lördag 23 mars 2013

Daniel Svedin på blaskan har rätt på en punkt.

Daniel Svedin, den garanterat lättstyrde aftonblaskanmegafonen, skriver idag att "Något farligt är på väg att hända i Sverige". Och för första gången i mitt liv är jag beredd att hålla med denna oläsbara murvel. 

Men jag läser bara överskriften, hans textmassa har jag läst förut, och det är bara mer av same-same shit.
Överskriften är däremot kusligt up-to-date, och då menar jag det överhängande hot som växer i ett land som jagar och hatkampanjar mot vanliga människor för enkla felsägningar, ordval eller som fredligt demonstrerar. Vi är numera lätta offer för manipulerande trotskister och för sluga fifflare, som flinande använder DO som trisslott.

Norska prinsessmaken Ari Behn har börjat måla också.

Det här första konstverket, som visar massmördaren Behring-Breivik med två spjut instuckna i huvudet, såldes omedelbart för ett sex(!!)siffrigt belopp.

Ibland behöver man inte ha talang eller en gåva. Det räcker att vara rätt gift,  och veta vad som säljer i Norge idag, för att bli precis vad man vill.


Norrmännen presenterar sina innersta tankar på nätet.


 Det finns mycket smärta i de ord man aldrig vågar uttala högt. Och en del fniss också!!


Stridslysten Annie Lööf presenterar C:s nya "idéprogram".


Desinformationsmaskinen SVT rapport har ingen mänsklig skam.

Islamkritiska Swedish Defense League hade ansökt om tillstånd att demokratiskt uttrycka sina åsikter. Men vänsterextremisterna samlade ihop sina huligantrupper och förvandlade Stortorget till en krigszon med kastade rökfacklor, våld och skott.

SVT rapporterar självbelåtet om de ynka tjugo demonstranterna som problemet.  Inte ett journalistiskt ord om den destruktiva samhällstrenden att folk inte längre vågar använda yttrandefriheten. De tusen hatiska våldsverkarna framställs som de goda "antirasisterna", och stolta ligister intervjuades och fick välvilligt och ensidigt berätta sin färgade historia. Den här vämjeliga filmen direkt från Stortorget missade SVT.


    • I Sverige demonstrerar vänsteridioterna FÖR islam och sharialagar.  I Egypten strider muslimer MOT det islamska människoförtrycket, detta är en paradoxal tragedi.







      Farliga Tankar  för 4 timmar sen

      Vänsterns utveckling.
      1973. "-Religion är ett opium för folket!"
      2013: "-Mer religion till folket!"
      Därefter rapporterade public serviceSVT-rapport om vänsterdåren som skulle få extas av att se migrationsministern död. Och berättade sen, bara sådär liksom, att förut har SD också näthotat.  
      Sann demokrati???
      petterssons friatider




Vidrigt mordhotad Billström. Är det nån som blir förvånad.

Ung Vänsters ordförande i Luleå vill mörda Tobias Billström, och skulle njuta av att se honom död.

Följdaktligen. 

När EXPO och vänsterfascisterna har gapat i tunnelbanan mot REVA en kvart, så får de som de vill. Så självklart tar de det skitiga maffiaetablissemangets och statsministerns offentliga avrättning av Billström, som en intäkt för sin filosofi om att hota och döda oliktänkande.

Yrkesskadad.

Och det går aldrig över.......


Man vänjer sig.


Så här, typ????? Business as usual.

fredag 22 mars 2013

Folkomröstning om merinvandring? Såklart!




Skriv under petitionen om du önskar folkomröstning om mer massinvandring. Här kan du göra skillnad - gör det! Och visa det.

torsdag 21 mars 2013

Svenskar om tiggare.


Debatt: Organiserad brottslighet bakom det utbredda tiggeriet? 

- "NÄ, vi svenskar måste TRO  på människor vi möter. Man ska inte MISSTÄNKLIGGÖRA andra människor. Vi måste ha RÄTT människosyn." 

Den enda vettiga var romen och den modige invandrade svensken: de är kriminella, skaffa jobb i stället för att tigga - det finns jobb.

 Till de hjärntvättade bigotterna Foujan Rouzbeh och Ingrid Schiöler , ta varandra i hand och - Sing Kumbaja...!



Vad är det med dom två grabbarna???


Vad tittar dom på?? Exorcisten? Halalslakt? Fear Factor? Korvgrillningen i Maramö?

Nä. Titta här på videon på daily mail, vad grabbsen får sån blåångest och panik av.

Jag utropar en skål för det svaga könet, och den demokratiskt utformade utgången för både femininer och maskuliner.


Folkdanslaget i Malmö i baklängesschottis.


Tjejerna är i majoritet på landets dansskolor, men när två unga kvinnor, i brist på danssugna killar, ville dansa tillsammans med varandra på en folkdanskurs i Malmö blev det nobben.  Man får förmoda att dessa två kände sig kränkta.

Så. Nu anmäler de två danssugna väninnorna folkdanslaget till DO.

Malmös ökända och måttlöst mångkulturella vidsynthet gäller inte i den folkliga blandningen av promenader och parvisa omsvängningar, med- eller moturs, medelst gång- eller springsteg följt av vila och hopp. 

Känns mer öststatskt och mindre pride.


skanskan

onsdag 20 mars 2013

Hahahaha-ha, hur fel kan ett test bli???


Gjorde ett test på Svensk Fastighetsförmedling om var jag skulle passa bäst att bo. Här är det otippade resultatet: 

"GRATTIS CARINA!DU PASSAR BÄST ATT BO PÅ:VARVSGATAN, UMEÅ

Du har troligen varit sjökapten i ett tidigare liv och trivs som fisken nära vatten. Därför skulle du passa allra bäst att bo på Varvsgatan i Umeå. På Varvsgatan läser man gärna morgontidningar, kvällstidningar och familjetidningar. 94 procent bor i flerbostadshus vilket alltså passar även dig.

Ska du byta namn från Carina så rekommenderar vi Maj-Britt eller Britt. Det är nämligen de vanligaste namnen på Varvsgatan. När du tittar på TV med grannarna på Varvsgatan är det caféprogram, trav eller insamlingsgalor ni helst tittar på.
När du shoppar så är det framför allt sportartiklar som du lägger pengar på."

Umeå? Jag är ju frusen sommarskånska!! Caféprogram? Trav? Sportartiklar?? Britt? Och jag hatar insamlingsgalor. Inte en siffra rätt, förutom vattnet och alla tidningarna. Och vem vet, kanske var jag sjökapten?

Kadhammar säger att han inte säger att Jimmie Åkesson är Hitler, fast att det är just det han säger.

Kadhammar:

-"Sverigedemokraterna kommer aldrig att få avgörande inflytande, säger du. Låt mig nämna en anekdot:
Nordisk Familjeboks tredje upplaga, nionde ­bandet som innefattar bokstaven H, publicerades 1928. Där nämns och avfärdas den tyske politikern Adolf ­Hitler. ”H:s inflytande har sedan dess varit obetydligt.”
1933 hade utgivningen kommit till band 19 som innefattade T som i Tyskland. Då hade Hitler gripit makten och ägnades tre tätskrivna spalter i uppslagsverket.
Jag säger inte att Jimmie Åkesson är Hitler."

Samhällets svek mot polisen.

Hur sjutton ska en polis våga agera, när det är poliser som under yrkesutövning behandlas som kriminella.


En polis vid gränspolisen åtalades på onsdagen för att ha utsatt en demonstrant för livsfara genom att köra med honom på motorhuven i drygt tre kilometer.

Händelsen inträffade på morgonen den 6 augusti vid migrationsverket  i Kållered. 15 demonstranter var på plats för att i nätverket Asylrörelsens regi genomföra en blockad mot utvisningen av en afghansk man. 

När en civil polisbil körde iväg med afghanen hamnade två demonstranter på motorhuven. En av dem föll av efter tiotalet meter men den andre, 33-årige Stefan Berg, klamrade sig fast och blev kvar till 200 meter efter Kållereds centrum; en sträcka på drygt tre kilometer. 

- "Jag anser att polismannen av grov oaktsamhet har utsatt Stefan Berg för livsfara genom sitt sätt att köra med honom på motorhuven, säger chefsåklagare Per Lind vid riksenheten för polismål."

Jag anser att det självfallet var de som provocerade polisen, och som vägrade flytta sig för polisbilen, som utsatte sig själva för livsfara.

IG för Reinfelds management by terror.



Billström vinner äntligen sympatier från Sveriges få civilkuragehjältar.

Och alla vi som inte delar V:s, MP:s S-och Allians-linjen om invandringen, och har brännmärkts som rasister gläder oss oändligt. Vi verkar bara bli fler och fler och fler.


svt

Slottssprinten idag.

Kungen av Stockholm

Med vanlig norsk blygsamhet.

Nu är den över.

Vårdagjämringen.


Malin Ullgren, den ras-sanerande propagandamaskinen.


Malin Ullgren blottar idag den lägsta sorten av dubbelmoral och skenhelighet, och begår lustmord på integrationsminister Billström och statsminister Rheinfeldt.

Först råanklagar hon Billström för att ha "uttalat fientligheter gentemot invandrare och flyktingar", och Rheinfeldt för att vara Billströms undercover-rasistmisstänkte härskare.

Sen avslutar hon sin tendentiöst text med:
-"Men jag kan inte längre hålla isär rene Reinfeldt och smutsige Billström. De hänger ihop."

Hmmmm.

Smutsiga och rena människor.
Ett högoktanigt rasistiskt uttalande, och en vederstygglig klassificeringar av människor, ur en helt värdelös journalistskojares perspektiv.

# Åke Ortmark i boken Makten och Lögnen: - "Den gode journalisten ska i distanserad anda identifiera problem, beskriva och förklara verkligheten. Det är däremot inte fråga om att medvetet försöka förändra den i viss riktning."



M laddar med lydiga politiker inför valet 2014.


-"Snart är det val. Då gäller det att skapa en snygg fasad. Om man inte har en förankrad politik får man skapa en fasad istället, en fasad som lätt blir en barrikad."





skanskan

Anders Borg om den djupa krisen i EU.


-"De tio gångna åren och de tio kommande åren - en 20-årig period av stagnation."

Eeeehhhhh....

Minns ni gruppen "Ja till Europa" 1994? Vilka var dom? Nån som minns? De som sa att om vi bara röstade Ja till EU, skulle vi få vänner över hela världen och framtiden bli ljus som dagen.

Om inte - skulle allt gå åt helvete.


Watch out in the hood! Här kommer Fridolin.


 Miljöpartiet hotar bryta uppgörelse.

 Miljöpartiet hotar bryta uppgörelse. 

Miljöpartiet hotar bryta uppgörelse. 

Miljöpartiet hotar bryta uppgörelse. 

Miljöpartiet hotar bryta uppgörelse. 

Miljöpartiet hotar bryta uppgörelse. 

Miljöpartiet hotar bryta uppgörelse.

  


tisdag 19 mars 2013

Jag har snö-och-kyla-depression.

Thomas Gylling fattar precis!


Vi har blivit så blasé på makthavarnas lögner och halvsanningar.


Så vi vet inte vad eller vem vi ska tro och lita på. Det famlas och hymlas också i gammelmedierna  konstant, så vi har dessvärre gått och tappat all tillit.

 SD anser att de hade fog för att avlägsna Patrik Ehn från partiet innan det ruttna sprider sig, allt enligt den nolltolerans som införts. Den grundliga, öppna och raka förklaring de ger ikväll, kunde ha stoppat alla mer eller mindre vilda spekulationer och konspirationer som har frodats hela dan. Många har uttalat sig som experter och besittare av inside information.
Det spelutrymmet kunde SD ha besparat dem. Och oss.

Min största skräck är att SD ska svika som de andra sju - då har vi inget.




En dag Billström sent ska glömma.

-Jag har ju sagt att vi inte får komma med valfläsket förrän tidigast  våren 2014.  DET ÄR NÄSTA ÅR, IDIOOOOOT!!!  INTE AVSLÖJA NUUUU!!! SKA JAG BEHÖVA SLÅ IN DET I DIN BLONDA SKALLE?? ELLER!!!!

OMG - vilken ofattbar rappakalja.



Brittiska politiker är förälskade i Sverige, och vill va som vi-i-i-i, läser jag i brittiska Economist, innan jag trillar av stolen:

- "Oppositionsledaren Ed Miliband, den europeiske socialdemokraten, slänger långa blickar norrut. Under en turné till Danmark, Sverige och Nederländerna förra månaden, kunde han inte dölja sin förälskelse i Sverige. Han är speciellt intresserad av landets superba barnomsorg, som har fått 78% av alla svenska kvinnor i arbete(mot 70 % i Storbritannien). `Precis när jag anlände till Riksdagshuset i Stockholm, passerade två män med barnvagnar på skandinaviskt manér`,  twittrade Mr Milliband saligt.
När han vid hemresan kom lite vilse på Arlanda skojades det friskt om att Mr Milliband hade avvikit för att söka asyl i drömlandet.
Brittiska politiker behöver dock mer än att plocka lite här och lite där från det svenska politiska smörgåsbordet . De måste lära sig den svenska vanan av att samarbeta, och den pragmatiska andan. Bara då kommer de att återfå det helt förlorade förtroendet, som svenska politiker har i överflöd. 

I en tid av politisk förändring, behöver brittiska politiker, som sina svenska kollegor, lära sig att sluta käfta, bli mer samarbetvilliga , mer effektiva och lite mer tråkiga."

Reser mig yrsligt från stolen, tar upp den tappade hakan, och konstaterar att en politiker och en journalist från UK  varit på the Magical Mystery Tour till Riksdagshuset, sett några innerstadspappor och lyssnat för mycket  och helt okritiskt på de självgoda makthavarna.Nästa gång tycker jag Mr Milliband ska resa till verklighetens Sverige. Hälsa på ett överfullt dagis, tala med nån av de 78% kvinnorna som måste försörja inte bara sig själva, utan också de resterande 22% flerbarnsmammor som aldrig kommer att komma in i samhället. 

Och inte tro på nordkoreanska kulisser och fagra ord.




economist

Chokladrasisterna Marabou!

Hur jäkla många DO-anmälningar och hur svindlande mycket skadestånd tänker Marabou orsaka med sin nya storsatsning chokladkakan Marabou _ _ _ _ _???


Jag törs inte ens skriva ut det här på min blogg, tänk om Patrik Lundberg och afrosvenskarnas riksförbund tjyvläser? Risken att löpa gatlopp i det obarmhärtiga och hetsiga mediadrevet är allt för stor, och hellre tiger jag än gör en Billströmsk pudel och sätter mig vackert. Nu ryker väl också mitt en-månad gamla medlemsskap i SD.  Titta bara hur överlägset denna blonda och blåögda, förlåt, flicka lystet och liksom härskande nafsar på den _ _ _ _ _ _ chokladen.  Ingen vågar ju ens tänka på vad hon gör med högerarmen.....

Demonstration i T-banan. Kasta ägg på Marabou!! 

Vem skulle våga i dagens cencurSverige gå in på SevenEleven och säga att man ska be och få köpa en Marabou _ _ _ _ _????Backa Marabou innan ni blir bombhotade.

SD har kört i busken.


Fenomenal, men bekymmersam läsning på friatider om utrensningarna, som visar att SD, det enda parti som vi fria svenskar kan sätta vårt hopp till, styrs av amatörmaffiosos. Jimmie Åkesson har tydligt och klokt visat sitt ställningstagande med nolltoleransen, men att skapa ett skräckvälde under sig i värsta Robinson-anda där ingen sitter säkert från dag till dag, det låter fullständigt åt helsefyr. Vem skulle våga kandidera i ett sånt parti? Vem har inte lik i garderoben? Finns den 100 procent perfekta SD-aren? Jag ryser.

måndag 18 mars 2013

Brådskande meddelande till cyprioterna!






Viktigt meddelande till Cyperns folk!!
Cyprioter, fall INTE för bankernas tjyvaktiga blåsning.
Stå upp NU, eller bli bankernas eviga offer.

Island visade vägen, stod upp mot bankerna, lät dem falla, och plockade sen upp bitarna.
Ingen ÅTSTRAMNING, ingen SKATT PÅ SPARADE PENGAR, och Island är nu en av få europeiska länder som är på god väg till återhämntning.


STOPPA BANKERNA NU, eller acceptera dem som era HÄRSKARE.

PS. Varför tigs Island ihjäl i debatten idag? Vad är det Island gjort som inte får visas upp som ett gott exempel? Vi vet alla svaret.

SVD


Billström har sagt att gömda personer bor hos landsmän som inte är blonda och blåögda.


Vilken ohemul provokation!!!!


Pengar att tjäna Billström!


 Marks kommun i Västergötland krävs på 30 000 kronor i skadestånd efter att en förskollärare tejpat igen munnen på en pojke. Förskolläraren har även tejpat över munnarna på tre andra barn som inte var tysta. 


Gif akt, Billström.


Propagandainstrumenten fungerar väl. Och Billström gör som väntat en pudel, och rasar ihop i den växande högen med de andra förlorade och förtappade sillmjölkarna.



svt dn

Jan Lindqvist Grinde, universitetslektor i retorik kastrerar åsiktsutövandet.

Ja, herre min Je. Hur ska Billström klara denna vådliga balansakt i vår svenska värld, där man har existensberättigande endast om man inte tycker och uttrycker förbjudna tankar enl. överhetens strama prototyp.

Som vi noterat i medierna är Billström inte tillräckligt foglig, han måste lära sig att tjäna åsiktsdomptörerna. Annars jämförs han med SD. Och bevare mig väl... Det fattar ju alla hur illa det kan gå.

Det råder hjärntvätt och cencur. Och de som inte anpassar sig och filtrerar språket har inte någon plats i det nya samhället.


Det svenska politiska klimatet påminner dessvärre mycket om kylhuseffekten utanför dörren.


Gråterskan Sundströmskan på Kalla Fakta.

Sitter hon där ensam och gråter och vojjar sig? Eller finns det verkligen någon som på fullt allvar tittar på hennes program för att de tror sig få en vederhäftig bild av händelserna.
Och mytomanen Thomas Quick?
Är det nånting som kan få mig att falla i överhängande och kritiskt akut koma så är denne mans neverending längtan efter lifetime of "fame". ZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZ.

Varför eldade Gunnar Sträng aldrig upp skolor och bilar.


Gunnar Georg Emanuel Sträng var en svensk socialdemokratisk politiker och  finansminister åren 1955–1976. Han är den som under längst tid varit såväl finansminister som statsråd – 21 år respektive 31 år.

Från Ortmarks briljanta och  klargörande bok: Gunnar Sträng om de gigantiska klassklyftorna då: -" Jag föddes  i en gammal kåk invid en soptipp, där de flesta av mina barndomsvänner och ungdomsvänner helt enkelt strök med i TBC....Jag minns en familj där det fanns fem småttingar, som jag lekte med. Ingen av dem blev 16 år gammal.....Kåken var full av vägglöss och råttor och kackerlackor. Man somnade varje kväll av råttornas springande runt omkring, parande och huggande och skrikande och tjutande, när de slogs i fyllnadsväggarna. De kom in i rummen där man låg."

Men förbränningsugnarna i Gunnar Strängs soptipp gav ett viktigt bidrag. Sträng lyckades rädda värdefulla böcker från elden:-"Jag samlade ett privat bibliotek, som jag tror ingen annan pojke i 10 - 12-årsåldern, oavsett samhällsklass, kunde uppvisa maken till.".Han mötte bland andra Strindberg, Tolstoj, och Zola. Sträng hade alltså i tidiga tonår troligen läst väsentligt mer och hungrigare än till exempel många av de storföretagschefer som han senare skulle arbeta mot och med. 

Arbetarbarackerna var intressanta även som högskolor.

Det är bra märkligt.Hur Sträng kunde bli en så framgångsrik och hundraprocent rekorderlig man, utan att ängsliga politiker slängt fritidsgårdar efter honom, utan att han bränt bilar och skolor, hatat polisen och samhället, våldtagit, misshandlat, rånat och försörjts av staten. Trots plågsam uppväxt i misär och utanförskap. 

Det är många idag som skulle behöva byta skinn med Gunnar Sträng och hans tidsandas överlevare.




Alla i Sverige har inte tillgång till demokrati.



Till exempel vittnen som hotas om de ställer upp vid rättegångar. Till exempel näringsidkare som måste lägga ner sina verksamheter på grund av hot och indrivning. Till exempel människor i mammas Landskrona som inte vågar eller får lov att gå på stadens gator. Till exempel människor som inte kan röra sig fritt utan att riskera att utsättas för personrån eller våldtäkt.
Och så håller äckelmedia och etablissemanget på att vildsint REVA upp himmel och jord för ett antal som tagit sig till Sverige utan laglig rätt.


- Alla som inte är muslimer ska brinna i helvetet. Eller vad säger du Lars Lindström.

Petterssons visar en livesändning från en ung, vit kvinnas skräckupplevelser i en muslimsk hatdemonstration, som skrämmer livet ur mig. Måste ses! Speciellt måste den synsvage och rabiate propagandisten  Lars Lindström på fulblaskan titta. Och känna efter. 

Det skulle jag gärna vilja uppleva.

Pensionsräddarna gömmer sig.


Runt 350 ensamkommande barn och ungdomar som sökt och nekats asyl i Sverige, har försvunnit och är fortfarande borta.
Här, på SR , kan du läsa om ett ensamkommande barn som "försvunnit" och gömmer sig här i landet. På ekot kommenterade en "expert" att det inte är konstigt om de vägrar att ge upp sin dröm om Sverige, när de betalat 50 000 (!!) dollar för att ta sig hit...........

I Kaliber ställer journalisten som man förmodar pretenderar på Stora Journalistpriset följande hyperangelägna frågor:
Var sover du?
– Jag sover i andra rummet.
Vill du visa?
– Ja.
Här var det mörkt.
– Ja, det finns ingen lampa.
Hur skulle du vilja beskriva ditt rum?
– Tomt. Ingen tv, ingen matta. Ingen bra lampa.
Kala väggar, tomt rum med en säng i ett hörn och en hög med kläder – det här är allt du äger?
– Jag har tre t-shirts, två jeans och en jacka.
Och lite böcker – hur kan du läsa utan lampa?
– Jag går till det andra rummet.

Av svaret på sista frågan att döma har vi här en av pensionsräddarna. 


svd

Read my face.

Att hundar verkligen kan uttrycka känslor med ansiktet är nu konstaterat.

Men. 

I mina hundars värld betyder "äcklad" mycket mer "jag har just snott skinkan, och du har oturligt nog kommit på mig", och "förvånad" säger "är du så dum så du lämnar skinkan framme..."



söndag 17 mars 2013

För såna som är lite von Oben.

           Grand design! Men, vad händer om hela familjen samlas vid fönstret??

- Alla är jättedumma mot M.


Reinfeldt fick till det på politikervis ikväll, illegala invandrare ska utvisas, samtidigt som regeringen nyss gett dem rätt till gratis vård.

- "Det låter som om vi har helt fri invandring, men det har vi inte."


svt expressen aftonbladet svd