lördag 10 augusti 2013

Härmed utfärdas ny röd varning för smygEU-seringen!


Den sista spiken i våra fria länders kista:
Vi stämplas med EUflaggan från vaggan till graven, Bryssel byter ut den brittiska flaggan mot euro-logon på födelsebevis, äktenskaps- och dödscertifikat - mot ministrarnas vilja. Inom tre år ska EU ha bytt ut "brittisk" mot "EUmedborgare".

Dags att vakna innan de onda Cecilia Malmströmmarna har intagit alla våra länder.



daily mail

fredag 9 augusti 2013

Det bästa med hela sommaren

är att jag har så fullt upp så jag inte hinner titta på nyheterna, eller svensk TV överhuvudtaget. 

Idag är jag hemma i stan, dels för tvätten, dels för den sista av sommarens flyttar för mina barn,  från magasin till nytt hem. Så medan jag äter en nätt måltid och väntar på tumlaren sätter jag reflexmässigt på TV nyheterna, och gosh - genast infann sig UFO-larmet. Det svindlade vilt en stund! Är det jag eller svensk TV som är från planeten bizzarro, ni avgör!

1. Stefan Borg rapporterar från Egypten där militärens tålamod med Mursianhängarna  väntas sina, men än så länge sägs relativt lugn råda. Trots, säger Stefan Borg, att " det alltid föreligger en risk, när muslimerna brukar komma ut från moskéernas fredagsbön i uppjagad stämning." ???? Misstog mig alltså när jag trodde Guds hus var till för kontemplation och stilla bön. Och inte uppvigling.

2. Det är vansinne, men 56 % av landets kommuner har bostadsbrist för ungdomar. En desperat bostadssökande ung man intervjuades om hur omöjligt det är att hitta hitta nånstans att bo. Och om man överhuvudtaget lyckas spana upp ett lika oglamoröst som sällsynt tak över huvudet så är det rå-dyrt. Och kraven på de unga så höga, att endast lugna, rökfria ungdomar med stadig inkomst, jättegoda referenser och  fast anställning kommer på fråga. Arrogansregeringen har verkligen lagt mödan till och initierat 65 (!) utredingar om bristen på bostäder under sina 7 år vid makten.

Jag kan inte annat än råda studenterna att söka boende på flyktingkvot, bibbidi-babbidi-boo, så har du fått dig en herrgård innan du hinner blinka - vi andra betalar! Där kan du utan identitet bete dig hur f-n som helst, elda, slåss, gnälla, klaga och begå våldsbrott utan hinder.

3. En ung kvinna med ett nyfött spädbarn och en invandrad arbetslös man, är bestört och besviken på socialen(!) för att de måste bo på dryga tio kvadratmeter. Man får höra kvinnan ringa till en socialsekreterare och kräva bostad. Med darr på läppen säger sedan reportern att "detta skulle vara deras lyckligaste tid.....", och så zoomar filmaren in de två föräldrarna med babyn på de två sängarna som utgör möblemanget.  Min fråga: kom barnet och lägenhetsfrågan, och att socialen inte är en bostadsmäklare, som en överraskning för de vuxna? Och vem tycker de borde ha planerat för ett litet barns ankomst? Socialen? Eller skattebetalarna?



Oprah Winfrey, miljardär, chockad över rasism:- Vet ni inte vem jag är!!

Den amerikanska superTV stjärnan Oprah Winfrey:

-"Jag var i Zürich häromdan klädd i min Donna Karan-outfit, jag bar visserligen inte mina lösögonfransar, men för övrigt var jag Oprah Winfrey upp till tänderna. Uppenbarligen visas inte The Oprah Show i Schweiz!!"
Oprah hävdar att hon gick in i en exklusiv affär - som Winfrey inte vill avslöja namnet på - och bad att få titta på en handväska, men expediten ska ha svarat " nej, den är för dyr".

Rasism existerar, säger Oprah och nickar beskäftigt.

Istället för att ta problemet direkt med butikschefen, förhöra sig om det kan vara språkförbistring eller missförstånd som han hävdar, fråga expediten, samt i så fall lära biträdet normalt butiks/vett, gör Winfrey som afrosvenskarnas förbund: rusar neurotiskt ut och vrålar RASISTER! 

Varpå hela länder och dess befolkning stämplas som slavägare och apartheid-wanna-bes.

Terrorhot mot Eiffeltornet igen.


Det 324 meter höga Eiffeltornet har tömts under en evakuering på eftermiddagen idag på grund av ett bombhot. Även säkerhetsvakterna ombads genast lämna byggnade, vilket ses som ovanligt alarmerande i sammanhanget.
Terrorhotet sätts i samband med de varningar som al Quaida ledaren Ayman al-Zawahri i Lahore, Pakistan, senast utfärdat för västlänningar i 16 länder i Mellanöstern och Nordafrika. 

Eiffeltornet byggdes 1889, och har som mest 30 000 besökare om dan, 7 miljoner om året. Så, det är en önskedröm för islamister -  30 000 orena på en smäll. 

Några rena kanske, men lite spill får man räkna med.





independent

Inbyggt picknickbord i jeansen.


Ännu har vi chansen till en ljummen och solig sensommarpicknick - bra att alltid vara beredd på en spontanare.


Vem sa att muslimer inte lärt världen nåt sen 1400-talet?


Det vandrande tältet, kan lätt göra om till ett eget litet hus. Förutsatt att man har två armar och två ben som kan funka som tältpinnar.


Daily mail

Multi-function, mycket smartare än multikulti.

 Handsfree har fått en helt ny mening!


- Betalar ni inte skatt så kommer vi och tar er!




UK namnger landets största skatteskurkarna o bedragarna i jakten på alla skattebetalares stulna miljarder.

I UK har de annat för sig än att fundera och fundera på sänkt rösträttsålder som i zzzzzZZZverige.



the guardian

Var fick Littorin luft ifrån?



Kristin Lundell skrev en fullkomligt bländande krönika i veckan, under titeln Hur kan SVT ge en timme till Littorin?
-"Den 20 augusti sänder SVT2 en timmeslång intervju med Sven Otto Littorin. Den före detta arbetsmarknadsministern som hastigt avgick efter att ha konfronterats med uppgifter om sexköp är först ut i säsongspremiären av ”Min sanning” – ett ”intervjuprogram med spännande gäster”. En politiker som avgår efter anklagelser om sexköp är alltså spännande? Jag vet inte jag.

Littorin som skyllde den plötsliga avgången för tre år sedan på mediernas bevakning ställer upp på en lång intervju. Han som inte velat dra Aftonbladet inför rätta eftersom han inte vill återuppleva sexköphistorien sätter sig nu i en tv-studio. I en intervju med DI Weekend förra året hälsade Littorin att ”grabben är tillbaka på banan”. Nu är det jättekul med media igen!"


Applåder, Kristin Lundell!

SVT rullar sig i dyn när de ger denna gubbige, sexistiske Refaat El Sayed-kopia chansen till att stråla sig till ny kändisstatus som en "spännande gäst" och "en riktig grabb".
Den förre arbetsmarknadsministern, nu PR-konsult(?!) anmäler Svenska Dagbladet till pressombudsmannen, PO, för att krönikan är är djupt "kränkande" och för att "den andas att jag är skyldig till det brott jag nekat till hundratals gånger". 

Andas??? Ja, det är möjligt att det finns nåt i Lundells andhämtning, för i hennes text finns det i alla fall nada som möjligtvis kan kränka dig`, Littorin. 

Jag hoppas att PO vet var de ska fajla den patetiska anmälan.

Vart ska svenska gamla skattebetalare ta vägen?



Professor: Botten i äldrevården inte nådd. 

Vanvård, skandalboenden och oroliga anhöriga, den svenska åldringsvården befinner sig i kris – men framtiden kan bli ännu värre. Sveriges befolkning blir allt äldre, om några decennier har antalet personer över 80 år nästan fördubblats. Men ingen vet hur notan för framtidens äldreomsorg ska betalas. 

??????????????????? 

Ingen vet????

 Hur svårt kan det vara. Ta våra inbetalda skatter och ge oss den äldrevård vi betalat och förtjänar. Varför beslagta våra inarbetade och betalda pengar för att försörja människor som aldrig kommer att tjäna en skattekrona. Och fundera en stund på vem som ska försörja dessa livstidsförsörjda nysvenskar en gång i tiden. 

Fast. Det är ju nån annan fiaskopoltikers problem. 

torsdag 8 augusti 2013

Bongo-bongodiktatorerna beter sig som riktiga bongo-bongodiktatorer.


UKIPs Godfrey Bloom har reagerat mycket kraftigt på att brittiskt bistånd missbrukas i de han kallar "bongo-bongo-länder".Som exempel står Rwandas president anklagad för att berika sig själv på landets bekostnad, Ugandas diktator har använt biståndspengar på ett £30miljoners private-jet, och Gabons president köpt sig en herrgård i Paris för £85mijoner. 

Nu är det mediachock och mediadrev  och mediastorm i UK. OJOJOJOJ, håret står på ända på britterna.


Fast inte för att skattebetalarnas biståndspengar missbrukas så provocerande grovt - utan för att "rasisten" Godfrey Bloom kallat länderna för bongo-bongo-länder.

daily mail

onsdag 7 augusti 2013

Cecilia Malmström, du och dina diktaturfasoner är så ovälkomna på Malta och i resten av Europa.



Cecilia Malmström avkräver Malta diktatorisk "solidaritet" med ytterligare 102 båtflyktingar och EUs utsugningspolitik. Men Malmström står malteserna upp i halsen, och hon har mötts med saftiga angrepp och protester på facebook. De är tydliga med att hennes  förtryckaridéer är ogenomförbara och ruinerar EU-länderna. Europas folk behöver ledare som står upp för dem - och inte för sina egna feta bankkonton. 

Skäms och Avgå, lyder Maltas folks uppmaning till den svenska despotiska kommissionären.

-Så här gör vi Freddy.

-Vi böjer oss för islamisterna så dom inte bråkar och terroriserar just oss så mycket,  ger alla billions papersloose asyl, och så fängslar vi alla livsfarliga "spioner"på livstid - och du, vi låter inte Putin va med, hihih-hi!

Freddy: yes.....yes.....yes... är vi då BFF? Bara du och jag?! Fast Annie and Romson they think same thing as we two, så can they be with?

 the local nbc

Afrosvenskarnas melodramatiska förbund.

Jag ser för mig hur afrosvenskarnas stingsliga förbund sitter där på sina möten och fäktar efter luktsaltet . 

- Vi har ju levt så länge på att det varit mest extra synd om oss. Vi vill ju inte förlora positionen som jordens mesta dåliga samvete, ni vet det gamla slaveriet och den bestialiska apartheiden och det där. Vi har kunnat bära på vår speciella dream om frihet så länge, och vitingarna har skämts och skämts och skämts, pyluttadem!

Men i Sverige gäller mänskliga rättigheter för alla och diskriminering är enligt lag förbjudet, så vi spanar med lupp och förstoringsglas efter minsta lilla som kan kränka vår ära. Öronen viftar ständigt på skaft. Vi har medlemmar som inte har annat för sig än att snoka efter futiliteter som vi kan blåsa upp till oskäliga dimensioner. 

Och som kan befästa vår upphöjda roll i världen som ynkliga och drabbade varelser.


 aftonblasket

tisdag 6 augusti 2013

Lagar om förbud mot diskriminering gäller överallt i hela Sverige.



Utom hos statliga organ.

Skrev till en av de många(!) presscheferna på Arbetsförmedlingen:

Hej Daniel, vore tacksam för svar på en fråga:

I diskrimineringslagen finns ett krav på att arbeta förebyggande för att förhindra diskriminering på grund av kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionshinder.Arbetet med jämställdhet och likabehandling är väl förankrat och tydligt i vårt land. Och i rådande styrdokument ingår aktiva ansträngningar för jämställdhet i den värdegrund som hela Sverige styrs efter.

Hur kan det då ens vara lagligt för Marie Linell Persson, direktör för avdelningen Integration och etablering, att så konkret begå övergrepp på etniska svenskar och så flagrant gynna en favoriserad minoritet . Som nu när det gäller gratis körkort, som andra på grund av etnicitet, får betala så dyrt för. 

Staten låter oss skattebetalare betala för förtryck av kvinnor, barn och homosexuella.



Mycket läsvärd och vaken Johannes Forsberg i expressen:

-Berättelserna om hur svårt eller rentav farligt livet som homosexuell kan vara i muslimska miljöer är skakande. Det handlar om fientliga familjer, internaliserad skam och inte minst total osynlighet.

Inga islamiska församlingar i Sverige har sagt sig välkomna homosexuella muslimer. När intolerans mot homosexualitet predikas vid svenska moskéer, sker det med stöd från svenska staten. De islamiska samfund som undantagslöst fördömer homosexualitet fick förra året tillsammans omkring 6,5 miljoner kronor från staten

Lägg ner det statliga stödet till trossamfund.

Jag bugar mig.

Vill ni wasta er tid idag? Läs Monica Gunne

som lyckats skriva en helt opolitisk, helt korrekt Jan Helin-accepterad och fullkomligt värdelös nonsenskrönika om absolut ingenting.


Eller - förresten, gör nåt roligare och meningsfyllt  - rensa kylen eller städa syskrinet istället.

En jordbävning?

- "Mitt liv är en jordbävning, det är turbulent, kan man säga. Jag jobbar hela tiden och har jobbat nästan hela sommaren", säger Lill-Babs.

En jordbävning? Att arbeta mycket? Det var väl ändå att ta i. Kanske nånting för Mytens nästa politiska framträdande:- I Sverige har vi 600 000 invandrare vars liv är som en jordbävning. 

Resten av dem är bara omättliga och viljelösa jordbävningsoffer .

Vi svenskar har blivit som svimmande getter.

Att leva i Sverige idag, med fullkomliga nutcases runt omkring sig bland styrande och deras klappsvenskar, gör att jag känner mig som en fainting goat dygnet runt. 

Man vet inte när eller varifrån nästa manipulerad duktighetsminister dyker upp med nya exkluderande dårpippiidéer, man trillar ihop, paralyserad, men måste - tyvärr - resa sig och gå vidare. 

Tills nästa skruvade attack mot oss svenskar i befolkningen dyker upp som blixt på klar himmel. 

söndag 4 augusti 2013

Stängt på grund av terrorhot.

Bra strategi.

Om en vecka försvinner alla hot mot USA från islamistterroristerna.......




Ett avlyssnat meddelande mellan al Ouaida-medlemmar i förra veckan, ligger till grund för de stängda ambassaderna i MENA-länderna. Men CNN har accepterat en vädjan från Obamaregeringen, att inte publicera eller sända ytterligare detaljer på grund av meddelandets känslighet.
Många UStjänstemän betonar dock att de sett hoten från Yemen öka i veckor nu. Dessa hot kombinerat med firandet av ramadans slut, plus oron efter fritagna kriminella från fängelserna i regionen, bidrog till att USA tillfälligt bryter diplomatin,

Och ett glas rött.....

Melodi, Eurhytmics.


Varning.

Hassan Rouhani har nu officiellt svurits in som Irans nya president, han lovar förnuft och transparens, men uppmanar de som vill ha "rätt bemötande" från hans land att "använda sig av ett språk av respekt" istället för sanktioner

Under ceremonin i Irans parlament i Teheran idag, kysste den 64-årige presidenten Koranen, och avlade eden, lovade han att tjäna sitt folk, arbeta för jämställdhet, försvara individens rättigheter och att försvara sitt land.
I fredags sa Rouhani att Israel är en böld på den muslimska världens kropp.  Och att han stöttar Syriens dödarpresident Al-Assad.

Enda skillnaden mot den förre presidenten är att han har ett namn som man kan stava till, och uttala.


Den här forskningen gillar vi!!


Forskare i USA visar på nya rön att människor som tar hänsyn till varandra och samarbetar är överlevarna - medan cyniska egoboosters förlorar i längden. 

YES!

Självutnämnda Alfahannar- och honor älskar att höra sin egen röst, och tröttnar aldrig på sina monologer om sin egen förträfflighet, och tanken på «survival of the fittest».

Men med den senaste forskningen från Michigan State University (MSU) kan de narcissitiska skrävlarna nu stoppa upp sina sylvassa armbågar nånstans . En studie visar nämligen att cyniska och egocentriska individer inte klarar sig i längden.
På kort sikt trampar dom sig fram, men det som vinner till slut är samarbete, ödmjukhet och hänsyn mot varandra. 

YES!

Detta strider mot tidigare teorier om att just de skrupellösa tar sig fram på bekostnad av de mera inkännande.
-Evolutionen straffar dig om du är iskall och självisk. På kort sikt, och mot en speciell grupp klarar dom sig. Men egoism är inte längre hållbart. 

YES!

Nu gäller det bara att skynda på denna process inför valet 2014.

Man får tro precis vad man vill.


Dr. Joseph Mastropaolo från California i USA är en känd creationist, som inte erkänner evolutionsteorien. Mastropaolo har kastat handsken till evolutionisterna, och bjudit in till «The Literal Genesis Trial».
Skapelseberättelsen från Första Moseboken i Gamle testamentet  ska granskas – om att Gud skapade jorden på sju dager, inklusive en vilodag.
Mastropaolo och hans vänner menar att skapelseberättelsen är en bokstavlig beskrivning av Jordens uppkomst.
I duellen uppmanar han evolutionister till vadslagning och att bevisa att evolutionen är vetenskaplig. Den som sätter emot mot Mastropaolo måste vara beredda att inte bara leda i bevis, utan också satsa emot de 10.000 dollarna på bordet.

Här sitter Zäta i väntans tider.

-"Härom kvällen ringde telefonen till husse. Vi såg alla hur husse liksom sträckte på sig och nästan tuppade sig stolt när han svarade på frågor. En hundägare från Skottland hade fått tips om mig från hunduppfödare och domare, och nu vill han komma hit med sin 7-åriga tantlabrador för att jag ska få göra valpar med henne. Husse såg så mallig ut att ,man nästan trodde att det var han själv som tillfrågades.......Nåja, alla är nu upphetsade och förväntansfulla, de säger att jag som två-åring snart ska få vara med om nåt unikt. Och jag har gjort mg fin och väntar snällt tills på tisdag, men känner mig ju lite halvorolig. Tänk om jag inte gillar tanten och hellre vill visa henne alla mina hemliga ställen på ön, och bästa dykplatsen, och ja, jag är ju fortfarande lika lekfull som en valp, vi kanske ska skippa parningen och leka med en av mina bollar istället!"



Men - OM........ så blir det ju helt otroligt magiskt!


Trendsetter.


Ibland har man tur som en tokig.