lördag 4 maj 2013

Välkommen, bienvenue, welcome...!!


Fem personrån igår.


 3 MAJ 23.22

MALMÖ. Fem personer rånades på fredagskvällen på olika adresser i Malmö. Samtliga gärningsmän är på fri fot.






Floskelvärldsmästaren Anders Lindberg vill öppna sitt hem för ett par hundra ensamkommande barn.


Eller....? Hur var det nu, Anders Lindberg? 

Nähä. Det är visst alla vi andra som måste göra det, eftersom Sverige är ett av "värld­ens rikaste länder".

Kommentarerna till Anders Lindbergs floskler på aftonblasket är symptomatiska.

Kategori 1. Alla de naiva värnlösa barns skyddshelgon som oavsett realistisk verklighet vill öppna alla slussar och ta emot allt som rör sig. Vem bryr sig om kostnader, framtida utanförskap, eller möjligheten att skapa ett människovärdigt liv för de som kommer. Nä skit i det - ös på!

Kategori 2. Alla de som har andra allmänmänskliga synpunkter än Mother Theresa-svenskarna och som därmed, oavsett invändning,per automatik är "barnhatande SD-sympatisörer utan både empati och medmänsklighet."

Tala om manipulörmegafonen Anders Lindberg-effekten!


aftonblasket

Buuu-huuu-huuuuuu - Norge känner sig styvmoderligt behandlade av Bruce Springsteen.


Var ikke Norge favoritten? Springsteen spilte hele «Born to run» for svenskene....



Men nån slags belöning ska väl tältande svenskar vid Friends Arena ha!


Solnapolitikern, Lars Rådén M, är i själva verket illröd kommunist.


Lars Rådén: Alla kommuner bör/måste ta emot flyktingbarn. I en viktig fråga som flyktingmottagandet måste alla kommuner i Sverige hjälpas åt. Det viktiga är ett bra mottagande för barnen som kommer hit, snarare än att värna om kommunernas självbestämmande.

Huummmmm.

Undrar vilka fler frågor som den totalitäre Lars Rådén vill styra bort från kommunernas självbestämmande. Och vem det är som diktatoriskt ska avgöra frågornas dignitet inför bortkopplandet av kommunernas självstyre? Förutom då Rådén, förstås.

Lars Rådén har av olika skäl misstagit sitt M för ett kommunistiskt parti, där staten ska styra landet och sedan fördela politiken "rättvist". Därmed är det tänkt att alla medborgare ska få det ungefär lika bra. Eller snarare dåligt.
Kommunismen har alltid lett till orättvis ekonomisk fördelning, diktatur
och fattigdom, och det blir ingen skillnad om det är moderat kommunism à  Rådén.


Fixa platt mage till sommaren.





fredag 3 maj 2013

Birgitta Ohlsson säger på nyheterna att vi inte behöver ha nån beredskap mot terrorism förrän vi haft bomber som i London.



De långsiktiga effekterna av att "svenskar" reser utomlands för att ansluta sig till islamistiska extremistgrupper, och att delta i träning och strid, har av Säkerhetspolisen identifierats som det allvarligaste potentiella hotet mot Sverige.  I de övriga EU-länderna finns en bred variation av förebyggande åtgärder mot resor av detta slag, samt även mot våldsbejakande islamistisk extremism generellt.


EU minister Birgitta Ohlsson: -  Vi svenskar tycker det är rasistiskt att tro alla människor om ont.




svd sydsvenskan

Jag måste få ett svar, statsministern, för att orka.


  • Rättsssäkerhet i Sverige, till Fredrik Reinfeldt.

automatsva​r@regeringe​n.se (automatsvar@regeringen.se)
21:17


Till:statsradsberedningen, regeringskansliet.se
Frågan: Carina


Meddelande: Jag skriver till dig som Konungariket Sveriges Regeringschef, du har till främsta uppgift att leda regeringen, utse dess statsråd, och det övergripande ansvaret för regeringens politik.

Under alliansens år vid makten har vi medborgare sett våra trygghetssystem nedmonteras, och vår frihet inskränkas av en allt ökande och grov brottslighet. Jag och mina medmänniskor är inte trygga längre i det land du med stor målmedvetenhet förändrat från grunden. Rån, skjutningar och misshandel hör till vardagen, försvarslösa barn och åldringar rånas och misshandlas, kvinnofriden är ett minne blott, och utöver det rasar förtroendet för rättssäkerheten på grund av alltför lindriga domar och generösa straffrabatter. Alltså har dina ambitioner om "ett tryggare, friare och mänskligare samhälle" raserats. Jag ber härmed statsministern om en kommentar till nedanstående två domar, och en förklaring till Ove Hansens anhöriga som till skillnad mot gärningsmannen är dömda till livstids straff. 

 Fallet med Ove Hansen, som var ute och rastade hunden när han mejades ner av en bil med fyra ungdomar vid en busskur i Landskrona. Under fredagen kom domen mot den 20-åriga föraren i Lunds tingsrätt.
Han döms till fängelse i ett år och tre månader. 

 Och fallet i Hudiksvalls tingsrätt som idag, samma dag, dömde en 52-årig man till fängelse i ett år och nio månader, efter att ha spårat och dödat en varg.

Svenska fiaskopolitiker - wake up!



Migration och integration har blivit en av Sveriges viktigaste samhällsfrågor.


-

Intresset förvånar.

!?!????????????????????????!!!!?????


Det stora intresset förvånar också de på SOM-institutet som gjort undersökningen.
– Vi har inte sett tidigare att det varit så högt rankat bland unga, vi gräver vidare i vad det kan bero. 

Ja, vad kaaaaaan det bero på?? Nu måste nog SOM-institutet och de svenska zzzömngångarpolitikerna gräva vidare.......


svt

- Vad har du gjort med mitt land Fredrik Reinfeldt?



Johan III var son till Gustav Vasa och dog 1592. Sen dess har kungens begravningsregalier en spira, ett äpple och en krona som ligger på en kudde, förvarats helt öppet i svenska kyrkor, sen 1700 talet i Västerås Domkyrka.
I flera hundra år har vi svenskar alltså vördat och respekterat dessa klenoder och värdet av att låta allmänheten få glädjas åt de historiskt värdefulla klenoderna.
Men det var innan det Reinfeldt kallar mångkultur, och jag kallar arabisering.
Mångkultur, det hade vi innan Reinfeldt.





metro  hbl

Ett år och tre månader i fängelse, det är Oves liv värt i Sverige.


Gangstrar äger gatorna i mammas Landskrona, ja förresten hela stan, de kör utan körkort, narkotikapåverkade och vildsint respektöst. Ibland står det en gammal Landskronabo i vägen. Det kan inte hjälpas.När svensk rätt slutligen har bevis för att en av de fyra kriminella körde dödsfordonet, och inte en femte Mållgam, då jäklarzzz ryter rättssamhället till - ett år och tre månaders fängelse. 

På så vis välkomnas han hjärtligt ut till sitt äventyrliga fartiga liv inom några månader igen.

expressen hd

TÄNK, TÄNK, TÄNK, TÄNK, TÄNK, TÄNK!!!!


Larmrapporter om svenska u-landsskolan, allt går åt helvete. Utom förstås för dem som väljer friskolor. USCH och FY och TVI VALE.I det här landet ska ingen ha möjlighet att utvecklas bättre än nån annan.Rasera friskolesystemet för söte guds skull, så att alla elever i rättvisans och socialismens namn i Sverige blir på samma nivå som i mellanöstern.

Det som stör mig på riktigt är de skolpoltiker och berörda skolmyndighetspersoner som intervjuas, de kämpar hårt för att se problemlösande och intelligenta ut, de hummar och bekyttrar sig, veckar ihop sina pannor, oj, resultaten i skolan sjunker, oj, oj, oj och likvärdigheten minskar dramatiskt.Tänk, tänk, tänk.
Men dom dära tänker inte så bra. För ingen av dem vill kännas vid det helt uppenbara, det som vi alla som sitter hemma vid TVn begriper och väntar att få en bekräftelse på, att när det väller in analfabeter som bara tänker fortsätta tala arabiska, så ser det mörkt ut.  Och lösningen är INTE att INTE låtsas om PROBLEMET.

Den här ovärdiga spelet inför våra ögon gör min aktning för marionetterna helt obefintlig.





DN

torsdag 2 maj 2013

Polisens råd till svenskar i mångkulturhelvetets otrygghet - taggtrådsinhägnader.




- Sverige är ett rikt land, vi ska fortsätta sträva mot öppna gränser. När vi
etniska svenskar drabbas av våld, hat, vandalisering och bränder, skyll inte på samhället. 

Polisens råd till allmänheten är istället att prata med ungdomarna, att fortsätta ringa polisen, och att överväga att inhägna hela området med staket som är svåra att hoppa över och med låsta grindar.

Vi i fängelse - och mångkulturen i frihet. Botten är nådd.


sydsvenskan

De glömde en yrkeskategori.






b

Och flygvärdinnor.......




Om faran att leva på en ö.


Björn och jag och hundarna har ännu så länge haft tre veckor härute med vårliga göromål, Björn har alltid miljoner sysslor, det ska lagas, och skruvas, och borras och sjösättas i aldrig sinande projekt. Jag däremot släpper kortsiktigt fram bohemen i mig,  sen går jag omkring, myser och dräller, tittar på alla de många fönsterna som måste skina när första gästerna kommer, men säger mig att om jag tvättar dem i dag , så måste jag göra om det när gästerna kommer..... Så jag glider långsamt ner på trappen med en bok och hundarna lyckligt inborrade i min filt. Ibland avbryts jag av Björn som behöver dubbel styrkekraft till ett eller annat, i förra veckan till att bära bort det gamla ålarökeriet, till förmån för det egenhändigt byggda sprillans nya. 

Det gamla som skulle lyftas bort stod i min axelhöjd, jag fattade övermodigt tag, trodde jag var Tamara Press, men på vägen ner mot marken kände jag plötsligt att jag inte pallade, - JAG ORKAR INTE! ropade jag samtidigt som jag släppte hela alltet mitt på min egen hjässa, med järnstången för ålupphängningen som extra infernalisk ondska. Hjärnskakning och avvaktande helikopter som jag till slut bestämde mig för att skippa.

Nästa  dag satte jag mig i solen igen efter lunchen, hade mina nya glasögon i sitt fodral och boken bredvid.Slumrade gott en stund, och vaknade, skulle ta fram glasögonen och boken - borta!! Zäta hade stolt gått och burit dem, förmodligen hade Zudden blivit avundsjuk, så slagsmålet som följde om glasögonen på en annan del av ön lämnade bara sönderbitna glas och spretande bågar. In till stan, nya inhandlades för 13.700 kronor! Är de riktigt kloka?!?!!! Så puss och kram och tack till If, jag slapp till och med betala garantin, bara två laxar själv. Så nu längtar jag till avprovning och hämtning.

I förrgår natt trampade jag fel på trappen utanför sovrummet, och det skyller jag de tio år gamla reservglasögon jag kör med nu´. Foten trampade rakt ut i tomma intet, kroppen följde våldsamt efter, med en inledande dubbel salkov landade jag som en vinterängel mitt på gräsmattan, 1 1/2 meter nedanför översta trappsteget. När nacken studsade mot marken flög dessa gamla glasögon iväg som en projektil. Det var därför det låg en naken omtumlad kvinna  i månskenet, krålande och trevande efter de förrädiska glasen medan alfågeln ropade förskräckt. Mycket tacksam att ingen stod bakom gardinen och fnittrade läppen av sig bakom en gardin.

Vad går du på?

Svensk propaganda TV????


Hur länge ska stollarna i MP få fortsätta styra Sveriges regering?

Alla Sveriges kommuner ska nu piskas av MP/alliansen
 att ta emot unga invandrare, som tagit sig illegalt till Sverige för att söka asyl, så kallade ensamkommande flyktingbarn.
– "Det är uppenbart att vi har ett kraftfullt underskott på platser, och då måste man göra någonting. 1 300 platser saknas idag", säger Billström.


Det är väl ändå för besynnerligt, att en minister i Sveriges regering har stirrat sig så blind på problemet, att han bara ser en enda lösning på det. Det kanske blir så när statsministern håller ens huvud i ett skruvstäd??

Vi har inte ett dugg för få platser för ensamkommande unga islamister. Vi har bara alldeles för många unga islamister som kommer hit som ensamkommande.


onsdag 1 maj 2013

Feministerna på G på första maj.


Flickrumsrosa prickar in a man´s world.

Argentinaren Sergio Aquero, Manchester City, kommer att bära dessa rosaprickiga fotbollsskor  i FA, Cup- finalen. 

Adidas´slogan för sina nya skor är " 'Blink and they'll be gone", skorna sägs dessutom förbättra snabba vändningar och reaktionen, förutom att ett nytt lager av microfiber som täcker skorna, ska öka spelarens känsla och kontakt med bollen! WOW.  Behövs det överhuvudtaget en människa i dem?!?

Stackars Sergio hånas nu, några antyder att de nya dojjorna matchar hans g-string-trosor, och att det är dags att komma ut ur garderoben. 

Trams. Det är ju för fasiken bara ett par skor! Och med alla de övernaturliga spelaregenskaper - och alla de sponsorpengarna - Sergio nu tillskansat sig, så skulle han säkerligen bära ett par med Barbie eller "Hello Kitty" på.






Mord på skånska i Norge redan uppklarat.


Norges poliskår samt Norges media går alltid ut med hudfärg, om gärningsmannen har norskt medborgarskap eller inte, och om han talade norska utan brytning, norska med brytning eller ingen norska alls.

Detta gäller alltid när signalement lämnas. I Norge är det viktigare att gripa gärningsmän än att vara lojal och lydig mot statsskicket.

Tre män är gripna, varav en svensk medborgare för mordet på den 20-åriga svenskan.



HD newsmill

Efter valborg i hagel/solsken/storm och ösregn,



kom soliga första maj och skapade ö-fori!
Fast man får skynda sig, ty nu kommer istiden. 

Long by gone är växthuseffekten,  eller västkusteffekten som ett litet närstående barn sa. Ryska vetenskapsmän visar istället på en studie att solens aktivitet numera försvagas betydligt, och varnar för"lilla istiden" inom 25 år. 

Lyckliga de som lever tillräckligt länge för vetenskapsmännen att hinna ändra sig!


Stefan Löfvéns första maj.


 "Asyl till alla!""Jobb till alla ungdomar!""Feminism till alla kvinnor!"



Fler ensamkommande flyktingbarn

på väg till Sverige?


tisdag 30 april 2013

Ska man inte va glad...

....på sin födelsedag...?Idag firar vi Björn på ön, i vårvindar som inte leker och viskar, snarare piskar. Men solen lyser på oss hela stora jättefamiljen här. Nu blir det sill, färskpotatis, Björns egen västerbottensill och en ålamacka på rostat rutknäcke med citron och svartpeppar. Och en lille en......


söndag 28 april 2013

Lyssna på Musa!!



Författaren och poeten Musa Dalmar, Stockholm, vågar säga samma sak som SD, märkligt nog utan att hånas som rasist.

Musa är aktiv i Stockholm Readers Club, vars syfte bland annat är att främja skriv- och läsförmågan hos sina medlemmar.
Föreningen har gjort en dokumentär som skildrar två somaliska familjers liv i Sverige. Den ena har lyckats med sin integrering. De utbildar sig, får jobb, och det går bra för barnen.
Den andra familjen lyckas inte komma in i det svenska samhället, och barnen hamnar i kriminalitet.
– Vad vi vill visa är att man har ett val, säger Musa Dalmar. Man väljer själv som invandrare vilket väg man tar.

Lätt som en plätt, kan tyckas. Undrar om aftonbladet, sydsvenskan, Reinfeldt och de andra som gillar varandra och lika, håller med.

Var ska sleven va, om inte i grytan.

Vad vet du om Stockholms skärgård? Mitt resultat:

Du fick 10 rätt svar på 10 frågor

Av de 742 personer som har gjort testet fick du ett högre resultat än 682 (92%)