lördag 14 september 2013

Slöjan och religionen som vapen mot arbetsgivarna.


Man blålurar arbetsgivaren, söker jobb utan slöja, två veckor senare dyker man upp på jobbet - med slöja.När arbetsgivaren frågar ”varför hade du  inte slöja på dig första gången”, har man inget svar, men talar om för de blivande arbetsgivarna att det ska dom skita i för "det är personligheten och prestationen som räknas".

Sen går man till media, utövar sin makt i korrekthetsängslighetens mediala högborg, får drygt skadestånd hos DO.  Extrabonus förstås, om det är den svenska rasistarbetsgivaren som får slanta av, och dessutom hängas ut av Ullenhags elit-hatar-svenskar-maffia.

svt

-Vi går ut och rullar hatt ikväll....

.... för imorgon lurar araberna rumpan av oss igen.

Idag sveper en avskyvärd vind över Sverige. Nomenklaturans vind.


Det blåser en farlig vind över Sverige - "en-åsiktsvinden". Den att en åsikt är sublimare och rättare än alla andras, den att de som äger makten till media är de som äger rätten till den endaste uppfattningen.

Varje dag för jag ett upprop här på min blogg för det Sverige som jag älskar och vill leva i. Jag tror inte på den enfald som de självbelåtna bill-och-bull-megafonerna, som idag uppträder på bild, i grupp, och offentligt, hyllar i sin egen fullkomlighet.
Sverige har under seklers lopp berikats med människor som kommit till vårt land av olika skäl, men aldrig förut har landets fundamentala värdegrund så som nu demolerats och skymfats av utanförskap, hat, religiöst förtryck, segregering, polarisering, samhällsomstörtning,trakasserier, våld, ghetton, kriminalitet och laglöshet. Det är denna anarki som idag hyllas jublande pompöst av de som helt saknar verklighetsförankring.

Det är hög tid att vi folket visar nomenklaturan att vi som lever i den verklighet som dessa charletaner älskar på ekonomiskt behörigt avstånd, ser vad vi ser och hör vad vi hör. Det är dags nu för oss alla att tala om att i vårt Sverige kan alla, oavsett etnisk bakgrund, kön, funktionshinder, religion, sexuell läggning  leva tillsammans - under förutsättning att vi alla lever efter samma lagar,  och civiliserade och sekulära humanism.

Jag känner starkt obehag för dessa ceremoniösa och förljugna von-Oben-posörer som koketterar på expressen idag. 

De vet inte vad de talar om för verklighet, men tar sig ändå makten att vitt breda ut sig, åthuta, vanära och sparka på miljoner människor som tvingas leva under andra omständigheter, erfarenheter, och med andra tankar. 

Jag önskar att alla dessa hade sin gamla mamma i Biskopsgården.

fredag 13 september 2013

Det finns inget värre än aktiv dumhet.

-"Det är ingen skillnad på rumäner och bulgarer som kommer till UK  för att arbeta, och på britter som köper semesterbostäder i Frankrike." 

Det säger Lib Demokraternas inrikespolitiska talesman i UK, Jeremy Brown på bilden. Han tycker att öppendörrpolitiken fungerar bra.

  • Fast.  För att köpa semesterhus utomlands måste man redovisa sina finanser, visa att man har fast bostad i UK, tillräckligt med pengar för att täcka alla kostnader, har sjukförsäkring, och själv betalar för all nödvändig tolkning - INNAN man får köpa.

  • Men till västEuropa kan vilken EU-medborgare som helst komma indansande och kräva försörjning från dag 1. 

  • Jag tror jag säger ungefär som Mark Twain: - Antag att du är en idiot. Och antag att du är politiker. Nej, nu upprepade jag mig.

  •  

Åsa Romson visar sin

personlighet i Aktuellts debatt med Jimmie Åkesson om kyrkovalet.


15 år gammal, ännu ett barn, snyftandes under en vit filt- fast rånmördare?


Oisin Cantwell vet allt om hur man utnyttjar en spalt i aftonslasket som demagogi för vedervärdigt korrekt fulömkan. Han är överdängare på just detta, och det vill inte säga lite - på Sveriges extremaste lågvattenblaska. 

Idag hulkar Cantwell om den anklagade, "en späd tonåring", och hennes arma mamma, "en ännu ung kvinna med blekt ansikte, som inte får närvara vid häktningsförhandlingarna." 

Medan den rånmördade mannens vänner beskrivs som "ett gäng unga män - muskulösa, tatuerade överarmar, dyrbara armbandsur." Tatuerade överarmar, dyrbara armbandsur?? Ni hör själv var Cantwell så uppenbart förväntar sig att vår ömmaste medömkan ska förläggas. Inte är det hos de här muskulösa sprättarna.

Brottet, planerat rån och rånmord, tros vara systematiskt, överlagt och gjort i samförstånd mellan två män och de två unga kvinnliga lockbetena, och att alla fyra lämnade offret att dö övergiven i en skogsdunge.

Föräldrar är till för att fostra sina barn, ansvara för dem, värna dem, och guida dem rätt i livet.
När skadan är skedd är det ofta för sent. 

Till evig livssorg för den mördades mor, kanske "ännu ung och blek".


Winners of the Ig® Nobel Prize.


IgNobel-priset delades i år ut för 23e gången, och den högtidliga ceremonin tog plats på det prestigefyllda Harvard-universitetet i USA.
Avsikten är att hedra folk som först får andra att först skratta - sen att allvarligt tänka till.

De som fått det psykologiska priset i år är studien om «Beauty Is in the Eye of the Beer Holder», vilken går ut på att de som är berusade inte bara tycker att andra blir snyggare, utan också att de själva blir riktiga tio-poängare.

Ett annat av priserna går till ett forskarlag om sannolikhet, som slagit fast att ju längre en ko har legat ner, desto troligare är det att den snart reser sig.
Ett amerikansk—kanadensiskt forskarlag får arkeologipriset sedan de förvällt en näbbmus och svalt den hel, för att så småningom noggrant undersöka vilka ben som löses upp i människans matsmältningssystem.

Årets fredspris delas mellan Vitrysslands president Aleksander Lukasjenko, som förbjudit applåder på allmän plats, och den vitryska polisen "för att den gripit en enarmad man som applåderat offentligt".

2011 fick en norrman, Karl Halvor Teigen, för att ha skrivit en artikel mom vad som får människor att sucka i vardagen.  

Här finns en chans för allehanda tänkare, själv tänker jag ställa upp nästa år, i kategorin sannolikhet.

Studien om vådan av när ett huvud fortsätter att växa upp genom håret, och hur det kan drabba ett helt land och dess folk.




IG(R)

















Amerikanskt hotell får på näbben för smaklöshet.



När det gäller extremt känsliga ämnen bör man tänka efter både en, två, tre och fyra gånger - före.
MinnesMiniMuffins? Undrar om de smuttat lite på en pilsner innan de kom upp med den här störda och helt krokiga "hyllningen"?

Tidsbegränsningen, mellan 8:45 och 9:15, är det mest osmakliga, vad i hela världen tänkte Marriot? Frimuffinsarna bjöds just under tiden som det första planet attackerade och det sista tornet rasade. Jeez.

Kanske var Marriots hjärta på rätt ställe, men idén var kolossalt off.




Det är inte "fritisgårdar" samhällsvandalerna i förorten behöver.

"Urbana trädgårdar och schack gör barns liv bättre."

Det låter som en himmelsk lösning, medan de som har mindre i huvudet än i knytnävarna får utveckla stilla och intelligenta färdigheter, får vi andra äntligen lugn och ro. 

Ropen skalla: Schack och schacklärare till massinvandrade.



torsdag 12 september 2013

Mångkultur = Inbördeskrig.

Lågintensivt asymmetriskt inbördeskrig. Smaka på orden. Det är vad ni befinner er i. Ett lågintensivt asymmetriskt inbördeskrig.


Ord och inga visor:




Göteborgsregionen har haft precis så många skjutningar som regionens politiker förtjänar. 

Det har inget att göra med utanförskap, brist på fritidsgårdar, strukturell rasism eller andra floskler som haglar i det snömos som döljer bristen på idéer, tankar och initiativ. Det har att göra med en konsekvent politik som gör allt för att dölja faktum som att det är enklare att sitta hemma än att jobba, storleken på samhällets alla understöd gör det oftare lönsammare. Ungdomsarbetslösheten beror till allt större del på att man inte vill eller behöver jobba.
Inga krav ställs. Inga frågor. Bara utbetalningar i en regnbåge av täckmantlar.
Politikerna har helt tappat kontrollen över utvecklingen i Göteborgs alla ghetton. Ni borde veta hut.

Det handlar helt enkelt om territoriell uppdelning av revir för utpressning, beskydd, prostitution och knarklangning. Medan ni satt på piffiga seminarier så övertogs era bostadsområden av de kriminella och förvandlades raskt till ghetton.
Ni politiker har, genom er oerhörda naivitet och blåögdhet, bjudit in gängen till er stad. Bloods och Crips i Los Angeles tittar på er med beundran. 

svt

I EUdiotia är alla lika inför lagen,

men somliga är mer lika. Precis som det var i Sydafrika för inte så länge sen.


Badvakterna i en Hampshire pool, tvingade den gravida Amanda Burch åt sidan och beordrade henne att ta av sig sin mamma-topp på grund av 'hälso- och säkerhetsskäl'. Poolens anställda hävdade att extra kläder i poolen endast var tillåtna av religiösa och medicinska skäl.
Amanda Buch försvarade sig och sa att hon bar toppen bara för att hennes baddräkt inte helt dolde hennes gravida mage. Men icke-sa-nicke, hon tvingades att ta av sin topp i bassängen, medan två andra kvinnor kunde bada fritt med slöja och täckta armar "av religiösa skäl".

daily mail

Nåt att testa i arabländerna?






Byt mössa och musik -  det funkar! 



Jag har hört att alla sju partierna ska köra med S´s valaffisch nästa år.

Eftersom alla tyckte att S´s affisch var så outstanding - och speglade allas politik bäst.

Ibland får man ha förståelse.

Minns en gång på en kvällsflygning från Stockholm, vi i besättningen hade lagt märke till ett ungt trånande par. De hade bara ögon för varandra och åt formligen blossande upp varandra. 

Vi skojade om dem i galleyt och talade om hur ljuvlig passionen är, när vi själv varit lika betuttade, och att det är ett vidunderligt men tyvärr förhållandevis rätt kortvarigt tillstånd. När vi så gick där med våra serveringsvagnar i gången, såg vi hur de unga tu plötsligt gjorde nåt slags överenskommelse. Varpå tjejen snabbt reste sig, och med rodnande kinder, klappande hjärta, och en snabb blinkning till pojkvännen "helt omärkligt" ilade till toaletten. Lampan på höger toadörr lyste när dörren låstes.

Bara några få minuter efter kunde vi notera att pojkvännen med stora kliv och oroliga blickar runt sig begav sig mot samma toalett. En lite knackning, och så var även han inlåst. Vi skrattade och nickade menande mot varandra, och jag vet inte vem - men nån av oss fick plötsligt illbattingen i sig - och sa ivrigt: "vi ringer till kapten och frågar om han kan på sätta på fasten-seatbelt-skylten i förtid", bara för att se dem komma rusande ut!  Vi var ändå på väg för snar landning,  men kapten ville givetvis veta skälet, och vi fick krypa fram med det. 

Han svarade, aldrig i livet. Ni är bara avundsjuka.

onsdag 11 september 2013

Säger gonatt med en happy ending.


Ulvaeus vill, vågar, och kan.


Men  - detta måste väl ändå ha skrivits på ABBA-tiden, för inte beskriver det Sverige efter Reinfeldt, eller har Ulvaeus inte varit i Al-Malmö och Al-Göteborg på länge?- “Sverige är ett liberalt, sekulärt och demokratiskt land. Vi strävar efter att uppnå jämlikhet, vi är framåtblickande och vägrar att låta oss undertryckas av sociala konstruktioner, som till exempel religioner.”


Det här skriver jag däremot under på vilken sekund som helst:“Titta på all misär i MellanÖstern, alla dessa länder har islam gemensamt. Alldeles för få vågar kritisera islam som ideologi och vad den gör med dessa länder."

Elfte september.

Glöm aldrig. När hatet, terrorhoten, och oskyldigas onda bråda död tog över vår jord.

Nu slåss dom igen.

I Malaysia är  muslimerna på krigsstigen igen, de vill förbjuda kristna och judar att kalla sin Gud för Allah. Nu ska en domstol försöka skipa rättvisa i frågan.

Det känns som om muslimer är de enda människor på jorden som kan göra användningen av ett ord, till en anledning till hat och strid. Kan inte dom bara lära sig räkna till tio som vanliga människor. 





al jazeera

Kadhammars missunsamhet sätter betyg på honom själv.

Kadhammar tror att flygvärdinnor faller på knä för mammon. 

Kadhammar flyger till USA och sitter bredvid en manlig passagerare, med låg profil, som åtnjuter specialservice. Mannen bredvid får soliga leenden, små välkomnande ord, champagne, sin kavaj undanhängd och framtagen av kabinpersonalen, allt medan Kadhammar sitter där och känner sig åsidosatt och skickar upp små åskmoln av sura uppstötningar. I Kadhammars värld av orättvisa på grund av födsel och klass, finns det bara en anledning till att medpassageraren får det som inte Kadhammar får, nämligen pengar, väldigt, väldigt mycket pengar. Kadhammar kommer på att mannen är en selfmade svensk miljardär i 70års åldern, och får vatten på sin kvarn. Fy f-n vad det underdånigt ska krypas för kapitalet - tvi vale!

Jag känner igen mig i flygvärdinnan, man fraktar hundratals människor dag ut och dag in, år efter år efter år,  man är rätt osynlig i en anonym massa. De flesta passagerare är som Kadhammar, läser tidningen, ändrar inte en min, och lyfter inte ens blicken över "den söndervärmda laxen". Det kan gå många flighter upp och ner utan att man får personlig kontakt och respons med någon. Inemellan händer det dock att nån skojar, skämtar, ger en liten bit av sig själv, en äldre dam, en ung kille, en affärskvinna, ett ensamåkande barn, en gentleman, nån som återkommer. Vissa passagerare utmärker sig positivt vid tillfällen då personalen behöver hjälp vid reseating, förseningar, eller dilemman som måste lösas i aluminiumröret. De förtjänar nåt extra.

Tyvärr finns inte dessa dimensioner i de trångsyntas värld.




Mysko! Det finns några riktigt hala figurer i riksdagen,

de har bara ca 10 procent av väljarstöldet, och är ibland 3e och ibland 4e största parti, de har två riktigt muppiga språkrör, men lyckas ändå på nån himla vänster bestämma allt i Sverige. De har en fet tumme på statsministern och de har en lika fet tumme på Löfvén, därför har vi ett land som mer och mer blivit en skitig bakgård, en skam i världen. De styr över massinvandringen och det omåttliga pengaflödet

till arabiseringen, och idag läser jag plötsligt i expressen:


-"Som ordförande för fackförbundet IF Metall var Stefan Löfven en varm anhängare av kärnkraft.
Nu, som ordförande för Socialdemokraterna, har han bytt linje.
I en debatt mellan riksdagspolitikernas alla ekonomipolitiska talespersoner, meddelar Magdalena Andersson att Socialdemokraterna vill avveckla kärnkraften. 
När avvecklingen ska ske ger Magdalena Andersson inget klart besked om."


Varför frågar hon inte Miljöpartiet.

tisdag 10 september 2013

Mångkulturen i Sveriges riksdag.

Bara en tidsfråga tills vi har det som i Jordanien.

En parlamentsledamot i Jordanien, Talal Al Sharif, sprang ut till sin bil, hämtade sitt maskingevär (!) och öppnade eld mot kollega, efter en dispyt om budgeten.

När al Sharif jagat upp sin åsiktsmotståndare och siktade med vapnet kom en annan ledamot  Mariam Al Lozi, och försökte stoppa Mr Sharif , genom att rikta vapnet uppåt. Skotten avlossades då minst tre gånger rakt upp i taket och i parlamentets vägg.

 Jordaniens Kung Abdullah II, blev topptunnor furioso och såg omedelbart  till att polisen kom och hämtade knallhatten. Som nu kan vänta sig 15 år i fängelse. 

Ty där skiljer sig våra länder - i Jordanien får livsfarliga människor inte gå fritt på gatorna och skjuta som dom vill.



Pssst, Jagland!


Saken är biff!

DN

Det gigantiska ociviliserade träsk Sverige befinner sig i efter införandet av mångkultur

Sägs bero på att de "sociala och ekonomiska klyftorna och arbetslösheten växer". Vad skönt, så praktiskt och så underbart härligt lagom. 

Och förljuget. 

Inga av de grava missförhållanden i  Göteborg, Malmö, Södertälje, Landskrona, Borlänge, Husby osv. osv. osv. osv.osv.osv.osv, fanns på Sverigekartan innan den samhällsomstörtande massinvandringen.  

Och det skulle alla i vårt land naturligtvis begripa, om inte media så medvetet förde oss bakom ljuset.



Bort-i-bort-borta!

Fulmedia tittar bort. Det som var den största och grövsta svartrubricerade EXTRA nyhetsCHOCKEN  om att "NU FÅR DET VARA NOG!" och "HATBROTT!" igår, är idag väck. Woops, det blev visst lite fel, inga billiga gratispoänger mot SD och svenskar. 


Och araber - dom kan ju inte begå hatbrott. Och heller inte utpekas i media.  Inte i fulSverige. 
Så, den ballongen stack fuljournalisterna snabbt hål på - kan man få en kopp kaffe, typ.


Vilka ynkliga små kräk.

En vänsternolla som tydliggör den groteska förföljelsen av sanningssajter.





Denne bloggare kallar sig för Ian Gullo och skriver på sin hatpropagandasajt:
-"MISSHANDELN FRUKTEN AV RASISTERNAS PROPAGANDA. Den fruktansvärda misshandeln i Malmö av en man som skedde inför åsynen på dennes 1,5-årige son är frukten av den främlingsfientlighet och rasistpropaganda som spys ut av bland annat Sverigedemokraterna och dess nära lierade på hatsajterna Avpixlat, Exponerat, Dispatch International och Fria Tider".




Min kommentar::
-Ehh.....ärligt talat.......tror du verkligen att den arabiska familjen som utförde detta bestbrott läser dessa sanningssajter som du hathetsar mot? 

Min kommentar får inget svar. Den försvann visst på vägen....

måndag 9 september 2013

Anders Lindberg ville, ville, ville så gärna att lyncharna i Malmö skulle vara vita svenska SDare.


Ingenting kan få Anders Lindberg så glupsk och liderlig som sniffen av ett "hatbrott". Man kan sparka liggande svenska människor tills huvudet flyger av, gruppvåldta våra flickor tills skötet spricker på mitten, man kan sno alla skattebetalares pengar och försörja 30 låtsasjuka i släkten, man kan sparka ut förtryckta döttrar och fruar från balkonger i parti och minut, utan att Anders Lindberg lyfter ett enda litet skenheligt ögonbryn.

Men - my oh my - om han kan låta tonläget gå upp i falsett,  berusas av och vältra sig i det lyckohisnande ögonblicket att få hänga ut en svennebanan som rasist. 

Vilken bekräftelse på den förvrängning av verkligheten som aftonbladet vill göra till allas inbillningsfoster."Vi gillar olika", yeah right. 

Om vi i Sverige bara kunde få olika att gilla olika. Då skulle vi ha möjlighet att stoppa resan mot den kolsvarta Undergången subventionerad av media.




__________________flashback expressen skanskan dn

Hulthén (S), efter panikmötet om den dramatiskt kriminella vardagen i Göteborg: - Vår metod är tillräckligt käck.




Folk skjuter ihjäl varandra på löpande band i Göteborg, kulorna viner in i fönster och bland lekande barn. Så politikerna måste visa "kraft och styrka", för att allmänheten inte ska komma på dem med att inte göra nånting alls. 

Men efter panikstormötet idag på morgonen säger kommunstyrelsens ordförande S- Annelie Hulthén:
- Vi ska inte växla, vi ska växa, vi ska fortsätta koncentrera oss på det vi gör just nu. Inte byta spår, inte byta organisationer eller hitta på nån annan "käck" metod. Det vi gör är bra och det ska vi fortsätta med. 


...eeehhhhh.......och jag antar att även Göteborgarna har sett hur käckt det har gått......



SR

Idag är svenska messerschmittetablissemanget fullständigt i upplopp över norrmännens respektlösa oförskämdhet att rösta som de vill.

De fräcka norrmännen har bestämt sig för att alla valda partier är lika mycket värda, och att allas olika åsikter räknas. 

Fett bull asså, att 15 - 20 procent av norska väljare är - RASISTER!!


Ge mig ett T, ge mig ett U, B, B, E, R, Ö, D, S, H, U, S - Tubberödshus!!!


Så länge man är i livet ska man leva.
Det är målsättningen på Tubberödshus äldreboende.

Inslaget på nyheterna igårkväll överrumplade mig till den milda grad, att det till och med kom något lite vått på kinderna. Dels var det en glad nyhet, och det var ett enormt bra tag sen. Dels berörde bilderna på de gamla, som lever i totalsymbios med de som vårdar dem ömt. Här finns inga arbetskläder och inget personalrum. De gamla bestämmer själva när de ska gå upp på morgonen eller när det är läggdags. Maten lagas i egna köket och matsedeln görs upp tillsammans. Ibland hjälps man åt med hembakt till fikat. 
– Lunchen är dagens höjdpunkt, de flesta vill äta då, men är det någon som vill äta senare så lägger vi undan maten. Det är ju en valfrihet, så gör vi alla hemma.

Vid förmiddagskaffet på den soliga altanen vårdaren Kajsa Kristensson i ett mycket förtroligt samtal med en av de äldsta kvinnorna. De sitter tätt ihop i hammocken. Samtalet är lågmält, nästan viskande. Kvinnan anförtror sig åt Kajsa som håller om och smeker tröstande. Några minuter senare sitter de och skrattar gott.
Personalens inställning: "I dag fick jag någon att må bra. Det räcker för mig." 

SPRID! KRÄV!

När ska Livsmedelsverket visa sin myndighets dundrande maktambitioner,


och stänga ICA?


ICA återkallar köttfärs. 

IGEN.

expressen

söndag 8 september 2013

Syriens mänskliga sköldar

gör nazihälsning till omvärlden.

Såg Ullenhag och Åkesson med en PK-vän.

Vi var överens. Åkesson är en statsman, en framtidspolitiker med visioner och en trovärdig empati. 

Ullenhag? 

Stammade om vad vi ska säga till en enda mamma  - av alla de miljoner vansinnigt drabbade mammor - som kommit hit. Och ville spela på våra ömtåligaste känslosträngar genom att älta och älta och älta, och få oss att tro att Jimmie Åkesson inte har nåt hjärta. 

Vi svenskar förtjänar politiker som, i motsats till andra, har BÅDE hjärta och hjärna. Som Jimmie Åkesson.




Från en utrikes point of view: Sverige begår politiskt massjälvmord.


"Syndafloden från Syrien



En ny vecka , en ny haktappande utveckling i Sverige.
För ett par veckor sen var det den dåraktiga ´hijab-solidariska´ kampanjen. Den här veckan kommer ögonbrynshöjaren att ge permanent uppehållstillstånd till varenda en av Syriens flyktingar.
Dessutom, dessa nypräglade svenska medborgare kommer automatiskt att ha rätt att hämta alla sina familjer. Anledningen till denna extrema politik är situationen i Syrien.

Redan före detta remarkabla steg, har Sveriges asylpolitik varit minst sagt frikostig. Sverige har tagit emot 15 000 flyktingar från Syrien sedan 2012, mer än någon annan EU-stat. Före Sveriges nya fria mottagande av syrier, sökte 1000 flyktingar i veckan asyl i Sverige. Och hur blir det efter detta? Det finns inga begränsningar.Syrien har en befolkning på 22.5 miljoner, av dem flyr 5000 varje dag. Mer än två miljoner syrier har flytt landet sedan krigets början. Sveriges befolkning är 9.5 miljoner, av dem är 1.5 miljoner utrikes födda och omkring 2.5 miljoner med utländsk bakgrund. Vilken syrier skulle INTE ta emot det svenska generösa erbjudandet? Det innebär inte bara medborgarskap, utan lättsinniga välfärdspaket inklusive pengar, fri försörjning, tandvård, sjukvård, skola,– you name it.

Sveriges invandringspolitik var redan förut halsbrytande, det är svårt att inte se den nya politiken som en ny ansträngning från långsam självdöd till ett abrupt hopp utför stupet.

Hur många av de nyanlända är medlemmar i Al-Qaeda, muslimska brödraskapet, och andra islamistiska terroristorganisationer?  När jag läser om den nya öppna gräns-politiken, tänker jag att nån måste nu ställa sig upp i Sverige och skrika: Stopp! ´Är vi alla galna?´ Så jag läste ledarsidorna i ett par svenska tidningar.  Nope.  Aftonbladet,till exempel, klagar över att Sverige inte har gått tillräckligt långt 

Låt oss pausa för ett ögonblick, över de senaste generationerna har västEuropa välkomnat emigranter från den muslimska världen i en skala som världen aldrig har sett. Kontinenten har förvandlats på ett sätt som är helt ofattbar, ändå tycker Aftonbladets utgivare - och uppenbarligen hela Sveriges etablissemang generellt -  att  Europa har blivit ett stängt fort. Därför tycker Aftonbladet att  Sverige måste sätta stor press på  övriga EUländer att aktivt hämta syrier i läger och skicka dem till Sverige. Ty Sverige kan hjälpa, och har ´kunskapen och resurserna´. Men var ska Sverige ta pengarna till att föda alla dessa flyktingar?

Från gamla och sjuka.

Sett utifrån är det solklart och helt uppenbart vart detta leder. Varför kan inte Sverige se det själv?"

Brainwork at progress i Göteborg.


Göteborgs kommunstyrelse samlas till krismöte på måndagsmorgonen efter senaste tidens många skottlossningar. Polis och länskriminalen deltar på mötet för att diskutera den allvarliga situationen och diskutera åtgärder.


- Det är en förfärlig utveckling. Det är alldeles för mycket vapen i omlopp och tröskeln för att använda dem har blivit lägre. 
- Vapen används i skottlossningar med ökad hänsynslöshet mot allmänheten, säger Jonas Ransgård. Det är inte bilden av Göteborg som rubbas, utan göteborgarnas trygghet som hotas.

Som det brukar låta när det tänks i boxen: 

1.Vi fortsätter som förut och öser på med massinvandringen och låtsas som ingenting. 

X. Vi kräver mer pengar av Ullenhag,så försvinner problemen. 

2.-------ehhhhh-------vad var det nu igen........tänk......tänk.........tänk......


GP SR

För alla oss som inte hajjar teen lingo, men gärna vill.


Några exempel på tonårsuttryck:Lökig - svettig, zup - what's up, fett bull - riktigt uselt, APK - alkohol per krona, awsome - perfekt. FML - fuck my life, OMG - oh my god, WTF - what the fuck, chilla - slappa, chillaxa - både slappa och relaxa samtidigt, random - vad som helst /vem som helst, epic fail - stort misstag, yolo - you only live once (då ska man som förälder svara yodo - you only die once), ofta - uttryck av ironi och förvåning,

– Det har alltid funnits tonårsuttryck, men i dag har det exploderat med datorer och sms. 

En tonårsparlör ska vara färdig till julhandeln.

Varje somalier kostar staten 9 miljoner kronor.

Kostnaderna i loppet av en invandrad somaliers livstid i Norge är är skyhögt högre än för ex.tamiler (1 miljoner) och indier(1.6) miljoner. Svenskar står för plussidan som vanligt. 

Fast i Sverige går 600 000 somalier till jobbet varje dag ,och är berikande. Skål, Ullenhag!

abc