lördag 20 juli 2013

Islamiseringen av Norden.

 Den svarta jihadistflaggan sammankopplas med terror, död och fördärvelse, i eftermiddags vajade den över Grønlands torg i Oslo. En person såg "al Qaida-flaggan" och ringde polisen.

Men antirasisterna, som egentligen bara är islamister under cover, menar att vi som störs av detta är hysteriska islamofober.


fredag 19 juli 2013

Skadeglädje, jag erkänner.

Vinsten för den svenska delen av mediekoncernen Schibsted nästan halverades under andra kvartalet, jämfört med motsvarande period 2012. 

 - Manipulationsorganet Aftonbladets resultat sjönk till 55 miljoner kronor, från 98 miljoner kronor ett år tidigare.

Zätas o-tur.

Lyckligt skuttande på upptäcktsfärd på goa vänners ö, landade Zäta igår på en huggorm. Skriket gick genom märg och ben.

Så det blev en orolig vaknatt för mig och Zudden, som själv blev biten förra året. Och precis som om han minns hur orkeslös och apatisk man blir, och hur sjuhelsikes ont det gör - så lämnar Zudden inte sin kompis. Sympatiligger bredvid honom, och vaktar så att inte Zäta försöker röra sig så giftet sprids i kroppen. Så rörande.

 Nu gonatt - en ny vaknatt.

Livet i transit.

Den här helgen har den amerikanske whistleblowern, Edward Snowden, bott fyra veckor på Moskvas Sheremetyevo airport.


Hur har han det där, måntro?Väcks Snowden upp varje morgon i en smal säng i ett litet rum utan fönster. Samma monotona röst som utropar avgående flyg, vilka gater som stängs, och vilka personer som söks, samt ljudet av flygplansmotorer som startar upp?

Kanske serveras flygplansmat, små askar med gröna ärtor och kall lax.

Airport Security bevakar varje steg,  men ibland är dom kanske hygglo och bjussar på en kopp kaffe eller en dusch i bagagerummet. En liten övervakad promenad går nog för sig, men frisk luft - nja, knappast. All kontakt med yttervärlden sker via Skype och internet. 

Och det enda Snowden har i sitt huvud, när han ser alla andra människor hasta förbi och lämna býggnaden, är hur han nånsin ska kunna ta sig därifrån, och vart han tillåts flyga och leva resten av sitt liv i frihet. 

Jag är så glad att jag inte är i Snowdens kläder.



En dubbel svett, tack!





För att hjälpa Unicef att uppmärksamma bristen på rent vatten i världen lät klubben Deportivo uppfinnaren Andreas Hammar ta fram en svettmaskin, som utvinner vatten ur Gothia Cup-deltagarnas fotbollströjor. Deportivos svettmaskin, som gör dricksvatten av svettiga fotbollströjor har uppmärksammats stort i internationell media.Succén var omedelbar och hittills har över tusen personer druckit vatten utvunnet ur svettiga tröjor från maskinen. 

- "De har nåt liknande på the [International] Space Station för att behandla astronauternas urin - men vår maskin är billigare att tillverka."

 Mängden vatten som produceras beror på hur svettig tröjan är, men en persons svett i en T-shirt producerar 10 ml vatten, omkring en munfull.


Obama gör en Reinfeldt.


Obama om den friande domen för Zimmerman:-"Det kunde ha varit jag!" 

Obama talar ut om mordet på den färgade Trayvon Martin-fallet:-"Svarta Amerikaner känner smärta i Trayvon Martin-fallet.

Är det inte grymt tragiskt när landets ledare bestämmer sig för att öka rasspänningarna, istället föratt hålla käften och låta juristerna göra sitt jobb.

onsdag 17 juli 2013

Myggen avslöjar dig!


Mygg är som vi alla märkt mer attraherade av vissa människor, och dofter är en stor bit av valet.
Kåt, full och svettig? Då är du myggornas favorit, eftersom könsferomoner hos både människor och djur verkar attraherande på mygg. Ett försök med öl visar också att myggen fördrar människor som doftar alkohol Lättja är en annan egenskap som uppskattas, myggen vill ha matro så ihärdiga fäktare klarar sig oftast.Mygg är dessutom hookers på svettdoft, säger experterna. 

Vilket gör det enkelt för oss att karakterisera den där förtvivlade personen vid bordet som febrilt sitter och kliar sig och undrar:

-Varför är alla myggen på MIG jämt??? 

Så, varför inte bjuda in en pilsk, dräng-örnig, stinkande latmask till varenda sommarkalas  - som myggjagare?

En mycket, mycket klok och nykter muslim, Mohammad A, kommer att väcka världens islamisters blodtörst.



- "Jag är muslim och jag är trött på de danska islamisternas propaganda, som tycker att kvinnor som inte bär slöja, ska brinna i helvetet. Det är viktigt för mig att understryka, att islam är den religion jag gärna identifierar mig med, men jag kommer aldrig att identifiera mig med islamisternas tolkningsföreträde av Koranen.  Och därmed inte med alla de grymheter och förbrytelser som begås av islamisterna både i Danmark och över hela världen.
Därför föreslår jag en reformering av Koranen, som skrevs för 1400 år sen."

 Så skriver Mohammad A. sitt debattinlägg, han anser att muslimernas gamla heliga bok Koranen inte längre är giltig och måste reformeras.

-"Muslimer anser Koranen är ett så fulländat verk, att endast Allah är i stånd att fullt ut förstå den. Eftersom den är så svårförståelig är tolkningarna lika många som de som tror att de begriper. Koranen i sin nuvarande form är inte behjälplig för dagens rättsliga och samhällsmässiga problem i Danmark."

- Tvärtom, Koranen med sina många olika tolkningar bidrar till att öka förvirringen bland unga danska muslimer, som redan har stora samhällsutmaningar på grund av sin kulturella bakgrund."
Koranen fördömer kvinnors kontakt med män, men här i Danmark är kvinnor en lika viktig del av samhället som män, och i arbetslivet har de olika könen tät kontakt. 

- Islamister anser att de danska muslimerna som inte följer Koranens förbud är "för danska", och betraktar dem som orena och förfallna. De anser att Koranen är oförenlig med dansk demokrati och grundlagen, dom utnyttjar Koranen för att rättfärdiga sina politiska idéer och handlingar. Islamisterna halshugger och stenar oskyldiga människor till döds i islams och Koranens namn, oskyldiga förföljs, torteras, fängslas, bombas, avrättas för att de inte tror på samma bok, de diskriminerar människor både kulturellt och könsmässigt.

-Jag tar kraftigt avstånd från dessa motbjudande handlingar, och uppmanar Islamisk Trosamfund i Danmark och alla danska muslimer till att reformera vår heliga bok Koranen, så att den INTE motsäger den danska grundlagen och FNs mänskliga rättigheter. Om inte, så är det Islamiske Trosamfund i Danmark en dobbelmoralisk propagandaorganisation, som verkar för något annat än att tillfredsställa mellanösterns mäktiga mullor.


Vad tror ni om Muhammads synpunkter? Kan Koranen reformeras? Hur stor del av svenska muslimer delar Mohammads syn?


Expresen tycker att vita män ska ruttna i fängelserna.

Eller vad ska man tro? Idag slår expressen upp:

-Piskade , band och våldtog - släpps ut efter 4 år. 

Det gäller den där vidrige sadopedofilen, polischefen Kapten Klänning. 

Men. Ska vi bli upprörda av straffets längd???

Jag kan inte låta bli att undra, i ett land där grovt hänsynslösa kriminella släpps direkt, och skarpladdade bankrånare straffas med mindre än ett år - på papperet, och  där yrkeskriminella mördare får 15 månaders fängelse. Exemplen är oräkneliga. Vad är det då som upprör expressen?


Mousa Kassem, Ove Hansens avrättare förresten, han som  jagades så vilt i våras för ett nytt ihjälkörningsförsök, vad hände. Har polisen  hittat honom? Sitter dom och grillar korv - eller väntar de fortfarande på att han ska slå en signal?

tisdag 16 juli 2013

Tyskland hemligstämplar rapport om massinvandringshelvetet - för medborgarnas sämsta.


Nyheterna i Tyskland läcker nu en hemligstämplad rapport om de ointegrerade samhällena i Tyskland, som är under massiv inströmning av rumänska och bulgariska ekonomiska flyktingar. Och varnar för inbördes störningar och oroligheter om inte syndafloden täpps igen. CSUs inrikessakkunnige i Bayern, Stephen Mayer uttalar sig :

 -" Missbruket av Tysklands sociala välfärdssystem
under den fria rörlighetens täckmantel i EU, måste stoppas".

  Den hemliga rapporten varnar explicit för konsekvenserna på den freden i landet, det extrema förfallet i de illegala sovstäder med rivningsfastigheter där det ofta bor 20 personer i ett rum, vanvård och förstörda trädgårdar, sanitära olägenheter, och störande högljudda folksamlingar på småtimmarna. Rapporten beskriver också kaoset i skolorna där inga barn talar tyska. Kriminaliteten stiger som raketer i nykomlingarnas områden - speciellt prostutition.

EU håller på att skapa ett tredje världsgetto, och är en skam för alla de som stred och fortfarande strider för att upprätthålla civilisation, fred och frihet. 

 Vad betyder tolerans? Ett vackert ord för att låta människor våldta dig och ditt land - och få betalt för det.

måndag 15 juli 2013

Age AND beauty.


Mångkulturen krossar våra liv.

På kort tid har fyra äldre kvinnor blivit utsatta för bestialiska rån på Södermalm.Samtidigt blir varje år hundratals äldre utsatta för stölder och bedrägerier – bara i Stockholm.

Aina 86 år: – Jag vågar inte gå ut.


   -We don´t give a shit!!




Väck mig från denna gastkramande nattmara, please.



Taxichauffören Phillip Williams körde en mångkulturell berikare i sin taxi i London, resan kostade £25. Men i UK precis som här, är vissa vanda vid gratis försörjning, så den 19-åriga pensionsräddaren lämnade utan att betala ett nickel.
Mr Williams grep då tag i kvinnan. och vägrade släppa innan han fått sina pengar. Hon gjorde motstånd, sparkade på bilen och rev efter hans ansikte för att kunna fly. Taxiföraren vädjade då desperat till passerande att ringa efter polisen, så att han skulle kunna få ersättning för sin körning - och vad händer då i vårt degenererade EUropa???


Istället för att hjälpa föraren, började kvinnans alla solbrända kusiner på gatan att attackera taxiföraren, och befalla"rasisten" att släppa kvinnan fri och låta henne gå!!

Ända tills en klok och sansad vithårig brittiska modigt höjer stämman, och frågar om de som gapar för kvinnans rättigheter är villiga att betala de £25, så att Phillip Williams skulle kunna låta kvinnan gå.



Filmklipp på hatrysaren på Daily mail

Sydsvenskan klargör skillnaden på en äkta antirasist eller bara en smygantirasist.

Jenny Malmsten med en snurrig examen, fi dr i etnicitet, kallar antirasism för ideologi och frågar sig efter Almedalen: -" Kräver antirasism ett aktivt agerande, eller går det att vara antirasist i tysthet hemma i kökssoffan?"

Hon fortsätter för att förenkla för oss trögfattade:

"Låt oss utforska antirasismen genom följande konversation:
– Jag är fotbollspelare.
– Jaha, vilket lag spelar du för?
– Nej alltså, jag spelar inte fotboll, men jag sympatiserar med fotboll som sport."

Malmsten menar att man kan byta ut fotboll mot antirasism. 

Mitt i allt sitt förvirrade jidder har Malmsten dock två klara poäng.

Det ena är att antirasism ÄR en antivit motrörelse utan egna visioner och samhällsbärande idéer. Allt går liksom bara ut på huliganverksamheten att kasta sten på åsiktsmotståndare och poliser.
Det andra är den antirasistiska ideologin behöver komma fram i ljuset.


Narcissistisk Robert Aschberg in på huden.

I en lång intervju på expressen odlar Robert Aschberg myten av sig själv som "hårding". Mannen - en stillös, låg och usel journalist som älskar att höra sin egen röst, som är sanslöst o-objektiv, som är råkulturvänster och ständigt sparkar nedåt, funderar nu på att rösta på S i nästa val, och han har sina skäl: -"Jag röstade på Moderaterna de två senaste valen, jag funderar på att rösta på sossarna nu. Jag tror Löfvén är bra. Han har svetsat, det är ett skäl så gott som något. Och jag tror att det är bra med lite ombyte."

One man- one vote, känns inte så jättebra när man begriper hur somliga tar så oförskämt lättvindigt på sin uppgift.




söndag 14 juli 2013

Länge Leve Monarkin.

Efter att ha deltagit i det festliga svenska firandet av vår kronprinsessa på födelsedagen via TV, ska jag nu gå¨och knoppa. Det var den bästa födelsedag jag sett från Öland - allt var briljant från festföremålet till kvällens värd och de glimrande artisterna! 

Kan bara hitta en petitess att gnälla på - Tommy Körbergs kostym.
Köp en livrem  - eller sax!!

Det finns illegala människor.

Enligt svensk lag.

Ändå tänker några semesterfirare(??) gå till fots från Malmö till Stockholm under banderoller med texten: "Det finns inga illegala människor".

 Idag har stollarna vandrat de 17 kilometrarna till Lund, och uppmanar alla som vill ha en humanare asylpolitik, att haka på resten av de 60 milen till huvudstaden. Arrangörerna som jobbat i månader för detta, anser själva att fotvandringen är det största som gjorts i svensk asyldebatt

??????????????????????????

Själv skulle jag kunna tänka mig att gå baklänges på stortårna samma sträcka, om dessa nyinvandrade vandrare bara vill tala om för mig vem som ska betala alla-allas försörjning i Sverige.




sydsvenskan

Jag vill se straff som biter. Hårt.


En "man på 20-25 år, omkring 180 centimeter lång, välvårdad i klädsel och yttre, som talar ett utländskt språk" är ingen vacker juvel under den eleganta ytan.Det är gamla svenska damer i 80-årsåldern som står för fiolerna, de som han och hans hjärtlösa representanter för Reinfeldts mångkultur bankar ner, rånar och sparkar på, när de ligger chockade och tillintetgjorda efter bestialiskt brutala rån.
Jag som har en levnadsglad mor i den åldern får illröd brytångest, och vill bara se det här omänskliga missfostret och hans medbrottsling utvisade till ett evigt liv i själslig och materiel misär. Avklädda all falsk förklädnad, med smärtan av att vara lika obegripligt oskyldigt och fegt ruinerad på allt människovärde .


Straffet för den som öppnat upp för oskyldiga svenskars nya skräckliv i grymt hat och våld kommer. Var så säkra.

aftonbladet

Skandinavien låter hårdhudade utländska kriminella leka med våra rättsstater. -"Jag är i Norge för att göra inbrott,


och efteråt ska jag bränna ner alla husen."

Kolsvart  och sorglig läsning på VG idag: polisen har tappar hoppet efter att varenda dag hela sommaren ha gripit utländska medborgare, som sen omedelbart släppts fria gång på gång på gång - i väntan på rättegång. Norge erkänner att de har tappat kontrollen.  Sverige erkänner inte ens att vi har problemen.

Kriminella utlänningar ger numera blaffen i att söka asyl - vad ska det vara bra för? Mycket enklare att hoppa in genom ett fönster på ett transitboende, gå ut och sälja narkotika på gatorna och livnära sig på brottslighet. Grips de, so what - de har inget namn, ingen nationalitet - ingenting. Så på´t igen bara.

** En nord-afrikan som kom till Norge som ensamkommande asylsökande barn förra hösten, greps för brottslighet och utvisades. I sommar greps han igen, nu med pass från Grekland och plötsligt tio år äldre, släpptes trots detta utan anmälningsplikt.

** För tre veckor sen greps en asylsökande som begick inbrott och stal bl-a en Mac. Nordafrikanen har tidigare sökt asyl i Schweiz utan att beviljas uppehållstillstånd. Han släpptes fram till rättegången i höst.

** En utländsk medborgare som greps i förra veckan, hade inga prolem med att berätta att han var på inbrottsturné: «Jag är i Norge för att göra inbrott - efteråt ska jag bränna ner husene». Han släpptes ut på gatan efter arresten.

"De slöaste parlamenten är de som är mest besatta". Winston Churchill.