lördag 7 september 2013

Val 2014.

Det spelar ingen roll vem du är eller hur du ser ut. 

Kvinna eller man, 2014 kan vem som helst bli statsminister. Säger projektledaren för Sveriges och Hens Okränkbara Nya Rättviseförening. - Tanken är att så många som möjligt ska kunna vara med, även om man inte tycker att man passar in i statsministerboxen.









Det är många som är upprörda och känner sig kränkta av Göteborgs luciauttagning.


petterssons berättar idag om hur Göteborgs kulturmarxister gör ett hen-projekt av röstningen till årets Lucia. Nu kan ung som gammal lämna in sitt bidrag till uttagningen och en presentationsbild tas – enbart på munnen.
- Tanken är att så många som möjligt ska kunna vara med, även om man inte tycker att man passar in i luciaboxen, säger Ulrika Dybler. 

Harmyntas förening och alla som inte kan sjunga över huvud taget känner sig djupt diskriminerade.


Screw invandrare och EU-konventionen med vrångsyn på mänskliga rättigheter.


Valentine Harverye, en 22-årig man från Zimbabwe, satt fängslad i UK i drygt fem år för plågsam kroppsskada efter att han "vanställde" och "förnedrade" sitt 34-åriga offer. Som är märkt för livet. 

UK-lagar säger att om man som invandrare dömts till mer än 12 månaders fängelse ska automatisk utvisning ske. Men 22-åringen överklagade och angav "mänskliga rättigheter" som skäl. Och vann, eftersom Harverye kunde riskera "ill-treatment"om han skickades tillbaka till Zimbabwe, ett brott mot artikel 3, i EU-konventionen om Mänskliga Rättigheter.

Och hans offer, skadad för livet, vilken artikel kan hon vända sig till?

 Vi ger människor skydd, hem och levnadsstandard. Om de missbrukar det privilegiet, och bryter mot landets lagar har de sabbat sina chanser. Det är dags nu att sticka upp ett långfinger åt EUs s.k lag om mänskliga rättigheter, som ägnar mer tid åt att skydda grovt kriminella än brottsoffer.

Nya invandrares människosyn skrämmer mig. 


Lättköpt Virtanen.

Varför heltidsdeportation av våra små, små barn, till läger där all egen lust och initiativkraft stryps.- Här äter vi samma mat när alla andra 20 - 30 barn äter, här marscheras på promenad när och hur och var alla andra går på promenad, iklädda likadana fångvästar, hållande i samma rep, här sovs det middag på golvet jämte alla andra exakt när fröknarna har bestämt, här leks det på bestämda tider, lyssnas på sagor på bestämda tider.
Fredrik Virtanen har svalt sossarnas dröm om kollektiv uppfostran och konfiskering av våra barn. 

Jag beklagar det för alla barn som av olika anledningar trivs med att vara lite eljest och lite för sig själva med sin egen takt, sin egen fantasi och fria själ.OBS! Detta är ingen kritik mot välskötta lekis och fantastisk personal. Detta är vass kritik mot det kollektiva systemet som inte ger barn valmöjligheter och frihet att slippa.

Sån vill jag ha på min bil.


fredag 6 september 2013

Iransk "diplomat", slemmigast och lägst stående krypet.

En iransk diplomat hotar med att Barack Obamas 12-åriga dotter, Sasha, kommer att bli bortrövad om USA gör allvar av hotet och angriper Syrien militärt. 



Alireza Forghani, hotar också att döda alla amerikanska medborgare om USA ger grönt ljus till angreppet. .
- "Förhoppningsvis är Obama inte så tjockskallig, men vi möter hans anfall med terror. Om Obama är en bastard så finns det andra i världen som också är bastarder och kan våldta hans dotter."  

Jag saknar ord. 

Den här mannen bör låsas in på livstid, hans sjuka hjärna är en allvarlig fara för allt levande.


ekstrabladet

ÅHHHH NÄ, INTE NU IGEN!! VÄRLDEN GÅR UNDER!!!



Två studenter med svartmålade ansikten fotograferades på Södra Esplanaden förra helgen. Händelsen har upprört flera personer och bilden har spridits på nätet.

skanskan

"Svenskarna" lever farligt i Syrien.



An offer you can´t refuse.Den syriska regimen erbjuder prisjägare en belöning på drygt 16 500 kronor för överlämnandet av en infångad utländsk ”terrorist”.

Regimen hävdar också att inhemska upprorsmän som överlämnar en utländsk krigare själv kan få nåd. Alla som överlämnar utländska motståndare utlovas också skydd och anonymitet. = " Den Humana Förhandlingsmodellen á l- Assad."



Trots nerlagt försvar,

lyckas Sverige med hjälp av en oldtimer, och en strålande Elmander,
att ta sig vidare med 2-1 mot Irland i VM-slutspelet.

När Irland sköt 1-0-målet, stod två gulblåa spelare i målet och dansade gangnam style.

 Det var ingen Lustiger dans.

Jag vet vilka vatten i världen man skulle släppa Pacun i.


Nä, förresten, där har ju männen inga såna.


Pacun, mera känd som 'The Nut Cracker' och 'The Ball-Cutter', en pirayaliknande fisk som är känd för att bita och äta testiklar, har nyligen upptäckts i Seine.
Den skräckiga besten lever vanligen i Amazonas, kan bli 90cm lång och väga upp till 25kg. Fiskare i Sydamerika har rapporterats blöda till döds efter att ha bitits i testiklarna av de sylvassa tänderna.



När Pacun dyker upp i främmande vatten, är det för att nån ondsint/tanklös akvarieägare har dumpat dem. I augusti hittades den för första gången i Europa, i Öresund. Experter varnade män för att bada utan badbyxor. 

Nytt mode?

-"Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande ....."

Reinfeldt: "Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande har ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor."

Personlig utvecklingstjänst (PUT)
Vi skapar personliga utvecklingstjänster inom de kommunala verksamheter som har behov av personal.
Vänder sig till dig som ...
  • varken har svensk grundskola eller gymnasieskola
  • är långtidsarbetslös (uppbär ej A-kassa)
  • har socialbidrag
  • har invandrar bakgrund
Du får...
  • En visstidsanställning (max 1 år)
  • Avtalsenlig lön
  • Anställningen är A-kassegrundande
  • Arbetslivserfarenhet

Idag gör Cameron nåt som Reinfeldt aldrig skulle göra. Stå upp för sitt land.



Putin hånar UK på G-20 mötet, som "a small island" - som ingen bryr sig om.

Men blåmålade spiskrokar, grönsvedda änkor och snöpta kalkoner - kyss mig i klinkans övre laterala kvadrant - nu blev Cameron gramse på riktigt:

- Britain må vara en liten ö, men det räddade Europa från fascism, utplånade slaveriet, och uppfann allt som är värt att uppfinna. Premiärministern ryter vidare att inget annat land har "en stoltare historia eller större hjärta", och att UK är ledande i konst, sport, filosofi och diplomati.Och därmed basta.




daily mail

Idag älskar jag Förvaltningsrätten.

EXTRA: Lundsbergs skola får öppna igen, enligt Förvaltningsrätten. Lundsbergs skola ska ha sig en riktig j-a omgång. Men den ska inte stängas - den ska skötas som en skola ska skötas. Det ska myndigheten Skolinspektionen ägna sig åt. Inte maktdominans.

Förvaltningsrätten är en förvaltningsdomstol, vilket innebär att den prövar frågor där myndigheter utövat sin makt som påverkat eller rört enskilda vare sig det rör fysiska eller juridiska personer.Det finns tolv förvaltningsrätter:

I Falun, Göteborg, Härnösand, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Malmö, Stockholm, Umeå, Uppsala och Växjö. Och de verkar vara galen-Sveriges sista hopp. Ett hopp om sans, balans, hjärna och hjärta. 

Utom i fallet med vargarna - där förstår jag dom inte riktigt.....



Malmö Kommun är bara solidariska med vissa. Skrämmande Apartheid.



I det arabiserade Malmö står vita 90-åringar längst ner på värdeskalan. Under hundarna till och med. 

Reflexmässigt nekar kommunen äldreboende för våra gamla hederliga skattebetalare, som behöver hemtjänsten flera gånger om dagen för hjälp med hygien, toalettbesök, måltider, på- och avklädning, tvätt och städning och utomhusvistelser.

Nu senast en ensamstående 93årig kvinna, som berättade om ensamhet och otrygghet, om stölder i bostaden och brister i hemtjänstens insatser.
Kvinnan bor på fjärde våningen utan hiss och kan inte själv ta sig ut.

De senaste åren finns det flera fall i Malmö där kommunen nekat äldre plats på särskilda boenden – sedan har Förvaltningsrätten rivit upp besluten. Så även i när det gäller den 93åriga damen, så har Förvaltningsrätten drivit på beslut att kvinnans omvårdnadsbehov är ”omfattande” och att hennes höga ålder talar för att behoven av hjälp ökar.

Tänk att det åtminstone finns några sanna samariter kvar i Malmö. Hur länge, frågar man med fasa. 

Malmös nya slogan: We love Förvaltningsrätten.

Andras pengar skänker lycka. Om än kortvarig.

24 miljoner för ett feel-good-möte.

torsdag 5 september 2013

-"Stackars rebeller som slåss så modigt mot Assad-regimen....."

Avklädda, bundna, skjutna i bakhuvudet och dumpade i en gammal brunn - det är ödet för Assads trupper, avrättade inför rebellernas kamera.


daily mail

Uppför er som barn,

och vi behandlar er som barn.

Obama saknar sin BFF.


svt


Jag tänker inte sitta bredvid HONOM!

En av de här två männen är cynisk, falsk, narcissistisk, och helt besatt av sitt förhöjda ego - och Obama är inte bättre han.



Grattis Sverige.


Fritt val.

-We have a 3-minutes turnaround Ladies and gentlemen. Hurry up, belt up and shut up. What do you expect when paying 1 € for your flight you cheap son of a . . . . . !!!!!

onsdag 4 september 2013

Är det så här vi vill ha det?



Polisen tvingades under kvällen ingripa mot spänningarna mellan motståndare och anhängare till Syriens president Bashar al-Assad under en demonstration.

I ena änden på Medborgarplatsen stod anhängare till Syriens president Bashar al-Assad och i andra änden meningsmotståndare. Mellan dem stod omkring ett 30-tal poliser och höll grupperna isär. 

Om det här kriget nu fortsätter på våra gator, har Reinfeldt en plan för det?

HD Varför är invandringen så bra?

- "Let me just unpack the question".

"Packa upp frågan". Ska vi gissa på att detta blir Freddes nya favvoutrryck i ett antal år framåt.

Bill och Bull.

Om de här två herrarna ledde sina länder lika vackert som de talar om människosyn, värdegrunder, jämlikhet, jämställdhet och demokrati, skulle världen vara en himmelsk plats.

Reinfeldts stora dag.

Är äntligen här.

Välkomna alla syrier som nu direkt får permanent uppehållstillsånd.

Den avskyvärda monsterutrensningen av kristna i Syrien pågår just i detta nu. Kristna är den mest förföljda religiösa gruppen i världen. Varning för filmbevis.

-Det är vi kristna svenskar som ger er gratis skydd, och betalar för all medmänsklig omsorg. 

Fast det skiter väl ni fullkomligt i.

svd svt sr svd dn

Ohhhhh............bama-feber i Stockholm, Sverige.

Svenska medier har gått i limbo, hela morgonen har journalister glott på Arlanda och rapporterat som om han redan nästan är här. Men nu mina vänner är han "i luftrummet!" Och Board of visit Sweden solar sig i Reinfeldts glans, och tror att hela världen kommer att vilja resa hit efter detta.

 Washington PostCNN, New York Times Fox news är ett axplocka av de drakar i världen som inte nämner Sverigebesöket  med ett ord i sina nyhetsupplagor.

Synen på ett liv, skiljer oss åt.

Detta är Gökhan Arslan och han är dömd för att ha torterat ihjäl två amstaffvalpar i fjol!
Han har djurförbud och inväntar fängelsestraff.
Nu har han setts i Flemmingsberg med en ny valp!Ser du honom ring 112 eller polisen DIREKT! SPRID!

"Inväntar fängelsestraff"= tortera gärna några hundvalpar eller människor till.

tisdag 3 september 2013

Tio små....AF-pampar.


SVT rapporterar att  Joyce Kimwaga Lundin är i full gång med att förbereda ett viktigt möte på onsdag. Då ska hon få träffa kungen och berätta om sin organisation NEEM.

Då kanske hon också kan passa på och berätta hur man lyckas i nySverige genom korruption och att sitta på två stolar. Ty hennes organisation NEEM har fått nästan en halv miljon kronor i bidrag från Arbetsförmedlingen, fast att Joyce Kimwaga Lundin själv sitter i AFs styrelsen.

 AFs styrelse och alla dess medlemmar borde givetvis ha den tillbörliga kunskapen om jäv för offentliganställda i förvaltningslagen. Reglerna talar tydligt om när en anställd eller ledamot ska anses ha ett sådant intresse i ett ärende att dennes opartiskhet kan ifrågasättas. 

Två stolar. Som om det räcker för Joyce Kimwaga Lundin. Hon sitter nämligen på fyra.

Kameltorget och Upendo har beviljats bidrag på 450 000 kronor för att starta tillverkning av samosa, en somalisk maträtt, Kimwaga Lundin äger företaget Upendo, sitter i styrelsen för Kameltorget och Arbetsförmedlingen och är anställd på näringslivskontoret i Katrineholm. Länsstyrelsen har beviljat 340 000 kronor till att starta Kameltorget. 

Joyce Kimwaga Lundin som har avslöjats med oegentligheterna och avgår från AF, säger sig nu ha blivit efterklok.  

Efterklok och rik.


Ordet är så hysteriskt laddat, så man kan inte ens stava till det.




måndag 2 september 2013

Göran Hägglund framträder på nyheterna,

och försöker seriöst berätta för oss alla hur fantastiskt mycket pengar hundra kronor mer i månaden är.



Jag måste få ett svar.

Bilden här nedan har publicerats från mitt gamla läroverk nu i augusti 2013.  Där har jag kämpat, dag efter dag efter dag efter dag. Cyklat dit, sprallig, fnittrig, febrig, i motvind, frisk, glad, lycklig, tonårsbekymrad, haft massor med helt oförglömliga stunder, bästisar och kärlekar, och massor med långa, korta, fräkniga, blonda, mörkhåriga, smala, snälla, dumma och elaka skolkamrater där bland kemisalar, kartrum och gympasalar.

 Och jag måste bara få veta varför Sverige är bättre så här, Fredrik Reinfeldt.


Anamma och anfäkta!


Alliansens föreslagna skattesänkningen ger alla pensionärer över 65 år minst 100
kronor mer i månaden från den 1 januari 2014.

Göran Hägglund (KD).
– Det här kommer att betyda mycket för många pensionärer. Vi vet att många lever på en väldigt låg inkomstnivå, inte minst kvinnor som kommit högt upp i åren.





På dryga två månader kan man få ihop till en budgetförpackning toapapper för 232:-

Hjärtsnörp.


--------?


Tough luck, stockholmare.

E4:an kommer att stängas av på onsdag förmiddag när eskorten med USA:s president Barack Obama ska färdas in mot Stockholm city.Annons:

– Det är en ganska stor eskort, 40-50 fordon och det kommer att ta en stund, kanske 15-20 minuter att få vägen helt fri, säger Polisens presstalesman Kjell Lindgren.
Påfarter och över- och underfarter kommer att stänga av. Det betyder att även tunnelbana, pendeltåg och fjärrtåg kommer att stoppas när eskorten går.

När president Obama lämnar Stockholm på torsdag förmiddag kommer E 4:an att stängas av på samma sätt.

Minns ni Abir Al-Sahlani, C?

Hon är svensk riksdagsledamot för Centerpartiet, och sitter i partistyrelsen, men bor på deltid (?!?) i Irak. 

Hon var den som vägrade svara på frågor om varför 3,2 miljoner (!) kronor, som var tänkta att gå biståndssatsning i Irak, istället "gått på villovägar".  I Sidas underlag finns uppgifter på "projektledning", vaccinationer och traktamenten..... C har polisanmält sig själva - men lagt det tunga svenska sekretesslocket på.Abir Al-Sahlani skötte "satsningen" i Irak tillsammans med sin pappa Abid Al-Sahlani.
Under Saddam Husseins tid kämpade han för demokrati i Irak där han fängslades i tio år.

Nu sitter riksdagsledamoten Abir Al-Sahlanis (C) pappa Abid Al-Sahlani fängslad i Irak igen. Abid Al-Sahlani ska ha gripits i helgen.-"Det känns förjävligt, fyfan", säger dottern Abir Al-Sahlani, som vuxit upp i Sverige utan sin far. 

Ja, riktigt, riktigt för jävligt, fyfan. Tänk att det finns länder där man faktiskt hamnar i fängelse. Det måste ha kommit som en chock.

aftonslasket alliansfritt Sverige SR metro

Tänker stå med en bautaskylt när Obama kommer: "Jag är INTE antisemit! Fast jag vet....

svd

 vilka som är det!!!!"

Stenkastning, bilbränder, knivskurna bildäck, våldtäkter, misshandel.

Tvångsär dem språket, tvångslär dem förstå-vi kan för h-e inte leva så!

söndag 1 september 2013

Jobbigt utan fritidshem.


Ett trettiotal bilar som stod parkerade längs med Årstagatan blev vandaliserade under natten och fick ett eller flera däck sönderskurna. Även bilar i Gottsunda drabbades.


- OH, NO, SHIT POMMES FRITES ...det var min tur att köpa tändvätska ikväll ...... och jag glömde....!!!