lördag 30 mars 2013

Släng klockan!


En förlorad timme inatt sägs öka risken för hjärtinfarkt. Tidsomställningen på våren sammakopplas med elände, t.ex. ökar hjärinfarkter med 71 % dagen efter, likaså ökar antalet bilolyckor, och till och med  skolelevernas testresultat kör i botten. Allt efter studier som visar att sömnstörningar orsakar hormonförändringar och förhöjt blodtryck.
En hel vecka måste vi leva med de fatala sviterna av detta påhitt.  En flygvärdinnas vardag.

Fast till hösten kommer alla att återuppstå igen, varje dag hela veckan.

I have a dream.

Dag 1 - N Korea förklara krig - och kommer snart att ångra det.

Dag 2 - N Korea straffas med massiv hämnd, medan Kina backar.

Dag 3 - N Korea kapitulerar, eller avhoppare knäpper den käre ledaren och han ger upp.

Dag 4 - Världen är en bättre plats. Inte minst för de arma nordkoreanerna som får ett liv.





E-ciggisar.


Detta har gått mig helt förbi, e-cigaretter, låtsasciggisar som ger en "realistisk upplevelse". Man sitter där och blossar som en riktigt Marlboro-man, men:

Ingen cigarettlukt som fastnar på kläder, husdjur eller väggar.

Kan användas var som helst (omfattas ej av rökförbud)Ingen eld = ingen aska.

Ingen tändare behövs.

Ingen person, barn eller djur i din omgivning drabbas av passiv rökning.

Ingen nikotin.

Du slipper få bland annat dålig andedräkt, gula tänder, förstört tandkött och rynkor.

Skadar inte luftrören och försämrar ej konditionen.

Ökar inte riskerna för KOL, lungcancer, njurcancer eller bröstcancer.

Uppladdningsbara E-cigaretter kostar mycket mindre pengar än vanliga tobakscigarette.

Det var det värsta, bara win-win-win-win-win-win-win-win-win-win kan man tycka. Utom för tobaksmonopolen och läkemedelsföretagen då.

Så med sådana vinstsugna motståndare kommer nog inte e-ciggen att bli nån hit.Och i mammas Landskrona förbjuder man e-rökning på krogarna, för att det liknar vanlig tobaksrökning.
Det var väl ovanligt dumt tycker jag.

.


fredag 29 mars 2013

Påskpyssel.


Lambi markerar att deras toarullar är 20 meter långa, men titta nu här bara!  Inte nog med hästkött i lasagnen, nu får vi veta att t.o.m Lambi lurar oss konsumenter.

Norske Pål mätte toarullarna noggrant – och kräver nu 5,3 meter tillbaka. Nu har klagomålet fått över 9000 likes på Facebook. 

Och bara det kan ju göra en annan grön av avund. En svensk uppmaning till folkomröstning om invandringen får typ 500 kavata entusiaster.


Jag har hört Kalle Koltrast!


Igår hände det -  koltrasten i sin svarta dräkt, klargula näbb och gula ögonring sjöng sin melodiska sång med djupa, vemodigt flöjtande toner, i lugnt tempo och avslutas med ett kort lågmält kvitter.

Jag blir lycklig ända in i hjärtat!

Så klart vi firar påsken.


Vi kommer att hedra Jesus med handmålade ägg, äggpickning, skattletning, sill, lax och lammstek. Man vill ju inte att Jesus ska bli besviken på partyplanningen. Favorittricket att förvandla vatten till vin, fixar vi inte men systembolaget är grymma på att trolla från druvor.


 Man är väl en äkta oren. 




Vi måste börja prata.


Beatrice Ask tog igår emot årsredovisningen för satsningen mot grov organiserad brottslighet som inleddes sommaren 2009. Fenomenet är eskalerande i Sverige. Särskilt skräckinjagande är att den politiska sfären inte är undantagen. Även där finns personer direkt eller indirekt är kopplade till den organiserade brottsligheten.

Smällar med mångkulturen man får lov att ta???
Jag är förundrad över att de mångkulturella backsides aldrig omnämns eller tillåts yppas, bara det ständiga traggelmantrat om pensionsräddare.

Sverige är hotat av mångkulturen, och landet under Reinfeldt en absurd fars.


svd

Mikael Hjerm, häpnadsväckande inskränkt och fördomsfullt trångsynt.



Fria Tider avslöjar idag professorn i mångkultur Mikael Hjerm med byxorna nere, blottande sina skitiga kalsonger.
Mannen går nämligen och väntar på att vi svenskar ska dö ut eftersom vi är så främlingsfientliga.

Människor med tunga anspråk på att företräda godhet och hederlighet är ofta både lögnare och psykopater.


torsdag 28 mars 2013

Reinfeldtarna tar starkt avstånd från UK.


"Ingen ska inbilla sig att UK är en softis-nation", morrar och ryter domaren som dömt de 10 rumänska miljonrånarna till sammanlagt 82 års fängelse.

Ehhhh----Skrattar bäst som skrattar sist. 82 år delat med 10 = drygt 8 år var, sen försvinner 50% enligt systemet = drygt 4 år. Yep, där fick dom sig allt en läxa.

Rättsväsendet är en patetisk tragedi där som här.


Glad Påsk.....

.........glad och glad....... när isen ligger tjock.....och vi är kvar i stan.....

Kim Jong Un - den enda överviktiga människan i NordKorea.

  

USA skickar B-2 Bombers till SydKorea efter hoten från NordKorea.


Lille Kim II: -"Ni som tyckte att min far var ett svin - ni har inte sett mig!"

Billström mer kvalificerad som finansminister.


Gustav Kasselstrand, SDU:

-"150 000 utrikes födda är i dag beroende av ekonomiskt bistånd. De utgör därmed en majoritet av alla bidragstagare, enligt en rapport från Socialstyrelsen (2012). Hela två tredjedelar av alla hushåll som mottar bidrag under flera års tid är utrikes födda. Dessutom betalas det ut närmare 50 procent högre summor till utrikes födda bidragshushåll än till inrikes födda.

Anders Borg tar inte ansvar för att lösa detta – tvärtom. Nyanlända invandrare har sannolikt aldrig erhållit så mycket bidrag som i dag, men de positiva resultaten lyser med sin frånvaro. Invandringen fortsätter att slå rekord år efter år. Kostnaderna för migration och integration är större än någonsin i den senaste budgeten, och Borg skyller i vanlig ordning de uteblivna satsningarna på finanskrisen."

Visst var det som en ljuvligt väldoftande uppfräshande dusch! Det kallas fakta, saklighet, och mod.
Nån måste ju tala om för Reinfeldtarna att hans fabuleringar om pensionsräddare har gått åt helvete.


Corren

En riktigt Glad Påsk till alla mina läsare!





Idag klär alla vi andra också ut oss till påskkärringar.


 Fast en dag om året i huckle räcker mer än väl.


onsdag 27 mars 2013

Handen på hjärtat. Vems barn skulle du mätta först?


Efter påsk kommer den kristna välgörenhetsorganisationen Hurstin laupeudentyö (Hurstis barhärtighetsarbete), som i årtionden delat ut mat till behövande i Helsingfors, att prioritera Finlands hemlösa medborgare. Matutdelningen finansieras till stor del av bidrag från privatpersoner och företag.

Men de illegala hjälpsökande blir bara fler och fler och fler i våra mångkulturella EUländer, och pastor Hursti har nu inte en kristlig möjlighet att mätta alla. 

 I tidningen Iltaleh röstade 97 procent av webbläsarna på att Hursti gör helt rätt. Några läsare berättade om ester, ryssar och romer, som missbrukar matutdelningen, och att snabbmatsställen som ägs av invandrare hämtar råvaror hos Hursti.

I Sverige hade pastor Hurstin behövt livvakt dygnet runt. Och tidningen terrorhotats för spridande av myter.


Mitt i plytet.


StatsTV i sin prydno.


Ikväll på SVT nyheter upplyste överste manipulatorn Elfsberg oss om att Junselevargen nu kommit "hem", och att en privat namnisamling för vargtikens överlevnad samlats in med 150 000 underskrifter. WOW!! 150 000!

Fast.
När man läser Svensk Jakt får man veta det som SVT glömde: "Det lär vara människor från mer än 75 länder som skrivit under listan men det framgår inte hur många som är från Sverige."

Följdaktligen, när SVT nyheter rapporterar om att fler är positiva till invandringen, så har de varit och frågat några hundratusen somalier och afghaner.

Junselevargen har kommit tillbaks till gottebordet för fjärde gången.


Och nu baskemej får hon stanna. Enligt nysvensk sens moral är det nu alla samernas renar som ska flyttas istället.


Precis samma hållning som i invandringsfrågan.

Jasenko Selimovic, jag byter gärna skinn med dig.


Efter dagens vassa DN-brev som svar till offerkoftan Jonas Hassen Khemiri. 

Brevet är ett pedagogiskt mästerverk som med intellektuell skärpa för upp nosen på den sjunkande skutan, överfylld med DOs kverulerande fackeltågsfolk.


Tystnad. Tagning. Nu rullar Dilsa Demirbag Sten och Claes Elfsberg!

Stats-SVT körde igår fortsättningen på sin plågsamt utdragna föreställning " Den värsta stanken av lögn".Efter belåtet redaktionellt övervägande, beslöt SVT att sända det skickliga rollspelet mellan två manipulatörer,  invandrar-champion Demirbag Sten, och estradören Elfsberg som nasare av etermedialt samvete. 

Demirbag Sten i lilla, lilla Sverige använder sig av sitt furstliga ego-kapital och sågar narcissistiskt Storbritanniens premiärminister Camerons invandringspolitik. Elfsberg blinkar lite skämtsamt mot Demirbag Sten, när hon avfärdar Cameron som rasistisk trendnisse - som SD !!!-  och hans politik som syndabockssökande.
Så går det till att ta död på den ömtåliga moralen med långsam strypning.

Det var en ren förolämpning att lyssna på smörjan, och alla som känner som jag tar ett stort kliv närmare SD.Det är inte längre fråga om mångfald, utan enfald.


tisdag 26 mars 2013

Alliansens blå dunster är för magstarka. Reinfeldt, vill du vinna fler val? Ring Cameron.


svd publicerar idag regeringens Framtidskommissions slutrapport, som pekar på framtidsutmaningar som Sverige kan ställas inför 2020 och 2050, en del av alliansens arbete för att utforma en politik för framtidens Sverige:

-"Vi ser att vi har en god sammanhållning, med relativt små inkomstskillnader, hög tilltro till det offentliga, ett starkt och ökande stöd för den generella och gemensamt finansierade välfärden och en allt mer positiv attityd till invandring. Samtidigt hotas sammanhållningen på sikt av att olika grupper riskerar att glida isär."

God sammanhållning?? Relativt små inkomstskillnader?? Hög tilltro till det offentliga?? Ett starkt stöd för den gemensamma välfärden?? Positiv attityd till invandringen??
Tänker alliansen bygga Sveriges hela framtid på så mycket lögn och desinformation?? Är dom inte nyktra?
Det enda som är riktigt och stämmer i deras UFO-kommission är den sista meningen. Och det bådar inte gott.

Vad är mest götebosskt?



,

GPs finalomröstning får man rösta i tre kategorier: män, kvinnor och övrigt. Och alla och allt känns så nittonhundratalet, Karin Boye och Sonja Hedenbratt, Harald Treutiger, Glenn Husén, ordet tjöta, och goa gubbar.......??

Nåväl. I kategorin övrigt finns det mycket att hämta idag.

Så jag förstår inte riktigt vitsen med det här.

Hanne Kjöllers magnifika granskning av maktkolossen DO.


Hanne Kjöller:

-"Om man går igenom DO:s ärenden och tittar på vilka som gått till domstol och inte framträder ett tydligt mönster. Motparten i rättsprocesser, där alltså förloraren riskerar att åka på hela rätte­gångskostnaden och skadestånd, är antingen storföretag som exempelvis Media Markt eller skattefinansierad verksamhet som landsting, kommun, försäkringskassa och arbetsförmedling. 

Där finns inga kaféägare, restaurangidkare, affärs- eller pensionatsinne­havare. De hittas i stället under fliken för ”förlikning”.
När DO kommer med hela sitt artilleri och riktar det mot en ensamföretagare, som troligen är bättre på att driva företag än rättsprocesser, finns inte mycket annat att göra än att lägga sig platt. Det skulle inte behöva vara något problem om det vore så att DO mestadels har rätt. Men så är det inte.


DO förlorar mer än hälften av sina domstolsmål. Vapenarsenalen må vara militärisk, men den juridiska precisionen är det uppenbart inte. Bland dessa lunchhak och tygaffärer som sett sig tvingade att betala när DO knackat på dörren med en haubits 77:a under armen finns sannolikt åtskilliga som gjort det i onödan. Möjliga diskrimineringsproblem har ersatts av faktiska rättsproblem."

Jag har absolut inget mer att tillägga. Utom, varför tillåts detta gammelsovjetiska pansarvagnsbeteende i vårt land, statsministern?


Riazats lekskola i Borlänges skolnämnd läggs ner. Jalla, jalla!!


Den skandalöse vänsterextremisten och svenskhataren Daniel Riazat är i dag skolnämndens ordförande med ansvar för en miljardbudget. Ekonomin har misskötts, då Riazat inte haft kompetens att stoppa det galopperande underskottet, men däremot ägnat tid på att indoktrinera och hota barn med ett av riksdagspartierna. Riazat är världsberömd i Dalarna. Efter att en familjefar oprovocerat mördats av två invandrare, tog Riazat initiativet till ett fackeltåg till stöd för invandrarna, och mot svenska rasister. (?)


Nu vill kommunstyrelsen i Falun lägga ner nämnden, efter gnissel i samarbetet mellan Daniel Riazat och företrädare för S och MP.  Riazat beskyller alla andra för samma antidemokrati som i hans "hemland" .


 Riazat har ett megaproblem med demokrati som vi ser den i Sverige.




DT DT

- Bästa Jonas Hassen Khemiri.



En man tog Sofia, 23, på rumpan.Hon slog till honom och knäckte hans näsben.Nu frias mannen och Sofia döms för misshandel.

- Jag skriver därför till dig, Jonas Hassen Khemiri, med en enkel önskan. Jag vill att du byter skinn och erfarenheter med Sofia. Kom igen. Ni bara gör det!


aftonblaskan Hassen Khemiri

Det gäller att hitta glädjen i vardagen.


måndag 25 mars 2013

Jo. Så var den här Maribebådelsedagen slut.



Invandrare får be om vad de vill. Och bara gifta sig med specifikt irakier, kurder eller assyrier.

Eller bo på äldrevård för bara iranier.

Men. Om en kvinna av någon anledning vill åka med en chaufför som hon hundraprocentigt kan tala språket med, då blir chauffören som flytt undan krig, våld, förtryck och terror så ledsen så han måste sjukanmäla sig.........

Alla inblandade ber naturligtvis om ursäkt inför tredje statsmakten. Och chauffören har utmärkta odds om sisådär 100 000 kronor i skadestånd.Hur länge ska detta besinningslösa offergörande och syndabocksletande fortsätta.

Ett praktiskt tips från Avpixlat:

KJohansson 32 minuter sedan
Det är väl bara att be om en kvinna så får man en svensk. Finns väl nästan inga invandrarkvinnor som kör taxi vad jag sett.

Naturvårdsverket sanktionerar djurplågeri och betalar med våra skattemiljoner.




Fyra gånger har nu den finsk-ryska vargtiken jagats, sövts och flugits i helikopter bort från samernas renbetesland .
Vargen har varje gång vandrat och kämpat sig hem igen mil efter mil efter mil genom Sverige enligt sin inbyggda kompass. Och är nu tillbaka på GÅ.

Svenska Naturvårdsverket måste genast ringa EU och fråga vad de ska ta sig till med det arma djuret nu då.




Journalister har bedrägeri och förställning som yrke.


I den världen behövs inga utredningar, ingen är oskyldig tills motsatsen bevisats. Blond och blåögd är per definition skyldig och rasist. Mörk, ickesvensktalande och täckt = offer, och berättigad till mångtusentals DO-skadestånd.

Så nu tvingas bussföraren, som kört oklanderligt för People Travel Group sedan 2001, att dansa rasistvalsen i "apartheidSverige", efter endast en persons subjektiva utpekande och anklagelser i vår vulgärmedia.
Posören Jenny Strömstedt har till och med lyckats bjuda in en expert i kvällenzzzz program, som ska visa var rasismen sitter i hjärnan på oss.


Sverige brister som rättsstat. Och fulmedia visar vägen.



Cypern saved by the bell?


Heheeh, Cypern gör en överenskommelse med Djävulen, samme Djävul som satt dem i det slajmiga limmet.


Vad de skulle ha gjort var att lämna Eurozonen, det här är bara en förvarning om framtida kollaps.


svd

söndag 24 mars 2013

I Vilda Västern kallades Anna Lundbergs papperslösa drömsamhälle i Malmö för de Laglösas Rike.

Anna Lundberg är jurist och filosofie doktor, lektor i mänskliga rättigheter vid institutionen för Globala politiska studier och medlem i forskningsinstitutet MIM, båda på Malmö högskola.

Hmmmm. Ett levande bevis på att männskor kan ha många märkvärdiga titlar, och ändå ha fullt med tomtar på loftet:

_ "Gör Malmö till en fristad för papperslösa. En migrationspolitik som producerar papperslösa löses inte med utökad inre utlänningskontroll. I ljuset av debatten om Reva finns det stöd för att göra Malmö till en fredad zon där papperslösa kan uppehålla sig och vara säkra på sin trygghet."

Var vi andra ska befinna oss för att vara säkra på trygghet det är fullkomligt ointressant i den teoretiska världen.

I USA har dom en mer begåvad och ansvarsfull plan. Om de ska tillåta att illegala lagbrytare ska få stanna, måste de olagliga obönhörligen avkrävas att behärska språket, genomgå en kontroll om kriminell bakgrund, betala skatt på intjänad inkomst, samt betala för migrationsprocessen. 

Kravlöshet har aldrig byggt ett samhälle.

sydsvenskapropagandaorganet. Immigration Issue

Fridolin och Lööf på Agenda, bla-bla-bla-bla-bla med darr på stämman.


För trovärdighetens skull måste de två falska godhetsapostlarna i vår "moraliska stormakt" ta tydlig ställning för de afghanska tolkarnas asylrätt. 


Eller dunsta och befria oss från deras skenhelighet för all mätbar tid.



svt

Varning. Ekonomisk kris och krig går hand i hand.

Israel har avvaktat vid sidolinjen, men svarar nu på Syriens allvarliga krigsprovokationer med en missil.

Israel: " Vi kommer att fortsätta att handla med förnuft och sans, men försvarar oss om vi måste."

Syrien, Iran, Hamas: "Död åt de otrogna!"

Jag håller givetvis på den enda civilisationen. Och varje kvinna som inte gör det borde skämmas.




I Sverige kan vänsterextrema nollor skrika ut att de vill döda åsiktsmotståndare.


Den dramatiska juridiska följden av dessa mordhot från medias favvopersoner blev en liten uteslutning ur vänsterns ungdomsförbund.

I Storbritannien har polisen jagat en 45-årig kvinna med lupp i fyra (!) veckor, efter att hon skojat på facebook om att kasta ett ägg på David Cameron. Åtal har nu väckts.

Arbetslösa Debra Burt förnekar att hon är terrorist, och att hon bara var frustrerad över regeringens besparingar och att det inte finns några jobb att söka.


daily mail 

Efter botox, nu kommer vampyrbehandlingen.



En"blood facial" eller"vampire facial" är en ny kosmetisk metod, då doktorn tappar ett par ampuller blod från ens arm, centrifugerar blodet för att separera plasman och trombocyter från de röda blodkropparna, och sen sprutar in den trombocytrika plasman i ansiktet. För extra effekt sätter doktorn ett antal micro-nålar i hela ansiktet innan han tillför plasman. Idén bakom metoden är att trombocyterna innehåller tillväxtfaktorer, som i sin tur har väl prövad effekt på läkning.

Alltså kan man hoppas att injektionerna stimulerar collagentillväxten i huden. Collagen är proteinet i huden som bevarar ansiktet fast och slätt.

Vad hände med att åldras vackert och värdigt?

Vill du tjäna 100 000 dollar?


Bill Gates: Uppfinn en sexig kondom till mig!

IT-miljardären kan ge 100.000 dollar till den, som uppfinner en bättre kondom. Ett av kraven är att kondomen ska göra det lika roligt att ha sex som utan. Ingen dålig utmaning.


Det perfekta preventivmedlet är inte det minsta sexigt, och redan uppfunnet för ca 100 år sen. Det kallas blixtlås, rätt använt är det ytterst tråkigt men effektivt. 


Mer av norrmännens allra innersta tankar.


Oavsiktlig casting?




SATAN vs OBAMA: Den marockanske skådespelaren Mehdi Ouazzani (till vänster) spelar Satan i den nya TV-serien från History Channel om Bibeln. Den konservativa kommentatorn och radio-programledaren Glenn Beck tvittrade att Satan inta var helt olik president Barack Obama. 

Vad säger ni?