. Det betyder att kommunen inom fyra veckor måste utöka antalet elever i skolan med 25-30 procent och det är helt omöjligt. Därför har jag skrivit brev till migrationsministern.

Jag är rädd att migrationsministern inte kommer att förstå vad Åsa Eriksson skriver, när hon föreslår att fler kommuner och länder som vårt grannland Finland istället ska ta emot fler asylsökande.  Något svar förutom att hon ska bita ihop och vara lojal, ska hon inte förvänta sig. 

Svenskar har ett medfött behov av att alltid vara Mother Theresa of he world.  Men lyckligtvis  för Finland och EUs andra 21-22 länder som skiter i Cecilia Malmström, kan vi inte tvinga dem att rasera sin välfärd och att gå under på samma godhetens ocean som Sverige.  

Hur svartögt EUs egen Cruella de la Ville  än bligar på dem från sin upphöjda maktposition.

SR GP


Lena Adelsohn Liljeroth,

vill gärna fortsätta som kulturminister efter valet...........


Reinfeldt och Ullenhag bär delskuld i att det brinner i invandrargettona.


'Rörande', 'gåshud', 'modig ung man'. Rosorna väller in på Facebook, efter att den 18-årige Yahya Hassan i sin första diktsamling, öppet vågade anklagad invandrarföräldrar for att ha svikit sina barn.

Det är de gamla invandrarna som har fulla ansvaret för sina barn i gettona, och för den växande kriminaliteten som utgår från dessa nya slumkvarter.

Men. Samhället är inte oskyldigt - det hänger ihop med västs lika obegripliga som kolossala beröringsskräck när det gäller invandrare. Det är ju tyst tradition uppifrån Reinfeldt och Ullenhag att aldrig tillåta att det talas om problem när det gäller invandrare. Problem under mattan försvinner aldrig av sig själva.

Sätt er in i att ha flytt långt hemifrån från förtryck och diktaturer, och därefter helt få styra sin egen skuta på okända hav.Vi borde från dag ett ha tagit emot dem med ett välkommen, nu ska du få veta hur man gör här, och vad vi förväntar oss av er. Men nej. Här är en påse pengar, sköt er själv, vi ska inte lägga oss i.

Att ställa krav på sina barn, visar att man vill dem det bästa. Motsatsen visar att man inte bryr sig skvatt om dem.

Det samma gäller invandrare.


Inte alls oväntat

är det numera också beslutat i domstol att vi svenskar får ha våra lik i garderoben.


sr






                                                                           
                                                                                               

Hundarna vaknade abrupt av en dov smäll strax efter 6, när den troliga boliden passerade ljudvallen


Hundarna rusade mot ytterdörren i galopp, tyvärr hann jag inte få upp gardinen. Så jag missade helt upplevelsen av den fantastiskt grön-blåa fallande stjärnan med den vita svansen, som visade sig för stockholmarna imorse. Allt från här längst ut i havet till Värmdö, Huddinge, Johanneshov, City, Sigtuna, Märsta och Arlanda.
Hur jag undrar vad du är... ...rymdmänniskor som hört talas om Reinfeldts gratis autostrada till Sverige
Såg du ut såhär kanske?






sr

måndag 7 oktober 2013

Det spelar stor roll vilket parti som blir Sveriges tredje största.


Emma Rung får uppdraget att leda Miljöpartiets valkampanjer inför EU-parlamentsvalet och riksdagsvalet nästa år, hon har tidigare bl.a volontärarbetat i Barack Obamas omvalskampanj ifjol.

Hur ska Miljöpartiet vinna valen nästa år?  MP ska skaffa sig makt och inflytande genom att lobba med hjälp av närstående extremistgrupper, riva gränserna, och släppa helt fri invandringen. Sen följer raskt nedläggning av försvaret och kärnkraften på samma gång.Tvångskvotering, friår,samt diktatoriskt införande av genuspedagogik, flum-flum i skolpolitik, kriminalpolitik och näringslivspolitik. Rösträtt från 16 år, medborgarlön, clowner på äldreboenden, höjda energi- och bensinskatter, noll tillväxt,  och 5- timmars arbetsvecka för alla.

MP skiter i demokrati, självbestämmande och folklig opinion,  kommunerna ska köras över, och det politiska läget utnyttjas så att MP kan spela ut blocken mot varandra.



När man raserat och skövlat landet, och politiken går åt helvete....


då behöver man en syndabock. En som man kan skylla allt och sparka på.





DI

Stoppa det illojalt svineriet, Malmö stad och Jobb Malmö.


Rudolfs måleri vinner alla upphandlingar om måleriarbeten i Malmö stad, för han är snudd på gratis att anlita. 

Ja, varför betala miljoner till seriösa målerifirmor med målare med avtalslöner, när smarte Rudolf genom ett avtal med Jobb Malmö, av dem får "gratis"arbetslösa som arbetskraft. Dvs, som vanligt när nåt är alldeles "gratis" i Sverige, så är det vi skattebetalare som står för fiolerna.

Här har vi den motbjudande situationen att de målare som blir utan jobbet och lönen, betalar för de som faktiskt får göra jobbet, med sina skattepengar.
Stefan Andersson, ordförande för Svenska Målareförbundet avdelning i södra Sverige, har aldrig tidigare hört talas om ett liknande exempel på snedvriden konkurrens.

söndag 6 oktober 2013

Reinfeldt: "Brottsligheten faller, och Sverige har blivit tryggare."


Vi som svimmar varje dag över kriminaliteten i Sverige, som har sin mor i Landskrona, och bara idag läser om 8-åring rånad i Södertälje idag, undrar hur någon ska kunna rösta på en man som lever i en värld av bubblande pink champagne.

Kommunerna har slagit i taket.Smärtgränsen är nådd.

Med 28 000 asylsökande bara i år, kan vi fråga oss vart alla ska ta vägen när Reinfeldts och sjuklöverns alla nya fina fria invandrarkorridorer från Afrika direkt in till Sverige är öppna.

Debatt i Mittens rike.

Vad slåss ni för, partiledare? 

- BUUUUUUU, dom säger att vi leker med Åkesson, fast att det är dom som leker med Åkesson!! 

Jamen hur ska det gå för Sverige?? 

-Poff, smack, pang, swoooop.....va.......dunk, buuuuuuu, smäll, bank, oooggh.