lördag 13 april 2013

Jag är så tacksam mot Omar Mustafa.

Efter decennier med svenskt ryggkrökande och helt okritiskt underdåniga hyllningar till den förtryckande och trolösa islam, vågar politiker och media finalemento öppna sig och uttrycka sitt hjärtas mening. Utan att omedelbart, som vi andra, beslås med rasism och islamofobi. Det ska inte, får inte, gå här. Sverige är inte Egypten.

Det absurda är att det i tiden sammanfaller med det olycksbringande minarettyranneriet.

Min önskan är att minaretutropen ska dunsta samtidigt med Mustafa. Och den fege stackaren Löfvén. Och de ännu fegare kujonen Reinfeldt. Och Lööf. Och Romson och Fridolin.

Vi har otroligt nog ett paradigm-skifte. Jag jublar.


fredag 12 april 2013

Alla älskar inte den öppna, ärliga, demokratiska debatten.



Det svenskmuslimska civilsamhället är emot "häxjakten" på Omar Mustafa och uppmanar till besinning. 








aftonblasket

Det var en gång en Bellman, en rysk och en tysk.



En friande våldtäktsdom i Mellansverige har väckt mycket starka känslor.

Mannen som är den våldtagna 17-åriga flickans fosterpappa friades, eftersom han hävdar att han lidit av erektionsproblem och att han den dagen våldtäkten skulle ha utförts "tränat" i badrummet, fått utlösning och torkat sig på en papperslapp. En papperslapp som flickan på något sätt har fått tag på.

Det här är första gången i Sverige som en domstol friar en man som nekar till våldtäkt trots att man hittat hans sperma i kvinnans kropp och domen har överklagats till hovrätten. Skojjar dom?

Störssssta möjliga tyssstnad från M, C och MP.

aftonblaskan  "Omar Mustafa får bestämma sig vilket uppdrag han vill behålla." 

Och Moderaterna och Waberi? Och C och Mahmoud Aldebe. Och  MP och Mehmet Kaplan.

 De hoppas att ingen märker att de existerar just nu.


Från Fejan. Tog orden ur min mun.


torsdag 11 april 2013

Kommentar om böneutropen på avpixlat made my day.


När fan jobbar dom? De måste dessutom ha en tvättritual av hela kroppen innan. Vem anställer någon som behöver flera timmar om dan till detta?Fem böner om dagenBönen förrättas genom att den bedjande utför ett antal rak‘at. En rak‘at är en sekvens som består av bestämda rörelser och lovprisningar samt recitation ur Koranen. De obligatoriska bönerna är fem till antalet: Gryningsbönen (fajr). Fajr börjar då det första gryningsljuset syns och slutar då solen börjar gå upp över horisonten. Fajr består av två rak‘at och bör förrättas så tidigt som möjligt.Middagsbönen (zuhr). Zuhr börjar då solen har passerat sin högsta punkt på himlen och slutar då ett föremåls skugga är lika lång som föremålet självt. Zuhrbestår av fyra rak‘at och bör förrättas så tidigt som möjligt såvida det inte är mycket hett, då man istället kan vänta tills det blivit svalare (naturligtvis inom ramen för den tillåtna tiden).Eftermiddagsbönen (‘asr). ‘Asr börjar vid den tid på eftermiddagen då ett föremåls skugga är lika lång som föremålet självt och slutar då solen har försvunnit nedanför horisonten. ‘Asr består av fyra rak‘at och bör förrättas så tidigt som möjligt.Skymningsbönen (maghrib). Maghrib börjar då solen har försvunnit nedanför horisonten och slutar då det röda skymningsljuset inte syns längre. Maghribbestår av tre rak‘at och bör förrättas snarast möjligt efter att tiden har infallit.Kvällsbönen (‘isha). ‘Isha börjar då det röda skymningsljuset inte syns längre ochslutar strax innan det första gryningsljuset syns. ‘Isha består av fyra rak‘atoch kan med fördel skjutas fram så långt som till halva tiden fram till gryningen, men kan av praktiska skäl (dvs. sömnbehov) också förrättas tidigt.

Och 2013? EU och dess politiker.


Sossarna har en nazist i partistyrelsen.


Men från Stefan Löfven har det varit tyst. S-ledaren har inte talat med Omar Mustafa själv.– "Nej, det har jag inte. Det sköter den lokala organisationen där han är medlem."

Vem är det som styr det svenska socialdemokratiska partiet frågar jag, Löfvén eller Stockholms lokalorganisation?


Så går det med en icke-ledare som ger sig in på den omöjliga bestigningen mot toppen, att inbilla sig att man kan älskas av alla.


Svenska politikers nya hide-out - Hall of Shame.

Ord överflödiga.

Inte ens Zlatan


vill bo i islamisternas svenska skräckhuvudstad. We love malmö, som sydsvenskan sa.

Nä tack, jag tror inte det.


A day of sorrow.


Politikerna, de äckligt patetiska feglirarna, har gömt sig bakom polisen i beslutet om det första officiella steget mot islamiseringen, böneutropen. 

Ynkedomspoltikerna låtsas att våra protester mot de arabisktalande religiösa diktaten har med trafikproblematik att göra. Dom är uppenbarligen helt dumma i huvudet varenda en.

Svenska politikers bästa gren - att skapa konflikter bland medborgarna.




Svenska folket är ynkliga offer till politikernas svinaktiga köpslående om våra liv.

Igår kunde vi alla läsa att MP och alliansen är överens om asylpolitiken.

Och idag rapporteras det inte helt oväntat att Miljöpartiet svänger om ungdomsjobben, och släpper nu sitt motstånd mot Reinfeldts sänkta arbetsgivaravgiften för unga. 

TVI VALE.



onsdag 10 april 2013

MP med långfingret belåtet mot alliansens klena bröst.


Frågan är om regeringen klarar av nån mer dubbelseger tillsammans med MP.

Sometimes success can kill.



ArgaHusmodern profile
ArgaHusmodern@nya_moderaterna @miljopartietNÄR??? är ni nöjda? När pensionärerna+arbetslösa bor på gatan+svälter? Bara ni får in fler flyktingar.


svt svd

Anders Lindberg hulkar.


Efter 20 - 30 år med politiskt förfall är vi alla offer i ett brutalt våldsamt och laglöst ofärdsland. 

Sitter just nu och tittar på fullkomligt hårresande våldsamma skräckscener i vardagsmångkulturens huliganism i UG.  I dagens nya Sverige njuter unga människor av att i tiotal hoppa på en ensam människas huvud, de får kickar av att kontrollera lala-la-velournissar i AIK som "hellre blir lurade tio gånger än misstror någon" - grattis till att delta i degenereringen utan slut.

Rubrikerna som möter oss dagligen om kriminaliteten och den brottsliga hatterrorn drabbar oss alla, vi är samtliga skräckslagna och presumtiva offer, det är inte längre frågan om om vi kan drabbas, utan när.
Men när den hotade demokratin, som de devota journalisterna smilande och bockande har applåderat fram, drabbar dem själva, då är det fasiken ta mig synd om dem - i stora hulkande, kvidande artiklar ska vi alla känna oss bestörta på deras bekostnad.

Det är synd om oss alla, varenda svensk, som inatt kan utsättas för taxidöd, rån, utpressning och mord i hemmet, gruppvåldtäkter, beskyddarverksamhet, tortyr, knivattacker, inbrott, hot, beskjutning, trakasserier, m.m, m.m, m.m. Men det är inte mest synd om den självömkande Anders Lindberg som är försedd med vakter utanför sitt hus.

Det är många, många i dagens Sverige, som avundas honom dessa vakter.


Svensk propagandistisk verklighetsbeskrivning is going down.




Norska sanningssägande medier skriver idag att det i vårt land nu slutligen börjar vakna, " en desperasjon over at det monopolet man har hatt på å beskrive virkeligheten er i ferd med å rakne."
Från hjärtat till Norge, tack, tack, tack, tack!




Har Mona Sahlin fått ett slag i huvet?




Som en del av den islamska sharia-infiltreringen i de västliga demokratierna, har S valt Omar Mustafa till Socialdemokraternas partistyrelse.

Vilket, tack vare granskande sociala framtidsmedia, nu skapat debatt – efter att han bjudit in antisemiter till en konferens.
Mona Sahlin tycker inte att Omar Mustafas förklaring om att man ska ha velat ha ett ”brett debattforum” är tillräcklig.
– Det räcker inte. Man kan inte säga att vi bjöd in den personen som pratade om att judar inte var människor, men vi tycker det är viktigt att den åsikten kommer fram. Socialdemokratins uppgift är inte att bereda plats för extrema åsikter utan att ta ställning mot dem.
Hon vill nu se ett tydligare ställningstagande mot Mustafas tidigare beslut – både från partiledningen och Omar Mustafa själv. 

Kritiken är absolut. Och självklar. 

Men...........Mona Sahlin......?!?!! Känner Sahlin inte till straffet för att konvertera???


En helt sinnesrubbad paradox, Hassen Khemiri.


 Flyktinggruppernas och asylkommittéernas riksråd, FARR kommer, tillsammans med författaren Jonas Hassen Khemiri, att öppna en skrivarskola och workshop, och därmed ge papperslösa möjligheten att utnyttja sin rätt till press- och yttrandefrihet. 

De som invandrat och inte befunnits ha lagliga skäl att få stanna i Sverige, behandlas av politikerna som furstar i samhället, omhuldas med friheter och gratis välfärd som en hårt arbetande svensk bara kan drömma om. Nu vill bizarroöversåtarna storvulet ge de illegala, samma yttrandefrihet, som vi berövats.  

I Sverige tystas alla som inte har rätt åsikt, en bestialisk smädelse mot allt Sverige stod för, och gjorde landet till ett demokratiskt föregångsland tills för tjugo år sen. Nu gottar sig den morbide Khemiri i hätska hämndkänslor på landet som gjort honom till vad han är. Jag ryser.

Khemiri behöver en riktigt skicklig shrink, för att försöka förstå sin bakomliggande och förvridna hatiskhet mot Sverige och svenskarna.

DN

Marcus Birro stormar mot Löfvén och (S) som sanktionerar antisemitismen i Sverige.


Med kända judehatare som Reepalu och Omar Mustafa i socialdemokraternas topp tar S skymflig ställning för extremister och islamiseringen av Sverige. 

Birro skriver :-"Ingen vågar lyfta den frågan. Så alla gör som alla alltid gjort i Sverige när det blir känsligt. De håller käften. Genom att inte tala om de få, finns risken av att vi inbillar oss att det är de många, eller hur?"

Välkommen i klubben, Birro. Vill bara tala om att det är iskallt här på "rasisternas" planhalva. Här sitter vi många kloka, oroliga och proaktiva med rött kort och avstängning. Domarna, det är dina BFF, de som du jobbar med, umgås med och räknar som vänner. Det är dom som bestämt att en svensk tiger. 

Dvs om man inte vill löpa gatlopp under spottlosker, utfrysning, förtal, hatstämplar och mordhot.

markus_uvell Det är rätt ironiskt att den bästa illustrationen till S retorik om att "rasismen finns överallt" är deras egen partistyrelse.




tisdag 9 april 2013

Jäppz, smällar vi järnkaminer får ta idag!









Men...... äsch.......jag ville ändå inte ha några.


Sov du lilla EU -

än så är du sekulär,

än så sova Baroso och Lööf, 

Malmström och Reinfeldt.

Än så är det långt till val, innan demokrati i blomma står,

sov, du lilla EU, än så är du sekulär.

Alliansens öga ser på dig,

EU-media dig vaggar.

SVT rapporterar om islamiseringen i Tunisien som liksom i hela omvärlden, går framåt som  zombietanks.

SM i fågelholkar.


Dags att rösta idag!


SVT

Fast. Klass-ett-varning utfärdas för att rösta på holken bredvid.



Akta er! Varning för polisskurkar!


En polis ringde bilverkstan för att lämna in bilen, men putz väck var det egna registreringsnumret, bara plötsligt bortibortborta. Det är sånt som händer oss alla. Men polismannen gav sig  i förvirringen in på brottets smala stig och  gjorde en sökning på sin bil i polisens datasystem!! Me´WTF!!!

Det är ju förbjudet att göra slagningar som inte är relaterade till tjänsten. Livstid!!

Ytterligare en kriminell polis från Stockholm står nu åtalad för dataintrång, efter att ha sökt uppgifter om sig själv, och under 2012 så dömdes hela 14 polisbrottslingar för dataintrång.

Du gamla - du bananrepublik.


- En ny rapport visar att varannan svensk misstror sina lokala politiker och tjänstemän. 

Örebro kommun är en av de första i Sverige som satsat på att sprida så mycket information som möjligt till medborgarna.  Eeehhh....... Hajjat noll?

Face facts -  ju mer vi vet - desto lägre förtroende. 


SR

Det går åt helvete.


Så tänker jag varje dag jag läser nyheterna i svenska tidningar. Det jag läser idag blir en mardrömsbekräftelse på det jag läste igår och i förrgår, och det jag kommer att läsa imorgon och i övermorgon. Såvida det inte redan har gått åt helvete då.Säger jag, den borne optimisten.

Mångkulturens baksida kostar mer än den eventuella framsidan, alla civilisationens värden och alla våra moraliska tabun pissas på varenda sekund här och nu. Gamla, barn, kvinnor, medmänniskor, yrkeskårer, välfärdssystemen, ingenting är heligt längre. Grym och rå brutalitet som vi inte ens kunde fantisera om härjar svenskar dygnet runt.

metro idag: Facket krävde att bemannings-företaget skulle betala ut uteblivna löner och semesterersättningar. Då blev fackets representant misshandlad i sitt hem i södra Stockholm Framför ögonen på sin familj misshandlades mannen. Med en kniv tryckt mot halsen tvingades han sedan ringa upp bemanningsföretagets ägare och ta tillbaka kravet på förhandlingar. Han krävdes dessutom på närmare en halv miljon kronor i ”skadestånd”.
Nån som minns när Sverige var trygga gatan, och arbetsplatser var säkra och lagenliga?

Upp med händerna, Lil´Kimmie!


måndag 8 april 2013

Kollektiv bestraffning duger inte.

Hela Sverige håller på att tas över av intelligensbefriade huliganer. Matchen mellan mina blåränder- Mjällby bröts ikväll, efter att en Mjällbyspelare träffades av nåt som kastades in från läktaren efter 0 - 1.

Ha guts att stänga av alla som stod i den sektionen där flaskan kom ifrån, då kommer idioten att kunna pekas ut och bestraffas. 
Straffa inte alla fotbollsälskare som vill se på fotboll.

 

Sosse-nachspiel.

När medias alla politiska "experter" vänt ut och in på sig själva efter S partikongress i Göteborg, så kan jag inte annat än skaka förundrar på huvudet. 

Vad snackar de om? Lika beskäftiga allihopa, med huvet på sne, funderande på analyser, och med miner som ska ge sken av att de verkligen förstått och utvärderat den politiska viljan och framtiden med S. Menar de verkligen allvar?
Remarkabelt. När allt Löfvén sa var bara det som folket vill höra.


Inga ambitioner, inga visioner, inga strategier. Bara fläsk till folket.

Brevbäraren var här.


Samlevnadsdilemma.


Moder, mamma, statsman, legend.



Kvinnan som reformerade Storbritannien och trotsade världen, Baronessan Thatcher, ska efter att stilla ha insomnat, nu hedras med den största ministerbegravningen sedan Winston Churchill.
Man kan älska henne eller hata henne, men hon hade mer stake än någon enda av dagens politiska lakejer.





"Rasisthetsaren" är ständigt påkopplad.


Fria Tider kan idag ge oss mer än aftonblaskans och de andra propagandabladens falska desinformationsbetraktelser om den senaste i raden av rasistskrönorna. Nämligen den för agitationsmedia så ointressanta sanningen om "rasistkvinnan" som bad om en svensk taxichaufför.
Dramaturgin på gammelmedias redaktioner är den sedvanliga, sömngångarna vid tangentbordet sitter på sina lama rumpor, medan klockan tickar långsamt mot kväll utan ett enda scoop. Propagandamurvlarna är som tryffelsvin, men det är "rasister" som är delikatessen i den inskränkta kompotten som ska kablas ut på löpen med krigsbokstäver.
Man tar ett styck lättkränkt invadrare, tillför snyft och förutfattade meningar, kryddar med medvetet missförstånd och lite enkelspårigt hatströssel. Så har man gjort sig ett frustande mediadrev mot oskyldig medmänniska.

Vänta bara tills veckotidningskvällsblaskorna får nävarna på kommunalrådet Bo Frank M, som haft mage att vägra delta i hysterin och hissa romernas nations(?)flagga idag.

Dom kommer att  vilja bränna honom på bål.

söndag 7 april 2013

Girighet$prof$$et Jan $undling.



Jan Sundling har en halvtidsanställning med lön från näringsdepartementet. Dessutom får han ut tre olika styrelsearvoden från staten. Men reglerna säger att man inte skall få något extra styrelsearvode från statliga uppdrag om man redan har en anställning på regeringskansliet.

Och då blir finansministerns statssekreterare Erik Thedéen så in i helvetes jävla asförbannad på dessa grandiosa och omåttliga gnidare som regeringen godmodigt låter tjyva andras pengar, så han spar minsann inte på artilleriet: – Jag beklagar att det blivit fel, det här är inte förenligt med regelverket, men jag kan inte utesluta att det finns fler fall som Jan Sundling.   

Ojjjjj,ojjjjj, ojjjj vad $undling & co $vettas nu!




In God they trust.

I USA vill en tredjedel införa kristendom som statsreligion, utropar Huffington Post idag.

Jaha. Det skulle oroa mig mycket
mera vad de andra två tredjedelarna kan väntas kräva in due time.

När man tror att vanvettet inte kan bli värre . Så blir det det.


EUs Equality and Human Rights Commission, EHRC, har släppt en ny agenda om mänskliga rättigheter. 

Den ska ge alla människor med djup övertygelse, som vegetarianer, veganer, ateister och ekologer, samma befogenheter som andra troende i arbetslivet. Detta efter ett antal uppmärksammade domslut i European Court of Human Rights, ECHR.
Veganer ska självklart kunna ställa krav på en icke skinnklädd arbetsstol, och vegetarianer få laglig rätt att vägra städa ur ett kylskåp med kött i.
Kommissionen har utfärdat yttrandet för att hjälpa företag mot att bli stämda, eller anmälda och ålagda skadestånd. 

Hilfe!  Kommissioner och domstolar! Jag väntar nu bara på att vi alla måste bära sär-märkning så alla vet hur var och en av oss -  utom vita etniska som får skylla sig själva -  kräver att bemötas. 

EU styrs uppenbarligen av Stora Nöt-AB.
När ska länderna få ägna sig åt att reda ut undergångs-soppan vi redan sitter i?Minoriteterna brölar krävande, medan majoriteten ignoreras, vi närmar oss katastrofen.


Skicka migrationsmiljarderna dit det verkligen behövs, alliansen!

Här i den jordanska steniga öknen ska ett nytt läger, Asraq, stå klart i maj för 50 000 syriska flyktingar, ett läger som kan växa i det oändliga. 

Jordanien har som hjälpande land redan tagit emot över 100 000 barnfamiljer och sårade soldater, som varje natt flyr över gränsen från det syriska helvetet. Heder åt Jordanien.

De kommer att behöva massvis av de resurser som vi i Sverige skamligt och fel lägger på gratisvård för illegala bidragsinvandrare.

Fredrik Johansson i SvD undrar vad man ska med verklighet till, när det finns statistik.


-Invandrad arbetskraft
har ofta hög utbildning.


Svårfostrad Akita - inget för tafatta och svaga fegisar.


Så här såg paret ut som släppte in sin livsfarliga hund i hundrastgården, där Zäta och Zudden lekte med två glada gula labb-tikar. Med stora kliv traskade husse iväg med matte i släp, efter att hans hund rusat rakt på Zudden och bitit sig fast i honom. Mannen ville inte kännas vid ansvar och bara drog. Assholes.

Såhär såg Zudden ut efter attacken på innanlåret.
Och efter tio stygn......
.....och med strut i tio dagar.




OBS OBS OBS VIKTIGT Om du funderar på att skaffa en akita, tänk på att...
Rasen kan vara dominant mot andra hundar, speciellt av samma kön.
Det kanske krävs lite extra träning för att kunna ha den lös.