lördag 28 september 2013

Smekmånad fördärvad - kränkta vill ha femtontusen kronor.

Hur ska det gå för alla ömhudade svenskar ute i världen? Tänk. Där det inte existerar DO och ARN? Det är ju förfärligt. Ta det nygifta mogna paret Brajovic, som slog på stort med en bröllopsresa till ett femstjärnigt hotell i Antalaya,Turkiet, á 35 500 kronor.

Hotellpersonalen klampade in i rummet gång på gång, trots skylten med Don´t disturb på dörrhandtaget. Hur skulle de nygifta våga umgås intimt?!?- Vi försökte njuta av varandra. Men det var helt omöjligt, nån kom in när vi var nakna i rummet, och vi bara skrek. Vi visste ju inte när någon skulle komma in nästa gång.
- Det blev en bra start på äktenskapet, säger den mogna frun ironiskt.

När de anmälde saken fick personen som kommit in i rummet sparken direkt. Nu berättar de för svenska pressen, och vill ha 15 000 kronor av researrangören.

Jag skulle självfallet också ha reagerat. Men vad ville personalmänskan som fick sparken? Flukta?

Aldrig rådlös, jag hade efter att tydligt och ljudligt ha talat om för personalmänskan, NO, Njet, Nicht, korsat ihop armarna, tagit med mänskan till dörren och upprepat NO, Njet, NIcht. Låst dörren, ställt för en fåtölj och/eller byrå, snott ett skärp och fäst dörrhandtaget. Och sen återgått till viktigare saker. Eller också varit intim i det låsta badrummet.


PS. Jag hade inte fläkt ut mig i Kvällsposten, när jag kom hem.








expressen

Erik Pelling (S) svarar gokväll yxskaft.


Erik Pelling, S i Uppsala, svarar på frågan Ska ett riksdagsparti bedömas efter sin politik:

- Ett parti ska bedömas utifrån sin politik givetvis. Därav epitetet "främlingsfientligt" om Sverigdedemokraterna.


Mitt svar:

Nja, Erik Pelling, att upprepa ett påstående som jag uppfattar felaktigt förklarar ingenting . Jag skickade dig en länk med SDs politiska program, sen bad jag dig styrka ditt förtal om "främlingsfientligt "parti med fakta och länkar. Jag väntar fortfarande på ett hederligt och rakt svar.
För inte vill väl ni Socialdemokrater föra alla väljare bakom ljuset med indoktrinering och reflexmässiga nidbeteckningar på politiska motståndare? 

Motståndare som, i ärlighetens namn, inte skiljer sig när det gäller människosyn från dig och S, mer än att de vill förändra invandringspolitiken.

Krösusarna på migrationsverket, och i Enköpingskommun, behöver inte titta på de arma korvörena.


Migrationsverkets konstaterar att Sverige är tillbaka på samma asyltryck som i början av 1990-talet och att det anländer cirka 2 000 personer i veckan. Då antalet lediga lägenheter att placera asylsökande i tagit slut har verket börjat hyra stugor på campingar eller motsvarande för att kunna hantera det hårda asyltrycket.


Nordic Camping & Resort har därför tecknat ett tremånadersavtal för att upplåta sin camping åt Migrationsverket. Sedan lär avtalet troligen förlängas, då asyltrycket inte lär avta. 
Kostnaden för de 52 platserna på boendet finansieras av Migrationsverket och uppgår till nästan 900 000 kr för de tre månaderna. 

Därtill följer tolkkostnader, ökade förskolegrupper, hälso- och sjukvård mera. Detta är kostnader som Enköpings kommun vägrar särredovisa.
På frågan om de asylsökande skulle besöka kommunala bibliotek för att få tillgång till Internet och kontakta familj och släkt i sina hemländer meddelade företaget att erfarenheter från tidigare asylboenden visat "att asylsökandena ofta har med sig egna surfplattor, bärbara datorer eller smartphones för det ändamålet." 

Och vem betalar då?

Debatt på SR. - Erik Pelling,S, ska ett riksdagsparti bedömas efter sin politik eller efter förtal?

 

ErikPelling., S. svarar mig: 

"Hej Carina-Fina!

Som du säkert känner till finns det flera partier i Sverige som är mer eller mindre öppet främlingsfientliga. I kommunfullmäktige i Uppsala sitter en representant för ett sådant parti (tidigare var det två representanter men den andra personen har lämnat partiet och är nu "politisk vilde"). Partiet i fråga är Sverigedemokraterna. Det finns mycket att läsa om varför Sd platsar bland gruppen högerextrema och främlingsfientliga partier. Se t.ex. här: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/okej-kalla-sd-framlingsfientligt_8260682.svd och här http://radioochtv.se/CaseDecisions/209160.pdf

Politik handlar om värderingar, om hur man vill att samhället ska utvecklas. Politik handlar också om att utifrån röstresultatet forma en majoritet som kan förverkliga den politiken. Socialdemokraterna står för alla människors lika värde. Vi kommer givetvis inte att samarbeta med något parti som strävar åt ett annat håll. Det vore att svika väljarna."

Min följdfråga:

Ska ett riksdagsparti bedömas efter sin politik,
eller för enskilda partimedlemmars förseelser? Här följer ett axplock endast från 2013. Tacksam för din uppfattning om människosynen och rasismen inom S.

2013: S-poitiker från Katrineholm anklagas för människosmuggling.

2013: Sekreterare i SSU misshandlas av tre partikamrater i Malmö.

2013: S-politiker från Nora skriver rasistiskt på Facebook.

2013: S-nämndeman från Varberg köper oralsex utanför en förskola. 

2013: S-poitiker från Eskilstuna åtalas för misshandel. 

2013: Socialdemokraterna i Kramfors anklagas för valfusk.

2013: S-politiker från Falköping anmäls för misshandel.
2013: S-politiker från Landskrona åtalas för rasism.
2013: S-politiker från Forshaga åtalas för förskingring.

2013: Korruptionsskandalen i Malmö når ända till sossarnas partitopp.

2013: S-politiker från Upplands-Bro ingår tillsammans med flera från ABF i en stor korruptionshärva.

Romgate forts.


Ett hundratal romer demonstrerade idag framför polishuset vid Davidshallstorg i Malmö, mot det lagliga kriminalregister som media hetsat upp romerna mot .

När en man ville utnyttja sin rätt att demonstrera med en skylt mot "zigenarbrott", kastade sig romdemonstranterna över honom och slog honom till marken. I samband med bråket slet någon till sig en kamera som en kvinna höll i handen. 

Maria Leissner, Ullenhag och statsministern ber miljoner gånger om förlåtelse nere på knäna ,och vill senast på måndag lagstadga mot motdemonstrationer mot romer.

Alla gillar inte islossning.


Efter sitt försiktiga närmande till normaliserande med USA, möttes Irans president Hassan Rouhani vid hemkomsten, av demonstranter som kastade ägg och skor mot honom i sin förvrängda avsky mot USA.

Det finns ett epidemiskt hat i Iran och hela ME. 

Den galna minoriteten löper amok och raserar livet för majoriteten. Vettvillingarna, vilket land de än befinner sig i, är en samhällsfara och måste tillintetgöras. 

Ingen skräll på klimatmötet i Stockholm.


Oktoberfest i Spanien.



Siesta Championship i Madrid. Regler: Fäst sömnmonitorer på din kropp, hoppa sen i säng. Ögonmask och öronproppar är tillåtna . Extra poäng för outfit-elegans, originella sömnmoves, och kreativaste snarkning. 

Den här tävlingen söker Spaniens bästa tupplurare, med syftet att promota siestan som nyttig och sund för alla. Tävlarna knoppar in på en hektisk shoppinggalleria, och den som sover mest och konstnärligast i 20 minuter, den vinner.


Enkelt. Först tysk Oktoberfest, sen spansk. Jag skulle lätt vinna.

.

Fast.......

.....nu funderar Spanien på att byta tidszon....

Spanska politiker skal avgöra om landet bör byta tidszon, så att de kan bli kvitt  «71 år med jetlag».

Det är en parlamentarisk kommision som har kommit fram till att Spanien har varit i «fel» tidszon sedan general Franco bestämde att landet skulle följa centraleuropeisk tid år 1942.

Kommisionen råder i sin rapport Spanien att vara i samma tidszon som Portugal och   Storbritannien.
«Vi sover nästan en timme mindre än det WHO rekommenderar, och detta har en negativ effekt på produktivitet, frånvaro, stress och olyckstillbud» 
Kommisionen anser att tidsskillnaden är grunden till att spanjorerna äter, jobbar och lägger sig senare än sina europeiska grannar.


«Vårt dygn följer solen mer än klockan. Med hänsyn till solen äter vi klockan 13 och klockan 20, men klockan säger att tiden är 15 och 22.

Spanjorerna jobbar fler timmar i veckan än tyskarna, men det märks inte för de är mycket mindre effektiva. Så bort med siestan,man behöver bara tio till tolvminutersvila mitt på dan, arbetstiden ska vara slut senast klockan 18, bästa TVsändningstid flyttas från 22 till 20, och inga fotbollsmatcher ska få ha avspark klockan 23 som nu. 

Europeriseringen drabbar Spanien med kraft. 

Alla ska vara samma robotar. Nationell charm och egenhet tillåts inte längre i vår stövetrampande Euroipeische Demokratische Republik.


Först har Landskronas politiker lagt en stor svart iskall slöja över hela staden.


En svenskt gullig respons på detta dramatiska ingrepp i deras fordom så hederliga och trygga liv blir en halsduken som ska "värma" hela Landskrona.
Alla entusiastiska stickare har fått ihop den totala längden är 1,2 mil, halsduken är uppdelad i 220 längder.
På FN-dagen den 24 oktober ska skolbarn vira bitarna runt stan. 

Jaha. 

Grattis........eller nåt.....

Hur länge ska politiker som Erik Pelling S, få blåljuga svenska folket rakt upp i nian och sätta demokratin ur spel?.


Oppositionsrådet Erik Pelling i Uppsala,  framhåller att Socialdemokraterna i valrörelsen inte kommer att låsa sig vid att tillhöra ett rödgrönt block:
– "Vi är öppna för olika konstellationer. Det viktiga är att vi får en progressiv kommunledning, som har högre ambitioner för Uppsala och som inte har för avsikt att samarbeta med de främlingsfientliga." 

Den här allmänt vedertagna smygindoktrineringen och medvetna manipulationen, att framhärda med att etikettera SD som "främlingsfientliga", och som ett demokratiskt valt parti som man av illa dold högfärd, men med noll respekt för sakförhållanden,  tillåts stämpla som individer non grata, ger mig gallfeber. 

Vet ni hur vanlig och utbredd denna anomali är i vårt land? 

Jo, det ska jag berätta för er. Den är så omfattande och förhärskande att ingen ens reagerar längre. Knappast ens vi, som faktiskt öppet ser hur etablerade politiker och journalister sprider sin vådliga förgiftning. 



Min fråga till ErikPelling: Hej Erik, läser på SR idag att ni i S " inte har för avsikt att samarbeta med de främlingsfientliga."

Jag blir tacksam om du upplyser mig om vilket parti som är "främlingsfientligt", och vad du har för belägg för det, länkar, tack! Och varför du anser det vara din uppgift som folkvald att arbeta för att utestänga andra folkvalda politiker?

fredag 27 september 2013

Bojcotta Fagerhult Habos alla innebandymatcher! Givetvis.


Inför årets säsong gick Fagerhult Habo IB ut till samtliga politiska partier i kommunen och bad om sponsring. Ett parti nappade - Sverigedemokraterna.
När skylten med partiets namn sågs i hemmahallen började kritiken mot föreningen. 

 "Men vi handlade i god tro och tänkte på föreningens bästa och pengarna vi behöver. Att det skulle bli så här hade vi inte tillnärmelsevis tänkt oss. Det var inte vår avsikt att ställa till något", jämrar sig föreningen, och tittar räddhågset över axeln.

Efter ett extrainsatt styrelsemöte beslutade man att avbryta samarbetet med SD.

I Fagerhult tycker dom att  vissas pengar luktar. Tänk att de märker det där nere, där dom krälar med de andra diktaturkramarna och åsiktsförtryckarna.





expressen

Hypokriten och lismaren Camilla Lundberg hetsar offentligt mot hel folkgrupp.

”Gomorron Sverige” anmäldes fem gånger till Granskningsnämnden efter en paneldiskussion i onsdags.

SVT-journalisten Camilla Lundberg, recensent av klassisk musik och medverkande i ”På spåret”, 2009, vädrade sina stinkande unkna fördomar offentligt:– "Det är ingen tillfällighet att det här romregistret kommer från Skåne. Det finns en ingrodd främlingsfientlighet där. Jag blev inte förvånad."

I anmälningarna kallas Lundbergs ordval för "påhopp på skåningar", "hets mot folkgrupp", "förtal av en hel grupp människor - skåningar", "kränkande" och "stötande".Camilla Lundberg fnyser korrekt med stiff upperlip:  

-" Det är till att vara lättkränkta!" Det är uppenbart att kränkningar är smällar som alla skåningar måste ta, men inte alla romer.


Dom här motbjudande typerna som säger sig stå för fördomsfrihet, och sen slänger ur sig vanhedrande och skymfande förtal om andra, i Lundbergs fall en hel folkgrupp, hur står de ut med att se sin vämjeliga dubbelmoral i spegeln varje dag?

Islam, en religion av seren och himmelsk kärlek.


I det terrorslaktade shoppingcentret i Kenya, hittades de oskyldiga offrens ögon som stuckits ut, kroppar som hängde på krokar, och fingrar som klippts av med avbitare. Skakande tecken på tortyr mitt i massakern mötte soldaterna som stormade gallerian, barn hittades i frysar med knivar i kropparna, och män hade kastrerats.

Allt i  den helige och gudomlige
Allahs namn.





daily mail

Galet grym stympning i våra nya mångkulturer.


 Ytterligare en dold form av bestialiskt förtryck har vi i detta förr så fria och vackra land fått med Reinfeldts MENA-drömvärld.

 "Bröststrykning" är ett begrepp som innebär att så små som 10-åriga flickors nyblommande bröst dunkas och bankas med brännande tunga föremål, för att stoppa och dölja en begynnande pubertet. Även i UK har man nu upptäckt denna barbariska rit, stympningarna praktiseras för att försena tecknen på att en flicka börjar bli kvinna, och för att skydda flickorna  från "oönskad manlig uppmärksamhet" , graviditeter och våldtäkter. 

Jag för min del har absolut klart för mig var man borde använda de riktigt heta och ångsprutande strykjärnen.

I Sverige måste du vara rom,


för att få känslomässigt översvallande mediasympatier, krälande empati, och veckovis med  alla fulmedias snyftreportage i ett aldrig sinande indignationshav. Ask, Ullenhag och statsministern, skäms, böljar sig som maskar, kysser romfötter och lovar hulkande ursäkter miljoner med pengar, personliga ursäkter, bot och bättring.

Men om du är ung flicka utan specifik PK-stämpel, då kan du ligga där i det mörka rummet inlåst med sex unga Tenstaberikare med kvinnosyn från medeltiden, som inte ens vistats i Sverige mer än 5 år. Dom kan gangbanga dig en och en, eller två och två, medan alla andra håller fast dig, köra in sina penisar i din mun tills du kräks, dom kan kalla dig hora, loska dig i ansiktet, och hota med stryk om du skvallrar -  utan att svensk lag lyfter ett endaste litet argt varnande finger.
Sen gangbangar Svea Hovrätt den arma flickstackarn en gång till, när de dömer efter lex multiculti och ifrågasätter hur "korrekta iakttagelser" den brutna unga flickan kunde göra i ett mörkt, låst rum där okända personer kom och gick.......

Så kör hårt Tenstaboys, se bara till att kvinnan förgrips och våldtas i ett mörkt rum så är det fritt fram! 

Ni slipper  tom två veckors lövkrattning i samhällets tjänst, som tingsrättsnissarna hostat upp med.


Kvinnor sprutar in och slätar ut för all världens pengar,


 för att köpa sig evig ungdom.
Män?
Låter skägget växa gratis, och blir genast 100 år gamla.
Skäggtrenden?
Övergår mitt förstånd.
 





De massinvandrade berikar

den svenska arbetslösheten.

I år ökar arbetskraften med 57 000, nästa år med ytterligare 31 000. Alla är utrikes födda.

MP visar sina muskler mot den mångkulturella kriminaliteten.

Vad säger man? Heja, heja friskt humör....?

torsdag 26 september 2013

Världens mest hederliga städer har korats.


1. Helsingfors, Finland - 11 av 12 borttappade plånböcker återlämnades. 

2. Mumbai, Indien - 9 av 12.

3. Budapest, Ungern - 8 av 12.

4. New York City, USA - 8 av 12. 

5. Moskva, Ryssland - 7 av 12.

6. Amsterdam, Nederländerna - 7 av 12.

7. Berlin, Tyskland - 6 av 12.

8. Ljubljana, Slovenien - 6 av 12. 

9. London, UK - 5 av 12.

10. Warsawa, Polen - 5 av 12.


 Stockholm, Sverige då......?




I Metro är alla nationaliteter alltid pixlade"svenskar". Tills de blir offer.


Då har propagandatidningarna en helt annan policy......

-"En 46-åriga romsk kvinna attackerades helt provocerat av en man beväpnad med tre knivar och en syl. – Det är ett hatbrott, säger kammaråklagare." 

Hmmmm, är inte alla brott hatbrott???




metro

Jag har knäckt PK-gåtan!!!


Igårkväll avslutade jag en totalkrejsi bok, Lars Berges Kontorsninja, och mot slutet av den blixtrade det till som stjärnklara kristaller mot en dunkelt blå sammetshimmel.  Allt stod klart, det är så alla PKsvenskar förvandlas till lättköpta, osjälvständiga, viljelösa och lydiga fackelbärande robotar!

Tänk er störst uthyrare av kaffeautomater i hela Sverige, deras automater finns förmodligen på miljontals arbetsplatser, inte minst i riksdagshuset och på alla tidningsredaktioner. På natten smyger Reinfeldt, Borg, Ullenhag, Lööf och Adelsohn-Liljerot in på dessa arbetsplatser med falska passerkort, med sig har de stora kartonger fulla med återförslutningsbara plastpåsar med ett mjöligt pulver. Innehållet är ett ämne som motverkar effekten av egna tankar, mod, stark vilja och kraft.  

 Dessa påsar byts sedan effektivt och raskt ut mot  påsarna med "whiteners", mjölkersättning, i automaterna, så att alla som tar sig ett par koppar latte om dan drabbas av den förlamande PKsjukan.  

En varning till nya partiet SD är alltså i högsta grad på sin plats!! Välj svart kaffe, endast.



PS. Rätt använda är "obekväma­"medarbetare ett företags, en organisations eller till och med ett lands främsta resurs. VA

Grattis regeringen - en gammal pensionär färre.


Barnbarnen berättar hur den 84-åriga kvinnan kämpat i flera år för att få komma till ett äldreboende tillsammans med sin man. Men kampen fick nyligen ett fruktansvärt tragiskt slut.

- Mormor  hade ett möte med kommunen, och hon fick negativa besked. Mötet slutade med att den äldre kvinnan i vanmakt hoppade ut från balkongen i sitt hem, och dog omedelbart.  

Familjeåterförening? Det är bara för dom. Inte för oss. 


Antidemokraten Lena Adelsohn-Liljerot vill strypa svenskars fria rätt att ha åsikter om invandringen.

-"Antidemokratiska" tidningar bör inte få statsstöd, säger  Lena Adelsohn Lilerot på SVT-debatt idag, och visar att hon inte vill att invandrarkritiska tidningar ska få presstöd. 

Som om "antidemokratiska" per definition, alltid  = "invandringskritiska".........

Totalitära personer som Adelsohn- Liljerot, som inte själv accepterar demokrati, åsiktsfrihet, möjlighet till opinionsbildning, och fria val, trots att det är lagstadgade demokratiska rättigheter, är ett stort hot mot Sverige. 

Hon bör naturligtvis aldrig mer få representera svenska folket.

Hanne Kjöller spelar ett lose-and-lose-game.



Hanne Kjöller är nuförtiden topptunnor rasande, så vred så stickor och strån ryker,  just idag över en text som publicerats på svt .– Jag kommer ta mig fan att skriva om det här, det ska de ha klart för sig. Men, jag kommer inte att göra det i Dagens Nyheter, jag använder inte min tidning till personliga vendettor – till skillnad från dem, spottar Kjöller ilsket ur sig.

En så gammal rutinerad journalist som Kjöller måste ha fått total-spel, hon borde inse att man inte kommer undan i glashuset, när man själv sitter där med stenen.

I helgen kommer hon att infinna sig på bokmässan, som hon tidigare meddelat att hon inte ämnar besöka - ta beteckning alle man!

expressen

Göran Hägglund försöker vinna humoristerna.

-"Löfvén är en nybakad partiledare. Den förra blev bränd."
hoppsan, hoppsan...

onsdag 25 september 2013

Bengt Svensson framstår som en stammande, karaktärslös svansviftare bredvid den trovärdige Peter Springare.


Precis som Ask och statsministern.
Hoppas poliskåren inser att de inte kan ha en så ynklig chef.  Han säljer ut hela sin personal på korrekthetens altare. Avgå.



Det enda som riktigt förvånar  mig i det dystraste dagsläget är att Aktuellt gav Springare en sån sällsynt och remarkabel chans till replik.
Mycket mystiskt i dessa tider av medianeuroser och gottande i "Malmöpolisens rasism"längst ner i journalistdyngan. 

 Vad månde detta betyda?



Respect Peter Springare, rotelchef vid Örebropolisen, en bragdman bland alla kacklande hysteriker i Sveriges PK-hönshus.


Lyssna här - det var det bästa jag har hört! Peter Springare springer inte och gömmer sig, och ber inte om ursäkt , när medierna har satt eld på en ny samlad "val-2014-attrapp". Så som hans löjeväckande chefer Bengt Svensson och Beatrice Ask gör - två av alla kujoner som kröker rygg under rasist-paniken - den som har gjort Sverige till en stat av oinskränkt gruppvälde.

Istället redogör Springare sakligt, behärskat, erfaret, insatt, vidsynt och bildat, för det som ingen i drevet hade planerat och önskat, nämligen att romerna är registrerade, inte av etnicitet eller "rasistiska förtecken", utan på grund av kriminalitet. Att barn finns med är inget ovanligt, då dessa i vissa kretsar tvingas begå kriminalitet, och för att de bedöms ha ett skyddsbehov.


Ta dig i brasan Wolodarski, ditt syfte har aldrig varit grumligare. Och  mera uppenbart.

Mångkulturen Nya Sverige.

Låt inte era barn gå ut ensamma.

Inte era fruar. 

Och inte ni själva heller.

Förresten gå inte ut alls.

Hanne Kjöllers krokodiltårar.



Hanne Kjöller, DN, har skrivit en nidbok om Janne Josefsson och hans granskningsjournalistik. 

Syftet? Att klä av Janne Josefssen, sänka honom och hans trovärdighet inför bokläsarna och allmänheten.
Janne Josefsson har såklart protesterat mot flera halvsanningar och faktafel i boken. Något som Kjöller och bokförlaget nonchalerar.
Josefsson hävdar med rätta att det är Kjöller som inte har någon trovärdighet längre för alla faktafelen i boken. 

Men det tycker Kjöller är nys: -"Det är häpnadsväckande med tanke på hur han ljuger och manipulerar."


Därefter konstaterar Kjöller "stoiskt" – "Jag är en hederlig person, men Uppdrag Granskning försöker skjuta min trovärdighet i sank."

Ehhhhhhh, hederlig??? Allt är i betraktarens öga, Kjöller. 

Och.... Var det inte Kjöller som försökte skjuta Josefssons trovärdighet i sank, från första början, med boken?!?

                                                             Josefsson 10 - Kjöller 0


resume aftonbladet

tisdag 24 september 2013

Norge vaknar, fem över tolv. Mina gratulationer!

 Det blir en kraftig åtstramning i asylpolitiken, Solberg-regeringen kommer att rigga sin asylpolitik efter dansk modell, bland annat med dramatiskt högre trösklar för släktåterförening.
Så, vassegod och kliv över gränsen till oss i uppsamlingslägret "Ta allt vi hade och resten också".



VG

"Försäkringsspecialist" Inger Fernholm, en av AFs barmhärtiga samariter.


Arbetsförmedlingen har medvetet brutit mot reglerna i arbetslöshetsförsäkringen, och låtit bli att anmäla arbetssökande som inte kommit till möten som de måste gå på. I så många som tre av fyra av de undersökta fallen har handläggare i praktiken hjälpt till att fuska - och sett till att pengar felaktigt betalats ut. 

Försäkringsspecialist Inger Fernholm tycker att reglerna om återbetalning av arbetslöshetsersättningen är "för stränga" och att "straffet är för hårt". Men erkänner inte att man medvetet har "låtit bli" att följa reglerna, utan mera att "man måste ta hänsyn till den person man har framför sig....." 

I 76 % av fallen har alltså personal på AF tagit våra skattepengar och givit till människor som fuskat, för att det är synd om dem. 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är ingen fan av alliansens omänskliga piskpolitik. Och det här är förmodligen bara följden av att fisken har ruttnat sönder uppifrån och ner. Och om det kan festas upp, skänkas bort, och om det kan snos 20 miljoner från biståndspengar, kan ju ingen bli förvånad när enskilda AF-"specialister" leker allmosor med allas våra pengar.

hoho-hahahaha-hahaha-haha- hjälp.....hahaha... det är på riktigt.....hahaha.

OMG! Eftersom jag känner nån som har enorma problem med insomning natt efter natt, så störtade jag nyfiket  in på SVT,  läste denna rubrik och kollade genast detta "nyhets"inslag:  

"Tänk positivt och sov gott

Ny forskning Hur vi tänker styr hur vi sover. Shane Macdonalds forskning kan hjälpa dig som har svårt att koppla av."

 Man ska "inte tänka negativt, och inte hamna i problemträsket", då kan man sova riktigt gott. Ehhhh........peace of cake....! Om denna "forskare" kan hjälpa en endaste person med dramatiska insomningsproblem, så är jag Angela Merkel. 

Sen skrattade jag mig trött!

Gunilla Carlssons 20 miljoner, snodda från biståndspengarna förvånar inte mig ett dugg.

Klassisk M-politik.


Varför stoppa där, Resumé?

Förra måndagen startade Resumés kampanj på temat #baramänniska, där man uppmanas att visa upp sig som man verkligen är på sociala medier, utan förskönande bilder och berättelser om supermänniskorna och deras balla liv.

-"Vi på Resumé vill uppmana till en vecka av total ärlighet på sociala medier. Den här veckan ska jag generöst bjuda på den socialrealism som är min vardag", säger Resumés chefredaktör Claes de Faire själv. 

Total ärlighet i ALLA medier, då skulle jag jubla över modet och seriositeten i kampanjen . Mig rör det inte i ryggen om människor har behov av att glassa på facebook. Låt dem hållas - det drabbar bara dem själva.

Däremot är det en djup sorg att konstant bli ljugen för, av de som förväntas leverera opartiska och omanipulerade sanningar för oss svenskar.

Svenska kyrkan är mer statspolitiska megafoner än troende kristna.


100 miljoner (!) kristna runt om i världen är idag förföljda och hotade, läget för kristna i Irak, Egypten och Syrien närmar sig katastrof. Den judiska befolkningen förintades, nu är det de kristnas tur att gå samma historiskt svarta öde till mötes.

Det skulle aldrig få hända igen. 

Mats Skogkär, sds, skriver: -"Men Svenska kyrkan, som inte brukar dra sig för att ha synpunkter på världens orättvisor, både fjärran och nära, har dock legat lågt.#

För svenska biskopar verkar lagvidrig verksamhet och politiska korrekta ställningstagande vara en betydligt viktigare fråga, än att deras bröder och systrar förföljs och dödas för sin kristna tro. Och de goda svenska fackeltågsbärarna mer intresserade av mediaspöken mot romer, och att hata polisen.


KT

måndag 23 september 2013

Genom acceptans av sharialagar, bigami, minaretutrop, hederskulturer, halalslakt, matfördelar, kränkthetschockar, speciallagstiftning m.m har Skandinavien tiggt om och bäddat för detta.

Förra onsdagen fick moskén World Islamic Mission e-post: «Innan 2013 är över ska alla moskéer i Norge vara nedbrända till grunden. Vi är en grupp män som har planlagt detta i sju år.»

En varmkorv-skylt från Statoil hängdes dessutom i förra veckan upp utanför en moské i Fredrikstad, vilket betraktades som en särdeles grov kränkning.
– Detta är det grövsta vi har upplevt på flera år säger talesmannen för den islamska föreningen.

Runt klockan 04 natten till lördag upptäckte sen förbipasserande ett grishuvud utanför Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat-moskeen i Oslo. Vilket fick alla muslimer i moskén att känna sig ängsliga och rädda. 

Ojj. Under vilken slöja har de gömt sig vid de sista 20-årens islamistisk helvetesterrordödande mot oskyldiga "otrogna". 

Minns när min storasyster retades med mig, och min mor sa: Stäng dövörat till, lyssna inte, så tröttnar hon snart. Hon tycker bara det är roligt när hon får i gång dig. 


Medan mediasverige rantar runt i PK-ringen,



händer det saker i världen.

En död vit kvinna har funnits bland de islamistiska avrättarna, Skjuten av soldater då de stormade shoppingcentret , där 62 oskyldiga shoppare slaktades till döds i helgen.

Samantha Lewthwaite konverterade till islam som ung, och gifte sig med mannen som skulle bli 7/7 London självmordsbombare Hon har varit en nyckelfigur i terrornätverket bakom helgens attack på barn och oskyldiga.

Den nu 29-åriga Lewthwaite har lett i specialträningen av endast kvinnliga självmordsbombares i läger i laglöst land. Hon växte upp som en normal brittisk tonåring innan hon mötte Jermaine Lindsay en brittisk muslim, på ett chatforum när hon var 17 år. Efter tre år gifte de sig.  När hennes man identifierades som en av fyra självmordsbombare som sprängde tunnelbannan och en buss i London 2005,som dödade 52 människor, fördömde Lewthwaite sin man, och ljög om att hon inte kände till planerna.

Mer än åtta år senare var Lewthwaite en av Al Qaeda’s chefsrekryterare i Östra Afrika, och officiell taleskvinna för Al Shabaab.

Den så kallade Vita Änkan, som varit världens mest eftersökta kvinna, har varit på flykt undan rättvisan I Östra Afrika sedan polisen avslöjade ett planerat terrordåd mot västerländska turister på en semesteranläggning i Mombasa. 

Fega svin. 

Strider inte mot militären som de anklagar - bara mot oskyldiga människor. Man frågar sig hur denna sekt hjärtvättar sina redskap att döda värre än vilda djur.


Elisabeth Höglund är för det mesta ute och cyklar -


men, bannemej, idag - BINGO!

Rough remedy för Sverige, ett land i trasor:

-Den svenska armén måste återställas, liksom flottan, inte bara av militärstrategiska skäl. Det finns också starka socialpolitiska och arbetsmarknads­politiska skäl att göra det. Allmän värnplikt innebär också att unga män och kvinnor tränas i att ta ansvar. De lär sig att arbeta i grupp mot ett gemensamt mål. Integrationen med ungdomar med invandrarbakgrund under­lättas. Ungdomarnas hälsa och fysik förbättras genom fysisk träning.

Hur gammal­­­­­­­­­modigt det än kan låta så är det heller inte fel att lära sig att lyda ­order.Värnplikten innebär en nyttig förberedelse för det kommande inträdet i ­arbetslivet och inför de ofta hårda krav på ansvar som arbets­mar­k­nad­en ställer. 

Ge oss lumpen tillbaka! 

LIKE.LIKE.LIKE.LIKE.

Det känns som om svenska folket idag behöver lite akut lufttillförsel.



Här har jag ett bra förslag!

aftonslasket

Explosioner och svart rök från Westgategallerian. Varför är muslimerna så tysta?


Alla muslimer borde be om förlåtelse och reagera med dunderkraft mot islamisterna. 

Hitflyttade muslimer gnäller, jämrar sig, snyftar, och blir kränkta av varenda aspekt av västvärldens livsstil, även om de själva valt att leva mitt ibland oss. De skriker högst och kräver moskéer, minareter, halal-mat, slöjor, och sharialagar, de begår hedersbrott och bigami, vilket de anser är deras privata rättigheter. 

Men när barbari begås i deras religions namn, då blir dom, som larmar mest om mänskliga rättigheter, rasism och islamofobi, alldeles, alldeles knäpptysta. 



Maria Leissners raison d'être - romernas egen gubben i lådan.


Var finns denna människa annars?

 Och hur orkar hela Sverige gå igång på de välregisserade och samlade mediachockerna dag efter dag efter dag?

Här är vi alla - tutti -  filmade, registrerade och kartlagda från vaggan till graven. Och så kan ändå media lägga ut krigsrubriker, och ställa till med 777 896 53:e rasistchocken i år, för att polisen gör sitt jobb. Polisen har inte romer i register för att de är rasister. Utan för att polisen nån gång ibland kan tänka sig att försöka sig på att lösa ett brott, utan att själv bli anklagade för brott. 

Om det då är så att romerna är överrepresenterade i statistiken, är det då nåt som Maria Leissner och Täppastomtarna i etblissemanget ska bli chockerade över på helsidor i fulmedia. Ingen har hävdat att de som samlas i just detta register är kriminella.

 När det gäller att styrka positiva särdrag åberopas gärna registrering av nämnda grupp.






 expressen

Puuuuhhhhh, vicken jäkla tur att det inte var Jimmie Åkesson eller jag som sa det!


Det finns brottsoffer i Sverige. Och så finns det brottsoffer.

Beroende på hudfärg.

Inte har jag läst en enda rad om nån som givit gruppvåldtagna kvinnor, söndersparkade män, rånade och bedragna äldre svenskar en enda tröstnalle, sympatiyttring, skyddat boende, och massmediala hjälteartiklar. Men, till de arma rasistutsatta på Malmöbron, Yusupha och Yunus, kommer en svensk slajmig fackeltågskvinna ilande med jättenallen i högsta hugg, och tar med god marginal dagens godhetshuvudroll. Ååååååhhhh- så snäll hon är, en riktig mångkulturs-antirasist. Ahh, då kan PK sova gott igen.

För min del hade jag önskat rättvisa och rättsskipning. Inte lull-lull. Om hela bron var full av folk och överfallet filmades - hur kan då polisen INTE känna till att det är en invandrad klan, som dessutom nu hotar området för att vittna, som misshandlade mannen och den lille pojken. Skitpoliser! Skit media! Skit-PK!

Men Yusupha säger förtröstansullt:-"Jag tror Sverige är bra på att värdera invandrares kompetens och inte reagera med fördomar och intolerans. Men det finns så många olika fraktioner, så många olika intressen, särskilt när man packar ihop folk av en mängd nationaliteter i samma område, som i Kroksbäck eller Rosengård."

Ooojjjj. "Prackar ihop folk av olika nationer"? Det är ju det som är mångkulturen som PK-svenskar i allmänhet, och i synnerhet de som slipper bo i den, är så sju in i helsikes stolta över.

Som vi svenska rasister är förbjudna att pipa om.

Vita änkan besatt av islamisternas gift.




Var terrordådet i Kenya i själva verket styrt av "den vita änkan"? Flyktingen Samantha Lewthwaite från Buckinghamshire, som iklädd slöja pekas nu ut som hjärnan bakom de femton "heliga krigare" som utförde de bestialiska avrättningarna på barn och oskyldiga människor. 

Män, kvinnor och barn slaktades om de inte kunde rabbla Koranen eller namnge profeten Muhammeds mors namn. 

Kan inte alla islamister i världen bara förintas av den helvetiska ondskan som brinner inuti dem. Om det fanns en Gud, inte skulle väl han låta detta ske.






Big coverage/daily mail

söndag 22 september 2013

Migrationsverket i självförvållad kris.

katarina broman @kattaB4 säger det bäst: #Migrationsverket havererar! Cool! Jag ska köpa en biljett till 1:a parkett o poppa popcorn samt beskåda eländet!