lördag 1 juni 2013

Maria Wetterstrand avslöjar sin intellektuella obegåvning.


avpixlat avslöjar Maria Wetterstrand, när hon sänker de andra partiernas politiska ställningstagande, att partier står fast vid sin tro och det som de vill bygga sin politik på. Wetterstrand hånar överlägset Vs bild av att allt är samhällsklyftornas fel, att KD tror att satsningar på familjen är det väsentliga, och att SD alltid "tycker att allt är invandrarnas fel".
-"Jag tycker det är intellektuellt patetiskt att alltid ha samma svar på alla frågor."

Det förklarar en del om det maktambitiösa, fladdriga och flummiga MP.   

Om de grava svårigheter vårt land lever med, de facto upplevs bero på det ena eller andra, varför variera sig för att inte framstå som "intellektuellt patetisk" av en miljömupp.

Bild som stack en kniv i magen på mig.


- "Det var den här sekunden jag insåg att jag var mellanbarn." 

Och jag försöker tänka att det aldrig var så det var.


von -Obensk islamism i Norge.


En känd norrman Rune Øygard har dömts till drygt ett års fängelse för upprepade sexuella övergrepp mot en flicka från då flickan var endast 14 år gammal.

Majoran Vivekananthan, ansvarig redaktør på mångkulturella tidningen Utrop, skriver i en ledare, att Øygard- fallet inte kunde ha skett i en muslimsk miljö.


«(...) om jenta, familien eller lokalsamfunnet hadde islamsk tro, hadde ikke overgrepet skjedd.»


Nä. Eller hur. 

Då hade ju Rune Øygard bara kunnat gjort upp med flickans pappa, och gift sig med henne. Och med hennes systrar, och väninnor.

Fatta hur många brott som kunnat förhindras om vi alla bara var högre stående muslimer.


Ullenhag: Stackars Istanbul.

- "Oroligheterna i Istanbul kommer att spä på fördomarna om människorna som bor där, eftersom de som inte vet något om Istanbul kommer att förknippa det med protester och tårgas."


fredag 31 maj 2013

Lika som bär?

Enäggstvillingar har alltid fascinerat mig, så märkligt det måste vara med en till likadan, alltid med sig i livet. Är det bara på gott eller lite av varje? Mina söner hade två par enäggstvillingar som bästisar när de gick i lekis, låg- och mellanstadiet. Men fast de var hos oss varje dag, sov över, och lekte jämt under alla dessa år - så lärde jag mig aldrig. Fast sönerna gjorde.

Idag har daily mail en spännande artikel om detta. Martin Schoeller, en New York-baserad fotograf, har fångat de små fina skillnaderna hos identiska tvillingar och trillingar i alla åldrar.  En person är rökare, en är gift och har barn, en tredje lever partylife, somliga är lättsamma, andra nervösa, så även om de ser likadana ut går det att hitta nånting i personligheten som kan skilja dem åt.



2013 - och kubanerna får tillgång till internet - youhuuu! Eller....?




Från och med tisdag 4. juni kan kubanerna få tillgång til internet på 118 internetcenters runt om i landet.
Det är sista steget i den politiska uppmjukningen på Cuba de senaste åren.
Fast. Det är bara för Cubas rika.
En timmes surfande kostar en ungefärlig veckolön. 

Kommunisterna har alltid glömt vem dom säger sig värna om.



NRK

Väst kan te sig som en enda muslimsk himmel, full av jungfrur.


Det kan bli lite för mäktigt för somliga.


Guld och gröna skogar från alliansen.


Sverige har fått 2 500 nya poliser, som resultat av Alliansens vallöfte 2006. Men satsningen har inte lett till att fler brott klaras upp.

???????????????????????????????
Med tanke på deltidsarbetande och föräldralediga  (jeeeezzz) motsvarar satsningen 2 000 heltidstjänster.
– I den yttre, händelsestyrda verksamheten är de inte fler poliser än innan. Enda skillnaden är att de är mer oerfarna. 

Är det den här fett misslyckade och klart underkända politiken alliansen vinner opinion och ska gå till val på?

Lindström, på kornet!


torsdag 30 maj 2013

Skyldig.

Daily Mail avslöjar idag de topphemliga handlingar om hur labour i Storbritannien öppnade dörrarna för mångkulturen, i en högst avsiktlig sammansvärjning för att ändra "den sociala sammansättningen" och ersätta det brittiska folket med invandrare.

För min del är jag helt säker på att det var på uppdrag av EU, och att det gäller hela Europa, inte minst Sverige.

Straff? 

Lätt fånget - lätt förgånget.

Bildäck, köksinredning och gamla madrasser, på många av Malmös återvinningsstationer är nedskräpningen ett stort problem. Nu sätts väktare in på stadens tolv värst återvinningscentraler. 

I mångkulturella Malmö gör man hur man vill. Är staden en brottsplats, ja, men låt den då se ut som en. 

Ullenhag om raskravallerna i Husby: en myt som kan skapa fördomar.


Ängslig Ullenhag: -"Oroligheterna i Husby kommer att spä på fördomarna om människorna som bor där, eftersom de som inte vet något om Husby kommer att förknippa det med bilar som brinner."

Och, det har han räknat ut alldeles själv.

skanskan

Lena Mellin - en blottare.

Lena Mellin visar idag sitt rätta, fladdrande och rödnariga skinn, och skriver ner LOs utspel om att begränsa arbetskraftsinvandringen:- "LO leker med elden.Officiellt månar de om jobben till dem som redan bor här.Men i själva verket spelar de främlingsfientliga krafter i händerna."

Intressant. 

Den journalistiska ståndpunkten är således att vilka politiska beslut som än måste tas i detta land för folkets bästa, ska inte fattas.  OM det finns minsta möjliga berörda nämnare med SD, de "främlingsfientliga krafterna".

Lena Mellin gör mig fylld av fasa och helt hopp-lös inför framtiden.

"En 65-åring med 45 års arbete bakom sig,


tvingas inse att det bara blev 11 000. Före skatt"

Staten och kapitalet.

Det är stor skillnad på öppet, fritt val - och hot och måsten ovanifrån.


Hur står det till egentligen, Olle Engström?

 Man är inte rasist för att man lyfter fram ett samhällsproblem.

 Säger Olle Engström friskt och fullt av kurage, men ledamoten i Borås fullmäktige för Nya Moderaterna har väckt tsunami i ankdammen. I en artikel skrev Engström sitt hjärtas ord om att Sverige är nära ett inbördeskrig som konsekvenserna av en alltför optimistisk och okontrollerad invandring till Sverige.

Och då suckar man lyckligt över en ny moderat som vågar säga det uppenbara.

Men.

Engströms slutledning och final får mig att inse den Kim Jong-Un-graverande vidden av den Reinfeldtska hjärntvätten, och partiet som just deklarerat att Engström tillhör de som man inte tar i med tång.
Engström är lydigt nere på knä igen med en räddhågsen avbön:

– "Jag avskyr Sverigedemokraterna, och vill inte alls förknippas med deras politik. Jag är fortfarande solidarisk med Moderaternas politik."  

???????????????????????


BT BT fria tider expressen

Dagens hick-ups, från FB.

Där sitter han och läser i godan ro.....


Dagens metafor!


onsdag 29 maj 2013

Inte så fet chans.


Varning för värme!
Nu inför SMHI en ny typ av vädervarning för allmänheten. När prognoserna visar att temperaturen når 26°C eller mer i tre  dygn, kommer en varning att skickas till vård och omsorg för att öka beredskapen där.


HÄR ÄR VÄRMEVARNINGARNA

Meddelande om värmebölja:Prognosen visar att maxtemperaturen ligger på minst 26°C tre dagar i följd.
Klass 1-varning för värmebölja:Prognosen visar att maxtemperaturen ligger på minst 30°C tre dagar i följd.
Klass 2-varning för värmebölja:Klass 1-varning utfärdad och prognos på att perioden med maxtemperatur på minst 30°C kan bli längre än fem dygn och/eller maxtemperaturen ligger på minst 33°C tre dagar i följd.

Det finns värre saker att varna för, i vårt land, än värmen om man sticker näsan utanför dörren

DT

Hur är det att leva i Iran?

Fotografen Amos Chapple har rest runt i Iran och fotograferat den orörda och sagolikt vackra landsorten. Många bönder har gagnats väl av regeringens support, antingen arbetar de som fiskare, sköter får, eller är betalda medlemmar i Basij, vars uppgift är att förhindra all "västoxifikation". De är satta att bevaka och  bevara allt från den islamska revolutionen 1979 och det som Ayatollah Khomeini stod för, allt från rigida regler för kvinnors klädsel, till mäns och kvinnors förbud att umgås. Varje ung människa Chapple mötte i Iran skämdes och var sorgligt olyckliga över hur regeringen styr upp landet.

 En brittisk cyklist som har trampat jorden runt beskriver iranierna som det absolut genomvänligaste folket:

- Den unga generationen är mycket omvärlds- och samhällsmedveten, och bär på en brinnande längtan efter den frihet som den ultrakonservativa religiösa eliten så effektivt kväver.


  En hel massa sjukt creepy Ariel Castros och Fritzlar har tagit järngrepp om folket, låst in dem, och förhindrar all slags mänskliga rättigheter. Olydnad och egna tankar straffas med kallblodig avrättning. 

Hur kan det vara tillåtet.

Hjärtligt välkommet paradigmskifte på expressen.

expressen har vaknat: "Dödssmitaren Mousa Kassem jagas nu av polisen. Är körkortslös och dömd tio gånger sedan 2008."Bild och allt.Jag måste gå och sätta mig.

Först har mamma varit här i tre dagar, och jag har kämpat för att hänga med på skandalmatchen på Friends, shopping i turisttäta city, ABBA-museet på det, och sen Satans Järnvägar för hennes hemresa. Och så kommer nu detta!!! Jag kan få glädjechock, - poletten har trillat ner på expressen!

 Att gömma och skydda mördarpatrask och sanningar för läsarna räddar inte vårt land.Äntligen!

Lisa Magnusson har egna klappturkar i kommentarerna.






Fabrror Melker - vet du va??


Den mentala inaveln av svagbegåvade journalister som bor, arbetar och lever i rasrena klickar, förstår inte att deras personliga åsikter inte är lika med klokhet och kunskaper. 

Har du läst en Lisa Magnusson har du läst alla. Inledningen syftar alltid till att framställa Lisa själv som mother Theresa. Därefter växer hornen, och om Lisa och hennes bästisar är offer, så är SD per definition alltid skurkar. Och även om hon ska använda sig av sin historiska högstadieexpertis som idag, så ska hon visa svenska folket vem som har rättast. Nämligen hon.

Extremisten Magnusson hör "stöveltramp", när samhället måste skydda sig mot våldsverkare som ger sig på oskyldiga och våra gemensamma värden för miljoners miljoner.
Den retoriken känner vi igen. Och den har ingenting med Sveriges historia som nationalstat att göra.

Slutklämmen är ännu ett traditionellt magnussonskt påhopp:
– "Opålitliga poliser. Ständigt kommer nya rapporter om poliser som missbrukar sin makt. Jag känner inte heller att jag litar på dem. Kanske borde polisen gå till psykolog regelbundet, såsom psykologer själva gör, för att analysera sitt psyke och sin professionella roll?"


Kan på rak arm nämna ett stort antal journalister som borde gå till psykolog regelbundet, för att analysera sitt psyke och sin professionella roll. Borde Metro låta lilla Lisa att använda debattsidorna som sin egen högst privata bloggsida?



metro






Den här mannen har bestämt sig.

För att med lagens goda minne ta livet av svenskarna, en och en. Det kan gå fortare än vi trott.

För tre veckor sedan dömdes den 20-årige körkortslöse  Moussa Kassem i mammas Landskrona, för busskurskraschen som slutade med Ove Hansens död.  Till ett fucking trams-år och tre ynka månaders fängelse. 

Nu jagas 20-åringen av polisen efter att han misstänks ha mejat ner en kvinna med motorcykel igår.
Och vad hände med fängelsestraffet?? Fick han bara tre veckor efter mängdrabatten?


Moussa Kassem är fortfarande på fri fot. "Han dyker väl upp så småningom", säger Bertil Sjunnesson vid polisens trafikgrupp.
Ja. Eller hur?

tisdag 28 maj 2013

Akta er alla busar....så ni inte....blir.... UTVISADE!!!!


I februari blev en 16-åring utvisad, ja faktiskt(!!),  från Norge och hemskickad till Rumänien efter fyra bostadsinbrott. I söndags greps han olagligen (eller papperslös som det heter på svenska) i landet vid nya grova brott  i Oslo. 





Nu är den yrkeskriminelle tonåringen placerad i fängelse i väntan på utvisning igen. Och igen. 

Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. 

Och igen.

VG

Vad ska vi ha till middag ikväll? Ska se vad jag har i min lokala flod.


Vad sägs om ett"levande skafferi" som återskapar en flod i ditt vardagsrum, så att du alltid har tillgång till färsk fisk? Bara fram med metspöt och stekpannan! 

De planterade växterna livnär sig på att rena och filtrera vattnet, och håller systemet så balanserat att endast ett minimum av rengöring krävs av ägarna för att fiskarna ska trivas som....Små modeller finns från £6,570, men då sparar du in på fiskhandlaren for life.Designduon som skapat gör-det-själv-ekosystemet har döpt det  till "Local River". Hummmm.

Njaa, vill man verkligen titta på TV tillsammans med sin middagsmat?




Monica Gunne om den grandiose människan.

.Gunne:
-"Den grandiose kan vara både smart och påläst, men det som skiljer är, att hon eller han vet hur det är. Den grandiose vet hur det är, därför att han eller hon har bestämt hur det är. Och ja – det är ofta intressant att lyssna när den grandiose talar. Ända tills man känner av det där auktoritära, den auktoritära och självför­härlig­ande klangbottnen.Den grandiose känns igen på föraktet för andras åsikt­er. Här finns noll medkänsl­a och eftertanke. Noll resonemang och inlevelse. Den grandiose förkunnar det självklara: här är det jag som talar. Det är mina spelregler som gäller och jag ensam vet, vad som är rätt och fel." 

Jag känner till typen.


måndag 27 maj 2013

Notan? Den är ju fucking försäkringsbolagens.


Notan för upploppen, hittills 63 miljoner kronor. Sextiotre miljoner svenska kronor.

För att några känner sig kränkta.

Och då har jag ändå inte räknat allt det mänskliga och personliga lidandet hos var och en av de som drabbades. Och inte heller Sveriges pladask störtande rykte i omvärlden. 

Loss of goodwill - oersättligt.

Det som är uppenbart för omvärlden.


(Reuters) - Sveriges värsta upplopp på åratal kan gynna SD i nästa års val, om våldsscenerna av invandrare som bränner upp bilar och byggnader, får väljarna att tänka om när det gäller Sveriges traditionellt öppna välkomnande av utlänningar.

Redan före raskravallerna hade migrationen blivit en het politiskt fråga, i takt med att antalet asylsökande nådde rekordsiffror.

Kan inte Reuters bara
slå ett pling till statsministern?



Tänk att slippa behöva leta - vicket megabonus!

IWatch - en till sak som du inte visste att du bara måste ha??

Som Reinfeldt bäddar får vi ligga.




I nästan hälften av alla länder i världen finns en identisk risk för terrorangrepp, visar analysen från den brittiska Aon Risk Solutions 2013.

Norge och Sverige bedöms som farligare än andra nordiska länder, och det bedöms som lika troligt att terrorattacker kan ske här som i USA.

När EUs mål barkar rakt åt helvete till.

I mars 2000 avtäcktes Lissabonprocessen, som på tio år skulle förvandla (?)Europa till världens mest konkurrenskraftiga och kunskapsbärande ekonomi.. WOW!!

Och detta skulle uppnås genom "öppen samordning". Länderna skulle således sporra varandra genom att jämföra sig med varandra. Redan första utvärderingen 2004 visade med all önskvärd tydlighet att metoden nog var bra.  Dvs om inte EU-länderna gjorde raka motsatsen mot intentionerna - och fyllde länderna med krigiska, hatiska och underutbildade nya människor med noll ambitioner utom religion och livslång försörjning. 

Och visst, länderna tävlade med varandra - om att vara värst och sämst. Man kan säga att Sverige vann på att bli ulandsmässigt på kortast tid.Trots relativt goda år kom den första utvärderingen 2004 och konstaterade mycket riktigt att "metoden" inte skulle hålla......

Så. Istället för att göra om och göra rätt, vad gjorde EU då??????JO, 2010 flyttades måldatum fram till 2020(!), och givetvis döptes processen om (alltid lurar vi nån dum jäkel!!) till "Europa 2020." 

EU är en spottloska i ansiktet på varje tänkande människa.

Här firades mamma och jag på Mors dag.

Att gå på fotboll med familjen och se en spännande cupfinal mellan Djurgårn, mina blåränder, och IFK Göteborg är inget för nervklena. 

Det började så fort spelarna kom in på plan, då brann göteborgarna av sina bengaler, och djurgårn svarade på andra kortsidan med enorma eldar i rött, blått och gult. Dekorativt, javisst, men spelarna vände tvärt, och drog sig tillbaka till omklädningsrummen. 

Röken spred sig hastig och la sig tungt över alla som kommit dit för att underhållas. Jag såg inte min mamma, men kände att hon satt stadigt kvar bredvid mig, hon gillar upplevelser - nu fick hon så hon teg.Ryktet spred sig som en löpeld (!) - Röken är giftig, lämna era platser! Ett par tusen drabbades av panik och flög ut i entrén, men de flesta, som vi, satt kvar och tänkte väl- jasså, var det såhär det skulle sluta.

Matchen kom småningom igång -  till det tunga dånet av göteborgarnas lika entoniga  som ihärdiga trumslag, skanderingar om att alla göteborgare älskar fisk, andra ramsor om Änglarna -  och slutade mycket raffinerat med straffsparksläggning.Vi djurgårdare stod upp och hoppade, för om man inte gjorde det, så var man "ett jävla gnagarsvin". Inte ens mamma som är Landskrona BOISare ville vara ett sånt, så vi studsade ikapp. Efter snöplig förlust med  4 - 2, äh inte så snöplig ändå, djurgårdarna la de taffligaste straffar jag sett, så fick göteborgarna glädjefnatt, och ville döda alla djurgårdare genom att kasta bengaliska eldar på oss. 

Det kunde ha slutat illa.

Tala om att sila päron och svälja bengaler.

Sista chansen att svara på en mycket viktig fråga, statsministern.

Brev 3. 

Onsdagen den 15 May 2013,skickade jag för andra gången en öppen fråga till folkets högste representant i regeringen, statsminister Reinfeldt. Det är en ,mycket viktig principiell fråga, och handlar om de folkvaldas syn på oss medborgare.

Här kommer så frågan för tredje och sista gång:

-Anser statsministern att en människas liv är mindre värt ett vilt djurs, enligt nedanstående domslut.Inget svar kommer jag att tolka som att statsministern tiger och samtycker; en människas liv är mindre värt än en vargs.

_____________________________

Brev 2.
Skickade denna fråga till statsministern den tredje maj. Jag väntar på svar om i dagens Sverige ett människoliv är mindre värt än ett vilt djurs. Allt enligt nedanstående domar.
Väntar på svar.
Vänligen Carina

söndag 26 maj 2013

Tänk så det kan "bli".

"Förorterna blir våra monster"

skriver UNT
Och jag tänker att utan våra euidiotiska menlösa politiker hade det inte kunnat "bli" så.

Mamma är lik sin mamma.



En liten flicka satt och tittade på sin mamma som tog hand om disken, plötsligt frågade hon hur det kommer sig att mamma har några vita hårstrån mitt i det brunetta hårsvallet.

Mamma svarade att varje gång dottern är dum, bråkar och är olydig så blir ett av alla hårstråna vita.


Den lilla flickan tänkte till en stund: -Är det därför hela mormors hår är så kritvitt??









Med anledning av dagen.





Hur det var. 


 Hur det borde vara. 

 Hur det är?