fredag 1 februari 2013

Floskeldrottningen Annie Lööf har kastat hårdhandsken.


Jag har alltid fått rysningar av politikens svar på Carola, det är nåt med hennes ögon och de här lite megalomana och psykotiska dragen.

Men, i dagens nyhetssändningar fallerade radiostyrningen och det nyfrälsta ständiga smajlet hackade.
Annie Lööf såg ut som hon stampade med foten, och det rödhåriga temperamentet exploderade, när hon med spända drag, fräste ur sig de dramatiska och nu klassiska replikerna:

– "Våga inte kalla mig hård, kall och nyliberal. Lägg inte åsikter i min mun.
Handsken är kastad!"

Inte för att nån har kallat henne för kall, men nu vet vi det ifall nån tänker göra det. 

Messa inte med Annie Lööf!




svt aftonbladet

”Jag lärde mig någon gång att man kan inte sminka en bajskorv.”


Öresundsregionen byter namn, det nya flashiga namnet är Copenhagen Malmö Region. Kommunalrådet i Malmö, Ilmar Reepalu (S), säger att den nya namnet är kraftfullare.

Allt medan Reepalu polerar på stadens monument, oroar sig de som drabbas av hans politik mer än svenskar i allmänhet över den svarta samhällsutvecklingen. Speciellt stor är skillnaden när det gäller oro för religiösa motsättningar och ökat antal flyktingar.

Hur avskärmad får en politiker vara från väljarna?


sydsvenskan sydsvenskan

Ska vi leka, kompis?


En glad labrador kan få vem som helst att ta fram leksinnet.


Öppet brev till Vellinge Kommun, som skapar vi och dom i Sverige..


Bakgrund:
Vellingebostäder AB bygger enlig egen utsago, en förstklassig byggnad som en skånelänga, för att hyras ut på ett femårskontrakt till Vellinge kommun.
Byggnaden på 288 kvadratmeter är som ett litet hotellboende med egna rum där två ensamkommande flyktingbarn får dela på toalett och dusch. Det ska finnas ett gemensamt kök med matplats och vardagsrum. Det är ett jättefint hus, vi har inte sparat på något,säger Vellingebostäders Anders Larsson till medierna.


Mitt öppna brev till Vellinge Kommun:

"Sverige idag är ett land som tillåter misär.

Svårt sjuka blir utförsäkrade utan skäl, arbetslösa tvingas söka 100 jobb per dag eller ruttna bort i ovärdiga fas-tre-jobb för skamlöner, sjukhusen är underbemannade, sjuka människor förvaras liggande i trånga korridorer, barngrupperna på daghemsförvaringen är ohälsosamt stora. Skolklasserna likaså i de skolor som håller på att bli en av Europas sämsta, i vissa städer råder anarki, gänggrupperingar och en svart parallellvärld, polisen löser inga brott. Gamla människor är arma offer för den offentliga upphandlingen och får kosta så lite som möjligt, helst ingenting, så vällagad mat, blöjor, duschar, promenader, bingo och människovärde det är ouppnåbar lyx. Vi har drabbade hemlösa som lever utan nån som helst omsorg på gatorna året om, vi har tåg som inte fungerar och ett brinnande utanförskap. Det finns aldrig, aldrig pengar.

I detta läge bygger Vellinge Kommun en skånelänga i Falsterbo till 8 flyktingbarn som söker skydd från elände, och "det sparas inte på något".
Har inte Vellinge Kommun något moraliskt ansvar för jämlikheten i landet? Har inte Vellinge Kommun något moraliskt och ideologiskt ansvar för att inte skapa ett vi och dom-samhälle, där somliga helt oförskyllt alltid tycks dra nitlotten i livets lotteri jämfört med andra."






petterssons sydsvenskan

SD - för värdig flyktinpolitik.

Magnus Olsson SD: ”Vi kan rädda livet på fler flyktingar”

Självklart rösta SD för att hjälpa människor i misär.



torsdag 31 januari 2013

Kasta slöjorna - dom har noll effekt på de muslimsk männen.


Från Koranen:"Och säg (O Muhammad salallahu allayihi wasalam) till de troende kvinnorna att sänka sin blick (från att titta på förbjudna saker), och att skydda sina privata delar (från illegala sexuella förhållanden) och att inte visa sin skönhet förutom det som syns, och att linda in sina Khimaar (det tygstycke som kvinnan täcker huvudet med) över Juyubihinna (halsen och bröstet)." (An-Noor 31).

Det verkar dock fullkomligt meningslöst. Ty under de pågående demonstrationerna i Egypten har många kvinnor utsatts för vidrigt grova sexuella skam-övergrepp av muslimska män i grupp, mitt i den kaotiska trängseln.
De som begår sexuella övergrepp på Tahrirtorget gör det inte alls för att de är pilska på kvinnans "förbjudna saker", utan för att rått beröva kvinnor deras rätt. Precis som när de gruppvåldtar kvinnor i västvärlden. 

Allt handlar enbart om KönsMakt - och har definitivt ingenting med attraktion, kärlek och sex att göra.
Tältkvinnorna är grundlurade.

SVT

Världens största vanföreställning.


Ju mer vi är tillsamman, tillsammans....!


status.st ger den bästa bilden av opinionsläget, SD går mot 15-20% 2014. Vi rasister blir bara fler och fler och fler!

Tack Katja!


Varit inne och hittat chatten med hjälp av din kommentar, och min fråga fanns med!
Från UG
 Carina-Fina: Jag är för mänskliga rättigheter, demokrati och jämställdhet. Det är inte Koranen, som muslimerna lever efter. Vi är alltså inte kompatibla. Hur ska jag nånsin kunna lita på en muslim?

Svaret: Klart att du kan göra det. Bibeln liknar koranen väldigt mycket om du läser den som bokstavstroende.

 Nån som kan tolka?
Tacksam för hjälp.

UG

Un bömb!



Den gamle engelske nationalhjälten och rubrikmakaren David Beckham är klar för Paris SG, och blir därmed lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic.
Världens sportjournalisterna håller darrande andan, och undrar om det går att ha två kungar i ett land, två tuppar i hönsgården, två tjurar som betäckare....?!?

Zlatan ler ödmjukt och säger:
"Han kan jobba i Zlatans trädgård. Det är hans nivå."





svt

Man har ju hört talas om att sitta på en förmögenhet.

Men dessa två damer, på väg att flyga ut från JFK med 6 1/2 kg kokain i blöjorna blev som tur var, snabbt av med sin.

Jag hänger med!

På allt nytt. 

Så idag efter att ha hört ett radioprogram om svensk mat, måste jag bara få tag i en burk pepparkakssenap!

Bara för att inte dö nyfiken.Nån som är insatt?





                             Här kanske........?

Streetsmarta ungdomars nya husmorstips.


Träffade några unga älsklingar över en middag, som berättade att de ställt sin dammsugare strategiskt i hallen. De dagar de inte hinner med att dammsuga, så kör de runt strumporna i råttbona just när de upptäcker dem, och sen suger de raskt av strumpan med munstycket.Hundägare blev mycket lycklig över detta geniala råd.

Erik Helmersson lägger fingrarna emellan.


Det finns en sida av islam som är inte bara fundamentalistisk, utan också skrämmande blodig och våldsam. Det ser vi inte minst i Syrien, Mali och Egypten just nu.

Genom att som Helmersson i DN idag förringa den djupa världsproblematiken med de som vill döda och demolera i Guds namn, som "frågeställningar som är allmängiltiga inom alla större religioner", gör inte Helmersson islams modernister nån tjänst.
Helmersson:-"Kristendomens kamp kanske syns bäst i abortdebatten, judendomens speglas just nu i Israel, där könsseparation och religiös värnpliktsvägran stöts mot det sekulära samhället."

Helmerssons jämförelse är chockerande simpel, det är en oförlåtlig stupiditet att rycka på axlarna åt de islamska blodbad vi ser nu, och jämföra med abortmotståndare med plakat och fula maktkamper.

Efter UG igår ställde jag en fråga till chatten, men censurerades, så jag ställer den idag igen, i hopp om att någon enda människa kan ge mig ett rakt och ärligt svar:
- I UG var det satt utan tvivel att muslimer mot mitt ansikte anpassar sitt budskap efter falsk tolerans, och sen genast och habilt byter åsikt till det som är bokstäverna i Koranen bakom min rygg. 

Min fråga är: Kan jag då nånsin lita på en muslim?


dn

Trolleri i mammas Landskrona.



20 blåögda och tappra entusiaster  trotsade snålblåst och bilbuller för att se avtäckningen av skulpturen Le due forze, vid resecentrum i Landskrona. "Le due forze" betyder "två krafter" och det är det skulpturen ska representera, menar konstnären Antonio Pasquini.'
Kan en skulptur öka invandrarnas empati och förståelse för Landskronaborna och  livet i Sverige?

Det var en udda fråga.

Som om den som i dagens Landskronatidning skulle "hugga" frivårdspersonalen, eller den som försökte bryta upp dörren på pizzerian, eller den som stal till och med hunden vid ett av inbrotten, eller den 17-åring som hade en revolver hemma, imorgon skulle bli normala och mänskliga i sitt beteende för att det placerats en skulptur där.

Vad ska vi med integration till, när det räcker med en skulptur. Jag röstar för en skulptur i Malmö också, eller två.

Jag älskar mina hundar över allt,

men, jag älskar alla djur. Därför är den här filmen en favorit!

onsdag 30 januari 2013

Ju mer jag hör, ju mer jag ser av islam och muslimer....

.....desto mer förstår jag att det inte är möjligt för oss att leva ihop.Det går inte för mig att möta människor i livet som mot mitt ansikte anpassar sitt budskap efter falsk tolerans. Och bakom min rygg habilt byter åsikt till det som är bokstäverna i Koranen.


Koranen ger män rätt att gifta sig med fyra kvinnor. Men enligt vår lag får man bara ha en.

Jag är för mänskliga rättigheter, demokrati och jämställdhet. Det är inte Koranen som muslimerna måste leva efter. Vi är alltså inte kompatibla. 

De nytänkande muslimerna och kvinnliga blivande imamer med svensk utbildning, går emot mäktiga män som vilar mot Allahs ord.  Det kan bli riktigt farligt i vårt land. 

OBS!! Kritisk granskning av islam är inte lika med islamofobi.

Och Fi. Kan ett parti bli  mer passé än Schymans mossiga madamer?


UG

Shit, nu kommer inte Reinfeldt att vilja ta i Cameron med tång.



Cameron har spottat upp sig, och efter att ha insett att det UKIP säger är den isande kalla sanningen, har han verkligen fått vind i seglen
Lyssna här, hur en politiker med ryggrad värnar sitt land - till slut.
Mr. Cameron:
-"Om vi tar det senaste decenniets nettomigration till UK, var den över 200 000 per år, vilket är lika med två miljoner nya migranter på ett decennium, lika mycket som två städer av Birminghams storlek.
Det har kommit alldeles för många för att mäkta med, och den förra regeringen bär ett stort ansvar för att inte ha fattat de rätta och ansvarsfulla besluten i tid."
Mr Cameron fortsatte:
-" UK välkomnar de som vill komma hit och arbeta, men regeringen kommer att vara hård mot bidragsturisterna." 

Hmmmmmm. "Cover your ass" och skyll på nån annan, javisst. Men gör nåt nu då! 

Att hota bidragsturisterna när varenda en av dem har mutkontakter i migrationsverket, bland advokater, tolkar och andra välfärdsskurkar låter bra, men den grova stölden av våra ihoparbetade kronor har fått gratis fäste av alla som är så malliga för att dom gillar olika.

Asylärenden, migration och korruption verkar ha blivit Europas största business. 

Soran Ismael går hem. På biblioteket i Borlänge.


– "Det var en bra tid för rasister i höstas. De hade ett enormt uppsving," sa Soran Ismail inför storpublik på ABF´s och Svenska Muslimer För Fred och Rättvisa´s träff på biblioteket i Borlänge.
Att böckerna om Tintin höll på att drabbas av islamsk censur, känslorna när Disney gjorde korrekthetsmystiska klipp i julaftonsfilmen, och järnrörsfilmerna starring Soran himself, det hade Soran synpunkter på:
– Det här är historiskt pinsamt.

Efter det "bejublande" Soranframträdandet höll Boudour Al Hashmi, medlem i Svenska muslimer för fred och rättvisa, SMRF, en kort presentation om organisationen.
– Vi vill skapa en bättre värld. Vi använder oss av islamiska principer och vi är öppna för dialoger för att skapa ett samhälle med tolerans, vänskap och rättvisa, sa Boudour Al hashmi. 

 Som i alla de muslimska länderna då????? Man får hicka.

Nu ska jag berätta för Soran vad som är pinsamt på riktigt.
Det är att sitta i det trygga svenska biblioteket och fantisera om att man faktiskt gör nånting, nåt extremt viktigt, för mänskligheten och freden.
OM muslimer i Sverige verkligen vill arbeta för fred och rättvisa - med islamiska principer?!?! - känns det som om det finns massor med viktigare saker världen över, än att sitta och flina åt en inskränkt korrektmästare och fanatisk anti-svensk.


Soran är PKSveriges hustönte, jämte Gardell och Dirawi. Man kan bara bli det om man ägnar sig åt navelskådande och I-landsproblem som kinapuffar och negerbollar.

Patrik Lundberg gillar inte kinapuffar, men vill gärna bära svensk folkdräkt.


Lundberg tänker nu inför Mellon reclaima(!!) sin (?) dräkt från Jimmie Åkesson....


Är det inte bara liiiiite högdraget och pretentiöst att ha ett sånt oerhört storslaget ego, att man inbillar sig att man är den ende rätte att fylla upp en Blekingedräkt.  Och dessutom förvägra och ogint missunna andra.


Det säger tyvärr mycket om Partik Lundberg, han ger Blekingedräkten ett fult, sniket och fruktansvärt egoistiskt ansikte.



HD

Ja då, ja, då passar det....


"Enkät efter döden ska förbättra vården."

De 85 - 90 åren innan var det minsann ingen som var intresserad av ens kissiga blöjor och annat elände.

Eslöv fick skrämselhicka till slut.

Planprogrammet som bland annat omfattade en pampig moské med könsuppdelad simhall och gymnastiksal, och undervisning i arabiska och islams tro för barn på Föreningstorget, var ett skräckscenario för oss som vill behålla vårt land sekulärt. Och långt borta från ojämlikhet och antidemokrati.

Man undrade hur många miljoner miljarder SaudArabien eller Qatar hade "sponsrat" hemligt med.

Men uppmärsamheten blev besvärande grandios.
Så nu har kommunstyrelsens arbetsutskott beslutat att slänga det framtagna planprogrammet i runda arkivet, även känt som papperskorgen.

– Stadsbyggnadskontoret får ta fram ett helt nytt program och följa de direktiv som vi redan tidigare har gett. Vi vill ha förslag på hur Föreningstorget kan användas till bostäder, centrumbebyggelse och som allmän plats. Det nya programmet ska tas fram i samråd med medborgarna.

En mycket stor delseger för oss visselblåsare på nätet.

skanskan

Mångkultursnyheter: Över tretusen barn i arresten på ett år.


Jag efterlyser föräldrar.
Var är föräldrarna till de där dryga tretusen barnen?? 

Jag googlar och på wikipedia hittar jag följande text, för alla som undrar:

"En förälder är en person som har barn. En kvinnlig förälder kallas mor och en manlig kallas far. Ordet "förälder" används också som 2-ställig släktskapsrelation. x är förälder till y är ekvivalent med att y är barn till x. "Mor" och "far" används också som relationsord på detta sätt."

Ni fattar att en del inte insett om de är x eller y eller ekvivalent....... 

Föräldrabalken talar däremot hardfacts:Barnets vårdnadshavare svarar för att barnet får den tillsyn som behövs med hänsyn till dess ålder, utveckling och övriga omständigheter samt skall bevaka att barnet får tillfredsställande försörjning och utbildning. I syfte att hindra att barnet orsakar skada för någon annan skall vårdnadshavaren vidare svara för att barnet står under uppsikt eller att andra lämpliga åtgärder vidtas. Föräldrabalken 6:2.

Leta genast upp föräldrarna till de tretusen missanpassade gangstrarna, ställ dem till svars - avkräv ansvar. NU.


tisdag 29 januari 2013

Tibetansk fjäll-luft på burk, 5:- styck.


En kinesisk miljardär Chen Guangbiaogör allt för att väcka de sovande och bolmande kineserna om luftförstörelsen. Han hoppas att hans luftburkar skall mana till eftertanke.

Björn har en bättre idé. Man säljer förslutningsbara burkar för en tia, och tar fram när man behöver släppa en brakis, släpper i burken och stänger till. Tänk själv hur mycket  kvävgas, metangas och vätgas per dag, månad och år som bildas när 1, 2 miljarder kineser fiser.







NRK

President Obama direkt på CNN, om att låta elva miljoner olagliga invandrare stanna i USA.


På ett podium i Las Vegas, med flera vackra och strama amerikanska flaggor bakom sig, står en upplyft president och rapar exakt samma plattityder som de svenska B-skådisarna Sahlin, Olofsson, Lööf, Reinfeldt, och Ullenhag (var ÄR han förresten?).


Fast.
Han säger det naturligtvis inte så taffligt och klåparaktigt. Obama är inte för inte tvåtusentalets retorik-maestro, han säger det med den självklara pondus en av världens mäktigaste män besitter. Den stora publiken nedanför podiet jublar, skriker, hyllar, lyfter och dyrkar domptören masspsykotiskt, som var han självaste Gud Allsmäktig.

Vi har alla hört varje variant på de billiga och falska argumenten härhemma, om hur berikande lagliga eller olagliga flyktingar är, hur många företag dom startat, hur dom kom och byggde landet, irländarna, tyskarna och skandinaverna. Hur landet skulle störtdyka i svält och utarmning om inte dessa elva miljoner anhängare till Obamas alla hispanic väljare får fritt bryta mot USAs lag och stanna i landet. 

Till och med sjönk min fd stora idol CNNs Christiane Amanpour som ett cementblock till havets botten, när hon gjorde en supervulgo Sundströmmare, och bjöd in en liten rund mexikansk pojke, som tårfyllt berättade om hur hans far våldsamt kastats ut ur det land han brottsligt tagit sig in i.Amanpour nedlät sig till och med, bara för den goda sakens skull naturligtvis, att ställa den mest pissbanala ledande Sundströmska pinsamhetsfrågan till barnet i studion: -"Were you scared?"

Läskigt nog en ny seger för big-talk Obama. Och en till stor förlust för det skuldtyngda USA.

 Tänk att ett så stort land inte har en egen Jimmie Åkesson. Vilken tragedi.

cnn fria tider svd

- Förintelsen har aldrig existerat.


En nyckelperson i Egypten, Fathi Shihab-Eddim, som står president Mursi väldigt nära, har gjort ett vansinnesuttalande om Förintelsen. Mannen beskyller amerikansk underrättelseverksamhet för att ha bluffat om en av historiens grymmaste människoutrotningar, och hävdar i egyptiska dagstidningar i samband Remembrance Day den 27 januari, att de 6 miljoner judar som dödades av Hitlers mördararméer i själva verket bara flyttade till USA.  

Och denna regering förväntar sig världens respekt???




foxnews

Reinfeldt måste möta SDs krav på handling mot vardagskriminaliteten.

Och då föreslår han att vissa kriminella barn ska ha fotboja på särskilda tider.

Ett klart rasistiskt uppdelande av dom i fotboja, och vi andra etniska svenskar mitt i livet.


Den 17-årige skammördaren, Här är ditt nya liv.


– Du kommer att hållas helt inlåst i din cell i tolv timmar varje natt.
Du väcks på morgonen klockan åtta. Efter att du tvättat dig och serverats frukost, går du på ditt schema, t.ex skolundervisning, arbete i en verkstad på anstalten, social träning, eller städning av avdelningen, för detta tjänar du elva kronor i timmen. Mitt på dagen är det lunch.Innan celldörrarna låses klockan åtta på kvällen har du möjlighet att umgås med de andra internerna och gå till kisken.På rummet får du egen radio och tv.

Hmmmm. 

Inte så illa pinkat efter att du i besinningslöst vansinne trasade sönder din systers kropp och ansikte med 107 knivhugg. Rättsläkaren säger att han aldrig sett något värre.

Och ändå drog du vinstlotten, du kunde ha legat död för all evighet, rutten och uppäten av underjordens kryp långt ner i marken, berövad alla dina dagar på vår vackra jord.



HD svd

Bye, bye Sydsvenskan.


Snart kostar det att läsa sydsvenskan på nätet.
Min uppfattning är att det blir sydsvenskan som får betala.

Koranen tar över Kalla Fakta.



Koreanen, ska det ju stå......, Lena Sundström, är ökänd i Sverige för sitt tröttsamt ensidiga engagemang, och sitt djupt liggande hat mot alla svenskar.


Så det programmet går givetvis bort.





dagensmedia expressen

Reinfeldt: Vissa saker som man vill, kan inte sägas högt, eftersom det inte låter trevligt.


Inte sant, statsministern.

Pundare som pundare. Jämnt race.


Carina goes international.

Sverige
5549
USA
232
Belgien
177
Tyskland
133
Ryssland
85
Norge
79
Finland
58
Danmark
52
Thailand
45
Spanien

Till och med utomlands finns ni - happiness!

Jag vet var ni bor!


Här i dessa städer har jag er, mina kära läsare - det vakna folket!

1. Stockholm


2. Goteborg


3. Malmo


4. Vasteras


5. Taby


6. Boras


7. Angelholm


8. Sundsvall


9. Orebro

10. Lund

måndag 28 januari 2013

Såg islamkramaren Anders Lindberg mekaniskt mässa i SVT om böneutrop.

 Den intressantaste kommentaren stod som vanligt inte Anders Lindberg för. Utan den troende muslim som levt här i Sverige i 45 år utan böneutrop, men som tycker det ska vara här som i Turkiet(?!) Det verkar som att det gått väldigt bra att be hittills. 

Och eftersom alla nu försöker lobba om hur väldigt, väldigt, försiktigt och  tyst och jättelåååångt borta just de här arabiska utropen ska låta, då är det ju ändå ingen idé eftersom ingen kommer att höra dem.

Anders Lindberg, suck, vad ska man göra med en sån förblindad buktalare? Det går inte att jämföra våra tusenåriga kyrkklockor med ett utrop på vilt främmande språk. Vi andra i den svenska mångfalden har ju ingen aning om vad som sägs och uppmanas till. Det är otroligt exkluderande, odemokratiskt och givetvis kränkande.


Det kryllar av kannibaler i Nordkorea.


En man kokar sitt barn och äter det. En annan gräver upp sitt döda barnbarn och äter upp, och en tredje man har åtalats efter att ha dödat 11 människor och sålt dem som 'griskött'.

Det låter som en del av en usel horrorfilm, men det är chokerande nog en realitet i det igenbommade kommunistlandet - Nordkorea.
Kannibalerna handlar ur skär desperation och överlevnad, och väljer helst de små barnen. Föräldrarna ser ingen annan utväg än att ta livet av sin avkomma för att ha mat till resten av familjen.

Nordkoreas ekonomi räcker bara till att föda partitoppen och till massförstörelsevapen. Det är sorgligt nog så bestialiskt att upp till tiotusen människor från har dött av hopplöshet och svält i Hwanghae-provinsen.

 Jag ber om förlåtelse för att ha givit er mardrömmar för resten av året, och för att ni kommer att vrida er runt i förtvivlans lakan hela natten.


Payback-time, president Obama.

Ingenting är gratis, presidenten. Inte ens invandrarröster.


Här svärs det minsann i kyrkan, Alf B Svensson.



Psykolog Alf B Svensson: -"Sluta försöka göra barn könsneutrala.Vi måste behandla pojkar och flickor olika – för att ge dem samma chans i livet."

Äntligen!

Att han vågar Alf B Svensson.  Utmana hela tyckarmaffian....

Hur ska könsbekämparna överleva detta??Och hela Sverige, som av nån gåtfull anledning består av fanatiska likhetsfundamentalister.I decennier har Mångkultursmaffian försökt styra och tvinga oss svenska godhets-junkies att tro, att vi alla är lika och ska bemötas på exakt samma sätt. Vilken magisk illusion.

Alla är definitivt inte lika.

Och måste bemötas olika. Inte sämre, inte bättre. Men så att var och en förstår utifrån sin verklighet. 






Engelsmännen har massinvandringspanik - försöker skrämma bort rumäner och bulgarer med det kalla vädret.


Till de 70 000 rumäner och bulgarer som är på väg till UK finns långtgående planer på en stor annonskampanj i deras länder för att stoppa dem.
Det är ministrar som håller på att utarbeta idén, just för att om ett år då restriktioner från inflyttning lyfts, berätta att det är ingen bra idé - det engelska vädret är förfärligt!

Jag tror jag kan hjälpa reklammakarna med planen. Varför inte bara måla omvärlden med röda banderoller som visar att skattkistan är tom.



daily mail

Petra Mede, vit kvinna leder StoraMellon.

Just nu deltar Mede, som ni ser på bilden, i sista delen av Hamiltons automatiska anti- white- brainwash. Och lär sig memorera alla de "lustighter" som manusdoktorerna automatiskt planterar i SVT:s "nyheter och underhållning". 

Om SVT kan hitta en enskild invandrad att lyfta fram och upp, jämfört med en simpel kulturlös svennetönt,  så blir stoltheten  enorm hos tittare som dittills inte svalt hela anti-vit-propagandan. 



Lars Lindström, Jomshof har rätt om dig enligt forskningen.


Forskare vid Lunds Universitet har, som jag skrivit om förut, konstaterat att bl.a mediabranschen gynnas av att ha en korkad organisation, forskarna kallar sin teori för "funktionell dumhet".
Detta är inte förtal.
Så det är ingen bra idé för Lars Lindström att ge sig sin "juridiska expertis" igen, och hota om förtalsanmälan mot de visa människorna på Universitet.


Och Jomshof, SD, som bara sagt exakt detsamma, dvs att Lindström är "urbota korkad", framför således bara resultatet av akademisk forskning.

Face facts.




söndag 27 januari 2013

Dom ska bara "göra papper."

En 59-årig romsk kvinna i Norge är åtalad har svindlat till sig socialbidrag för födselstöd, nedkomsstöd, barnunderhåll, småbarnstillägg och bidragsförskott.Och ytterligare ett barntillägg jämte sin egen förtidspension och bidragsförsörjning.

 Vinst för den romska gamla kvinnan: 692.355 norska kronor.Allt för ett fantasibarn som hon registrerade efter en "hemmafödsel".

Det är långt ifrån det första fallet för Oslo Tingsrätt. Redan 2001 dömdes en romsk farmor för att ha diktat upp 12 barn-barn, och håvade in 180 000(!) i månaden i sociala bidrag, vilket var Norges dittills största välfärdsbedrägeri. Romerna kallar svindelmetoden, att upprätta en identitet som bara existerar på pappret, för att göra papper.

I själva verket tycks det mig som att det är "pengar dom gör".  Så - varför bjuder våra yberblåögda idiotnationer in till fri robbning av våra skattekronor? Kan nån begripa??

Tolerans och förståelse???Up yours.





Enkelt.


Simsalabim.




Ny svensk mångkulturell lek.




Fullmäktige i Botkyrka som ska fatta beslut om Islamiska Föreningens böneutrop i Fittja, konstaterar nu med en suck av lättnad, att böneutropet inte är "en kommunal fråga". Utan det blir tack och lov upp till polisen att utfärda tillstånd.
Ty, vem i hela världen vågar göra sig osams med islam??

Nä, här leker politikerna samma lek som jag lekte när jag var liten, när Sverige bestod av idel gutturala och rasistiska asadyrkare, "Vem är rädd för svarte man?"
Men, den går ju inte att leka nu, tänk om nån tror att vi menar....

Så nu har politikerna lyckligtvis hittat en populär amerikansk variant, som än så länge inte kränker nån, "Hot potatoe".




dn

Fråga Lund. Dom vet!



Företag i vissa branscher gynnas av att ha en korkad organisation, menar Lundaforskare.

- Vi ser funktionell dumhet som frånvaron av kritisk reflektion. Ett tillstånd präglat av harmoni och konsensus som får medarbetarna att undvika att ifrågasätta saker som beslut, strukturer och visioner.Det positiva är att alla jobbar frenetiskt med att vara lika duktig på att vara korkad.

Men det bli problem när folk inte kritiskt frågar sig vad man själv och organisationen faktiskt håller på med. Funktionell dumhet förekomma i de flesta branscher, men i vissa lönar det sig mer än andra. Bland annat inom massmedia, kan det vara ogynnsamt för företaget om medarbetarna börja tvivla på nyheternas värde. Då kan de lätt bli handlingsförlamade och produktionen drabbas.För att massmedia ska vara så lönsamt som möjligt så gäller det alltså att man tycker att nyheterna man jobbar med är viktiga.

Det finns fler arbetsplatser med samma kultur i Sverige,säkert dom allra flesta och största,  ta sjuenigheten i riksdagen som uppenbart exempel.

Det kommer ju verkligen inte som en blixt på den blåa klara himlen. Men visst är det en himmelskt ljuvlig känsla, när det man själv känt i magen så övertygande, faktiskt visar sig stämma perfekt med hjälp av Sveriges klokaste forskare vid Lunds Universitet.


svt

Inget enkelt jobb för den ensamma muslimkvinnan.




Våldsamheterna i Egypten rasade hela natten,minst 31 personer dödades i Port Said, där fullkomligt ursinniga protester utbröt efter att 21 personer dömts till döden.

På TVnyheterna lyckades en reporter mitt i det rasande infernot av folkligt upplopp och brutal och vild panik hitta en slöjklädd kvinna, som sa:
-Jag har försökt sansa dem att lugna sig och lägga ner våldet - vi är ju muslimer!


Ehhhh...., ja just det...och.....???
 Nånting med självbilden??

Även i Suez, där minst åtta dödades i bråk på revoltens tvåårsdag i fredags, var det oroligt. Enligt säkerhetskällor stormades fyra polisstationer och 25 fångar fritogs.

fria tider SVT