lördag 5 oktober 2013

Ullenhag - mannen med det frusna ishjärtat.


Svenska barnfamiljer ut. 

Och 55 asylsökande à 316 kronor per person och dygn för kost och logi - in.

Fastighetsbolaget Vertebralis AB i Gävle höjer hyran för att bli av med de svenska hyresgästerna, för att Ullenhag och migrationsverket ska kunna slå sig för det svenska hyckleribröstet.

Personerna bakom Vertebralis AB är svåra att få tag på, skriver Arbetarbladet,  ägaren befinner sig i Argentina och har sin telefon avstängd. En person som företräder företaget säger sig befinna sig utomlands och vill snabbt avsluta samtalet. 

Ullenhag: Vi svenskar måste vara lojala.

Nu har vi suttit här ett par lördagskvällar,



och tittat på ett "underhållningsprogram", Alla tiders hits, på SVT.

Skälet är enkelt, välmatad krabba, ett svalt vitt vin och lite musikalisk rajtantajtan, det är ju själva sinnebilden av helgmys. Så vi har storögt, och medan maten tystnat munnen, betittat ett originellt upplägg av divertissemang på SVT.

Klockan 20 har tvenne omaka personer framställt sig såsom trivselnissar för oss intet ont anande och i högsta grad levande frågetecken.

  Den ene, Niklas Strömstedt, har säkert skrivit en bra låt nån gång, hans mor är en välsignad författare och far en ordets man, men det gör inte mannen i grå kostym, som inte går att skilja från väggen, till entertainer. Den andra, kvinnan i kasslernät har dykt upp väldigt plötsligt, och varför kan man fråga sig. Denna Karin Adelsköld, har om man googlar på nätet bedömts vara Sveriges tråkigaste komiker. Och det måste anses vara en komplimang.

Programidén är intrikat och säkert kostnadseffektiv. Nån gammal bortglömd artist ska framföra en gammal bortglömd hit, och när de gjort detta har Karin Adelsköld pratat om en speciella "app" som man kan vara nätaktiv med, och sedan visat oss en Sverigekarta indelad i olika muntra färger. Därefter förklarat för artisten hur många 65-åriga tanter i Hälsingland som röstat på dem, och hur många tonåringar i Dalarna och Skåne som inte röstat på dem. De flesta som har ringt programmet har dock inte engagerat sig i själva "tävlingen", utan ca 20 000 personer har sågat Karin Adelsköld upp till gäddhänget, över hennes ständiga och osmickrande ålskinnsstyling.


Min mamma, 81 år, som säkert är en möjlig målgrupp har frågat mig flera gånger vad den här appen är, och varför den som verkar så bärande för programidén, aldrig visar sig i självaste rutan. En kär vän som är i 35årsåldern, förmodligen också målgrupp, lider av ohjälplig insomnia, men har nu varje lördag klockan  20.08 lyckligt fallit i djup koma. 

Och jag har anmält programmet till Skämskudden 2014.


Förakta inte kraften i en jäkligt bra historia!!


Det otroliga kan hända.....

Nästa gång nån sticker en insamlingsbössa under näsan på dig.

Och försöker vädja till ditt inkännande, din medfödda godhet, storsinthet, vilja att hjälpa och göra skillnad, och generositet. 

Så tänk dig för. Noga.

Godhjärtade människor t.ex som ger pengar för att hjälpa flyktingar i inbördes krigets Syrien, bidrar obestridligen, men omedvetet, till stöd för de extrema terroristerna. Organisationerna kan inte lämna några garantier, men samlar lik förbaskat in dina slantar "till de arma barnen".

Obama gör en oklädsam och urblåst Reinfeldt.

Obama: "No negotiations with republicans."

Hela världen tittar med häpnad på när världen styrs av principfasta män, som inte vill ta i andra med tång, men utan ratt och spakar.

Gustavs grabb, som jag älskar dig.


Bara för att du bara är du. På just det där unikt märkvärdiga sättet som just du bara är du.


Missa inte DI:s weekendbilagas intervju med grabben som en gång var Björns gamla klasskamrat ,"Hemma hos en litterär tiotaggare".

Hans karriär och klassresa full av revanschism är såklart ohyggligt slående och fascinerande, men hans så grymt ärliga frontningar med sin både mentala och kroppsliga skröplighet får mig fullkomligt ner på knä, lyssna:

-"Han befinner sig tre månader in i en period av vad han kallar stabilt krökande. Att sluta dricka helt är uteslutet, hävdar Leif GW Persson, som kallar spriten för medicin och håller alkoholismen i schack genom att varva sina halvårslånga dryckesperioder med en vit första halva av året. Ångesten måste ständigt hanteras och när han inte dricker knaprar han lugnande tabletter.

”Det blir så rörigt i huvudet annars. Allt bekymrar mig. Alternativet skulle vara att bli knäpp. Jag blir i alla fall inte dyngrak längre, bara kraftigt sederad av alkohol så att jag kan koppla av. Men jag slåss inte och jag sjunger inte Evert Taube”, säger han och berättar om svår och ständig ångest och oro över sina egna tillkortakommanden, något som han tror har sitt ursprung i den rädsla han som barn kände inför sin mammas återkommande sjukdomar." 

Det gör mig hiskeligt ont att GW ska behöva ha det så knackigt med välmåendet, men kan tänka mig att det inte går för någon enda person, att hjälpa en man som redan har klurat ut hur allting är och ska förbli.  

Men tänk ändå om alla var så öppna, så fria, så omärkvärdiga, och med sådan distans till sitt eget jag. Så enkelt det skulle vara då. 

Om man inte har några ansikten att tappa, kan man ju inte tappa dem.

De där gökarna som så väldigt gärna vill betala mer i skatt.


Att regeringen väljer att sänka skatten ytterligare genom ett femte jobbskatteavdrag har fått fart på skattedebatten. Nätverket Medelklassupproret har varit tydliga  och dundrat - de vill inte ha mer pengar på bekostnad av välfärden. Alla möjliga konstiga B-kändisar varnar för att det välfärdssverige vi känner inte överlever regeringens politik, och manar till skattehöjningar.

Som svar på kritiken mot skattesänkningarna har den moderata riksdagsledamoten Jenny Petersson nu lämnat in en motion till riksdagen om att alla som vill ska få betala mer i skatt. 

Fast......då kanske man inte vill lika gärna.....längre.....dvs.....om alla andra ska slippa..... så kanske man inte ska överdriva.......

Men jag har en fråga till dessa aningslösa små fjärtar:
-Tror ni verkligen, på fullt allvar och seriöst, att om ni så gladeligen betalar säg femhundra kronor mer i skatt i månaden, att skola, sjukvård, äldrevård, polismyndighet, rättssystem, dvs all vår trygghet styrd av klantärslen, som genom ett under skulle bli värd namnet välfärd????? 



Lördagsgåta: Vilken var Beethovens älsklingsfrukt?

                                                            BANANANAAAAAA. (youtube)

Lampedusa och den mänskliga tragedin.

Den riktiga skammen är att människor försöker flytta till ett annat land illegalt, och faller sålunda i smugglares skitiga händer. 

Miljoners, miljoners människor lever under odrägliga och komplett ovärdiga förhållanden, och tror de ska finna lyckan i Europa, men försöker inte ens att fly legalt. Det är ingen skräll att Europas totala flatout och acceptans av illegala, är en gyllene big dirty business för iskalla, samvetslösa och pengakåta smugglare. Resultatet är den här fullkomligt hjärtskärande tragedin.

 Italien och hela EU har sina egna djupa ekonomiska problem med höga lån och rekordarbetslöshet.  De som flyr från totalitär islamism, kommer inte att komma undan den här i Europa. Ty muslimer som flyr  tvingar orimligt nog sin arabiska kultur och religion på alla våra länder som Italien, UK, Frankrike, Nederländerna, och Sverige.

 Vilken grym ödessorg för de flyende.

fredag 4 oktober 2013

Björn....lyssna nu....ett sanningens ord.



Krockade med 15-årig mopedist i eftermiddags.

Kom körande och saktade precis in för att köra rakt fram i rondellen. Från ingenstans såg jag nånting i vit hjälm flasha i högra vindrutan, sen hördes en jäkla smäll när mitt högra däck exploderade.Allt gick rekordsnabbt, jag hann bara tänka NÄÄÄÄÄÄ- VAFF...sen stannade bilen, tack och lov omedelbart, eftersom däcket var helt tömt. Bilarna bakom hann bromsa och väja, själv rusade jag ut ur bilen med en obeskrivlig skräck i magen, måtte han bara leva, måtte han bara leva och vara hel!!

Mopedisten var chockad precis som jag, vi stod och tittade lättat på varandra, utan att tänka en enda rationell tanke för en kort sekund. Han var mycket tunn och tonårsgänglig, hyn lite acnehärjad, tandställningen blänkte och lockarna under hjälmen var yra. Det gick inte upp för mig vad som hänt förrän han berättade, han hade kommit körande på trottoaren innanför min bil, skulle till vänster i rondellen men trodde han skulle hinna före mig, så han tog sats ner från trottoaren och gasade - och körde rakt in i min högra sida. Det var hans kraftiga moppestöd som slet upp hela mitt däck. 

-Hur kunde jag bära mig så dumt åt?!? Jag hade lovat att inte speeda! Och jag har bara haft moppen en vecka....! Hur kunde jag vara så dum?!? Jag kramade honom, och sa vi löser det här. Jag rullade åt sidan, han gav mig namn, adress och telefonnummer,  och när vi konstaterat att vi båda var hela, bil och moppe likaså, så sa han, ....jag åker väl hem då....

Jag förklarade att man kan bli lite illamående och få andra symtom av chocken, och sa att han inte borde vara ensam hemma. Men han, David,  sa att allt var OK och åkte lite skakigt iväg. Jag satte mig en stund i bilen, behövde kräkas, kände tryck över bröstet, spänningar i huvud och nacke och var rätt pissförvirrad. Ringde Björn, gick sen ut för att börja byta däcket. 
Då kom David tillbaka knarrande på sin vita hojj. -Jag har talat med pappa, han är förtvivlad - vi tar på oss allting, och jag vill bara hjälpa dig att byta däcket. 

Och plötsligt var jag bara salig. En människa med svenska värderingar, man kan göra fel i livet, erkänner självklart, och tar på sig att ställa till rätta.  

Efter de senaste tio - tjugo
årens kriminellas hånflinande förnekelser, bluffande och trixande i rätten för att glida undan som hala ålar, så blev detta en upplevelse som till slut bär mig på gyllene lätta vingar.

Politiker - creeps!

If you took all the politicians and bureaucrats and laid them end to end down Pennsylvania Avenue…

…it might be a damned good idea.

EU-president Barosso är hundra procent säker på att inget land kan ta sig ur EUs klor.


David Cameron’s plan att ta tillbaka makt från EU är "dömd att misslyckas", hävdar Jose Manuel Barroso. 

I en provokativ utmaning kallar EUpresidenten, Camerons planer för "strunt", och att det är omöjligt att förvänta sig att de andra medlemsstaterna ska gå med på några som helst fundamentala förändringar.Premiärminister Cameron har satt sin heder och ära på att försäkra sig om ett nytt avtal inför valet 2017 om ja-eller-nej till EUmedlemskapet.

EU med Barroso är en sovjetstat, och har samma rigida och totalitära struktur som Hitlers tredje rike. Barroso är en arrogant idiot, som tagit Europa som gisslan, och hans förakt för Cameron och de andra medlemsländerna som protesterar mot den överstatliga maktfullkomligheten, kommer att driva saken till sin spets. 

Det kommer att bli mycket dyrt för oss andra, när UK lämnar det sjunkande skeppet 2017.



MMmmmmmm, inget doftar så gott som nybakat bröd.



Den nya doften, Eau de Toast, har skapats av en brittiske bagaren. Men inte för att tjusa hungriga män, med stor aptit på mat, som man skulle kunna tro.

Nä det finns faktiskt en allvarligare tanke bakom. Parfymen lanserades till Londons modevecka, och syftet är att få unga flickor, som många hoppar över frukosten, att frestas, känna hunger och att förstå hur viktigt det är att äta innan man börjar dagen.


Svensk pajasrättvisa.



Tänker på de fem ungdomarna som friades och kunde garva hela vägen hem, efter att ha traumatiserat en 15årig flickas liv.
En 53-årig man får nu avtjäna en och en halv månad i fängelse efter att ha stulit 68 chokladkakor för ca 1000 kronor i en matbutik i Halmstad.

Det är skillnad på folk och folk.

torsdag 3 oktober 2013

Patrik Lundberg sjunger på samma gamla visa.

Det är alltid synd om alla människor, som asiater, araber och svarta, som drabbas av alla svenska idioters förenklande och dumma fördomar. 

Men spelar roll, Patrik, vem bryr sig om svennar ?Dom är ju bara främlingsfientliga rassar varenda en.

Att anställa muslimer.


Abdirisak Aden och Mahamed Hasan, båda 27 år, tillhör ett antal djupt troende muslimer som arbetar på ett av Tescos supermarkets i Crick, Northamtonshire, som lobbat för ett bönerum på arbetsplatsen sedan 2006. 2008 gick arbetsledningen till slut med på att göra om ett säkerhetskontor till bönerum för muslimer. 

Men efter fyra år, 2012, kom arbetsledningen med restriktioner över hur rummet skulle få användas, vilket bl.a innebar att rummet måste vara låst när det inte var bönetid. De anställda muslimerna uppges ha varit tvungna att tala om när de skulle gå och be, och var också tvungna att be om nyckel, och fylla i sina namn, varje gång de gick in i rummet. De påstår också att de förbjudits att be i grupp, utan bara en och en.

 Muslimerna Aden och Hasan stämde livsmedelsjätten för  diskriminering av religiösa skäl. Och vann. Wooops -  jag som trodde de var anställda för att arbeta!!

Vad lär vi oss av detta? Att erbjuda muslimer arbete innebär att de så småningom kan komma att ställa mycket specifika krav på arbetsplatsens utformning och arbetstider med hänvisning till sin religion. När de tagit detta ansvar från arbetsgivaren, som dock fortsatt måste se till att verksamheten fungerar och att det kommer in pengar till lönerna, så styr de med järnhand. 

Och lyder inte arbetsgivaren. Ja, då kommer den islamiserade EU-rättvisan och dömer arbetsgivaren att lägga sig fullständigt platt för islam. 




-"Meningen var att alla skulle dö."

Idag erkänner Dalarö-dödaren att han kallblodigt brände sina små minderåriga barn inne bakom de dörrar och fönster han själv först låst och blockerat.  


Men att han visst glömde stanna kvar därinne i lågornas hetta och rökens gift själv.







expressen


Är det nån som vill ha en svensk kanelbulle "gratis" av den här mannen imorgon?

Vålds-, och stenkastarvänsterns egen kung, Alex Bengtsson, tillförordnad vd Stiftelsen Expo, försöker göra Kanelbullens dag till en symbol för "omtanke och antirasism", speciella  "antirasistgrupper" kommer att dela ut kanelbullar på Kanelbullens dag, imorgon fredag 4 oktober. 

Expokamraterna har hysteriskt fnittrat sig igenom symbol efter symbol att sno från svenskar, bara för att liksom, som att visa futtiga muskler.  Deras kleptomani har nu drabbat kanelbullen, så de är extatiskt nöjda med sig själva. Men, syftet är inte omtanke. Tvärtom stölden är, precis som allt annat tjyveri, tänkt att göra ont. Den stolta gyllenbruna svenska kanelbullen med pärlsocker på, låter sig dock inte stjälas i ett antisvenskt PR- hat-jippo. 

 Och "antirasism" har ju just genom Expos försorg devalverats till bara ett annat skitord för svenskhatande antivita.  Men, lustigt  ändå att dom är så benägna att sno från oss, vi verkar ha allt dom vill ha. 

Själva har de ju definitivt ingenting som frestar till stöld.

På höstpromenad med Zudden.

Zudden har en egen vilja. Minst sagt. När vi nu så sakta börjar bli landkrabbor över vintern, så börjar eländet med att trä koppel över huvudet på denne frihetsälskare. Vad jag har förstått av s.k specialister och hundpsykologer, så gäller det för hundföraren, dvs mig - att visa vem det är som bestämmer. Och jag har insett att han aldrig kommer att tro mig, så jag måste hitta en annan väg. Trots att han är hm "svårövertalbar" så tror jag att jag hittat knepet i att vara mer enveten än han. Jag har längre träning och ser min chans att vinna med denna metod.

Så, när han drar och flänger, står jag bara tyst och tålmodigt, tills jag fått honom att lydigt sitta ner bredvid mig. Därefter tillåter jag honom att promenera vidare - utan att dra. Så håller vi på. Det blir ingen powerwalk på det viset, men jag tycker mig belåtet röna vissa framsteg. När vi möter andra hundar eller om harar och rådjur skulle korsa vår väg, kan jag ta min envetenhet och flyga och fara. Det är också det jag gör.

Idag såg jag en matte och stor hund komma på andra trottoaren, så jag sa bestämt åt Zudden att sitta. Och stanna. Det gick bra tills den mötande hunden gjorde ett plötsligt morrande utfall. då flög Zudden upp i försvars- och attackställning tvärs över gatan. Den andra matten och jag slet åt varsitt håll, allt medan den runda finlandssvenskan i toppluvan glatt ropade på sitt underbart klingande språk:-"Snygga boys vi har, va, charmeeeerande, ljuuuvliga, lika fredsälskande som talibaaaaner!"

Polisen "missade" vittnen, för att slippa alliansens rasiststämpel.


Polisen har flera gånger efterlyst vittnen till händelsen då en man blev svårt misshandlad på en gångbro då han var ute och promenerade med sin son. Nu står det klart att polisen låtit bli att höra av sig till flera dem som ringde in och larmade om misshandeln.

Vaddå missade??? Malmöpolisen har äntligen hajjat the law of alliansen, Asks och Chicken-Svenssons arbetsbeskrivning är mycket "tydlig". Inga invandrare må någonsin pekas ut som kriminella.


onsdag 2 oktober 2013

Gode, gode Gud, låt mig aldrig, aldrig, hamna under Margareta Gadde Jennisches bedömning.


Melker Norgren i Heby har betalt skatt i hundra år, men när hans kropp inte orkar med boendet i sitt hus ställer kommunen in en toasits i vardagsrummet.

Margaretha Gadde Jennische, M, hade den tvivelaktiga uppgiften att försvara kommunens sylvassa och hjärtlösa nobb, och hon gjorde det med den äran. I studion fanns Melkers barn-barn, hans son var uppenbarligen för sönderbruten av förtvivlan och hopplöshet för att närvara.
Men tröstlös bedrövelse, uppgivenhet, sorg och förkrosselse är inget som berör Margaretha Gadde Jennische, M.
Inte förrän hon inom en snar framtid står där själv som en fattig bortsjasad tiggare framför den låsta ekporten.

SVT

Jonas Jonasson har förstört tre dagar av mitt liv med "Analfabeten som kunde räkna".


Jonas Jonassons Hundraåringen som klev ut genom fönstret, köpte jag så fort den kom ut i bokhandeln. Jag smalt som en isglass i högsommar, blev otroligt förtjust i den kluriga berättelsen som gick precis vartåt den själv ville, intelligent och samhällsmedvetet och med en fantasi som fick en sexåring att framstå som en brödkavel.

Nu följer han upp sin succé med en absolut never-ending bok om en analfabet från Soweto, två svenska tvillingar med samma namn, varav en är blådåre och saboterar allt han rör vid, en stor jätteatombomb som de aldrig lyckas bli av med , mossadagenter, anarkister, tjyvar, alla andra fula fiskar och miljoner andra lösa trådar som aldrig låter sig nystas ihop.

Förvecklingarna är inte längre finurliga och lustfyllda - de är plumpa, omöjliga och bara tröttsamt överdrivna. Jag kved mig igenom sista hälften av boken med stön och suckar, hoppade över två, tre sidor åt gången bara för att bli av med plågoriset.



-Kommer jag undan med något mer än "Ja, den var ju inte som 'Hundraåringen' men..." då känns det som att jag är hemma, säger Jonasson. 

Sorry Jonasson - du är helt borta.

Naked Norwegian guy picks up girls. Socialt experiment eller trakasserier?


Det här youtubeklippet på Fred Andreas Ligaard, "Freddy Fairhair", har fått stor uppmärksamhet. Videon visar Ligaard i Frognerparken, när han närmar sig tjejer, klär av sig naken framför dem, ger dem en kram eller frågar efter deras telefonnummer. Ibland har snabeln fjong. Efter bara två dagar har videon visats 2 miljoner (?!?) gånger!!
- Jag vill underhålla och inspirera, man behöver inte gå så långt som jag gör, men jag vill göra skillnad och minska de sociala spärrarna mellan oss. 

I USA fnittrar man dock inte som i Norge, de upplever detta ass-hole som ett vidrigt harassment och vill spärra in den galne norrmannen. I andra länder skulle han förmodligen bli av med självaste petterniklas. 

Mig skrämmer inte nakenhet det minsta, när den är såhär harmlös, ofarlig och ohotande. Jag är däremot helt förskräckt för heltäckande kläder som döljer varje uns av medmänsklighet. 



daily dot

Här ryker lappen.

Vaddå? Jag förstår inte problemet.........

Islamiseringen av Sverige pågår konstant. Men Ingegerd Stenkvist (S) tycks vara helt besatt av Hitler.

Många har protesterat mot att Svedala kommun serverar halalmärkt kyckling på skolor och äldreboenden, två motioner har lämnats in till beredningen för samhällsbyggnad och tillväxt.
Men Skolinspektionen har yttrat sig, och serveringen strider inte mot skollagen.

Vid slakten läser en rättrogen muslim över djuret och produktionsbandet vänds mot Mecka, djurskyddet är sämre och djuren utsätts för ett större lidande.

Sverige har valt att betrakta sig som ett sekulärt land, och det råder religionsfrihet här, alltså måste vi få äga rätten att slippa äta religiöst välsignat kött.Men den hysteriskt okunniga sossetanten Ingegerd Stenkvist, menar att protesterna mot att äta denna mat, handlar om rasism (?!?).

Jag tror att Ingegerd Stenkvist och svenska politiker i allmänhet har tomtar på loftet och en sjuklig besatthet av Hitler.Och att de istället borde ägna sig åt att försvara vårt land mot medeltida religiösa värderingar i stort som smått. 

Och om mina föräldrar eller barn drabbades av detta djurplågeri, och denna politiska smygindoktrinering, skulle jag och dom húngerstrejka tills svensk kyckling står på bordet.

"Getto" - nytt ord på svenska mångkulturens förbjudetlista.

Om PK fortsätter leka den här leken, så kan vi låtsas att orden är det största problemet vi har i detta grovt kriminaliserade utanförskapsland. 

Snart är det tajm för oss svenskar att börja mima till varandra.



Snart kommer det en liten pudel, gäsp.Sen kan de fortsätta stjäla våra skattemedel precis som vanligt.


Gammeldansk till frukost och gin tonic till lunch.När de sex manliga politikerna i Staffanstorp reser utomlands är det skattebetalarna som står för spritnotorna.I kväll undersöker UG lyxiga tjänsteresor - som inte gett några konkreta resultat för invånarna.Enligt kommunalrådet Christian Sonesson (M) har delegationen arbetat i två till tre timmar om dagen.- Det är skånska traditioner och seder som ska gälla, säger Torbörn ­Lövendahl (S)

.

Fem Sobril innan UG ikväll alltså.

Vicken flax för Thomas Persson, M, i Ovanåker, att han inte är Sverigedemokrat. Då hade det osat hett i hela Sverige idag.


Hittills har mer än 70 000 svenskar protesterat mot den friande våldtäktsdomen i hovrätten. 

 Thomas Persson, M, är styrelseledamot i ett kommunalt bolag och ersättare i både kommunfullmäktige och kommunstyrelsen i Ovanåker. Han nöjde sig inte med att skriva på listor, han vill se de fem invandrade våldtäktsynglingarna dömda efter kompisen Waberis sharialagar:

"Hade det här hänt min dotter hade jag tagit lagen i egna händer", "ja dödstraff är lindrig iof,, dom kanske skulle kört sina egna hemländers regler. gräva ner till huvudet och stenas........om jag får vara lite politiskt inkorrekt,, detta är nog vad dom flesta hade önskat efter domen om gruppvåldtäkten! blir bara Hatisk när man själv har 2 döttrar!

– Men jag är verkligen ingen rasist och bryr mig inte det minsta om etnicitet. Så det spelar ingen roll om det här är personer från Kiruna, Turkiet eller USA, säger han.

Moderaternas lokala ordförande Mikael Jansson tycker inte att inläggen är en fråga för partiet att ta upp.



hela hälsingland

tisdag 1 oktober 2013

I Reinfeldts mångkultur tar man på sig spikskorna och trampar rått över lik.


En kvinna satt chockad fast upp och ner i sitt bilvrak efter att ha voltat i en singelolycka vid Skara. Två olika grupper stannar för att hjälpa (!?) henne. Den ena gruppen på förarsidan, och den andra med fyra "snälla" killar i en silverfärgad bil, hjälper till på passagerarsidan, öppnar dörren, och knäpper loss kvinnan från bältet.

När kvinnan senare frågade efter sin mobiltelefon, som suttit fast i laddaren, upptäcktes att både mobilen och handväskan var borta. Liksom gänget med de fyra "snälla" killarna på passagerarsidan.

Känns lite som den här nya grejen i vårt land, den empatilöse tunnelbanerånaren.

 SR  aftonslasket

"Trångsynt arbetsgivare" ville ha personal som kan förstå, och som man kan kommunicera med.

En person anmäler Skellefteå kommun för diskriminering.

Kvinnan får inte fortsätta på ett vikariat på grund av att hon talar för dålig svenska. Det kan hon ju självklart inte acceptera - detta är ju Sverige, och Ullenhag har själv sagt att ingen invandrare får diskrimineras.
Så, givetvis, en anmälan till DO skrivs omedelbart, där kvinnan berättar att hon gått klart på SFI, svenska för invandrare. Hon har också gått en extra kurs i svenska på ett studieförbund. Och hon menar att om ide trångsynta arbetsgivarna inte accepterar att hon talar obegripligt och bygger meningar fel, så kommer inga invandrare ut i arbetslivet.....
Såväl personal som boende har varit "främlingsfientliga" nog och sagt att personen är svår att förstå. Det fanns exempel när hon inte hade uppfattat direktiv hon hade fått. 

Skellefteå kommun menar i sitt svar att kvinnan inte fick sluta på grund av hennes etniska tillhörighet ("rasister!"), utan för att hon inte kunde kommunicera med personal och boende på ett godtagbart sätt.

Men, när ska minister Ullenhag se till att alla invandrare har betald tolk med sig på jobbet. Och när ska minister Ullenhag se till det självklara att det är arbetsgivare, arbetskamrater och kunder som måste lär sig invandrarnas språk?

Government Shut Down.


-"Ignorera era egna väljare, och rösta för mina väljares agenda - annars kommer jag att skövla hela landets ekonomi!"



Det är häpnadsväckande att det finns människor, som agerar så som i USA idag, som tillåts styra ett land.

USAs sammanbrott kostar 300.000.000 dollar om dagen.

" Hämnden är ljuv."

De tre små barnen lämnades i en utifrån igenbommad stuga i Dalarö. Deras pappa tros ha tänt på för att berått mörda sina barn, skickat hot-sms till barnens mamma, och sedan gömt sig på Öland.

Den äldsta lilla flickan lyckades trots allt ta sig ut och skrika hjärtskärande på hjälp, men de två pojkarna i förskoleåldern brann inne.

Det är mycket tårar i himlen idag. Jag får illamående, svimningskänslor och blir full av misströstans frågor när mina värsta fantasier inte vill lämna mig. Om desperationen i vad som hände där inne i röken och lågorna.



All styrka, kraft och ork till mamman och dottern.
I´ll find my way, I must be strong and carry on.

Mördaren? Han kommer att få sitt rättmätiga straff, vilket det största är att hans grymma brott aldrig kan göras ogjort eller sonas.


Jag gratulerar Alf Svensson 75 år, en man och politiker att högt värdera.


Idag gratulerar och hyllar jag en riktig och äkta politiker. Den siste i sin generation, den siste av dem som faktiskt får människor att känna att han verkligen vill oss väl. 

Alf Svensson skulle aldrig sälja sin själ till djävulen för egen vinnings skull som alla dagens klåpare. Alf Svensson är en charmerande, hederlig, vältalig, trovärdig man med sunt förnuft som också kan röra om i grytan. Förmodligen skulle han aldrig ha lämnat ett rum för att inte vistas i åsiktsmotståndares närhet, eller talat om medmänniskor som sådana man inte får ta i med tång. 

-"Om din dotter blir kallad för könsord i skolan, ta hem henne och låt henne inte gå tillbaka förrän normal hyfs råder."Alf Svensson i full kontakt med verkligheten 1998

-"Vill vi förvandla hela Sverige till ett Fucking Åmål? Eller tror vi att det krävs visioner som är rotade i etik och moral?"Alf Svensson om behovet av tydliga etiska värderingar

-"Vi måste auktorisera föräldrarnas roll att överföra etik till sina barn, vi måste våga understryka detta."Alf Svensson

-"Om man lurar den man har närmast - då kan man inte bli ledare för ett parti."Alf Svensson om otrohet och partiledarskap.

expressens ledare Anna Dahlberg pekar finger mot SD - men har så in i helsikes fel.

Anna Dahlberg skroderar malligt om hur jätte-, jättebäst Sverige är på att öppna gränserna -  och låta invandrare välla in i etniska getton och livslånga utanförskap.  Det finns inget annat västland som tar emot fler invandrare än Sverige, "vi tar ensamt emot 60 procent av alla asylsökande i Norden och Baltikum - tio gånger fler än Finland och åtta gånger fler än Danmark."

Men så verkar Anna Dahlberg ha träffats av en nerblåst vissen balkongpelargon, ty för första gången har hon upptäckt, och vågar skriva om, att denna svenska statens godhetssjälvbekräftelse kostar pengar. Den kostar till och med andras brist på livsnödvändig välfärd. Sveriges kommuner och landsting räknar med att minst 70 procent av dagens flyktingar, de flesta från Somalia och Afghanistan, förblir arbetslösa efter två år och måste försörjas, eftersom de saknar utbildning. 

 Anna Dahlberg fortsätter i ett för hennes yrkeskategori mycket klarsynt uppvaknande:
-" Det går inte längre att blunda för att flyktingmottagandet inte fungerar. (Gomorron..!) Och vi kan inte låta SD hindra oss från att diskutera den saken."

 Det är här analysen för Dahlberg slirar in i expressens dyngiga PK-hjulspår igen.  För politikernas och statsmediernas tystnad har då rakt inte med SD att göra. 

Tystnaden har med feghet och ynklighet att göra. Brist på mod och civilkurage, och skrajsen ängslighet att drabbas av grupptrycket. Att stå utanför, att inte släppas in, att inte bli lajkad av kamraterna, och att kastas ut i den icke-korrekta iskölden.

Fråga mig. Bara att andas att man inte är rasist för att man vill  se över invandringspolitiken, gör en till en "främlingsfientlig" paria i det svenska samhället. Tack vare Dahlberg och hennes likar.

måndag 30 september 2013

Romerna kräver sanningskommision.


Upprörda romer med svart blick och falsettröst har fått standardprimetimeshow i Sveriges nyhetssändningar. Ju mer de kränkta romerna inser att ingen PK-höjdare vågar pipa eller knysta om att det kanske, eventuellt, finns ett eget litet mini-mini-bitteansvar, att måhända, möjligen, romers flerahundraåriga helvete på jorden inte bara är alla dagens svenskars fel. Desto högre blir brösttonerna, desto ljudligare och pressande kraven.

Ödmjukhet? Jo, absolut, bara de fått Ullenhags, Asks, Reinfeldts och Malmös polischefs jobb.
Till att börja med.





TV4 Fakta

- Vem?? Jag?? Nä, jag har inte gjort nåt! Jag lovar!!

Yafet Askale, 28, förnekade att han brutit sig in i en bil. Men bilen hade ett larm med en mycket speciell vätska som kallas SmartWater, och innehåller osynlig färg som endast blir synlig i ultraviolett ljus.

Jag ser bara möjligheter! Flickor, hem.....you name it.

Sprid ut dom!

Det är nyanlända barn, som ska "spridas ut"
för "allas bästa".

Först trär politikerna mångkultur över huvudet på hela aningslösa och ofrivilliga befolkningen i Sverige.Sen står Lina Axelsson Kilhlbom, den rabiata rektorn vid Ronnaskolan i Södertälje, och dikterar att vi som bor i landet inte kan stå och titta på när landets skolor självsegregeras.  

Vad människor vill själva och mår bäst av? 

BAH - VET HUT. INRÄTTNING I LEDET!!


SVT

Stupstocksepidemi. De politiska ekonomerna jublar igen.



Nyligen begick en 84-årig kvinna i Stenungsund självmord under ett möte med kommunens tjänstemän om hennes boendeplacering.
Nu ska 24 platser på Solvändan i Mariefred dras in och allt tyder på att åldringarna kommer att tvångsförflyttas:

– De här platserna har vi för avsikt att ta bort, säger socialnämndens ordförande Tord Tjernström (S).
Nu pratar flera gamla på äldreboendet om att ta livet av sig.
– De får bära ut mig, säger 91-årige Sune Andersson, som bor på Solvändan med hustrun Ebon Andersson, 89.



-"De ä la synn att de inte e pengar i den branschen. Annars kunde jag ha byggt ett slott till dem för 20 - 30 miljoner."



fakta petterssons

UK har fått nog, massiv uppryckning för att överleva massinvandringen.


Inrikesministern i UK, Theresa May , vill strypa antalet grunder för att överklaga regeringens utvisningsbeslut, från dagens sjutton till fyra, vilket skulle halvera de 68 000 fallen per år.  Allt efter fiaskot med Abu Quatada, som slutligen tvingades hem efter 12 års (!) kostsamt juridiskt brottande.

 Immigrationslagarna kommer att ställas inför en riktig shake-up, utländska kriminella, terrorister och illegala kommer att tvingas lämna UK, redan innan de får en chans att överklaga och söka hänsyn till mänskliga rättigheter. Regeringen kommer att avvisa först - sen motta överklagandet - efter att de satts på planet tillbaka hem. 

Theresa May: -"För mig är det självklart att lagen måste stå på samma sida som de som respekterar lagar - inte bryter dem." 

.....ehhhhhhh....antingen har regeringen börjat lyssna på folket i UK, eller också är det ett val på gång....? 

I Sverige däremot är politikerna stendöva, oavsett val.





Alliansen behöver en game changer för att vinna 2014. Tell me about it!

En ”game changer”, eller spelväxling, är en händelse, en idé eller procedur som på ett avgörande vis ändrar det nuvarande sättet att göra eller tänka om någonting. I detta fall gäller det för Alliansen att på ett positivt sätt förändra väljarnas sätt att tänka om regeringspartierna och deras politik.



-"Ähp-ähp-ähp-ähp- här nu!! 

Har jag sagt att vi ska förändra Sverige från ett tryggt och älskat land, till en mångkultur med massarbetslöshet, utanförskap och etniska konflikter, så blir det så.  Så sant som den karriär i EU jag ska beträda därefter, som en ynnest för att jag är den mest sovjetiske och fogligaste av alla EUstatsministrarna."





Magnus Hagevi. skanskan metro

Juridiken vill hellre fria än fälla.I vissa fall.

Över 30 000 tusen av oss har skrivit under för den våldtagna 15-åriga flickan.
 Stefan Wahlberg, chefredaktör för tidningen Dagens Juridik:
– Jag förstår att domen får sådana reaktioner, det här rör vardagliga situationer som många kan identifiera sig med – om att vara ung och sexualdebutera. Men det är viktigt att förstå att även hemska händelser måste kunna få leda till friande domar – att hellre fria än fälla är en grundbult i det juridiska systemet.  

Och offret? Och alla framtida offer? När ska de få juridisk och moralisk upprättelse för sina "hemska upplevelser?" 

Medan förövarna kan garva hela vägen hem.

svt





Argus härskar på SR!


- Sveriges längsta statsminister, Tage Erlander sa så här 1965: "Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden."Var Erlander främlingsfientlig? Naturligtvis inte, aldrig har så många som under hans period som regeringschef fått möjligheten att komma till Sverige och arbeta sig till en framtid. Nyckelordet är här arbeta, idag råder, tack vare globaliseringen och kortsiktiga politiska beslut, inget behov av arbetskraft. Tvärtom så har vi ett överskott på närmare en halv miljon arbetsföra utan sysselsättning.De som kommer idag som inte besitter specialistkunskaper förvisas med berått mod till utanförskap och sysslolöshet i områden där få andra vill bosätta sig. Detta är i ordets rätta bemärkelse både främlingsfientligt och omänskligt. Den som till äventyrs påtalar detta blir med ett ögonblicks varsel utan anledning kallad rasist.Socialdemokraterna har nu ett gyllene tillfälle att rehabilitera sig själva genom att söka sig tillbaka till rötterna och återlansera den politik som de hade när både de och Sverige var på topp. Vågar ni ta steget kommer väljarna att belöna er annars riskerar ni att lida sotdöden. Argus.

Men Argus, förvänta dig inte att en maktkåt nysosse som Pelling ska förstå och ta till sig, han kommer att bemöta dig med sitt enda vapen: -"Du är främlingsfientlig, för det bara är så!"

SR

söndag 29 september 2013

Vad gör integrationsministern för att stoppa romernas flerhundraåriga utanförskap?


- F´låt mig, f´låt mig, f´låt oss, f´låt alla svenskar, allt är vårt fel, vi har brustit i att ge romerna allt de vill ha, vi är dumma rasister som inte har nån kultur, och är bara avundsjuka för att romerna är mycket mer kreativa när det gäller att inte leva efter svenska dötrista Luthersnormer.Ska jag be om förlåtelse en gång till? Vi kan tillföra mera miljoner, f´låt oss!!  

SVTs Agenda. Debatt? Olika synpunkter, fakta och vinklingar? Glöm det.


Agenda. Debatt? Olika synpunkter, fakta och vinklingar? Glöm det!

Två vänsterextremister sitter och håller med varandra om Gyllene Gryning och Greklands framtid. Hedenmo dreglar över sina åsiktsfränder, och viskar ivrigt "Mycket Intressant!" när de slutligen lämnar studion.

SRGyllene gryning: "De åtalar oss för våra idéer". Kunde man tänka sig att Agenda skulle ventilera dessa möjligheter. Rent objektivt bara ....nähä...


.

Sverige inte mycket bättre för unga kvinnor än Afghanistan.

Skriv under mot den förtryckande domen, för det 15-åriga gangbangoffret  i Tensta HÄR!

Antiterrorstyrkan i UK misstänker att de försörjer minst 60 somaliska extrema jihaddister i sitt land.

 Muslimerna är inte glada.  

De är inte glada i Gaza. De är inte glada i Egypten. De är inte glada i Marocko. De är inte glada i Iran. De är inte glada i Irak. De är inte glada i Yemen. De är inte glada i Afghanistan. De är inte glada i Pakistan. De är inte glada i Syrien. De är inte glada i Libanon, De är inte glada i Somalia. De är inte glada i Tunisien. De är inte glada i Turkiet.

Var är de glada?
Australien? England,?Frankrike? Italien? Sverige? Norge? USA?
Vem beskyller de för sitt helvete? Islam? Sina ledare? NÄ; LÄNDERNA DE FLYTT TILL. FÖR ATT DE INTE ÄR LIKA MUSLIMSKA, SOM LÄNDERNA DE FLYTT FRÅN.

DÄRFÖR VILL DE INFÖRA MOSKÈER, MINARETER, KÖNSAPARTHEID OCH SHARIALAGAR, SOM I DERAS HEMLÄNDER. DÄR DE VAR SÅ OLYCKLIGA.


Don´t get carried away...


Min debatt med Erik Pelling, S är över. Vem vann?

SR

Pengaflöde till brittiska UKIP för att rädda UK. Länge leve Nigel Farage.

En kedja av konservativa donatorer har flytt David Cameron, och öst nästan en halv miljon pounds till UKIP's valfond. Fjorton stora givare har flyttat sitt stöd från 
 Conservatives till Nigel Farage's UKIP sedan 2010 års val. En analys av donationerna visar också att bidragen till Tories har halverats, medan den genomsnittliga donationen har ökat med £14,000.

Den enda orsaken till rasistisk spänning i UK är den okontrollerade flyktingströmmen, mångkulturen, öppna gränser och den antibrittiska fixeringen. Britter är toleranta människor, men de har pressats för långt av regeringen och EU.  Precis som i Sverige. Lösningen är att stödja UKIP, som sätter UK i första rummet, vilket är uppenbart att väljarna och donatorerna gör.

Kan nån förklara för mig, trodde alla EUs ledare att de etniska i medlemsstaterna till hundraprocent skulle lägga sig ner, tillåta sig robbas, köras över med pansarvagn och berövas allt de gemensamt byggt upp - och bara nicka och le?