lördag 27 april 2013

uuuuhh, så svårt att välja.


Vad är mest störande med grannar?

Tack för din röst!
 
 
 
 
 

Totalt antal röster hittills: 7,326

Mitt första hatobjekt var inte hög musik, men egentligen finns det väl ingen grader i  helvetet. Varsågod och gissa!

På ön är det tyst, tyst, tyst, i stan har jag lyckligtvis lika fridfullt - utom i samband med studentutsläppen och festerna som pågår till dan efter. Men basmusik och dunka-dunka, kan jag stå ut med mycket bättre nu, när jag inte behöver stiga upp 03.15 och flyga till Sharm-El-sheik fram och tillbaka. Den paniken och ångesten över utebliven sömn och krisen över att inte komma att orka, den önskar jag inte ens Fredrik Reinfeldt.

En bild som slet hjärtat ur kroppen på mig.

Den där troheten mellan hund och människa. Jag upplever den varje sekund på dygnet. Våra två hundar Zäta och Zudden är dödsvassa jakthundar, en apportör och en jägare, men också stora personligheter. Man kan prata med dem, de förstår, de känner in och deltar konstant, flockas glatt med oss.
Zäta är husses hund, lite grabbig och bossig, alltid på gång, simmar fjärilssim så vågorna sprutar, flyger över klipporna, bär på allt, bollar med sig själv, gräver, leker och är alltid hungrig. 

Mattes hund Zudden behöver inte mäta sig med nån, han är cool, a daydreaming boy, lika plötsligt som han jagar Zäta eller en fjäril, lika plötsligt sätter han sig ner och luktar på en blomma. Han vill alltid ha närkontakt, nosen på en fot, en vad, ryggen mot ett lår, tassen mot en kind. Mat äter han ibland, mest när matte duttat i lite grov leverpastej i skålen. Badar gör han varje dag, lugnt och sansat i kölvattnet på Zäta- vattendjuret. Han har ett livligt talande språk, ja, faktiskt, och kan både skratta och berätta med kroppen. Båda två är mästare på hundpussel, leta godis på ön, och plocka stenar på havsbotten.

När vi måste skiljas åt en dag, ska jag ha ägnat varje ledig stund åt att göra dem lyckliga på hundars vis.

skanskan

Ny trend. Jatack.










Standardrapport, förminskande nytt om Jimmie Åkessons vårtal i Stockholm.



"Sverigedemokraterna (SD) drog på lördagen i gång sin kampanj för att locka väljare genom att visa på bredd i partiets politik. Målet är att bli tredje största parti i valet nästa år.Vi är hela Sveriges parti, sade partiledaren Jimmie Åkesson inför några #hundra anhängare på Långholmen i Stockholm.
Hans budskap var skiftande, liksom aprilvädret. I kyla, värme, sol och regn tog Åkesson upp en lång rad olika politikområden att fokusera på."

Inte ett ord i medias nyhetsrapportering om våldsvänsterns hatattacker och sabotage mot demokratin, SD, och mötesrätten, på Långholmen. 

Inte när brottet och vandalismen kommer från de som kallar sig extremt  "toleranta". Alla bänkar på SD-mötet var nerklottrade med texten “Reserverat för rasister“, och hela Parkteatern skändad. 

Och svensk media rapporterar om vädret.........

Invandringen till Norge har aldrig varit större än nu.

14 % av befolkningen i Norge är nu invandrad, i vissa stadsdelar i Oslo upp mot 50 %, den största delen 77 000 är polacker, på andra plats kommer vi svenskar med dryga 35 000, och litauer med 28 000.

I Norge verkar dom fatta vad arbetskraftsinvandring är för nåt, och de ser ingen anledning till oro. 

Om våra invandrare i Sverige var arbetssamma norrmän, skulle vi inte haft ett krackelerande och kollapsat välfärdssystem.




dagbladet

Bombmamman också på terrorlistan.

-"Bomberna faller inte så  långt från radikala islamister".


huffingtonpost

Veronica Palm "enhälligt vald" i Stockholms arbetarkommun.


– "Det krävs att man förtjänar ett förtroende för att få det", sa Veronica Palm. 

Det finns flera: "Folk uppfattar vallöften som löften, det är ett problem för oss"-Lennart Nilsson (S)  "I framtiden är jag intresserad av att skaffa mig någon typ av riktigt jobb"-Erik Åsbrink (S) "I arbetslivet är det svårare med kvotering eftersom det behövs en viss kompetens för många jobb"Margareta Winberg "...en livlig, påläst och öppen man." -- Göran Persson om Nordkoreas diktator Kim Jong Il, "Jag är numera den mest betalningstrogna människa som finns." -- Mona Sahlin


Marteuskan, expressen, zzzzzzZZZZzzzzzzover......Moderaterna, motorsågspartiet.


En 38-årig moderat politiker från Härryda kommun dömdes på fredagen till villkorlig dom. Det var i december som den 38-årige politikern, enligt åtalet,  hotade med en skovel och också jagade polisen med en startad motorsåg. En polis ska då ha skjutit tre skott och träffat 38-åringen bland annat i huvudet.

På lördagen meddelade Moderaterna i Härryda kommun att man stöder 38-åringen och inte har diskuterat om han ska uteslutas. 


fredag 26 april 2013

Antidemokratisk tradition jublas av mediasverige.



Media har julafton idag, Sverige rapporterar euforiskt om införandet av minaretutrop från Egyptens 600-tal i Fittja, Sverige 2013. 

En bedrövelsens dag i svartaste sorgdräkt för alla människorättskämpar och jämlikhetssträvare.


Statsminister Reinfeldts gräns är nådd.

– Jag står här därför att jag älskar fotboll. Och jag står här för att jag vill se ett öppet samhälle, sa statsministern på presskonferensen idag.

Under sin korta regeringsperiod har statsministern kraschat alla svenska trygghetssystem. Riksdagsmän, företagare, medborgare lever under våld och dramatiska livshot, tryggheten i livet är bedrövligt frånvarande för var och en av oss, som bara ber en stilla bön för att inte drabbas av fas tre/ AFs jobbcoucher, eller släpa våra barn till alliansmisärens dagis eller Europas sämsta skola.

Men det finns en gräns.

Och den gick alltså vid hot mot Djurgårns Fotboll.



eurosport sr dn gp svt expressen metro

Hemkört på fredan?


Marteus, SD-haveristen, har fått sin extas idag.


expressen och marteuskan vaknar till liv liksom en vintertrött huggorm, så fort hon kan vältra sig i illvillja över sitt största hatobjekt, SD. 

Det börjar bli bekymmersamt när en journalist går i gång på samma sak, och skriver samma krönika, utifrån privat bitterhet och hämndkänslor. 

Kass journalistik tycker alla vi som kräver objektivitet, sans, balans och relevans, det visar också marteuskan följare i kommentarerna, de som njuter fysiskt av hennes uppviglande dräglande partiskhet.

Vi andra är övermätta, har man läst en marteus, så har man läst alla. Bevakningen av våra politiker borde ske efter andra övervägande än personlig vendetta, med respekt för läsarna.

Chict kaxig norsk drottning.


Norska Dronning Sonja är själv både konstsamlare och utövande konstnär. Under ett besök i New York för att öppna en konstutställning, svarade drottningen på en fråga om svärsonen Ari Behns måleri:

 – Aris kunst? Den
har jeg ikke sett.

Like!! för drottning Sonja! 

Alla har vi väl nån gång velat spit it out, det som vi innerst inne, och verkligen tycker om någon. Men, är man nobel kunglighet och väluppfostrad som få, måste det göra med raffinemang. 

Och det gjorde drottningen, den narcissistiske och egoboostade svärsonen förminskades till en liten plätt. 

Mitt i krysset!


sydsvenskan fick kryperifnatt.



Efter debatten mellan Ullenhag och Jimme Åkesson i veckan, krälar sydsvenskan i stoftet, de vet inte hur de ska krumbukta sig med tilbördigt fjäskeri. Trots att Ullenhag alltid står sig platt i en debatt med Åkesson kysser sydsvenskan Ullenhags fötter, och lyfter honom till de rosenröda skyarna, ingen reflektion eller eftertanke, bara tryck in spikarna på det redan färdiga åsiktsbygget.
sydsvenskan:
-I grunden skyller SD fortfarande invandringen för de flesta samhällsproblem: Åkesson beskrev flyktingmottagningen som ”en viktig förklaring till hög arbetslöshet, socialbidrag som skenar, en kraftigt segregerad skola och bostadsbrist”.


Undrar sa flundra vad den totalmanipulerade sydsvenskans ledare ska tänka, när det sakta, sakta går upp för dem att hela den europeiska omvärlden med Storbritannien, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Danmark, och Finland i spetsen ger Åkesson helt rätt.

Och den lille Ullenhag komplett fel.

Vi måste göra nåt för att försöka återinföra tryggheten som EUpolitikerna har slitit ifrån oss fredlösa.


Skapt förslag på skarpt läge:- Alla kriminella utlänningar i Danmark ska utvisas, enligt ett lagförslag som troligen röstas igenom i veckan.

Alla våra vänner i Europa vaknar, låt detta förslag bli verklighet, och alla som invandrar hit kommer att veta och förstå vad de har att rätta sig efter. Och hur de ska leva för att bli en positiv del av ett framtidsland.

Om Tove Lifvendahl, ny politisk chefredaktör i svenskan.


Redan i januari 2003 gick det åt helvete på Rosengård. Då drabbade bl.a några elever på en skola i Rosengård samman med byggjobbare som renoverade skolan. Stenar och flaskor kastades. Bygget stoppades tillfälligt, och kunde återupptas först när byggarna skyddats av höga staket.

Bakom hatet, föraktet, bränderna, stenkastningen döljer sig massor med svåra problem och utmaningar som är generella och av stor vikt för hela Sverige.  Och som politiker och media blundat och blundar för.

Men Tove Lifvendahl, fd Senior Fellow på tankesmedjan Fores, tidigare  kommunikationschef på Svenskt Näringsliv, och riktigt vass ordförande för MUF i början av 2000,  flyttade till Rosengård några veckor då för tio år sen för att tränga djupare i orsaker och beteendemönster. Hon intervjuade boende och arbetande på Rosengård för att försöka hitta motvikter till massmediernas schablonbilder. 

Många hon mötte i Rosengård berättade om utbrett svartjobbande och bidragsfuskande, om människor som får socialbidrag men har bilar i 200 000-kronorsklassen. Sådant brukar avfärdas som vandringssägner och rasistpropaganda, men Lifvendahl ser det med egna ögon. Hon får veta att man anses smart om man kan få bidrag och samtidigt jobba svart. Den som inte tar chansen anses snarast konstig.

Lifvendahl kommer inte oväntat fram till grundanalysen att den socialdemokratiskt uppbyggda strukturen är fundamentalt fel.

Så långt allt kristallklart. 

Men sen kommer varningsskyar: ”Vi måste acceptera att människor vill bo i Sverige utan att känna sig svenska. Jag skulle aldrig komma på idén att sträva efter att känna mig rysk bara för att jag flyttade till Ryssland”

Vad betyder detta? Att "känna sig"? Det är väl ändå sekundärt och upp till var och en, hur man känner sig inuti, däremot hur man deltar och blir en del av helheten - det är livsväsentligt. 

Hoppet för medias uppvaknande raserat.

Det blir ingen ny prenumeration på SvD. Tove Lifvendahl blir ny politisk chefredaktör på Svenska Dagbladet efter PJ Anders Linder. 

Ryktena om Per Gudmundson som ny chefredaktör nådde mig i går kväll från AFA-håll, som låg i startgroparna för att bränna "conterjihadisten Gudmundson" och hela tidningen.  

Säg den tidning som skulle våga efter de hoten.


torsdag 25 april 2013

Är det möjligt? Den dynamiske Per Gudmundson ska rädda Sverige från den politiska korrektheten.

PJ Anders Linder, politisk chefredaktör slutar på SvD, nu sprids de storslagna nyheterna att Per Gudmundson tar över rodret på ledarsidan. 

Jag får nypa mig, kan det vara möjligt? Finns det sånt krut i gammelmedia, finns det sån heroisk djärvhet i detta förlamande och likformiga media-socialist-träsk. 

För bra för att vara sant?

Expressen kör repeat på krigsrubrikerna om rasistskandaler i SD.


"Ny rasistskandal i Sverigedemokraterna. 

Hägglund om SD-skandalen: Avskyvärt."








Expressen har sina skäl till att hetsa enbart mot SD med sina svarta katastrofrubbar, och Hägglund har sina uppenbara skäl: "Vi har mycket jobb att göra för att nå  de personer som ligger oss nära."

Bostonmördarnas föräldrar ska flyga till USA för att finna - sanningen.



Terroristföräldrarna ångrar sig nu att de nånsin flyttade till USA, och tror att de hade fått ett bättre liv i Dagestan.
-"You know, my kids would be with us, and we would be, like, fine.
Så, vad skulle vi dit att göra, varför? Jag trodde att Amerika skulle skydda våra barn, liksom vara säkert." 

Vad ska man säga? Att för allas liv och säkerhet borde alla terrorister stanna i sina länder.

Att falla på eget grepp.

En amerikansk mamma gömde sig i en burka, när hon reste till Egypten för att ta tillbaka sin son. Sonen hade kidnappats av sin muslimske far och tvingats in i islamskt förtryck. 

Kvinnan spårade sin son, tog tag i hans arm, och förde honom mot en väntande bil, -"Hoppa in!". Pojken kände snabbt igen sin mor på de blå ögonen, och slank tyst in i bilen, utan ett ord, lyckligt återförenad och fri.

Det är det jag alltid sagt, burka funkar bara för att dölja det dunkla som man vill fördölja för andra människor. Vid ett enstaka fall som här- på gott.

Vill HBTQ-personer ha egna filer på motorvägarna också?


Södra latins gymnasium på Södermalm i Stockholm inför ett könsneutralt omklädningsrum.

Det blir ett tredje, alternativt omklädningsrum för HBTQ-personer som "inte känner sig bekväma med" att byta om i rummen för tjejer respektive killar.

I min underbara uppväxt bastade, badade man och visade helt oblygt upp sin kropp naturlig som den var, bekväm i sig själv, utan att fundera eller skämmas. Nu kommer en högljudd pridegeneration som vill komplicera vårt fria förhållande till nakenheten. De vill dela upp oss, och styra in oss i olika rum. De rum som vi äntligen, äntligen hade kommit ut ur.Så, den unga människa som just har insett inom sig själv att hon känner annorlunda än pojke/flicka, ska nu resa sig inför alla, ta steget att tydligt markera, öppna de uddas dörr och gå in i avskildhetens HBTQ-omklädningsrum.


Du grymma värld.


Birgitta Ohlsson, förnekelsens mästare i EU-sekten.


I ett brev kräver nu otroligt nog fyra EU-länder,Tyskland, Storbritannien, Nederländerna och Österrike, rätten att minska den sociala turismen, rätten att minska sociala förmåner för medborgare från andra EU-länder.
Den fria rörligheten i EU bör "inte vara villkorslös", tycker de fyra ländernas ansvariga ministrar.

Och hallå. Hur kan någon enda svensk idiot försvara villkorslösheten?? Finns det någon annan skattebetalare i detta land som nånsin fått något av staten villkorslöst??? Så varför, varför, varför?

I ett brev till EU:s ordförandeland Irland hävdar dessa fyra att vissa invandrare orsakar en "avsevärd belastning" på deras välfärdssystem, som sjukvård och skolor, de vill återta rätten att neka nyanlända EU-medborgare rätt till socialbidrag om de aldrig har haft ett jobb eller betalat skatt i det nya hemlandet.

Tyskland, Nederländerna, Storbritannien och Österrike har vaknat upp, och inlett tillfrisknandet och avprogrammeringen. Det är stort. Men hur tar man sig ur den slutna EU-sekten, hur kan man förhindra spridningen, och hur hjälper dessa fyra uppvaknade stater de andra hjärntvättade länderna?

Ty att ta avsked av en sekt är mer än svårt, näst intill omöjligt. Det krävs oerhörd styrka av politikerna, och stor stöttning från de fyra  avprogrammiserade länderna. 

Birgitta Ohlssons sekteristiska uttalande: – Jag tycker att det här är ett oroväckande utspel. Grundtanken med EU är att man ska riva gränser.

 Att avprogrammera Birgitta Ohlsson, Ullenhag, Reinfeldt, Lööf och Sverige torde vara näst intill omöjligt, och ett uppdrag för världens skickligaste sektspecialist.


svt

onsdag 24 april 2013

Vill du tjäna lätta pengar?



Det är bara att sälja en silverlänk för mellan 25 - 40 pund, och alla som inte vill gömma sig i vassen i sommar kommer att slåss om banden.  Man ska bära länken runt midjan 24/7 och till och med i duschen. För "så gjorde de gamla egyptierna, indianerna och maorierna" - och det funkade för dem....... Tanken är att länken ska vara som en liten välment klapp på axeln varje gång man vill ta en påse chips till.  Uppfinnaren garanterar den psykologiska effekten och den konstanta närvaron som får kilona att rasa. 
Tokar och deras pengar är så lätta att skilja åt.





Jonas Hassen Khemiri goes international.....



Det är finns inget enklare än att heta Hassen Khemiri och bli världsberömd i just Sverige, för att man känner sig ständigt kränkt av alla oss svenska rasister och vill byta skinn med Beatrice Ask. 

Så efter den sällan skådade ankdammshaussen här, tar nu Hassen Khemiri sin självpåtagna själsplåga och sin triviala gnällstory internationellt. Till Åsa Linderborgs och Jan Helins jublande fotstamp och vilda ovationer.


Lustgas for everybody.


Det räcker inte med pilsner eller "en lille en" för att få upp stämningen på danska krogar numera. På en del nattklubbar i Köpenhamn går det också att beställa in lustgas.


Sprid!
Efter EU-diktaturens och den mångfaldiga förödelsen föreslår jag lustgas i varenda europeiskt hem. 


Landskronas pack pissar på allt vi tror på, med försvarsadvokaternas benägna hjälp.


Knappt två år efter dödskraschen vid busshållplatsen på Löpargatan, där 74-årige Ove Hansen miste livet är rättegången nu över. Åklagaren menar att 20-åringen har kört bil utan körkort, gjort det narkotikapåverkad, gjort det mycket fort, brustit i sin hänsyn till omgivningen, tappat kontrollen över bilen, kraschat in i en busskur och vållat en annan människas död.

Men mammas uppskickade tidningsurklipp från Landskronaposten, avslöjar också chockerande disrespect från domstolen. Lika lite som detta hitvandrade och välförsörjda pack respekterar våra svenska liv, respekterar de våra lagar och vårt rättsväsende. Jag måste få dela med mig av den text som visar hur lögn och fabulering har blivit en juridisk konstart, när vämjeligt skrupellösa advokater åtar sig att försvara in absurdum och förvandlar rätten till en sopstation utan värdighet.

Utdrag ur Ulf Kristiansson, Lanskronaposten: - Nu är det fyra unga män som gör allt för att den som körde ihjäl Ove Hansen ska slippa ta ansvar.
Det finns teknisk bevisning som pekar ut en av dem. De blodspår som finns i bilen och på en av passagerarna säger att det är bilägaren som körde bilen. Avsaknaden av tekniska bevis mot de tre andra blir, rätt eller fel, också en omständighet som pekar ut bilägaren.
När de fyra unga männen ska förhöras i tingsrätten är förväntningen att de ska säga ungefär samma sak. Att det var en femte person som körde bilen, att de inte vågar säga hans namn.

Men en av dem säger inte riktigt så.
När han berättar fritt om händelsen så finns inte den femte mannen med. Han säger spontant att det är de fyra som sitter i rättssalen som fanns i bilen.
Stämningen i rättssalen förändras efterhand. Frågorna från åklagaren blir lite svårare och svaren kryddade med irritation:
– Bara för att jag inte vill säga vem föraren är så vill du sätta dit mig, utbrister den åtalade till åklagaren.
Då har han precis fått frågor om blåmärken vid vänster nyckelben som enligt expertis kan komma från bilbältet och i så fall visar att han var föraren.

Sen försöker den utpekade föraren lägga skulden på en busschafför, genom att påstå att en buss svängde vänster utan att blinka och att det tvingade föraren av personbilen, den femte personen, att väja så snabbt att han förlorade kontrollen.

En annan variant på samma tema: Den "femte personen", som alltså påstås ha kört och mördat Ove Hansen, studsade ur bilen i ett första skede och hamnade 20 meter från mordplatsen i en buske. Därför har inte polisen upptäckt honom.

De fyra som sitter i rättssalen vet vem som körde bilen, men genom att inte säga vad de vet försöker de se till så att ingen ska behöva ta ansvar. Förutom andra laglydiga svenskar, som busschauffören.

Jag säger: Döm alla fyra till mord. Och skicka de slajmiga försvarsadvokaterna till en annan bananrepublik.

Så är det dags igen!

Kosläpp, årets frihetsfeeling! Här ser ni den vackraste svenska lilla filmsnutt som existerar, jag drabbas av nästan smärtsam och tårögd Sverige-från-förr-nostalgi.


landskronaposten

Rosengårdsskolans högstadium i Malmö, läggs ner.

Anledning: "Det är det bästa alternativet för att eleverna ska få den skola, utbildning och de förutsättningar de har rätt till. De berörda eleverna ska kunna erbjudas plats på andra skolor i Malmö." 

Hummmm. 

Är överste naivministeriet liksom säkert på att det är självaste skolan som det är vajsing på. Som att byta svid på Kim Jong Un, och tro att han får en hjärncell.


Varning för den värsta rasen.


Bevara det utarmade svenska folket.



1.F.d statsministern Göran Persson, S, varnar för att Sverige med alliansen befinner sig i en farlig situation i den ekonomiska krisen.
– Vår självbild är att vi är bättre än andra och osårbara.
Och förutspår att Alliansregeringen förlorar nästa val. 

2. Lena Mellin: Socialdemokraterna som aspirerar på att leda landet kan inte ens välja en suppleant till partistyrelsen utan att det blir kalabalik. 

3. Sjuklövern: "Allas lika rätt" att förse sig av svenska skattebetalares välfärd. 

Hjääääääälp.


aftonblasket Lena Mellin SVT svd


Wolfgang Hansson har rätt, men jag har rättare.

Hur ska vi kunna kväva terrorismen, undrar idag alla ickeislamister. Hela världen borde givetvis sitta och skrynkla sina pannor och tänka så det ryker, innan nästa oskyldiga barn berövas livet, eller tår, armar, hjärnor och tarmar exploderar över västerländska fredliga folksamlingar. Ingen levande tänkare borde släppas ut i livet innan vit totalt bindande beslutsrök ringlar sig över vår azurblå himmel. 

Wolfang Hansson (jag älskar hans namn, liksom Geronimo Åkerlund, eller Kim Un Jönsson och Jörgen Pumpernickel, man blir liksom nyfiken.....!) ser tydliga tecken och hör varningsklockor" när unga män reser långa perioder till länder där militant islamism är markant förekommande".  

Jaha.

Och trots detta importerar tomtenisselandet Sverige ensamkommande muslimska män en masse. Jag ser tecken och hör varningsklockor i alla samband med islam. 

FÖRBJUD RELIGION UTANFÖR DEN PRIVATA KAMMAREN.



tisdag 23 april 2013

-"Min storebror tvingade mig!"


På handskrivna lappar kommunicerar nu den yngre Bostonmassakerbrodern med polisen, och han har inte gjort nåt fel. Bara lytt sin bror som lytt islam.

Och jag bara undrar, om islam för krig mot USA - varför släpper USA så välvilligt in dess krigare i sitt land.


Omar Mustafa ska tala till folket.


Omar Mustafa låter hälsa att han håller presskonferens 16.00. Direkt på SR och SVT 2.


Svenska journalister håller just i detta nu på att stretcha och öva upp sina hov-knäböjning och nådiga respekt.


Mustafa: - Taqiya, offerkofta, rasism, islamofobi, järnrör, och kränkthetsmössan på.


Jawohl, Herr Jan Helin!!


Monica
Gunne

Monica Gunne


"Dags att njuta av vårt väder så länge det går."


Ja, herre min Je, aftonblaskets führer har nypit Monica Gunne hårt i örat efter att hon vågade tycka olika i en krönika om Omargate.

Så, nu visar Gunne sin underdåniga lydnad. Och skriver och berättar om - vädret.


resumé aftonblasket gotiska klubben Gunnes krönika om omargate


Svenska försvaret har åderlåtits av dummkopfpolitikerna.



Försvars(???)ministern: 

-Normalt är svenska försvaret mycket väl förberett, och på hugget. Men - vi kommer att hämnas på vårt eget raffinerade sätt......som ekonomin tillåter! Vänta bara!





Reinfeldt: -Så här ska vi, ...jag menar ni, ha´t!!



-Mångkultur  - för folkets eget bästa! Strax nära dig.

Jag har inte ord för mitt totala förakt för allianspolitikerna.

 På mindre än fem år har minst 1 446 patienter dött i psykiatrins vård. Varje MÅNAD begår 1-2 personer självmord på slutenpsyk. 


Vem är Karin Kindblad? Stig fram!


Lyssna på det absolut viktigaste som sagts i svensk debatt på tjugo år. Jag måste få veta vem denna kvinna är, nån som vet? Jag måste få visa min tacksamhet och beundran!

söndag 21 april 2013

Agenda kör varv 793 om Omargate.

Nollan Leffe Karlsson, "Abd al Haqq Kielan", har hittat ett sätt att bli upphöjd person som utfrågas i statsTV-s Agenda. Well, det finns olika vägar till 15 minutes...........Eftersom han är för gammal för Idol, har han valt biggest loser.

Jag är nu spyfärdig på S, spyfärdig på kränkta och högröstade äkta och oäkta islamister, spyfärdig på medias hysteriska upphaussning av mångkulturen som inte är mångkultur utan muslimsk invadering. 

Det går inte att ta nånting av det här på allvar.



Missnöjet med våra trygghetssystem ökar

 i takt med massinvandringen.

 Ingen skräll för oss drabbade högt beskattade, men politikerna bör nog göra en rejäl reality check.


SVT

Gav fotbollsdomaren det utslitna rasistkortet.


Men den gubben gick inte i det tillfrisknande grannlandet Norge. 

Efter att mittfältaren Makhtar Thioune kallat domaren för rasist och beskyllt honom för rasistisk fientlighet under matchen, fick det va nock. Så nu har Stavangerlaget Viking tvingat Thioune till offentlig ursäkt, och bestämt sig för att straffa sin egen spelare med två matchers avstängning.

Och Makhtar Thioune som bara anammat den svenska mångkulturella seden att beskylla alla som kritiserar mörkhyade för rasism, fattar ingenting.Han skulle ju bara gå till DO och kvittera ut ett par - tre tiotusingar, och få domaren i sedvanligt mediadrev och utesluten för all framtid.


Nu trängs de, de svenska muslimerna

om att försöka framställa sig som den som är mest, bäst, vanligast, och varande det enda goda muslimexemplaret.



DN

Det finns en förklaring.






Let the good times roll!


Sentio april: SD tredje störst och vågmästare.


...........och jag kan bara inte vänta till nästa mätning efter Omargate!!

Straff. Eller belöning, för grov terrorism.




Saudierna verkar ha tjyvkikat på  våra svenska fängelser. Hoppas innerligt de lyckas bättre med att stoppa återsfallskriminaliteten.

Myndigheterna i Saudi-Arabia har satt rehabilitering och återanpassning till samhället före straff för gripna al-Quaidaterrorister. 

Nu tar myndigheterna lyxvården ett steg längre, med ett rehabiliteringscentrum som ska öppnas i huvudstaden Riyadh.
Fångarna ska gå genomgå samtal med rådgivare och få religiös(!) vägledning. Däremellan kan de slappna av i simbassänger, bastu, med biljard och träningsrum eller att titta på TV.
Det nye komplexet är en del av Prins Mohammed bin Nayef-centret, som startade upp för sju år sen. Minst 3000 terrorister ska genomgå detta center innan de släpps fria igen.

NRK article