lördag 12 januari 2013

Upprätthållandet av lag och ordning pissas på av anarkister på Moriskan.


Fientlig publik hetsade i Malmö igår mot gränspolisen och Migrationsverket, som bara följer de invandringslagar som stiftats i Sverige.

Men vad ska vi med lagar till om en agiterande och uppviglande mobb skulle få detaljstyra vårt land?

En gapande kvinna i publiken, som pendlat över Öresundsbron i flera år, anser att detta är "snack".
— Nästan varje dag frågar gränspolisen mig om jag har pass. De frågar aldrig de som är vita. De frågar bara de svarta och mörkhyade.

Eeeeeehhhh........

Ja.

Och kan det möjligen vara så att de flesta som vistats illegalt här är icke-vita??????

Att visa sitt körkort när polisen ber, att visa sina ID-handlingar när banken ber, att visa sitt pass när passpolisen ber - när blev det rasistiskt? 2012???

Det är ett samhälle i kaos Asylgruppen försöker skapa, långt, långt borta från omtanken om våra gemensamma behov. Samhällsomstörtande hyperkänsliga gaphalsar kan omöjligt få styra över ett lands myndighetsutövning.  

Den agiterande massan har dock en rättighet - att visa vad de vill genom att rösta i valet 2014. 

Så går det till här.


Landskrona är ett stinkande varigt sår av politisk ynkedom.


Vad hjälper det att politiskt satsa på framtiden i Landskrona?När invandrarna i gettot Koppargården vill motsatsen?Hur ska man kan kunna locka normala människor med kapital till den vackra sundsstaden, när ingen vågar gå utanför dörren på grund av det blodgiriga gangsterväldet och den totala anarkin.

Vad är det för mening att bo naturnära och fagert, när man är isolerad i skräck-karantän?Och hur ska man kunna vinka ajö till sin mor, när det är en stad i brutalitet och förtryck där man skjuter mot oskyldiga människor i bussar, som är hennes hemdestination? 


Lägg ner Landskronas fucking shit-undersökningar och pompösa jubileum, kör in med pansarvagnar i gettona, ta tillbaka makten och bygg upp rättssamhället igen. Landskrona har inget val.

Och alla ni som sitter i HD, och lallar blint om hur mycket ni "älskar Landskrona", res er upp och se er omkring. Vad är det för fel på er???

expressen HD

Centern och Centern.


Pick your own!



Svenska pensionärer, fallfärdig frukt för klåfingriga "turister". 

Mer lukrativt än blåbär.barometern

Från Fejan.....


fredag 11 januari 2013

Sveriges framtid.



Bron över Storseisundet i Norge kallas ibland "the road to nowhere". Formen på bron skapar en optisk illusion som kan göra den lugnaste bilisten nervös. 

Tyvärr är vår mångkultursframtid i kriminalitet, arbetslöshet, otrygghet och utanförskap inte det minsta optiskt missvisande.

F´låt.

Har lite bråda dagar, eftersom min pigga och energiska mamma är på besök. Igår såg vi Searching for Sugarman - se den! - och sen dansade Zäta och jag långt ut på natten, när hon diggade nya skivan hon fått av mig,  Mikael Wiehes senaste - köp eller ladda ner den! 

Men just nu står mamma i köket och lagar två jätte-, jättegyllenbruna äggakagor till familjemiddagen. Därför hinner jag lämna ett livstecken här.Kommer att besvara alla era härliga kommentarer, så fort jag hämtat andan när mamma åkt hem till gamla Skåne.

Jan Stenbeck lever - han har bara försvunnit.

Tre delar av dokumentären om den lysande Jan Stenbeck, har jag nu suttit klistrad vid, och aldrig har klichén the man, the myth the legend varit mera mitt i prick.  En man som tänjde gränser och endast beträdde jungfrumark är död. 

Jag har aldrig träffat Jan Stenbeck, så min privata sorg är mer ett vemod över att vår korta vandring här under stjärnorna ska vara en sån evig tilltrasslad strid. 

Det fanns så mycket kvar att hinna vara lycklig över. Varför slutade han leta.

De olika skildringarna av hans utmärkande egenskaper är så avvikande och så typiska för framgångsmän. God, generös, frisk, stark, storsint, lekfull, busig vs elak, hård, jävlig, brysk, kärv, och påfrestande.

Det är nästan obegripligt när en nära vän beskriver Stenbeck som en man med tydliga tecken på ett destruktivt självhat, ätstörningar och missbruksbeteende. Och en annan nära vän intygar att han var problemfri, städad, mycket måttlig och försiktig med mat och dryck. 

Då undrar man. Säg mig vem du umgås med och jag ska säga dig vem du är.


Det är en evig lycka att man missar sitt eftermäle.Men säkert kan mina hjärtevänner beskriva mig totalt annorlunda än de som bara dömt mig efter håret.



 




Gardell totally lost it.


Jag har lärt mig en sak.

Alla egostörda idioter faller alltid, alltid - förr eller senare.

Helst förr.
Därför är jag inte ett dugg förvånad över Jonas Gardells brutala och avskyvärda skämt om branden i Göteborg.

När volymen är uppskruvad till max på sig själv, så hör man ingen annan.



aftonbladet

torsdag 10 januari 2013

Gyllene guldbruna chokladögon.



Såna har jag. Och Zäta.
Och det ska man ha om man behöver förtroendekapital, enligt en engelsk undersökning. 

80 bilder på kvinnor och män tittades på av ett antal frivilliga.
Majoriteten bedömde de brunögda ansiktena som mer trovärdiga, och de brunögda kvinnorna som allra mest trovärdiga av alla.

Hmmmmm.Ärliga blå ögon. Vad hände med dem? 

Eller är detta bara en del av dagens antivithat?





daily mail

Välkomna till Sverige -

mångkulturens Paradis.


TV2 SD expressen

Här är mannen vars folk är totally fed up med överstatliga EU.



För sitt folk i tiden kör Cameron hårt mot totalitära EUpolitiker, men idag varnas han av USA(!?!).
USA talar ett tydligt språk när dom idag "ber" UK att stanna i EU, för att undvika en försvagning av USA.
– Detta är i Amerikas intersse.


Det är första gången en framträdande representant for Obama-administrationen uttalar högt och tydligt, om vad som står på spel när Cameron dryftar sin EUkritik.

Krona eller klave, Cameron.Det egna folkets väl och ve - eller USAs?? 

Vad tror ni?

.

Lööf har landat.

Fast. 

Det beror på hur man ser det.



Lööfen faller,

och folket skakar lätt på huvudet.....Och gör helt om.


onsdag 9 januari 2013

Mamma skakar på huvudet och säger "De va änte bra detta!"


Landskrona firar sexhundra årsjubileum i år. Kalas med kras verkar det som, kris redan i januari.

När man läser HD, och hör mamma redogöra för de politiska piruetterna i detta multkulturella pinorum, så inser man att i stad där det inte ens är möjligt att uppbringa en stadsdirektör, hjälper inte Landskrona stads kommunikationsavdelning polerande på varumärket. Landskrona är nu inte bara världsberömt för mångkultur, kriminalitet och arbetslöshet, utan också för politiskt narrspel.

Mamma kom stolt hit och visade handskrivna brev innehållande julönskningar och vädjan om invånarnas support att återskapa Landskrona till en stark stad, från kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg. 

Men Torkild Strandbergs ambitioner och mål att ställa krav och förväntningar på "alla", och införandet av Landskronamodellen, dvs "Motprestation för socialbidrag" räcker uppenbarligen inte för att blåsa liv i en sexhundraåring i sosseriets plågosamma dödsryckningar.

Kära vänner vi behöver inte resa till Grekland eller Italien och förskräckas över neddekade politikergycklare

Guldrånare död.

Det finns bara en sak för svenska folket att göra.

Försvarsminister Karin Enström har fått öppna munnen.




Det svenska försvaret skulle bara ha möjlighet att försvara landet i en veckas tid, avslöjade överbefälhavare Sverker Göransson för en vecka sedan.
Försvarsminister Karin Enström försöker idag försvara det skrala försvaret:
– Det är rimligt om man jämför med hur hotbilden ser ut.
Och hur det ser ut i våra grannländer, de har ungefär den typen av förmåga. "ungefär den typen av förmåga"............

Hatt, Lööf, Romson, Enström........


Kvinnor kan.


Ett evigt hattande inom C.

Expressen idag: Presskonferens om Centerns problem Vi sänder direkt från Rosenbad.

Journalisterna har släppt allt för att få dagens hetaste noteringar från Lööfs tokiga halelulja-liberaler. Spänningen är olidlig och mickarna hetsigt framsträckta, när Anna Karin Hatt välkomnar alla med att hon tycker det är roligt att så många är intresserade av elfrågor.

??????????????????????????????????????????????????????????

Krisen???

Nä.

Då drar gänget. 




Ulf Nisson skriver från skamvrån.



Ulf chicken-Nilsson har skrivit en ny krönika, under sträng insyn av Thomas Mattson, den handlade om att Ulf Nilssons hem drabbats av inbrott. Det är en tragedi, det vet alla som drabbas, men Ulf chicken-Nilssons text visar tydliga spår av den nya korrekta stasiöverrocken Nilsson fått på sig:
- "Grannarna hade sett en skåpbil med svensk text utanför - var det tjuvarna?"


Det var den enskilt viktigaste detaljen i hela krönikan att skåpbilen hade "svensk text".


För undvikande av alla missförstånd.

tisdag 8 januari 2013

Mamma och jag får skrattbryt.

Det började inte roligt alls.

Snarare tvärtom.

I mammas tidning läser jag om dubbelmördaren Leif Axmyr som suttit längst tid i svenskt fängelse, i trettio år, för dubbelmord, hemfridsbrott och grov mordbrand. Han försöker nu få sitt livstidsstraff tidsbestämt, men när journalisterna granskade honom och hans kriminella organisation, så ringde han upp efteråt och sa:-"Jag är dömd för mord, och blir det väl snart på dig också....jag har folk ute som tar hand om dig....Vill jag ha dig skjuten så skjuter dom huvudet av dig."..................  

Under alla åren i fängelset har han inte burit äpple till fängelsechefen precis, han har dömts till olaga hot, grov skadegörelse och bestickning. Senast 2012 skrek han:-"Jag vill slå sönder hela avdelningen" och slängde rengöringsmedel åt vaktrummet.
Eländes Elände.


Men sen kommer lilla exfrun:-"I mina ögon är han en gentleman ur många aspekter. Jag försvarar inte några brott, men jag tycker man ska ge honom en chans. Jag lovar dig att han inte är farlig."

OMG!

Och mamma och jag behövde bara titta på varandra.


Cs gruppledare Anders W Johnsson, sjunger we shall overcome.

Anders W Johnsson ger Annie Lööf sitt fulla stöd:-"Annie Lööf har förmågan att ena partiet och leda oss framåt. Hon för en politik som kan ena hela landet!"


Hos doktorn.

- Kommer ärret på stjärten att synas doktorn?
-Det är faktiskt helt upp till dig.


Man kan dra olika slutsatser.

Min mamma är på besök, och efter vår runda bland Hötorgshallens godsaker ville hon köpa sig en "Kvällsposten, för dom har så roliga tisdagskorsord".

-" Inte gynna Mattsons stasi-nissar", tänkte jag bestört, men, för all del, jag fick titta åt ett annat håll.

På ledarsidan hittade jag följande:-"Malmöpolisen har under 2010 och 2011 betecknat 480 anmälningar som hatbrott, inte en enda har nått till fällande dom.Ännu ett bevis på polisens föga fängslande effektivitet."

Eller också är det bara patriklundbergseffekten.

Bunga-bunga, here we go again!!


Silvio Berlusconi, partiledare för liberalkonservativa Frihetens folk, annonserade i går måndag att hans parti sluter upp med sin gamla partner det högerpopulistiska Lega Nord inför det italienska parlamentsvalet.– Vinner vi skulle jag hellre vara ekonomiminister efter att ha varit med skyttegravarna i många år. ??????????????????????????????????????

Eeeeehhhhh......

EU verkar inte vara i jättebehov av tensione,  excitement och ekonomiskt "know-how"!!

Pengarna tillbaka!



I Saudarabien är det inget ovanligt att gamla gubbar gifter sig med små flickor, men ett bröllop i dagarna mellan en 90-årig man och en 15-årig flicka har otroligt nog väckt frågan om mänskliga rättigheter.


Flickan som köpts för 17.500 dollar, drabbades av skräck på bröllopsnatten och låste in sig i sovrummet två dagar i sträck.
Nu kräver mannen som har giltigt kvitto att antingen låser flickan upp dörren, eller också ska han ha pengarna tillbaka.
Saudi National Association for Human Rights, de existerar faktiskt, fördömer både mannen och flickans föräldrar, då det är uppenbart att flickan inte var "nöjd med arrangemanget".

I vissa länder går utvecklingen sakta, sakta, sakta framåt. I andra går den bakåt med racerfart.

Det känns som om advokaterna och släkten kan få lite problem med sina utspel.



Advokat: "Häktningen är omänsklig
I dag häktades den 26-årige man som har livshotande skador efter att han sköts i huvudet av en polis efter ett guldrån i Södertälje i fredags.
Mannens advokat menar att häktningen kan förvärra hans hälsoläge."

Reinfeldt om sin lyckade politik.


Statsministern:-Om man räknar bort unga, fattiga, sjuka, gamla, hemlösa, arbetslösa, invandrare i utanförskapet, och ensamkommande flyktingbarn, så har inte klyftorna ökat i Sverige.





aftonbladet

måndag 7 januari 2013

12 000 euros i månaden.


12 000 euros i månaden.


12 000 euros i månaden.


12 000 euros i månaden.


12 000 euros i månaden.


12 000 euros i månaden.


Hårt arbete i EU-parlamentet i Bryssel.


YES KEEP THESE PHOTOS CIRCULATING TO SHOW HOW HARD OUR EUROPEAN POLITICIANS WORK FOR US
THIS IS PRODUCTIVITY IN BRUSSELS.  
AND THEY GET 12 000 EUROS A MONTH FOR THEIR EFFORTS!

En Mazettis försvarstal.




Mazetti har lyckats hitta ett tillräckligt korrekt organ för att ytterligare ge sig på dom som hon kallar storsvenska SD-nät-troll. 

Själv skriver hon "att mobba grupp/personer i massiv attack med förtal, förolämpningar och rena lögner är en välkänd taktik som fungerade fint i Münchens ölhallar en gång." 

Och ändå fortsätter männskan oförtrutet själv att göra just detta.


Vidare: "Naturligtvis kunde jag inte förutse att en krönika i Icakuriren skulle orsaka en lynchmobb på nätet!
Jag kan liksom inte föreställa mig hur hårdföra rasister och feministätare sitter och bläddrar bland recepten i denna snälla tidning med huvudsakligen mogna damer i läsekretsen." 

 Nä, eller hur. 

 Det var ju just därför hennes bryska, illasinnade och bittra gallspya väckte så mycket ilska. Varför valde Mazetti att försöka smygpåverka, terrorisera och politisera just dessa helt oanande snälla receptläsare? Var hon så ful så hon trodde sig komma undan med sin propaganda helt obemärkt.

Mazetti avslutar med: "Att svara eller argumentera är meningslöst." Och ändå är det precis det hon gör. 

Hon borde ha begripit bättre, vuxna männskan.



VK

Förtryckarsymbol på norska poliser.


Domare och poliser kan mycket väl bära hijab och turban på jobbet. Detta är resultatet av "Tros- og livssynspolititsutvalgets" två-åriga arbete, som idag överlämnar sin rapport till Norges kulturminister.

Himla tur att det står politi på rånarluvan. Så man kan skilja dem åt.


I vår nya skitiga mångkulturella slavsamhälle.

Imorse kl 07.00 inleddes en polisaktion mot en fastighet på Nordsjälland, där man har hållit rumänska slavarbetare i städbranschen på altanen i flera år. Sju personer anhölls. 

Vid aktionen beslagtogs polisen två lyxbilar, en Mercedes och en BMW, ett par är misstänkta för människohandel, skatteflykt, socialbedrägeri i samband med tvångsarbete och social dumpning. De gripna tillhör en zigenarklan med rötter i Sibirien.

- Nu går våra fina, stolta, trygga välfärdssamhällen i himlen in.

BMW och Mercedes, stackars, stackars dom. Bara zigenare och kriminella ligakungar som kör dem nuförtiden. Jag skulle själv aldrig sätta mig i en sån.


Mammas Landskrona försöker polera upp sitt varumärke.





En undersökning som Landskrona stads kommunikationsavdelning publicerar idag ska ge oss andra en bild av vad Landskronaborna tycker om sin stad, och vad de hoppas ska prägla framtiden.



Via en webbenkät har 2 009 personer tagit ställning till 24 kännetecken, 12 positiva och 12 negativa, om Landskrona.
Fler än hälften anser att arbetslöshet och kriminalitet är framträdande. Två tredjedelar tycker att Landskronas främsta kännetecken är att staden är naturskön, nästan hälften associerar Landskrona med mångfald och närhet.

Jag är nyfiken på de 24 frågorna, och hur de formulerats. Utan dem går det inte att ta ställning till om detta är ett allvarligt försök att liksom Södertälje, bryta den grava dekadensen och Sveriges skadligaste mångkultur, eller om det bara är fernissa och dyrbart spackel.








sydsvenskan

Frukostdiskussion.

Björn:
-Är det tillåtet att våldta inom islam?
Jag:
-Nä, beroende på vem som tolkar förstås.
Björn:
-Är det nån som har dömts för det?
Jag:
-Nä, för det har alltid varit kvinnans fel.

Stor varmt tack från en chicken.

Idag har jag fått en förfrågan om att skriva en text, nu från den andra av våra två största dissidenttidningar. Jag bockar och tackar, det är stort. Det skulle verkligen vara hur himla kul som helst att få publiceras av de som kan stå för den verkliga skillnaden 2014.

Tyvärr är jag nog lite för egensinnig för att skriva så jag tror att det ska passa uppdragsgivaren. Här i min egen ficka har jag hittat min ton, vågar ta ut svängarna, kan ge den i den perfekta grammatiken, och behöver bara försvara mig själv om nåt går galet.
Men jag blev verkligen jätteglad, och förstår att det varit en liten fågel och viskat örat. Det värmer hjärtat!! 

Men osvuret är bäst.

söndag 6 januari 2013

Om inte detta är etnisk rensning.

Åtminstone en början.

Vad är då etnisk rensning?


Svenska föräldrar tar sina barn från invandrartäta skolor i Katarineholm och sätter dem i friskolor med övervägande svenska elever. Det för att undkomma bråk och mobbning.


fria tider SR

Spegel, spegel på väggen där.....


Endast snygga personer släpps in på en nyöppnad nattklubb i Köpenhamn.
"Alla vet att det är utseendet som betyder mest när man ska träffa nya människor" säger ägaren.
Klubbens slogan är "snygga barn leker bäst", och kommer att ha fyra granskare vid entrén. Om två av de fyra tycker att besökaren är snygg nog kommer de att släppas in.

Det kommer att bli mycket, mycket trångt där.......


 sydsvenskan

Välfyllda norska hem lockar utländska kriminella ligor.

Utan att nån anar minsta lilla misstanke håller de utländska ligorna koll på ens hus innan de slår till. De är proffs och jobbar systematiskt, och har på allvar intagit Norge. 

Ingenting talar dessvärre för att Norge är unikt.

Vår gamla moral funkar inte.Sjunde budet har förvanskats till oigenkännlighet, Du skall stjäla från alla, alltid.

TV2 NO

Religionen dödar MellanÖstern.



Al Assad har talat ut om sitt krig för "fred".

al-Assad är det yttersta exemplet på hur makt korrumperar minsta lilla uns av hederlighet i en människa.
Inte ens slakten av tusentals oskyldiga kan dämpa lusten att härska.







EUs utrikespolitiska chef, Catherine Ashton, är riktikt pissförbannad nu, och sätter ner foten ordentligt i heltäckningsmattan: Assad måste avgå!



foxnews politiken

Från Fejan..

Jag har anat det......

Sverige importerar brottslighet och media låter den frodas.


Ängsligt styrda gammelmedia håller regeringen bakom ryggen, och vägrar att ta sitt ansvar när det gäller att blotta den kriminella verksamhet som lever lyckligt ostört i de svenska invandrargettona. 


De aktuella och snälla plåtslagarna i Södertälerånet har, trots unga år, digra brottsregister, narkotikabrott, förberedelser för grova rån, rån, stöld, våld mot tjänsteman, olovlig körning, rattfylleri, dopingsbrott, falsk tillvitelse, m.m, m.m, m.m. 

Det är bevisat att "ungdomar vill ha snabb reaktion på det de gjort", och med den kunskapen är det fullständigt obegripligt att svenskt rättsväsende sover så gott under duntäcket.Till sorg för många spillda liv och enorma friska pengar.

Katrin Kielos har drabbats av grandiositet.


Katrin Kielos, ledare på aftonspånan, och hennes bästisar under olika alias i kommentarsfältet, går idag i gemensam tropp till storms mot "paranoian mot muslimer".

Paranoida hatiska fantasier? Vad ska man säga?

Är det inte märkvärdigt pompöst att efter att ha läst en bok av många, många, många med starkt avvikande uppfattningar i frågan, obestridligen hävda att detta är Den Enda Sanningen.

Att göra gällande att vi idag inte får förhålla oss realistiskt till reella och upplevda hot, därför att judar och katoliker förföljts i historien, är en orimlighet.


Fakta: De olika riktningarna inom dagens islam tenderar alla att inordnas i slamisk fundamentalism\, vilket tyvärr och erfarenhetsmässigt har blivit likvärdigt med våld och terrorism. Blodig  förföljelse och förtryck har förstärkt bilden av islam som en militant och expansionistisk religion, rabiat och beredd till krig med Väst.