lördag 2 mars 2013

Islamsk soloterrorism. Lägg ordet på minnet.


För första gången uppmanas muslimer till solo-terrorism i Norge. 

Muslimer uppmanas att sätta eld på hotell, företagsbyggnader och trähus, samt att anlägga skogsbränder.
"Allt en terrorist behöver är en tändsticka".
Förutom Norge pekas ytterligare fem länder ut som "attraktiva" mål - Danmark, Italien, USA, Frankrike och Storbritannien. 

Sveriges chickenriksdag har valt islams sida för extremt kortsiktig framgång.

Jag behöver hjälp med svengelskan!



Att lägga handen över ansiktet som ett uttryck för blandad humor, misstro, avsmak eller skam, t.ex när man ertappats på bar gärning, då använder man det målande ordet "facepalm" på engelska. 

Vi svenskar måste ha gått helt bet på detta, vi som annars snor det mesta och bästa av allt när det gäller praktiska och enkla formuleringsfraser från landet i väster. Just det här känner jag att jag skulle behöva rätt ofta, kan ni hjälpa mig?? Att "face-palma", känns inte som att det skulle gå hem här. Och inte "handkupa", eller "knogar", eller nåt sånt - det måste vara mera mitt i prick och exakt skildrande!

AntiREVA-demonstranterna i tunnelbanan, Sveriges ynkligaste skenheliga.


Onådiga Luntan som i februari lämnades över till Socialförsäkringsutredningen är en alldeles förfärande tung och skrämmande läsning med rysansfulla berättelser av människor, som slängts ut från det generella socialförsäkringssystemet, från sjukförsäkringen, a-kassan men också nekats försörjningsstöd/socialbidrag – samhällets sista skyddsnät. Här beskriver de utsatta så mycket hjärtskärande nöd och lidande att man tror man befinner sig i dödsriket på jorden. 


Och det är fruktansvärt slående att inte en enda av de s.k humana människovännerna med plakat mot polisen i tunnelbanan igår, skulle lyfta ett enda litet finger av medkänsla för någon enda av de här tungt drabbade medmänniskorna. 

Free Speech visar

att Vilks rondellhundar här, det är sannerligen inget nytt fenomen i historien.

Norsk tävling bara för bruna och vackra.


Siste sjanse – vinn inntil 500.000

Nå er det siste sjanse og vi er på utkikk etter akkurat deg. 
Du er jente eller gutt, kvinne eller mann, og er stolt av deg selv og satser “all in” på å vinne inntil en halv million kroner. 1. mars presenterer vi kandidatene til den siste ordinære  månedskonkurransen i Brun og Blid Modell 2013!

Vita, Patrik Lundberg, svarta, röda och fula får gå till DO.

Kommunplanering.



"Under 2013 väntas det anlända 320 flyktingar till Östersunds kommun. Dessa behöver någonstans att bo. (!)

Bostadssituationen i Östersund är redan nu ansträngd och därför har kommunen beslutat att ordna fram omkring 100 bostäder relativt snabbt." (?) 


SVT

Svenska Max i burgerkrig i Danmark.

Men, danskarna är som väntat inte så jättebegeistrade, de tycker att Max´ burgare är oätliga och rent av gummiaktiga. 

Jaha? 

Och vad skiljer dem då från MacDonalds och Burger Kings??



Vad är det som hindrar ExtremPelle från att flytta ut hela CP, istället för tvärtom?

Hur gärna alla vill, finns det inga möjligheter för alla som vill komma och stanna i Sverige, att fortfarande vara ett välfärdsland som räcker till alla.


Men Extremcentern i sin egen lilla värld av blommor, vill att de som prövats och utvisats, och som uppehåller sig i Sverige olagligt, alla ska få allmän amnesti.

Per Ankersjö, CP, och Stina Bengtsson CP, skriver:
- "Att deportera tiotusentals människor som har etablerat sig med jobb och familj i Sverige är fel väg."
ExtremPelle och hans Stina avslöjar sina verklighetsfrämmande och blåögda föreställningar om dessa olagliga som väl fungerande samhällsmedborgare, när de i själva verket lever myglande, fifflande, i mörkret och periferiskt. 

Att Extrem-Pelle sen använder sig av det propagandistiska ordet "deponering" när Sverige som alla länder, avvisar de som inte har tillräckliga skäl för att stanna är inte landsförvisning. De illegala har egna länder att resa hem till.  


CP kan göra det mycket enklare för sig om de inte är nöjda med Sverige, svenskarna och vårt lands lagar - dä ä  bar å flytt!


svd DN

fredag 1 mars 2013

Abeba Aregawi petar Zlatan som den svenskaste gullungen.


Abeba Aregawi är en helt enastående kvinnlig löpare, med ett lätt löpsteg joggade hon idag i mål som överlägsen segrare i Scandinavium.

Loppet var hennes första i vår blågula landslagsdress. Tills i höstas tävlade hon fortfarande för Etiopien, men nu är hon vårt absolut största friidrottshopp.

I SVT gjorde man en stor grej av Abeba Aregawis än så länge väldigt, väldigt trevande svenska.  Huvuden lades på sned, de självbelåtna leendena visste inte till sig, man anar en nästan övermäktig lust att klappa henne på huvudet och gurgla ur sig hur gullig hon är. 

Så förnedrande och ovärdigt som bara en politiskt propagandafostrad imbecill kan behandla en medmänniska. 

Shit happens?


Den kvinna som sköts till döds i Högsbohöjd i morse hade både ansökt om kontaktförbud och polisanmält den misstänkte gärningsmannen två gånger: En gång för ofredande och en gång för misshandel.

Båda anmälningarna lades ner och därmed fick även ansökan om kontaktförbud avslag, enligt polisens presstalesman:
- "Det fanns inte tillräckligt med substans i anmälningarna för att det skulle hålla."  

 Nä, eller som den högt uppsatta polischefskvinnan sa på TVnyheterna, när nån har bestämt sig för ett sånt här grovt brott går det ändå inte att stoppa dem. 

Svenska samhälssomstörtare i tunnelbanan.

Uppviglade av  Sveriges vänstermedia hade dom här svenska vännerna av ordning tagit tidigt fredagsmys med sina fem enda kompisar med utländsk bakgrund, och knöt sina vita nävar hårt om hata-polis-plakaten i tunnelbanan idag.

Sen gick dom hem och åt chips och vilade sina tre hjärnceller.



expressen svt

Hur stavar man till ödmjuk på norska?


Satt i soffan idag när Northug parkerade svenskarna 150 meter från mål och säkrade norskt VM-guld på stafetten idag. 

Northug: – Det gikk saktere enn når du tar med mora di på påsketur.


nrk

På skånskan kan du chatta med TinTin-mannen nu.

Fast.

Uppenbarligen bara om du ställer drypande, krypande och underdåniga frågor.



chatten

För sent!!

Den 27e februari firades isbjörnens dag, och jag missade det! Vi tar det i efterskott:

Isbjörnar lever i Arktis på packisen nära kuster och öar. Där bor dom med ursprungsbefolkning och djur som vikare, fjällräv, narval, vitval och miljoner av flyttfåglar. Isbjörnen är toppredator (högst upp i näringskedjan) i det arktiska marina systemet och är väl anpassad för ett liv på isen. 

Isbjörnarna är mycket goda simmare och kan simma upp till 500 km i det iskalla vattnet mellan packisen och land. Deras enorma ramar fungerar som snöskor på snön och paddlar i vattnet. Isbjörnen har en otroligt varm päls och det tillsammans med ett 11 cm tjockt lager av fett, håller dem varma speciellt under vintern och simturerna. De måste till och med röra sig sakta för att inte överhettas i Arktis där temperaturen inte överstiger 10°C på sommaren och faller till ca -40°C under vintern.

Isbjörnarna har inget annat hot än människan, föroreningar och bekämpningsmedel.Och skulle aldrig komma på den idiotiska idén att rubba det geologiska systemet, genom att utvandra till Europa. 

Va?!? Är det redan klarrt?

A big step up from the former Hitler Youth Pope Been-a-dick.

torsdag 28 februari 2013

Mama-mia, ryssen kommer!

Fast dom, självaste ryssarna, tycker att hotet är lite överdrivet, kolla här!

Statsvetaren satte huvet mitt på spiken.

Statsvetare Stig-Björn Ljunggren, med årets understatement:

- Jag tror att Sverigedemokraterna är stora därför att folk ogillar invandringspolitiken.


bt

Historien kommer att vara som en käftsmäll, Reepalu.


Föredettingen Ilmar Reepalu visar idag att under alla dessa tjugotals år som han givit sosseriet och Malmös mäktigaste politiker ett ansikte, så har han inte begripit ens det mest glasklara och elementära.  Det är skrämmande.

Reepalu tycker idag att han har rätt att uttala sig om Lars Vilks konst hur han vill. Politruken fattar inte att det inte är hans ensak att han recencerar en konstnär och uppmanar till bojkott. Politruken uttalar sig precis som han gjort om judar, som kommunstyrelsens ordförande, ingenting annat. 
När han till sommaren äntligen lämnar politiken, då så, vassegod Reepalu att använda det fria ordet precis som du vill.
 Och se om nån bryr sig .

Utrikesminister Perry vill dela med sig.

I


USA (och EU förstås??) har idag bestämt att hjälpa de syriska rebellerna, och fördubbla sin hjälp till Syriens civila opposition med mat, mediciner och andra förnödenheter ( - om den mot förmodan tillåts komma fram). Därmed räcker USA lång näsa till president al-Assad som yrkar på vapenhjälp från väst.

Nån som drar sig till minnes då USA hjälpte Usama Bin Laden när Sovjet invaderade Afganistan, och hur Usama bin Laden återgäldade sin tacksamhet?




Kattkärleks-etikett.


Magdalen Ribbing tycker att det lite obetänksamt att vid matbordet pussa sin katt när man har gäster, det kan ha känts obehagligt för andra.

Well, well, jag har själv ingen bacillskräck, tror på det där om att lite skit rensar magen, och intar för övrigt en relaxed hållning till älskliga husdjur och en storsint välvilja mot de som bjuder hem mig. Såvida det inte är ormar och råttor åtminstone.

 Dessutom tycker jag man tar seden dit man kommer, och blir nån äcklad av en kattpuss eller hundpuss - ja, då får dom stanna hemma.

Och kommentatorn Cornelia håller med mig:
-Jag pussar och kramar alltid mina katter, gillar man inte det och är hemma hos mig så får man titta bort. Precis som jag gör när småbarnsföräldrar äter upp den mat som har varit i barns mun och kommer ut igen eller pussar på snoriga barn.


Stockholms Universitet - ett skämmigt och äckligt Sverige i miniatyr.

Insändare i min lokaltidning:

"Universitetet är en äcklig arbetsplats.
Jag är andraårsstudent på Stockholms Universitet. Jag tillbringar hela arbetsdagar där.Det är så äckligt på skolan att man skäms. Borde inte detta vara Sveriges flaggskepp bland universiteten? Jag ser råttor varje dag, sommar som vinter. De klättrar i träd och buskar, äter ur papperskorgarna och ur askkopparna. P vintern sandas och skottas det dåligt. 
Alla elever har lektioner samtidigt, så tusentals människor har lunch samtidigt och delas upp i fem köer till lunchställen, Som längst har jag fått köa 40 minuter, för att sedan få slänga i mig lunchen. Ta med sig lunch? Visst och stå och köa till mikrovågsugnarna som har möglande matrester i sig.Toaletterna är värst. Det finns sällan tvål eller papper. Handdukstorkarna och toalettlåsen går jämt sönder, Det stinker av urin och väggarna ärständigt nerklottrade. Jag håller mig hellre hela dagen än tvingas gå in i ytterligare ett toalettbås som det antingen är stopp i, eller som har svämmats över.

Salar och bibliotek är iskalla, att försöka hålla koncentrationen uppe en hel dag är ett skämt.
Listan kan göras milslång. Något måste göras! Ingen annan arbetsplats skulle tillåta en lika vidrig miljö. Jag uppmanar alla elever att skärpa sig, göra rent efter sig på toaletter och arbetsytor, Men främst riktar jag detta till de som står som ansvariga - varför ser vår skola ut som den gör?

 Ännu En Bitter Rapport från Reinfeldts Drömland.

Polisen grep en misstänkt inbrottstjuv!!

 I min lokaltidning läser jag idag de braskande nyheterna på första sidan, och stor bild på polishjälten. 

Efter larm från en vaken boende blev det utryckning, med hundpatrull, polishelikopter (!) och fem (!) polisbilar kunde den misstänkte mannen jagas och tröttas ut, tills en polis kunde gripa den ensamme flämtande utländske mannen och hans ryggsäck med inbrottsverktyg.One small step.....!

Vårrusning i skärgårn.



Idag ska jag ta med mig hundarna och gå och sätta mig i en snödriva tills solen går ner. Och så ska jag fira med grekiska honungssöta apelsiner och med Janne Olséns livgivande text från skärgårdsbryggan.

Strejk
Hej hopp
Jag tänkte bara meddela att det i skuggan just nu är + 7.1°
I solen gäller lättnad i klädseln.
Himlen är nästan helt blå och mycket svag vind.
Det har slutat att droppa från taket, det rinner.
Alla småfåglar har fått fnatt. De sjunger ikapp.
Bestämde mig just för att lägga ner allt arbete till förmån för en trädgårdsmöbel
och att rikta näsan mot solen.
Så är det i bland med det hårda livet i skärgården
Med vänlig skärgårdshälsning från en som har en begynnande rodnad på näsan.
Janne.



onsdag 27 februari 2013

Hästkött och hästkött och hästkött....

.....men rör för böveln inte min katt!!!

Jag orkar inte höra ett ord till om hästkött.Det står mig upp i halsen.


Och hur farligt kan det va, jag menar vad kan egentligen hända ....?

Alla skyller på alla. Men tant Röd sneseglar som vanligt.


Eva Franchell är arg på "fängelseretorikern"/ utbildningsminister Björklund, för att han har mage att skylla de senaste tio - tjugo årens svenska skolfiasko på lärarna och på invandrarna.

Men en välfostrad sosse skulle ju inte inrymma något sådant, det är ju aldrig någons fel som redan Palme sa. 

Utom de priviligierades. Allting är alltid deras fel.
Speciellt dom oschyssta priviligierade, som väljer att flytta sina barn till skolor där det finns en framtid.
Om ingen kan vara bra, så ska åtminstone alla vara lika dåliga, tycker en sann socialist.
Och vi observerar att inget är nytt under solen.

Janne Josefsson buklandade ikväll igen.

Eller lyfte han aldrig? 

Eller har vi slutat lita på honom efter det förljugna och hypervinklade  programmet  om näthatet. Hur som helst, undersökningar från 90talet känns rätt osexigt idag, så mig fångade inte dagens granskning.  

Inte heller afton-blaskans Jan- Olov Andersson fann annat än idicier och insinuationer i programmet, och skrev denna journalistiskt och stilistiskt mästerliga överskriften:  

-"Vart var bevisen?"

PS, Den svenske kvällstidningsournalisten har nu tagits vederbörligen i örat, överskriften är retucherad till  det korrekta "Var var bevisen" .

Vaya con Dios.




När jag var i tonåren begrep jag att religion , det är nånting för dom som inte kan klara sig själva i livet.



AMEN.

Jag ger inte ett ruttet lingon för DNs mästrande PK-ledare.


Just nu går det en rasande brand över världen, politikerskrået har förmodligen aldrig varit så hatat och föraktat. Överallt inser medborgare att världen vore en godare plats att leva på, utan de inkompetenta åsnor som lurat till sig makten. I USA, Grekland, Spanien, Egypten, ja över hela klotet ser vi dagligen häftiga reaktioner mot den monstruösa inkompetensen och politikens totalkollaps.

Men DN har naturligtvis hela världsbilden! De vet exakt vad dom korkade väljaridioterna i Italien borde ha gjort - och framför allt röstat på.
Det stöddiga och överlägsna tonfallet är beklämmande inskränkt, när den svenska tyckareliten sitter vid sina fina redaktionsskrivbord, fnyser med den arroganta näsan och knappar sin förutsägbara PK-text på sina datorer:

- Att gycklaren Beppe Grillo samtidigt lyckades få var fjärde väljares förtroende är ännu en kalldusch för alla som hoppats att Italien skulle lyssna på förnuftets röster. Det är beklämmande att så många italienare lockades av en gaphals, vars program kan sammanfattas med ett enda krav som riktas mot eliten: ”Dra åt helvete!”
1/4 av Italiens väljare är så rasande på det av politikerna ruinerade samhället, att dom gör det enda, enda de har i sin makt - de röstar på den man som högt och förtvivlat vrålar exakt vad folket känner inuti sig.Detta kallar DNs ledare föraktfullt för gyckleri och fars.

DNs ledare är avsöjande befriad från politisk insikt och mänskligt patos.

"Fersk rapport". Nyttig läsning för svenska mångkulturkramare.


En asylmottagning i Norge kostar kommunerna 50 procent mer än det staten täcker med. Det är resultatet av en färsk (färsk och färsk, vem har inte fattat?) rapport.

Staten ger kommunerna med statlig asylmottagning ett årligt tillskott som ska täcka utgifter som sjukvård, barnomsorg,tolktjänster och administration. Dessutom får kommunerna en fast summa för varje mottagningsplats.
Undersökningen som är gjord i 41 norska kommuner visar klart och tydligt att tillskottet räcker till långt mindre än kommunernas faktiska kostnader.
Kommunerna uppgav totala utgifter till på 93,8 miljoner kronor, men mottog bara 57,2 miljoner kroner i kompensation från staten. 

What else is new? 

Jo, just det, att man i Norge faktiskt berättar det för folket som står för kosingen.


VG

tisdag 26 februari 2013

Polen vänder invandrarna ryggen.

Ett land som klara sig mycket bra, och inte lider av det Sydeuropeiska fattigmanssyndromet, börjar givetvis att fluktas på av mångkulturkramarna. Det sägs att Polen skriker efter "arbetskraftsinvandring", vilket vi här i resten av Europa bittert har lärt oss är lika med bidragslycksökare, samt bestialisk kriminalitet, och etniska och inte minst religiösa motsättningar. Polen ställer sig minst sagt avvaktande till de nyanlända, vilket givetvis i SVTs ögon gör varenda en av det polska folket till rasist, tvi vale. 

 Själv misstänker jag att Polen har ögon att se med och öron att höra med. När grannarna störtas i ekonomisk och moralisk ruin av "hjälpsamhet", så ringer förmodligen alla möjliga alarmsignaler.

Good for them.



Det nya Sveriges jävulska samariter.


 Efter tunnelbanerånaren trodde jag att jag aldrig mer skulle bli lika smärtsamt tillintetgjord och så bruten av förtvivlan. Men mångkulrurien bjuder dagligen på fasa så grym så man inte tror det är möjligt.

Here we go again: Tre kvinnor som arbetat som personliga assistenter åt en MS-sjuk kvinna i Sundsvall misstänkts för ocker.
När den sjuka kvinnan föll omkull och blev liggande på golvet i timmar ska assistenterna ha pressat henne på pengar i utbyte mot att hjälpa henne upp.

De tre kvinnorna från Sundsvall som nu åtalas misstänks ha kommit över sammanlagt 9 000 (!!) kronor, 3 000 kronor var, från den sjuka kvinnans konto.
Kvinnorna är 24, 26 respektive 28 år.


Italienare....

......ett folk som inte vill låta sig styras. 



En sak är dock uppenbart - det italienska folket ger EU och euron il dito medio.



Dissa anarkin - Stöd polisen!

 Här kan du gå in och skriva under och sprida uppropet, för polisens rätt att utföra det arbete som ålagts dem. Stenkastarmaffian som vill riva Sveriges gränser, och de tokliberala godhetstyrannerna hörs som vanligt mest. 

Det är nu vi måste öppna munnen, vi som inte kan förstå varför viss laglöshet ska aningslöst hyllas, medan annan inte.


Dör de iranska männen av kåtslag, eller?



Diktatoriska regler styr Iranska kvinnor som visas på iransk statsTV. De måste vara klädda i hijab som täcker håret, armar och ben. Cencorerna är lite mer wild and crazy när det gäller utländska kvinnor.
På TV kan utländska dignitärer och skådespelerskor tolereras utan hijab. Men bara  till en viss punkt. 

Därför fick Amerikas first lady, Michelle Obamas Oscarsklänning lite mer påklädsel i iransk TV.

Män åtnjuter lite större frihet, men endast idrottsmän har tillåtelse att visa sig på TV i bara ben. Tål de störda iranska männen varken kvinnoaxlar eller mäns lurviga ben?

Amerikanerna don´t give a fuck om klänningen har ärmar eller inte, de är mer ursinniga på att Presidentens fru var på Oscarsgalan överhuvudtaget, och att båda makarna tycks mer intresserade på att frottera sig med Tiger Woods och andra i kändissocieten än att lösa USAs megaproblem.




Mycket blank, vräkig bil, del II.


Argus varnar nu för den rasande kvinnan i bilen som uppenbarligen förflyttat sig söderut sedan i söndags.

Två kvinnor misshandlades helt oprovocerat i Stadsparken i Eskilstuna igårEfter attackerna på de båda okända offren, satte den furiosa kvinnan sig i sin nya Volvo, tog sats -  och kraschade medvetet in i 7–8 parkerade bilar. 

Så gör vi i Sverige. Nuförtiden.

svt

Med nya glasögon rakt in i framtiden!

Google glasses för ca 1500 dollar!

Ständigt dessa experter!

De som prövats och inte har befunnits ha tillräckliga skäl att vistas i Sverige befinner sig här olagligt och ska avvisas. Enligt Sveriges lag.

Dessa personer har från riksdagssmurfarna och neråt gjorts till kramoffer för svensk ologiskt tyckasyndom-syndrom. Don´t touch.
Först har alla anarkister med näven i vädret skrikit Övervåld! och anklagande svartmålat polisen, som gör jobbet, som rasister och såna som mobbar folk för "ett annorlunda utseendes" skull.


Sen kommer alla dessa mer eller mindre själutnämnda experter, som minsann ska leda i bevis att den skränande laglösa antipolismobben har rätt.
-"Att kontrollera människor utan misstanke om brott strider mot folkrätten i Europakonventionen. En person som har utsatts för polisens t-banekontroller kan alltså driva sitt fall hela vägen till Europadomstolen – och Sverige skulle sannolikt fällas." Det skriver Henrik Bergquist, expert på mänskliga rättigheter.

Staten måste alltså ha en grundad misstanke om brott för att uppehålla en person. I annat fall är den skyldig att avstå från att inkräkta på den enskildes rätt till skydd för privatlivet, en rättighet föreskriven i artikel 8 i Europakonventionen.
Om detta ska tillämpas in absurdum, så kan varenda människa som någon gång tvingas till någon form av kontroll utan att polisen haft en verkligt grundad misstanke om brott, starta brevväxlingen med EU-domstolen nu. 

Jag själv kräver  att få rätt mot polisens alkotest, för i mitt fall saknade polisen definitivt grundad misstanke om brott. Och vi är många, hör du expertnisse!


Dagen efter i Maramö.

Det bidde ingen badtunna. Det bidde inte ens en fingertuta. 

Det bidde bara ett jippo.



Det har hänt mycket sedan 2010.






HellBoy fick mig att läsa ett gammalt blogginläggDet är otroligt avslöjande på många sätt, dels tycker jag själv att jag var mycket naivare då, 2010, när jag nästan precis börjat skriva, dels är de många kommentarerna helt galet bisarra. Svenska män som gärna deltagit i mobben mot mig!! OMG. Märkligt, men den typen av manliga troll har jag konstigt nog utmanövrerat. De vågar sig inte hit längre, eller har dom dunstat helt och hållet från jordens yta?

Min devis Snäll mot snälla - Dum mot dumma, håller alltid.




måndag 25 februari 2013

Kan nån stoppa den härskarlystne herr forumsordförande Björn Lagerbäck.

MardrömsSverige 2013.

En stort antal företrädare för olika religiösa inriktningar i Malmö har nådigt bestämt sig angående en svensk konstnärs rätt att ställa ut sina verk.

– De kommer att tala med sina medlemmar om att inte nappa på det utslängda betet. Man ska inte ta till sig Vilks provokation. Låt honom vara ensam bland sina teckningar, sade Björn Lagerbäck, ordförande i det så kallade konfliktråd som är en del av Dialogforum i Malmö.  

En utställning helt i enlighet med svensk lag - "ett utslängt bete"?? Vad är det för maktspråk?

Den mannen är ju fullkomligt förödande för en demokrati.

Berlusconi, en mardröm som aldrig går över...

...eller bara en docka på Madame Tussauds?

Släng Jantelagen i väggen.

Nu gäller Petterlagen: Du ska tro att du är något.

På tal om köttbullar.


Från hästens mun:

-Jag är oskyldig, Kamprad.



Big Brother i Maramö.


Just nu - Maramögrillning.


Svensk realityserie från 2006. I 91 delar. Här ska ett antal personer under några dagar leva isolerade i ett hus som dygnet runt övervakas av tv-kameror. De har ingen kontakt med den yttre världen och det hela går ut på att inte bli nominerad till utröstning av sina kamrater. En efter en lämnar deltagarna tävlingen. 

Sen är det bara att försöka städa upp i spillrorna efter dem.