fredag 2 augusti 2013

I Reinfeldts Vilda Norden,

behövs sannerligen ingen sån här lampa. Varken på dan eller natten.






I UK gör de åtminstone nåt mot laglösheten.



I UK sliter Cameronregeringen faktiskt relativt hårt med effekterna av Labours etniska utrensning av britter. Idag gjordes raider på flera engelska orter, och engelsk polis grep och arresterade 140 illegala invandrare, eller paperloose som det heter i Sverige. 

Och då kommer Labour, som inte har mycket känsla kvar i sina gamla fingertoppar, och anklagar regeringen för att de riktar in sig på "färgade människor".

 Och. 

 Read my lips, Labour, detta har inget med ras att göra. En illegal är en illegal är en illegal.


"Rasistiska" Berns pudlar.


PKelitens upprörda folkmassa, bestående av kulturpoliserna och aktiviststyrkorna, har haft tuffa tider i Stockholm idag. 

Varför har de hetsat upp sig idag då?
Jo en vit kvinna har fått spela den kända, svarta varitéartisten Joséphine Baker på Berns.

Ojjjjj.....?

Det är förstås, gäsp, "skamligt och pinsamt", säger nån hysteriker som heter Bana Bisrat. SVT och SR har rapporterat flitigt från denna svenska "rasistchock" på "främlingsfientliga" Berns.


Berns VD Yvonne Sörensen Björud möter uppståndelsen med "krismöte", den klassiska ramsan  by the Swedish mångkulturella book och sitter vackert:
-"Jag är ledsen över att människor känner sig kränkta över det vi har gjort och förstår att människor har blivit upprörda. Vi har hanterat det här helt fel. Jag ber alla om ursäkt." 

Då kan vi lugnt leva vidare tills nästa gång de neurotiska vänsternissarna har hittat nåt nytt under luppen.

svt

torsdag 1 augusti 2013

"Vissa passar inte in".



I Glasberga i Södertälje planerar företaget Attendo att bygga två LSS-boenden för 12 personer med funktionsnedsättning. Men grannarna vill inte ha dom.
"Vi tänker på våra barn som inte kommer att känna sig trygga i sitt eget bostadsområde"
"Vem kommer vilja köpa en tomt vid ett gruppboende?"
"Detta skulle vara katastrof för området och dess framtid"
Daniel Bozyel är Ordförande i områdets villaägarförening tycker att de funktionsnedsatta borde flytta dit där det inte bor så mycket andra människor.
Hmmmm.
Intressant.


Daniel Bozyel?

Om funktionsnedsatta får man uppenbarligen ha synpunkter som ingen tillåts ha på  nån av de aggressiva och ointegrerbara som väller in och försörjs av oss livet ut.


Dagens offer på Den Store Ledarens bål

för oliktänkande, i den nya svenska kommandodemokratin: Jerzy Golowkin, som blott kräver att statsministern följer demokratins spelregler. 

Har Golowkin inga åsiktsvänner i partiet? Varför så obehagligt tysta? 


Johan Hakelius växer så det knakar, när hans medjournalister kroknar ihop i små kissnödiga pölar.


Johan Hakelius har börjat ompröva den svenska förenklade förklaringsmodellen med rädsla och fientlighet för det okända. 

-"Hela västvärlden verkar faktiskt skitskraj.
Rädd för islam, men lika mycket för sin egen kultur. Rädd för skämt och konst. Rädd för avvikande uppfattningar och frejdiga diskussioner. Rädd för spontana utbyten och fri fantasi.
Och rädslan har blivit industri och karriärväg: säkerhetskonsulter, säker­hetspoliser och antiterroriststyrkor. Men även mångfaldskonsulter, kulturpoliser och aktiviststyrkor, med krav på en värld där inget farligt sägs eller tycks."

Smart tandläkare!

Hunden som tröstar rädda barn får följa med till jobbet! 

LIKE.


Snowden får lämna flygplatsen.




Det är 2013, och en amerikansk medborgare har fått politisk asyl........i Ryssland.......för att han försvarar grundlagen och mänskliga rättigheter..... 

 Oh, det här är ironi.


Naomi Abramowicz, en klok skribent får skriva i Ystads Allehanda!


Svensk PK-moral: Man får skämta om vad man vill i Sverige - bara man inte är vit.

Bra krönika:  -"Bör det verkligen vara etnicitet, ras eller hudfärg, som avgör vad man får skriva, skämta om eller teckna? Genom de svenska antirasisternas iver att peka ut rasister skapas en ängslighet. Stämningarna underblåses genom att man ger tolkningsföreträde till den som känner sig mest kränkt. Genom att ägna energi åt dessa låtsasproblem finns det en betydande risk att vi inte uppmärksammar den verkliga rasismen i Sverige. I går rapporterades att anmälningarna av hatbrott mot judar och hbtq-personer i Malmö har ökat. Prata om det istället." 


Läser om ensamkommande barn i Östra Göinge.


I dag är det två år sedan som boendet för ensamkommande barn och ungdomar öppnade, och jag läser om Hamid från Afghanistan.
Vägen till Östra Göinge gick från Afghanistan, Iran, Grekland, Italien vidare genom Frankrike, Tyskland, Danmark och till sist Sverige. Och jag kan ju inte låta bli att bli väldigt nyfiken. 

Vad i hela världens var det som gjorde att inget av de passerade länderna på resan föll barnen på läppen??

-"Det var jobbigt att inte veta om man fick stanna", säger Hamid som nu flyttat från boendet. Hans mamma, pappa och lillasyster har nämligen också kommit till Sverige.  NÄHÄ. Så Hamid var inte så ensam då?? Vilken skräll........

Tillsammans bor de nu i Broby.
På bilden - andra ankarbarn.


kristianstadsbladet

Boel Godner S, står för makaber svensk fördelningspolitik.


I invandrartäta Södertälje skenar socialbidrags­kostnaderna och nu har politikerna kommit på ett fiffigt sätt att spara pengar på den utdöende rasen. Och  utan att reta upp den nyanlända befolkningen. Fattiga gamla människor som dör i kommunen ska inte längre få någon gravsten eller dödsannons på socialtjänstens bekostnad.

Boel Godner (S) säger att beslutet var nödvändigt. För att kunna fortsätta försörja de nyanlända frifräsarna och gratisätarna.

Oj, mitt öga blir så fuktigt.Sverige är så jävla duktigt.

onsdag 31 juli 2013

En hemlizzzz!








När ingen lyssnar.



Invånarna i Nannberga har inte tillfrågats om projektet med ett boende för s.k ensamkommande flyktingbarn
.


Arboga kommun körde över alla och gav bygglov till att den gamla skolan skulle byggas om.Då reagerade grannarna tack och lov över maktfullkomligheten, och har nu överklagat ärendet till länsstyrelsen och till Mark- och Miljödomstolen.

Avloppets underdimensionering och faran för att grundvattnet inte räcker till, liksom att det saknas tillräckliga bussförbindelser oroar grannarna, samt att ljudnivåerna i byn ska bli för höga och behovet av branddokumentation samt bättre ventilation för ett kök för så många boende. 

När Nannbergas folkvalda (??) inte lyssnar och inte bryr sig, måste man försöka med krångel och byråkrati. 

 Jag önskar Nannbergas invånare varmt lycka till i kampen om lyckan, ekonomin och tryggheten!


Vämjeliga Metro bör stämmas för förtal och smutskastning.

Metro tar idag hedern och äran av en av mina verkliga nyhetssajter, Avpixlat:

-"Skånsk kommun länkade till rasistsajt"

Det är inte svårt att fatta vad Metro är ute efter, en uppstickande och växande konkurrent som vågar berätta det som inte Metro vågar. Och som törs skriva det som Metro inte törs skriva.
Det är ren och skär smutskastning, ärekränkning och förtal, så länge det Metro beskyller Avpixlat för inte är med sanningen överensstämmande. 

Metro darrar av skräck för att avslöjas som lögnaktig propagandamegafon och statsstyrd.

Lawen Mohtadi behöver skaffa sig ett liv.


Jonas Gardell skämtade om kvinnor som av män tvingats leva sina liv instängda i svarta tält. Det gav upphov till en hel del igenkännande skratt, en del lyfta ögonbryn eftersom Gardell tillhör PK, och så klart - massiv kritik från vårt lands nya patetiska kränkthetsmästare.

Hur som helst; Gardellskämtet var ett tag sen, men för Lawen Mohtadi är varje dag en ny dag fylld med möjligheter att känna efter. Att söka, leta, och hitta något att påstå sig utpekad av. Och som bekräftar hennes raison d'être, att vara det levande beviset för att hen och valda delar av befolkningen inte är lika mycket värda som andra. För detta är hen van att prisas, jublas och applåderas från vänster.
Men allting har en gräns. 

Gränsen går vid när det kränkta Egot har vuxit sig så grandiost och stort att hen tror sig äga rätten att tala om för andra vad de ska tänka, säga och - tycka är roligt. 

Jag förbehåller mig rätten att skratta åt precis vad jag vill, utan att fråga om just denna Lawen Mohtadi tycker att det roliga saknar "finess".

tisdag 30 juli 2013

Statsministerns våta dröm.

 Nordkorea har kommit på ett nytt sätt att hedra sina döda ledare. Diktaturen tvingar nu invånare att plocka grässtrån med pincett för att hålla området utanför palatset där kropparna ligger i perfekt ordning.

- Jag känner mig aldrig trött eller uttråkad. Det är helt och hållet en fråga om anden, säger en kvinnlig gräsplockare.


På tal om Nordkorea.


Jerzy Golowkins M vågade berätta öppet att den självupphöjde statsministern är en galet antidemokratisk och enväldig person. För det, tycker Michael Svensson, ordförande för moderaternas förbundsstyrelse i Halland , att det är Golowkins som borde vila sig från politiken.....

Moderaterna under Reinfeldt hör inte hemma i Sverige. Eller något annat land som kallar sig demokrati.



"Åk-hem!"-bilarna skapar våldsam debatt i UK.




Prime Minister Cameron har hittat ett sätt som ska inbilla engelsmännen att politikerna verkligen har superkoll på sina gränser, och alla illegala som väller in i landet. Men Ullenhags-kamraterna däröver har satt i halsen. 

Det är givetvis nuförtiden rasistiskt, fientligt och kränkande att säga till olagliga eller nån annan att resa hem.

????????????????????????????????????

OMG, Reinfeldts gamla bok "Det Sovande Folket" blir pjäs.



På teater Alma i Stockholm har man fokuserat mest på att dramatisera Reinfeldts framtidsdystopi, som handlar om hur han ser på en socialdemokratisk framtid, där han tror att människor kommer att dö välfärdsdöden, och att svenska befolkningen kan delas upp i dårar och sovhjärnor. 


Boken är 20 år gammal och jag har inte läst den, men den verkar skildra mycket väl, hur vår egen Dr Abyss, med järnhand planerat och genomfört den totala skövlingen av vårt fosterland. 

Reinfeldtcitatet:"Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd" visar hur en besatt man lyckats ta över det mentalt handikappade folket och manipulerat dem i sin riktning. Verkligheten är en thriller med no happy-ending.  

Pjäsen kan omöjligt gå under kategorin underhållning.

SR

Har du inget för dig, denna helt vindlösa, fuktiga och dimmiga dag?

Banankonst für alle.

Mångkulturellt korrekt hushållspappershållare


Hållare för hushållspapper i form av två mänskliga siluetter. 

Tack vare tyngden kan du lätt riva av papper med en hand. Se människosiluetterna komma närmare varandra allt eftersom pappret går åt, för att vid papprets slut otroligt nog möts helt fredligt i en kyss!179:-

måndag 29 juli 2013

Spottloskorna viner i arrogansens hatkultur.


En man har fått en spottloska i ansiktet efter att han påtalat en felparkering vid Thomsons väg i Malmö.
Men det hela tog inte slut där, kvinnan ringde sina släktingar som kom till platsen.
Situationen urartade och flera personer satte igång att slåss.
Det hela slutade med att en man blev påkörd av en bil.
– Det är flera skadade, men oklart hur många och vilka skador de har. 


Vad är det med våra lättkränkta nya varelser? Svenska lagar, regler och sånt tjafs är uppenbarligen inget som de har uppfattat att det berör dem.  

Det går inte att leva ihop med såna människor.

Inte så modiga. Putinbelackarna, när allt kommer omkring.



svd 


Hyckleriet har råd att vara magnifikt i sina löften, munnens löften kostar ingenting. 

En hycklare är ofta en självbedragare som drar fördel av sitt eget självbedrägeri.

Ett stort skämt.


I Jonas Gardells fotspår.



Tycker du att grillen är ful?

Kamouflera den som en blomkruka.Eller. Inte.


Hemlig vit picknick i Stockholm.

Diner en Blanc, eller "den vita middagen", har under de senaste åren vuxit till att bli en av världens största mathappenings. I dag finns konceptet i mer än 40 städer och den 8 augusti kommer det för första gången till Sverige och Stockholm.

-Eventet startades 1988 av François Pasquier som efter ett par år utomlands återvände till Paris och ville träffa sina gamla vänner igen. Han ordnade en middag på allmän plats och för att folk skulle känna igen varandra bad han alla att klä sig i vitt.
Vill man vara med anmäler man sig och betalar på hemsidan.

Förutom att klä sig i vitt måste gästerna ta med eget bord, stolar, porslin, bestick och vita bordsdukar och om man vill - egen mat.

Alkohol, som vin eller champagne, köper man på plats. Öl eller starksprit får inte förtäras överhuvudtaget. Klockan 23.00 prick är middagen slut, allt skräp samlas in och platsen lämnas städad, som om inget hade hänt.

-Utan att säga för mycket, den plats vi ska vara på i Stockholm är fullständigt unik. Ingen kommer att tro att det går att göra.

Åk hem!

Här en bild på en av de mobila enheterna som uppmanar illegala invandrare att lämna UK, och erbjuder dem praktisk hjälp att göra det .In the UK illegally mobile billboard

En mycket kontroversiell kampanj som uppmanar alla som vistas olagligt i landet att återvända hem, funkar otroligt nog och förväntas utökas till hela landet, säger Downing Street.
Premiärministerns talesman säger att affischerna och broschyrerna har rönt stort intresse, och att David Cameron inte håller med Reinfeldts, Lööfs och Ullenhags kusin, näringsminister Vince Cable, som beskrev kampanjen som "korkad och kränkande".Inrikesdepartementet menar tvärtom att metoden är ett väl fungerande och konstruktivt grepp mot den illegala invandringen.


Och Sveriges regering vill snart inte ta i Cameron med tång.

guardian

Klasskamp. Arrogansregeringen vill härska genom söndring.

I Sverige finns ännu små enklaver av vårt gamla genuina och mänskligt goda Sverige, det är där de rikaste bor. Och riksdagsmän och mediapersoner. Dessa  skyddade kommuner har små politiker som aldrig skulle våga stöta sig med sina mäktiga invånare, därför har de klarat sig från Reinfeldts destruktion av samhällena.  Money talks. 

Själv har jag av olika skäl den enorma lyckan att bo i en av dessa beskyddade platser. Det har jag gjort i trettio år. Varje gång jag går ut vill jag falla ner och kyssa marken av den innerligaste tacksamheten, jag vill krama hela bajamajan på den lilla stranden för att den är så ren och prydlig, och för att jag slipper vara konstant ängslig och rädd.

Jag kan leva med att störst bil vinner, för att det finns en så stor respekt för andras rätt till sitt privatliv. För att vi hälsar på varandra och uppträder artigt och belevat mot varandra. Och för att vi skyddar varandra för regeringens laglösa tjyv-, våldtäkt- och mördarpack på lukrativa brottsraider.

För att jag bor så som alla andra svenskar vill bo, finns det andra svenskar som föraktar mig. Jag är en god människa som aldrig medvetet gjort någon annan illa, men hatas för att jag klarat mig från politikernas nidingsdåd. Då får vi det som AFAvänstern vill - ett klasskrig. Och regeringen slipper undan allt för lätt. Jag vill mana till försiktighet, hetsa inte svenskar mot svenskar, gör istället som alla rikertar. Ta efter, lär er använda makt, bygg egna murar  och staket i små  gated communities, stäng ute svenskkulturförnekare/motståndare ,välfärdsutsugare och yrkeskriminella, vägra acceptera, förena er, protestera högt, hungerstrejka. Gör vad ni måste. Men kriga inte mot de som gjort sin egen lycka. 

Ni skulle gjort exakt samma sak i deras kläder. 

Till Reinfeldt: VI ÄR INTE TRYGGA!!!!. Arrogansregeringen har skapat ett samhälle i anarki.


Framtidens boende skapas nu på Victoria Park i Malmö, Sveriges första gated community. - Den signal man skickar ut är väldigt tydligt: "Vi är inte trygga, vi vill stänga ute omvärlden".
Besökare kommer att mötas av en reception - som nattetid sköts av ett vaktbolag - innan de släpps in på området.Tillsammans med förstklassiga bostadsrätter finns här en restaurang och bar, spa, vinkällare och omfattande service.
Till och med regeringen borde begripa att detta är följden av ett laglöst samhälle. Och om man skiter i ett lands asylregler med landets goda minne, varför ska man följa andra lagar?

expressen

söndag 28 juli 2013

Fattigpensionärerna i Arroganssverige.

Av 800 000 personer som är äldre än 65 år och har bott minst 30 år som vuxen i Sverige, lever 35 (!!!!) procent av dem med en pension som ligger under 10 800 kronor i månaden. Vilket är under fattigdomsgränsen.

Dessa pensionärer hörs inte,  syns inte och  andas ljudlöst - de lider i tysthet. 

Det ligger inte för oss svenskar att gråta ut i medierna och känna oss kränkta. 

Tyvärr. Vilket Reinfeldt, Ullenhag och Lööf förlitar sig på.


Watch out!


Fyrtiotalisternas nya smarta grepp.


Fler äldre bakom lås och bom.
På mindre än tio år har antalet fängelsekunder över 65 år mer än fördubblats.

Ett skäl är att 40-talister kan vara mer brottsbenägna, något som kan förklaras med narkotikans utbredning under den generationen. 

Ett troligare skäl är att  fyrtiotalisterna är smarta nog att hamna i svenskt fängelse istället för på ett Caremaboende.

EUskepsis slutar i inbördeskrig.



Europaparlamentariker Søren Søndergaard befarar att den växande misstron till EU kan explodera i inbördeskrig, om man inte tar en grundläggande debatt om hela projektet.

 Minst 60 procent procent av européerna gör tummen ner mot unionen. Misstroendet är fördubblat sedan 2007.


»Siffrorna visar att man kör med full speed mot avgrunden. Det går inte att ha en så enorm skillnad på vad folket tycker och den politik som genomförs.« 

Fast Cecilia Malmström och de andra spånpolitikerna är fast beslutna på  att visa de 60 procenten hur fel de har - och hur rätt de världsfrånvända maktpamparna har.

BT

-"Disneyland har bättre koll på hur många besökare de har, än EUländerna."


Så, det som alla misstänkte är sant, våra EU-länder har absolut noll koll på hur många människor som kommer eller vilka länder de är från. Det konstaterades igår i UK efter en svidande rapport som glasklart visar den bristande
officiella migrationsstatistiken.

Men, när du själv kommer resande hem från semester med ditt dyra pass, kontrolleras du av nitiska passkontrollanter som verkar tycka att de är hyggliga som släpper in dig igen.



Norsk pinuppe.




Att sälja en begagnad bil idag 'är inte lätt. Man får ta till beprövade metoder. 

Sex Appeal?

Det är ju helkört för kvinnor, då kommer diskrimineringsmannen och dunkar en med genuslagar. Fast män? Det går nog bra, när vi nu ändå bytt roller med varandra.

Go, go, go Burka Avenger! Släng er i väggen, Batman, Superman och Wonderwoman.

Här har vi tidernas stora Superhjältinna, låt henne väcka alla frihetsberövade barn! 

Burka Avenger kämpar för utbildning för alla i länder där talibaner med våld försöker hindra flickor att gå i skolan.




VÄGRA JOBBA PÅ CAREMA. BOJKOTT!!

Minns ni den glada entusiastiske kvinnan på äldrevården, som fått reprimand av Carema för att hon är glad, kärleksfull och mänsklig?

Fick inside i en kommentar, vilket gör mig säker på att denna livsglada kvinna måste byta arbetsgivare. NU:Anonym2013-07-27 16:47
-"Känner personen som blivit anmäld. Hon är verkligen en superbra person som ger mycket av sig själv. Bryr sig om de boenden och pratar med dem som de vore hennes farmor eller farfar.Det finns mycket som inte kommit med i tidningen om hur denna person engagerar sig långt utöver vad lönen kräver av henne.Naturligtvis vill Carema ha robotor som kanske kan prata om döden etc. Väldigt bra formulerat av dig.Fy för sådan vårdpersonal som Carema vill ha som inte engagerar sig och ser människan. Många har inga anhöriga på orten och då är personalen väldigt viktiga för dem. De väntar med glädje på när den personalen är på jobbet igen.Så får man inte vara enligt Caremafilosofin, utan man skall betrakta dem som kollin som inte har några egna tankar och känslor. Jag berömmer dig som har fångat upp den lilla människan som gör för mycket i vården. Carema är ju mest vana vid de som gör för lite och misssköter sig."