lördag 8 juni 2013

Kalla kriget? Nä cyberkriget.


USA hjälper allierade i Mellanöstern att  bygga upp försvar mot Irans växande cybervapen och hackers.


Och kommer att arbeta lika effektivt i Asien mot datanätverksattacker från Nordkorea.


Frihet $äljer inte längre. 

Men det gör teknologisk experti$ och $äkerhet.


Vad var det Magdalena Ribbing sa?

-"Man bör åtminstone titta sig i spegeln innan man går hemifrån......"

Här i Sverige har vi världens sämsta skola och arbetsmiljö, men är bäst på att fostra okontrollerade vildar.


En barnskötare i Borås avskedades efter att ha tagit ett förskolebarn i armen. 

"Barnskötaren var fast anställd i kommunen och lämnade under några månaders tid upprepade tillbudsrapporter om händelser kring ett utåtagerande barn. Trots att barnet gav sig på personal fysiskt och andra barn reagerade negativt på händelserna så sattes det inte in några extra åtgärder. "  

Den här artikeln är kodad av ängsliga journalister, här kommer aktuell ordlista: 

"Tillbudsrapporter" = ett rapporteringssystem för "gnälliga" anställda som filas i papperskorgen.

"händelser"= ursinniga våldsattacker.

"utåtagerande barn" = barn som antingen är för sjukt för normal förskola, eller också saknar mänsklig fostran och behöver akut normer och regler, innan han går ut och sparkar ner andra människor som irriterar honom.

som gav sig på personalen "fysiskt"= som slogs, sparkade, bet och hotade.

"andra barn reagerade negativt"= förskolans elever var vettskrämda för och skadades själsligt av det rasande, våldsamma och förvildade barnet.

En dag i slutet av januari arbetade kvinnan tillsammans med ett par vikarier när det uppstod en ny "situation" kring barnet. Kvinnan, helt utan tidigare klagomål, tog tag i barnets arm. Kvinnan medger att det blev ett blåmärke och rivsår efter hennes naglar då barnet slet sig loss

Kommunen anser att hon använde "oacceptabelt mycket våld". 

Hoppas innerligt barnskötaren har ett fackförbund som är värd namnet, och inte viker sig för DSD, Den Svenska Dårskapen.

Borås tidning



Den enda bröllopspresenten,

som behövs. En vippgunga.

Om en är stark och en blir svag, då håller det inte mången dag.Med balans - äktenskap med glans.

UK news.

Förre premiärminister Tony Blairs fru Cherie´s bindgalna halvsyster Lauren Booth, har drabbats av kärlek. Bytt kläder och tro och gift sig med Sohale Ahmed, som redan är lagligen gift sen länge med Faza Ahmed. Och Booth anger islams "respekt för kvinnor" som skälet till att konvertera och bli muslim.

?????????????????????????????????????????







  • Över 50 rumäner lever i skrot, sopor och bröte i norra London, endast meter från en välbeställd förort med huspriser på £400,000 . Det kunde vara bilder från tredje världen, skriver daily mail.

    Och är det också. Säger jag.




    Människan har förändrats sedan tidernas begynnelse, nu har en artist, Nickolay Lamm, med hjälp av teknologisk forskning förespått hur våra ansikten kommer att se ut om 100,000 år. Storleken på våra huvuden kommer att fortsätta växa precis som våra hjärnor, och våra ögon stora som tefat, eftersom vi kommer att leva på planeter mycket längre från solen.

    Efter att ha tittat runt lite på dagens politiker i sjupartiet, i EU-diktaturen och i världen, så tror jag mer på denna utvecklingen. Men det lär inte ta så många år, somliga är redan där.



    Dagen B.



    fredag 7 juni 2013

    Österrike - Sverige.

    Gonatt.


    De skulle bara njuta av en pizza för två.

    Fast. Den här killen var inte blyg av sig.

    BIG BROTHER IS WATCHING, LISTENING, READING....

    Microsoft, Yahoo, Facebook, Apple, Google, Skype, AOL, Youtube - bolagen som förnekar, typ...

    Vita Huset : "Bara personer utanför USA har listats....."

    Om detta kontrollspionage och kartläggning på mänskligheten är nyheter för någon, så måste denne någon ha befunnit sig i koma i minst ett decennium.

    CNN

    Brådmoget barn.

    ”Varven” runt Centralskolan gästades på onsdagen av Sveriges snabbaste 14–åring – Saad Alsaud. Som en inspirationskälla och idol ledde han barnen runt skolan.

    14 år????? 

    Hur gamla är de andra barnen på bilden?? 2 år ?

    Home sweet home.


    Åsa Mattsson ska vässa V inför valet.Tidigare Aftonbladet-journalisten Åsa Mattsson är ny pressansvarig för Vänsterpartiet.– Det ska bli väldigt roligt. Jag har varit aktiv till vänster och som feminist under lång tid och det känns rätt att ta det här steget nu. 

    Ja på aftonblasket har man  iallefall sett till att den kommunistiska återväxten är konstant, så nåt tomrum lämnar inte Mattsson efter sig.




    resume

    Det mångkulturella inbördeskriget nära i Storbritannien.


    Sex muslimska extremister erkände på torsdagen att de planerat attackera en högerextremistisk demonstration i Storbritannien med hemmagjorda bomber, skjutvapen, knivar och en machete.
    – Det råder inget tvivel om att en våldsam attack av det slag som planerats skulle ha lett till hämndaktioner från den tänkta måltavlan, och med högsta sannolikhet lett till vedergällningar och en spiral av våld och terror, sade åklagaren Bobbie Cheema under rättegången i torsdags.
    I ett uttalande, som skulle postats efter det genomförda attentatet, skriver gärningsmännen att de hämnats på ”Allahs fiender” – ”English Drunkards League” (fritt översatt ”Engelska fyllbultsligan”). De misstänkta terroristerna skrev ”Vi älskar döden mer än ni älskar livet. […] Vad vi gjort i dag var en direkt vedergällning för att ni förolämpat profeten Muhammed (fred vare med honom)”.


    Hundratals poliser specialiserade på antiterrorism sattes på fallet. Inom 48 timmar hade de sex männen som nu står åtalade gripits.

    Min högaktning till engelsk polis. 

    Politikernas cyniska och vidriga etniska experiment gör livet till ett skräckvälde för alla inblandade.

    The Cronut - precis vad hela världen väntat på.


    «The Cronut» - USAs nye bak-sensation!
    Vad får du om du blandar en luftig croissant med en saftig amerikansk doughnut? Jo du får världens nu mest eftertraktade sötsak.
    Glöm cup cakes och makroner! New York-konditorer har skapt hysteri i storstaden med den nya baksensationen.
    Den lilla godbiten är en hybrid av croissant och doughnut, och det tog två månader med över 10 olika receptsvarianter för att få till perfektionen.

    Landshövding Margareta Pålsson lever som hon lär.


    skanskan "Nationaldagsfirandet lockade människor från hela världen till Stortorget i Malmö. Landshövding Margareta Pålsson talade också om vikten av att Malmö och Skåne välkomnar människor från olika kulturer."


    Det var exakt likadant på Margaretha Pålssons 60-årsdag en augustidag för några år sen, människor från hela världen samlades vid hennes smörgåstårta och sjöng Cumbaja. Och extra stor vikt lades vid att alla kulturer skulle känna sig minst lika firade som Margaretha, så alla hyllningstal och gratulationssånger speciellt till födelsedagsbarnet undanbads bestämt. För att ingen annan skulle bli ledsen och kränkt.

    torsdag 6 juni 2013

    Putin gör en reinfeldt.



    Den fd olympiska gymnasten Alina Kabayeva, 27, är bara en del av  Putins ambitiösa satsning på att sänka ungdomsarbetslösheten. Och har inget med skilsmässan att göra.



    Exfrun Ludmila - komme nu att sakta tyna bort i förgiftning, eller helt enkelt åldras i all enkelhet i Sibirien.


    Svenska korrektsjukan har smittat norrmännen.


    Nu heter det inte längre sjöman i Norge  - utan skeppsarbetstagare. 
    Det handlar om en proposition till Stortinget att en tidsenlig lag måste bygga på könsneutral terminologi.

    Men, norska sjömän ger inte  mycket för det korrekta tramset: 

    – Att ta bort titeln på den norske sjömannen och uppfinna ett så kallat könsneutralt begrepp som ingen nånsin har hört talas om, för att främja sjökvinnans ställning, det är en tillbakagång istället för framsteg, precis som mycket annat i den hysteriskt feministiska jämställdhetspolitiken.


    Reinfeldts roligaste Nationaldagsvits.

    I utländska medier har bilden av Sverige som en föregångare i välfärdssamhället skakats om och man pratar bland annat om Sverige som ett "invandrarland som gått fel". Men den etiketten ville Reinfeldt protestera mot:

    – "Vi har visat att vår mångkulturella lösning fascinerar och fungerar i allt väsentligt och får dessutom ett växande stöd bland i befolkningen trots Sverigedemokraterna och andra högerextremistiska grupper." 

    De länder som varnat sin befolkning för resor till Sverige, har bara inte fattat hur fascinerande och välfungerande vår påtvingade mångkulturella lösning är.

    expressen

    EXTRA!! Aftonblasket rasistiskt.

    aftonblasket: -"Rysk polis slog till mot en illegal fabrik – och fann en underjordisk stad. Hundratals illegala arbetare misstänks ha spenderat sina liv i den underjordiska staden i Moskva. Bilder från det ryska inrikesdepartementet visar industrilokaler med symaskiner, spartanska sovplatser men även en restaurang.Det ska även ha funnits en biograf, ett kasino, ett kafé och en hönsgård. Arbetarna kom från Asien och befann sig i landet illegalt. "

    Aftonblasket väntas dementera språkmissbruket under dagen  Givetvis handlar detta INTE om "illegala" och "illegalt". Aftonblaskets extraarbetande praolelev har inte lärt sig aftonbladskan ännu, och menar förstås "papperslösa" och  att asiaterna befann sig i landet "papperslöst" men mycket välkommet
    Carolas hit, har aldrig varit mer aktuell.
    .




    Jag vet varför den folkliga spontaniteten saknas.


    Alla gammelmedier och HD spekulerar idag: "Nationaldagen är röd, för åttonde året. Det blågula firandet sägs ha blivit mer organiserat — men den folkliga spontaniteten saknas. Enligt etnologer är midsommarafton en svårslagen konkurrent för nationaldagen."

    Vojne, vojne, vojne vad ÄR det för fel på svenska folket, varför firar vi inte som normännen och amerikanarna? Varför är vi inte spontant lycksaliga över vår nya röda dag och går man ur huse för att festa loss som på Karl-Johann?

    Sanningen är att vi uppläxats  och piskats av politiker och journalister att vi inte är ett folk, och att Sverige inte är vårt land. Att vår flagga är rasistisk, vår nationalsång fientlig och exkluderande, och att vår kultur, som inte ens existerar, är larvig. Hur roligt och uppsluppet blir det då mellan 1 och 1000??

    Hade etablissemanget satsat med hjärtat, ta SVT till exempel, bara hälften av all nationalism och sprudlande festivalengagemang som på Mellofinalerna, så hade vi svenskar vågat släppa loss. Men risken att bli uthängd, och stämd på skadestånd för att vår svenska stolthet kränker någon är allt för överhängande.

    Därför avvaktar vi lite stillsamt och samlar på oss sju sorters sillar i smyg, för ännu har sjupartiets tvångsmångkultur och vänstermedias etniska rensning
    inte kunnat ta ifrån oss vår midsommarafton - då vågar vi!

    Än så länge.

    nyskapande dn

    Nationaldagstävling: Finn femton fel!

    Femton antisvenskar går fetbort idag, gissa vilka!

















    .



    aftonblasket

    onsdag 5 juni 2013

    Danskarna hyser ett våldsamt motstånd mot EU.



    39 % av danska folket vill lämna EU. 

    Det är en skyhög siffra, bara för ett par år sedan mättes motståndet till 16% . Det kan tyda på att EU inte längre uppfattas som fredens projekt.Kriget är långt borta, och glömt, speciellt av de unga, och EU uppfattas inte som fredsprojekt. Har man denna känslan och samtidigt tycker att man får för lite ut av samarbetet på grund av den misskötta ekonomin skapar detta givetvis EU-skepsis.
    Många danskar känner också stor gemenskap med speciellt Storbritannien, där man om några år ska rösta om medlemsskapet. Och detta smittar av sig i Danmark.


    Couplette, ett mjau är alltid ett mjau.



    Modedesigner Karl Lagerfeld, 79 år, går och funderar på bröllop - med sin katt.
    Siameskatten Couplette, 22 månader, har en egen nanny 24 timmar om dygnet, äger en Ipad och en eget twitter- och facebookprofil. Hon sitter med vid bordet och äter, flyger i cockpit på private jeten till St Tropez, så hon kan njuta av utsikten. Hon borstas två gånger om dagen och får regelbundna manikyrbehandlingar. Nannyn skriver ner alla kattens upplevelser så Karl vet vad lilla missy haft för sig under dagen.
    -Jag hade aldrig trott att jag skulle förälska mig i en katt, och jag är så besviken på att människor inte får gifta sig med djur..

    I Sverige är det bara en tidsfråga, för C och MP.


    Det här med muslimer. Varför förgiftar och lemlästar muslimer varandra?



    Staden al-Qusayr kontrolleras nu åter helt av styrkor lojala till Assad-regimen. Rebellerna bekräftar att de har dragit sig tillbaka, och hävdar att hundratals människor dödades när regeringsarmén och allierade Hizbollah-krigare angrep staden.
    Men varför strider sunni och shia emot varandra?

    Jag googlar och hittar en sunnimuslims egen förklaring:
    -"De grundläggande trosuppfattningarna är generellt de samma.Skillnaderna ligger mer i vilka lärda man följer idag. Splittringen skedde redan efter profeten Mohammeds död då shia anser att profeten utsett sin efterträdare i att leda folket i Imam Ali, medan sunni anser att det var AbuBakr som skulle vara ledare.

    Ledaren är den som sedan har återberättat profetens gärningar och uttalanden (haditherna) och tolkat dessa.
    Det är väl där den största skillnaden ligger. Vilka återberättade hadither som anses vara trovärdiga.

    Shia och sunni är väldigt olika, shia följer helt andra saker. Shia gör saker emot islam. Tex har de an gång om året de slår sig själva, ashoura heter den dagen. Många shia dyrkar profetens 2 släktingar Ali och Husesyn, trots ingen annan än Allah får dyrkas. Sunni slaktar kött i Allahs namn, många shia slaktar i Allahs och Husseins.

    Muslimer tror att Adam är den första människan som skapades, shia har en hadith där de påstår att profeten sagt jag och Ali skapades innan Adam, från samma ljus, trots att det är änglar som är skapade från ljus inte människor. Sunni och shia ber också på olika sätt. Shiter brukar ha en sten eller figur framför sig som de ber mot. Många av dom ber 3 ggr om dagen istället för obligatoriska 5. De ber fadjr för sig, slår ihop dohor och asr till en bön och Maghreb och isha till en, som man annars gör i undantag tex när man är resande." 

    Plötsligt blev allt kristallklart. Hur ska man kunna låta bli att spränga småbarnsfamiljer i luften, när deras föräldrar ber på et annorlunda sätt, och inte tror att Adam skapades först.




    Bråda förberedelser inför deras stora dag.













    Och på Skansen har svenskorna redan intagit sin speciella plats vid bakdörren.

    Vänsterns åsiktsförtryckare har utsett Marcus Birro till medias största hackkyckling.

    Och det är  bara för att Marcus Birro är en ung troende man med invandrarbakgrund, fru och barn, som inte kröker ryggen för den  extremvänstraste och korrektaste mediala åsiktskontrollen. Birro vägrar rätta in sig i det förtryckande journalistledet, och det ska han skymfas och bespottas för.

    Medan vi, läsarmajoriteten
    , får nåt smeksamt kvittrande innanför bröstet, lätta känslor av en porlande vårbäck och ett blodfullt hjärta som klappar belåtet, inför  Birro som fortsätter att vara den unika solitären i ynkryggsträsket. 

    -"Sverige är inget rasistiskt land. Sverige är ett land som är byggt av invandrare. Min farsa är en av dem som kom hit på sexitotalet och byggde välfärden. Hans och min mors slit har givit mig chansen att bli vad jag vill bli.Sverige är ett land som försörjde mig när jag inte kunde göra det själv. Sverige är ett land som gav mig chansen att resa mig sedan jag fallit och sedan fallit igen." 

    tisdag 4 juni 2013

    Erdogan

     CNN ställer ikväll frågan: Är Erdogan en framgångsrik ledare eller en diktator? 

    Hmmm, jag förstår faktiskt inte frågan.  Tittar man sig omkring på alla ledare i när och fjärran, så är det uppenbarligen samma sak. Bara sett från ledarens perspektiv, eller det hårt drabbade folkets.

    Från Argus guldgömmor: Lyssna här och få ett gott skratt. And piss in your pants...