lördag 17 augusti 2013

Gardell har också lärt sig, skoja aldrig med muslimer.

För då är du dödens.


Lite hängig?


Hur muslimer ska sluta hata varandra och oss andra.


Det är enkelt. Välkomna till tvåtusentalet, börja sända era barn - flickor och pojkar - till skolor som utbildar i vetenskap och naturkunskap. 

Det är dödsstöten för muslimska brödraskapet.



Är det någon som vet

hur man säger förhandling, försoning och att kompromissa på arabiska, undrar Lars Salmonson Järfälla.

Sakine Madon med byxångest sitter fast i PKfeltänket.


I likhet med SvD:s skribenter Sanna Rayman och Johanne Hildebrandt reagerade Sakine Madon på tokstollen och professorn i etnicitet, Stefan Jonssons varningar för "rasism" i samband med att polisen släppte en informationsfilm om hedersförtryck. "Kontrollerad, övervakad och bortgift". 

Om detta skriver Madon idag på expressens ledarsida. Men i ledaren avslöjar Madon sig, hon blir mer alarmerad av att Jonsson sammankopplar henne med avpixlat, än över de taffliga lögner Jonsson skriver om henne.
Häri ligger svenska journalisters byxångest. Till och med en som Madon, som uppfattar sig och uppfattas av oss som relativt ärlig och öppen för att vara tillförlitlig, måste ha ena benet i PK för att räknas. Ska Madon säga något icke-PK, så måste Madon alltså samtidigt vara inställsamt extra-allt-PK för att väga upp. Och fortfarande räknas.
Fast Madons taktik motverkar syftet att lyfta hedersfrågan i Sverige, om hennes vildaste attacker går mot avpixlat. Avpixlat  som är vårt enda rakryggade och heroiska media, och som faktiskt öppet avslöjar allt om hedersvåld som Madons tidning och alla andra ljugmedia berätt undanhåller Sveriges befolkning.

fredag 16 augusti 2013

Usain Bolt sätter en skarp gräns mellan värdighet och ängslig korrekthet.

– Jag håller mig alltid neutral och ger mig inte in i politiken. 

Jag har en lösning på världens hat och bestialiska stridigheter.

Alla som vill leva för Muhammed, Koranen och sharialagar lever för sig, och alla som vill leva för utvecklingen av mänskligheten, fred och friheter lever för oss.

Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt är dom som borde måla naglarna i regnbågsfärgerna vid nästa möte med Putin. Inte friidrottens b-skådisar.

Emma Green Tregaro lämnar inga märken efter sig i idrottshistorien, så man förstår hennes desperata uppmärksamhetskupp med naglar, målade i regnbågsfärg, i protest mot de vidrigt omänskliga ryska anti-homolagarna. För mig får idrottsmännen mycket gärna ägna sig åt sånt de är bra på.

Därefter gick Green Tregaros landslagskollega Abeba Aregawi ut och tog avstånd från protesten – genom att referera till sin religiösa tro.
Friidrottsförbundet tycker att det var "olyckligt att medlemmar av landslaget går ut mot varandra". Haha-ha, har de inte hunnit lära Aregawi att i hennes nya land finns massor med il faut pas. Svenska förgrundsfigurer får PK trätt över huvudet, och aja-baja att avvika.

Men, cirkusen är inte slut ännu, den ryska stavhoppsstjärnan Isinbajeva skyller idag sitt mycket tydliga och aggressiva påhopp på homosexuella igår, på  - språkförbistringar.......

Det är det här med åsikter.
Vilka man innerst inne har, vilka man tillåts ha, vilka man hyllas för att ha, och vilka man har, men tvingas hålla tyst om. Det är en djungel, men inte den djungel Aregawi vuxit upp i.

Hon trodde faktiskt att hon både kunde hyllas som Guldsvenskan, och samtidigt uttala en egen åsikt. Hon har mycket att lära sig om svensken och dubbelmoralen.


Älskar den här berättelsen. Men.....är den på sant??

TANKE OM TÅLAMOD OCH EMPATI

En taxichaufförs berättelse:
Jag kom till den givna adressen och tutade. Efter att ha väntat ett par minuter tutade jag igen. Eftersom detta skulle bli min sista resa i mitt skift tänkte jag bara köra iväg, men i stället parkerade jag bilen och gick fram till dörren och knackade.
"Bara en minut", svarade en skröplig, äldre röst. Jag kunde höra något som drogs över golvet.
Efter en lång paus, öppnades dörren. En liten kvinna i 90 års åldern stod framför mig. Hon var klädd i en klänning och en pillerburkshatt med en slöja fäst på det, som någon ur en 1940-talsfilm.
Vid hennes sida stod en liten resväska i nylon. Lägenheten såg nästan ut som om ingen hade bott i den på många år. Alla möbler var täckt med lakan. Det fanns inga klockor på väggarna, inget krimskrams heller. I hörnet stod en kartong fylld med foton och glas.
"Skulle du kunna bära min väska ut till bilen? frågade hon. Jag tog resväskan ut till bilen och återvände sedan för att hjälpa kvinnan. Hon tog min arm och vi gick långsamt mot trottoarkanten.
Hon tackade mig för min vänlighet. "Det är inget", sa jag till henne. "Jag försöker bara behandla mina passagerare som jag skulle vilja att min mamma blev behandlad"
"Åh, du är en så snäll pojke?!”, sade hon. När vi kom in i taxin, gav hon mig en adress och frågade sedan: "Kan du köra genom stan?” "Det är inte den kortaste vägen, svarade jag snabbt.
"Åh, jag vet”, sa hon. "Jag har ingen brådska. Jag är på väg till ett sjukhem.” Jag tittade i backspegeln. Hennes ögon var blanka. "Jag har inte någon familj kvar," fortsatte hon med mjuk röst. "Doktorn säger att jag inte har långt kvar nu." Jag sträckte mej försiktigt fram och stängde av mätaren.
"Vilken rutt skulle du vilja att jag tar?" frågade jag.

Under de närmaste två timmarna körde vi genom staden. Vi körde genom området där hon och hennes man hade bott när de var nygifta. Vi åkte förbi ett möbellager som en gång varit en balsal där hon hade gått och dansat som ung flicka. Ibland bad hon mig att sakta in framför en viss byggnad eller ett hörn, och hon kunde då titta ut i mörkret, utan att säga någonting. När solen reste sig ur horisonten, sade hon plötsligt: "Jag är trött. Låt oss åka nu".
Vi körde under tystnad till den adress hon hade gett mig. Det var en låg byggnad med en uppfart som passerade under en trädportal. Två sjukvårdare kom genast ut till taxin. De måste ha väntat på henne. Jag öppnade bagageluckan och bar hennes lilla resväska till dörren. Kvinnan satt då redan i en rullstol.
"Hur mycket blir jag skyldig?", frågade hon och tog fram sin handväska.
"Ingenting", sa jag
"Du måste ha din lön”, svarade hon.
"Det finns andra passagerare", svarade jag.
Nästan utan att tänka, böjde jag mij fram och gav henne en kram. Hon höll fast mig hårt.
"Du gav en gammal kvinna en liten stund av glädje”, sa hon. "Tack!" Jag kramade hennes hand och gick sedan ut i det kommande morgonljuset. Bakom mig stängdes en dörr. Det var ljudet av ett avslutat liv.

Jag tog inte upp några passagerare detta nya skift. Jag körde planlöst runt med mina tankar. För resten av den dagen, tänkte jag: “Vad hade hänt om det kommit en trött irriterad förare som bara velat avsluta sitt skift?” Tänk om jag hade vägrat att ta körningen, eller bara hade tutat en gång och sedan kört iväg? Jag tror inte att jag någonsin har gjort något viktigare under hela mitt liv!!”



torsdag 15 augusti 2013

C-ekretesstämplad stöld av skattemedel.


Centerpartiets internationella stiftelse har polisanmält sig själv för misstanke om brott. Det gäller 3,2 miljoner skattekronor som försvunnit i samband med partiets fleråriga biståndsprojekt i Irak.
Demokratisatsningen (!) i Irak sköttes bland annat av nuvarande riksdagsledamoten Abir Al-Sahlani.

Frågan är varför inte misstankarna om det som skett har redovisats öppet?
– "Det fanns förundersökningssekretess på detta och vi har inte sett någon anledning. Det viktigaste var att vi fick svar på de frågor och de felaktigheter vi sett och att vi fick svar på det." 

Här håller jag definitivt inte med. Det viktigaste är att varenda öre betalas tillbaka. 

Och att Centertjuvarna inser och erkänner att inte ens om de snor miljarder från svenska skattemedel, så kommer de att kunna åstadkomma ens en strimma demokrati i Irak.

Jag är lycklig för Aregawi.


"Abeba Aregawi blev historisk och tog Sveriges åttonde VM-guld genom tiderna. Svenskan tog hem 1500 m i Moskva."  

Hennes prestation är fenomenal och jag gläds såklart, men......... vad har den med Sverige att göra? Kan vi som land känna oss stolta för Aregawis VM-guld, är det verkligen vårt? Har vi satsat och investerat stenhårt, och äntligen belönats efter åratal av slit, försakelser och ansträngningar? 

Nä, ta bort landskamperna och låt varje tävlare tävla för sig och sin talang, det här blir ju löjligt.

Vi är dödliga.

Den här snubben sms:ade medan han körde......polisen hittade mobilen i likets hand....


onsdag 14 augusti 2013

Daniel Swedin, en djupt religiös varelse.



Den här personen skriver ledare i aftonblasket.

Man kan säga att han säkert gör så gott han kan. Men med sista tidens vetenskapliga mått mätt är Swedin uppenbarligen en verkligt troende person.

Idag skriver han om hur norrmännen, som snart går till val, att de är "oanständiga". Och detta för att de - äntligen - talar modigt och öppet om landets mångkulturella problematik. Och för att en del av norska folket rysansfullt nog ämnar rösta på Fremskrittspartiet, "Anders Behring Breiviks gamla parti".  Ja, så skriver han, Daniel Swedin, och detta ligger i nivå med aftonblaskets journalistik, guilt by association. Ett parti blir aldrig bättre än sin uslaste väljare?

Swedin fortsätter sin på-med-locket-för-fan-journalistik:

:
-"Bara tre veckor innan valet är det ­enklare att hitta medierapporter /i Norge/ om östeuropeiska tiggare som bajsar i buskar än texter om valet. Ekonomin, fördelningspolitiken och sjukvården – väljarnas ­viktigaste frågor – talas det desto tystare om."

Hur ska nån kunna förklara för en så religiös man att de östeuropeiska tiggarna, utomnordiska yrkeskriminella, och den mångkulturella försörjningsbördan som väller in i Norge, i allt hänger ihop med ekonomin, fördelningspolitiken och sjukvården.




Statsministern och terminator-regeringen har skapat ett skräckinjagande "högriskland".


T.o.m expressen har insett det dramatiska förfallet och ondskan som  Reinfeldt har skapat i Sverige.

 "Ett terroristiskt högriskland" har regeringens politik lett till. Sedan snart tre år tillbaka ligger hotnivån för Sverige på en förhöjd nivå, enligt Nationellt centrum för terrorhotbedömning. 

När får vi se statsministern ta ansvar för sitt katastrofala och förödande misslyckande med oöverskådlig skada för folket?


Smarthead.



I left three notes scattered around the house for my girlfriend. They say “Will”, “You” and “Me”.
That will keep her busy while I watch football on TV.


Troende är blåsta,



kunde vi läsa igår.

Vetenskaplig forskning visar det som är helt uppenbart, de som bara slaviskt följer,och aldrig ifrågasätter, har inte samma livsklokskap.

Fast idag slår alla religiösa ifrån sig, bl.a prästerskap och Richard Herrey.



Den som lyder råd är vis.


Tro på livets goda, och din egen kraft.

Men tänk ett steg längre.


Hopskrap.



Stjärnorna på slottet 2013, gott och blandat? 

Folkkär, mer folkkär, jättefolkkär, för att kvala in som stjärna i SVT:s "Stjärnorna på slottet"  I år får vi se skådespelaren, regissören och konstnären Lasse Åberg, operasångerskan Malena Ernman och skådespelarna Leif Andrée, Maria Lundqvist och Claes Månsson på Bäckaskog slott utanför Kristianstad för att spela in den åttonde säsongen av programmet. 

Jättefolkkära? Maria Lundqvist? 

Hur gör man om man gärna vill se den bländande Leif Andrée och den introverte Lasse Åberg öppna sig, samtidigt som Maria Lundqvist är som vass krita mot svarta tavlan, ett behå-band som skaver, och en pizza för sjösjuka?


NSD

Välkommen till världen....eller....

                        - HJÄLP! Håll mig i handen brorsan - scary out there!


tisdag 13 augusti 2013

Ibrakadabra som är i himlen.

Viasats fotbollsexpert Vidar Davidsen (55) gör en omskrivning av «Fader vår» - kallad «Käre Zlatan», dagen före prestigekampen mellan Sverige och Norge.



Käre Zlatan

Ditt namn är närmast heligt

Kungen detroniserad, Sverige är ditt

Din vilja sker i broderlandet

Men inte i oljelandet 

Fräls oss på onsdag

Skit i en eller två strutar

Men ge oss en champions fint

Förlåt oss; vi har inte sett den förut 

Inled oss heller inte i frestelse

Med en crosspassning eller två

Frälls oss inte, men låt oss spela i fred

För artisteriet är ditt

Magin och tricksen i evigheten

Vi är norbaggar i rött, vitt och blått

Sverige utan Zlatan bara grått

Amen.


Vänta lite nu...!!

Två kvinnor från aktiviströrelsen Femen åtalas för förargelseväckande beteende.
Vid aktionen som ägde rum den 29 juni i år gick tre kvinnor in i moskén på Södermalm i Stockholm och tog av sig på överkroppen. På sina kroppar hade de skrivit budskap på engelska: "Gender equality", "No sharia in Egypt and the world" och "My body is mine, not somebodys honour". Samtidigt skanderade de: "No sharia!" och "Free women!"Nu åtalas två av kvinnorna, den ena av dem en skånska, för förargelseväckande beteenden. 

Vaddå??!! Kvinnorna åtalas??!! 

För att...??? 

De protesterar mot ojämlikhet, sharialagar och mordiskt förtryckande hederskultur. 

Fuck svensk rättsuppfattning.

skanskan

-Vi tycker det är så sexigt


......när andra betalar skatt!




Svenska Våldsvänsterns hatattacker på samhället borde oroa politikerna, främst Sjöstedt.


Efter mordförsök, knivdåd, knivattack,  brevlådeattacker, vätska i brevinkast. två till sjukhus, nu misstänks vänstern för ny släggattack i Eskilstuna.


Natten mellan fredag och lördag attackerades en 21-årig man och hans flickvän med släggor när de satt i sin bil utanför en hamburgerrestaurang i Eskilstuna. Paret satt i bilen när de överfölls och flera av fordonets rutor krossades innan de lyckades starta bilen och fly.
Det var två maskerade män som slog sönder bilen. 

Polisen tror att angriparna hör till samma vänstergrupp som terroriserar sina meningsmotståndare med hot, våld och skadegörelse. 

Dags att vakna och ta ansvar Jonas Sjöstedt?

What else is new?



63 vetenskapliga studier under decennier tillbaka, visar konkret att icketroende personer är mer intelligenta än religiösa.
 Vilket är helt uppenbart.





independent

Om jag hade pengar......

så skulle jag inte göra som professor Zhang Lin. 

Som i sex år har forslat upp sten, träd, buskar och grus till taket på ett höghus i Peking, för att bygga sina drömmars alpträdgård, för att komma bort ett litet tag......
Men dom som bor i huset under beskriver professorn som en livsfara efter bokstavliga sprickor i fasaden. Professor Lin har en massa pengar - men inget bygglov. Myndigheterna "upptäckte" inte bygget under sex år, och har inte förrän nu kikat förbi för att se vad som pågår.


Det kommer aldrig att sluta väl - jordens dragningskraft är en bitch.

måndag 12 augusti 2013

Attacken mot Avpixlat och våra svenska grundläggande rättigheter.


Мы хаки сайтов с обоснованием, чтобы сделать мир лучше, мы были обмануты Хелин мы решили опубликовать его.

Чат журнал нашего канала IRC

[2013-08-10 15:26] Jan Helin: There's been alot of frustration going around about one of our most hated sites in Sweden, lately they have been targeting us.
[2013-08-10 15:28] Daljen: as long as you pay us, we will do it. we dont care what they have done.
[2013-08-10 15:29] Jan Helin: The money will be sent to your account when we have a negative checkup on their site.
[2013-08-10 15:29] Daljen: ok np. 199.230.53.108?
[2013-08-10 15:30] Jan Helin: Yes, the server is hosted in the US, will that be any trouble?
[2013-08-10 15:30] Daljen: no. its no problem. we will start in few minuts.
[2013-08-10 15:31] Daljen: your laws do not apply here.
[2013-08-10 15:34] Jan Helin: I'm back, I did talk with my CEO, this will happen.
[2013-08-10 15:34] Jan Helin: Daljen?
[2013-08-10 15:35] Daljen: im here. we are ready to do this. tell me when.
[2013-08-10 15:36] Jan Helin: Start now, the money will be wired in a minute.
[2013-08-10 15:36] Jan Helin is now offline.
[2013-08-10 15:36] Daljen is now offline.

Satir eller blodigt allvar?

Manning borde tacka nej till Nobels fredspris,

med tanke på att både Obama, Al Gore och EU fått det tidigare. Han är för god för att beblanda sig med simpla b-skådisar.

Manning, som hotas av livstidsstraff för att han överlämnat hemliga dokument till Wikileaks, har formellt nominerats av tidigare fredspristagaren Mairead Corrigan-Maguire.

Nu står den USA-baserade aktivistgruppen Roots Action bakom ännu ett upprop med drygt 100 000 undertecknande, som överlämnades till Nobelkommittén idag.  Även de begär att den norska Nobelkommittén utser Bradley Manning till årets fredspristagare.


Sedelärande story.


26 åriga Hannah Gastonguay, hennes man, två barn och svärfar från San Diego i Californien, bestämde sig för att fly efter att ha tröttnat på myndigheternas kontroll över deras religion.

Etter att ha drivit runt i två månader ,i ett massivt oväder med en skadat båt och påvra matransoner, måste de till slut bita i det sura äpplet och anropa hjälp. I fredags kom de hem igen med svansen mellan benen.
– Vi tog en råchans för att se vart Gud ville leda oss, säger Hannah Gastonguay, nu åter på trygg amerikansk mark. 

Och????
Nice try.

Nöd-vändig Vuxenutbildning.

Turister som stod på toalettsitsen har skapat problem för städarna på norska allmänna toaletter.

  – Efter att man tröttnat på griserier, fallolyckor på grund av o-ortodoxa toalettvanor och trasiga toaletter, visar nya skyltar tydligt hur man inte får lov att göra. Här skall man sitta på toalettsitsen, eller eventuellt stå framför toaletten. Man borde inte behöva utbilda folk om detta, men faktiskt är det så nuförtiden. 

Undrar vilken ny grupp som omedelbart kan tänkas känna sig väldigt kränkta av dessa skyltar?

From me to you.


De mest populära namnen på barn i UK

är Amelia och Harry. 

Men i London har Muhammad seglat upp som vinnare för första (men alls inte sista) året.


söndag 11 augusti 2013

Dagens Look Alike.






Hur ska vi kunna ta honom på allvar?

Synd om grabbsen.




Nödbehån, som kvickt och enkelt kan bli en ansiktsmask, skyddar mot skadliga partiklar i luften och lämnar armarna fria i paniksituationer.




Medel för nedskräpningen i naturen..




Skor för dagens människor som inte orkar böja sig ner och ta upp sitt eget skräp.

Dansade hela natten

till Gipsy Kings, eller De romska kungarna, som Maria Leissner skulle säga.