lördag 5 januari 2013

Tittar just på svenskförbjudet på TV.

Avslutningen på  Night of the Proms är mäktig, Rule, Britannia, rule the wave - Britons never, never, never shall be slaves. Land of hope and Glory, alla sjunger med, står upp och viftar stolt och lyckligt med sina Union Jacks för sitt modersland och är helt lyriska. Till och med en svensk landsförvisad stackare får vifta glatt med den vackra stora gul och blåa.

Inte en rappare så långt ögat når.


Fredrik Reinfeldt känner stark avsmak. 

Jag fattar inte.

Varför hemlösa och utsatta människor måste komma från främmande land för att få helpension på slott betalt av oss skattebetalare.

Och jag kommer aldrig att förstå.





fria tider

Sveriges regering har seriöst förslag i tiden för President Obama.

 För den heliga mångfaldens och Swedish DO´s skull- byt färg!!


Inte konstigt.



 @KrutowKrutow 
Inte konstigt att man är bitter! Sverige var för inte så länge sedan ett tryggt och homogent land, nu liknar det mellanöstern!

Problemlösare sökes till Migrationsverket. Akut!


Det är en tiotusenkronorsfråga faktiskt, säger migrationsverkets generaldirektör.
Om hur man ska hitta "kommunplatser" till 6000 personer med beviljade uppehållstillstånd, som sitter fast på asylboenden.



exponerat skanskan

Katarina Mazetti är hemskt obehaglig.

 Katarina Mazetti har i ICA-Kuriren spytt sin frätande galla över ca en miljon människor. En åldrad korpulent dam med hjärtflimmer borde vara ytterst försiktig med att hetsa upp sig till den milda grad.

Dessutom borde IcaKuriren spara på utrymmet. En relik från anno dazumal som lider av svårartade hallucinationer, och sprider nedärvda vanföreställningar om ett demokratiskt parti och dess väljare, som "inavlade och IQbefriade lägre stående folkslag med bomberjackor, kängor och tatueringar", är usel PR för prenumerationsverksamheten. 





Ett råd till Annie Lööf och C.


Ta idéprogrammet flum-flum, riv det i tusen bitar - och spola ner det i toaletten. Och - LÄGG NER C!


Vi behöver inte fler värdelösa och inkompetenta politiker med noll kontakt med verkligheten i dagens problemfyllda klassamhälle byggt på fri invandring och massutanförskap.



Repris 49 784.

 


Släkting till den skjutne återfallsrånaren i kvällsblaskan: "Vi är chockade allihopa. Det är en väldigt snäll person."

Vad gör dom där i Fittja Moskén?

Ligger och stirrar i golvet och känner inte ens sina närmaste?



fredag 4 januari 2013

Såg ni TV-bilderna från det blodiga och brutala rånet i Södertälje?

 Snacka om kyliga svenskar!

Bara stod kvar mitt i krutröken och tittade på.

Mångkulturskadade.


Öronen har trillat av för länge sen.


De två somalierna med svenskt medborgarskap, som greps i Djibouti misstänkta för terrorbrott och att ha stridit med al Shabaab, sitter häktade i USA.

Men. 

Varför har inte Carl Bildt varit och befriat dem ännu?!?!!Hur länge ska deras stora släkt i Sverige vänta?!?!!!Dom är ju jättekränkta.Dom två anklagade var bara hur snälla som helst:- "Brorsan var rädd för att bli dödad. Jag vill veta varför inte svenska UD hjälper min bror på samma sätt som de hjälpte de svenska journalisterna Johan Persson och Martin Shibbye."


Eller hur.Det är så typiskt rasistSverige.


Centerpartiet som är ute och flörtar efter nya röstvinningar, släpper fram fri-invandrings-nissen Ankersjös bäste polare Johan Linander, som ger släkten stöd i frågan :- Man får inte göra skillnad på folk. Är man svensk medborgare ska man få samma stöd och hjälp. 

I kampen mot det amerikanska skjutgalna samhället

publicerade dagstidningen på nätet, Journal news, en karta över namnen och adresserna på legala vapenägare i området, inklusive hemliga poliser, livvakter och anställda vid försvaret.

De kriminella gängen och yrkesförbrytarna viker omsorgsfullt hop kartan, sparar den noga och tackar för hjälpen.


Fredagsmys i Södertälje.



Tungt beväpnade maskerade män med automatvapen, gav sig idag brutalt på att slå sönder en guldsmedsaffär i Södertälje. En guldsmedsaffär som säljer krimskrams, och med noll i omsättning.Då kan man ju fråga sig vad sjutusan det fanns i de väskor rånarna bar iväg och lastade i de olika flyktbilarna?!?

Att polisen var så snabbt på plats, var oväntat(?), men utmärkt.
Hur som helst, polisen i Södertälje verkar ha kopplat greppet på den invandrade kriminaliteten. Skicka konceptet till Landskrona och Malmö, tack.

En av rånarna sköts till döds vid gripandet, och kördes sen över av kumpanernas flyktbil. Jag hyllar inte dödande, men anser att det är på tiden att de gäng som lever på kriminalitet, måste bli medvetna om riskerna med sitt beväpnade krig mot vårt samhälle.

Min sympati ligger hos polismannen som sköt för att göra sitt jobb och skydda medborgarna. 

Och jag önskar innerligt att han ska slippa bestraffas(!!)enligt svensk känt omvänt rättstänkande.

OBS.Kl 21.00.  Polisen dementerar att rånaren har avlidit av skottet i huvudet. Media tröstar sig med att hela släkten rapporteras finnas hos honom på sjukhuset. OBS!
SVT fria tider

Ulf Nilsson-gate.


Dispatch International är en ny modern och öppen tidning som tillåter kritik av invandringspolititiken och islamistiskt förtryck. Tidningens chefredaktör, Ingrid Carlqvist, slöt ett avtal med den gamle expressenräven Ulf Nilsson om att han skulle skriva två krönikor i månaden för DI.

Efter första krönikan om arabvärlden som gått sönder,  fullkomligt lyftes PK-taket, och på concesusredaktionerna ojades det, och vojades det, var inte detta rent ut sagt för jävligt!  Vilket förräderi, Oisin Cantwell, Viktor Barth Kron och alla de andra enögda fick fis-klåda och svårartade tics - ingen av dem kunde återgå till skrivandet på ett bra tag - ett svek av en av deras egna, mon Dieu.

Men.Thomas Mattsson har  uppenbarligen metoder.Så Ulf Nilson mannen med den fd staken, fegar nu om att han inte "visste vad Dispatch International var för tidning".

– "Det är ett misstag av mig. Jag hade inte riktigt klart för mig vad det var för en jävla publikation, då hade jag inte gjort det."

Vilken besvikelse.


Men underskatta aldrig nånsin kraften hos en liten man med allt för stor makt.







resume fria tider

Dom gillar inte varandra på våra skattefinansierade asylboenden.

Tre knivbråk på en månad.

-"Men asylboendet i Västervik är inte värre än något annat" säger Migrationsverket.

???????????????????????????????????????????????????????Och det skulle då på nåt sätt vara en bra sak?????

Varifrån kommer idén att svenska skatter ska bekosta tutti?

Idag läser jag i DN(pappersupplagan)att adopterade (idag ca 50 000) i Sverige som vill söka sitt ursprung i andra länder, kräver att staten "ger" alla möjligheter att finna sina rötter. 

Adoptivbarnen har behov av praktisk hjälp och psykosocialt stöd.
-"Det är rimligt att staten tar ett ansvar för det". säger adoptionsorganisationer och föreningar.

Visst.

Det är säkert mycket viktigt för vuxna adopterade att kunna få hjälp med att hitta sina rötter, och att få helheten om vilka de är.
Men.

Varför är det statens, allas vårt gemensamma problem?Var går gränsen för vad staten ska bekosta?Och skulle detta då också gälla alla hundratusentals invandrade somalier och afghaner som kommer hit helt "utan papper"?


Adoptivföräldrarna borde vara de som inser vidden av en utländsk adoption och som tidigt bäddar för att utbilda sig och utveckla barnet i kunskap och harmoni.

torsdag 3 januari 2013

Look alikes.


Inget är som en kall pilsner en het sommardag.

Eller......?!?


Ett bryggeri i Colorado skapade ett festival-öl i begränsad upplaga, bryggt på tjurtestiklar.

Strykande åtgång hos alla riktiga karlakarlar- wanna-be´s - så nu finns ölet året om! Undrar vilka nötter som passar bäst till?



.

Årets första nyord:"Kunskapsförädlingstrappan".

Det här är klurigt och fint! För vem vill inte glatt se sig traska upp för denna Reinfeldtska nya innovation, och där högst upp finna sig ett gyllene pris, ett jobb, en möjlighet att försörja sig själv, yeeeeyjj!

Men.

De massinvandrade som rekordflyr just hit till Reinfeldts vidöppna famn, vill inte alls vara med. Inte ta ens det första lilla, lilla bittesteget på denna tjusiga svenska kunskapsförädlingstrappa.
Reinfeldt:– Därför är det mycket svårare än vad det erkänns och beskrivs att se till att alla invandrade blir anställningsbara.

Reinfeldt och alliansen unisont: Tänkte inte på de`......

kl 17.30. 
PS Ta emot mina ursäkter för beskyllningen ovan. Det är givetvis inte så att de invandrade inte vill eller kan ta SFI, eller första fina trappsteget . Det är självklart vi, bleka kulturlösa vikingar med snuständer, som inte velat eller kunnat förmå de invandrade på rätt pedagogiskt sätt. DS

Ber om secret service!


Fick den här kommentaren på ett blogginlägg, jättetacksam för hjälp och synpunkter som kan leda mig nån vart!

Hej och gott nytt år!

En liten porträttbild på en man är med på din sida längst upp till vänster (eller är den bara med på min när jag loggar in?)
I alla fall kan jag också klicka (!) på gubben och då kommer jag till en som arbetar som politisk journalist på en kvällstidning!
Har tagit skärmdumpar….
En konspiratoriskt lagd kan få tankar på dataintrång eller något liknande?"

Argentinas president vädjar med darr på stämman.

Argentinas president Christina Kirchner vädjar idag mycket känslomässigt till David Cameron, att han ska hedra FNs resolutioner och återlämna Falklandsöarna.

Vaddå?!?!! 

Nu igen???


Men.

Kirchner sägs ha större chans att återuppväcka sin döde make. Det här är bara  vad som händer när landets ekonomi är rutten och folket är fed up med det usla ledarskapet. Kirchner försöker helt enkelt förleda folkets vrede och plocka världens billigaste politiska poäng. 

Hmmmm.

Har inte Reinfeldt nåt att kräva tillbaka så att vi svenskar kan börja uppskatta honom igen??

Jovisst jo..... Sverige!



Samma problem där som här.

Den här mannen har tjänat storkovan på engelsk välfärd. Efter att ha påstått sig vara blind och förlamad, har han i sex år robbat sina nya medmänniskor på hundratusentsals pund. Under dessa år har mannen jobbat, kört bil och levt som vilken frisk som helst.

Partners in crime: de blåsta och lättlurade handläggare på engelska motsvarigheten till försäkringskassan.


Next up: Immigration.



Efter fiscal cliff och ny andhämtning är det dags att reformera invandringen i USA. Inte mycket syre kvar och vad som ska reformeras är oklart. 

Men ett förslag som jag instinktivt känner positiva vibbar för, är att stänga landets gränser och se till att bygga upp ett accepterande innanförskap. Efter allt; hur många städare på samhällets botten behöver ett land som USA. Det enda sättet att få till den här politiken är emellertid att skicka landets politiker utanför gränserna, och förhindra återresa.


Ingen dum idé. Alls.

Moget.Ewa Lofvar Konradsson, MP!.

– Först och främst är jag för ett generöst flyktingmottagande. Men det måste vara så att det är ett ansvar som hela Sverige tar och då måste staten ta de kostnader som detta genererar, säger kommunalråd Ewa Lofvar Konradsson (MP).

Snacka går ju.

Elisabeth Svantesson, M konstaterar att 300 000 utrikes födda kvinnor står helt utanför arbetsmarknaden. 

Och att utrikes födda kvinnor som befunnit sig i Sverige under en längre tid och som är arbetslösa inte har någon alls kontakt med Arbetsförmedlingen.  

Elisabeth Svantesson är yrkespolitiker, hon kan på politikers vis slutligen förstå och inse vilka enorma problem dess politik ställt till med. Hon kan också rent teoretiskt och verbalt formulera eventuella (icke troliga) lösningar på de välfärds- och samhällsproblem de själva orsakat.

Svantesson:-"Det borde exempelvis vara en självklarhet att ingen kommun betalar ut försörjningsstöd till familjer om inte kvinnan i hushållet deltar till hundra procent i en aktivitet som kan leda henne närmare arbetsmarknaden."

Räck upp handen, den som tror, att alliansen kommer att få dessa 300 000 tusen och hundratusentals nya tillkommande kvinnor i arbete någonsin. Och om ens Svantesson tror på sig själv, innan hon saligt flinande tar sin politikerpension och ger blanka den i landet, kvinnorna och framtiden.

Alliansens Importerade Landskval.

Nationalekonomerna Ingvar Nilsson och Anders Wadeskog för stiftelsen Akta huvudet skriver i DN idag: "Våldet på gatan har en skyhög prislapp." 

Ett år av våldsbrott i Södertälje har tio år senare kostat samhället drygt två miljarder. Varje barn som blir livsstilskriminell kan i 40-årsåldern ha orsakat kostnader på upp till 80 miljoner. ”Vi måste börja förstå vidden av det”, säger Patrick Ungsäter, polismästare i Södertälje. 

Och då snackar vi "bara" pengar.  I mänsklig tragedi är varje brott irreparabelt. 

Räkna på Landskrona och Malmö, om ni törs. 

Och framför allt häng ut politikerna som lagt grunden för vårt samhällsgissel, ställ dem till svars och sparka varenda en av dem. No mercy.


onsdag 2 januari 2013

Trängselskatt i Göteborg. History repeats itself.


Satt idag och blåblängde på nyheterna om införandet av trängselskatt i Göteborg, aldrig har det varit så uppenbart hur grundlurade folket är av politrukerna.


Exakt samma argument för och emot som i Stockholm när det begav sig 2006. Politikersnack om fullskaliga försök, folkomröstningar, diskussioner och tolkningar, odemokratiska beslut, miljö, bidrag till finansiering av trafiksatsningar, bla-bla-bla. Exakt samma upprörda trafikanter som inbillar sig att det spelar roll vad de tycker. 

I ett försök att få det att låta som om allt inte redan bestämts över folks huvud. Det var en bedrövlig repris.

DN





SVT

Peter Kadhammar inleder nya året med mer av 2012.

Kadhammar ger sig in i snus/EU-debatten, och har hysteriskt skymfande synpunkter på handelsministern Björling. Om henne kan jag tycka både det ena och mest det andra. Kadhammars vrede är så uppskruvad, som om han äntligen reagerat på kriget i Syrien.Men summan av kardemumman är som vanligt att allt, allt, allt är de få kvarvarande bleka svenskarnas fel.
Bleka svenskar med snus-såsigt brunfläckiga tänder är per Kadhammars definition”upprörda och kränkta som skattebetalare, tv-­tittare, helgalkoholister, ­någorlunda ­blonda personer härstammande från den rejäla svenska myllan eller åtminstone från en ­rekordartat tråkig småstad”.
Och jag undrar hur kan karln hata så?
Kommer han inte snart att förgås inifrån av den evinnerligt närvarande och ohälsosamma förbittringen.
Vad har dessa människor, vi, gjort honom för att kastas på slaktbänken i varenda krönika vecka efter vecka efter vecka.
Varifrån kommer denna oändligt rabiata besatthet?

Och kan någon bara vara vänlig att ge honom rätt medicin och ett vadderat rum?

I år


ska vi kvinnor gå omkring med krusigt och våfflat barr i spetsiga lackskor med låga taxklackar. Medan män ska sticka ut med en modig accessoar som neongula skor eller illgrön slips. Vi kommer att statusuppdatera oss ännu mera, koppla upp alla våra prylar mot internet för nya funktioner,  smartphonen härskar mobilmarknaden, och används mer och mer som second screen. 

Samtidigt som vi bär på en hjärtinnerlig off-linelängtan.


Köket blir den plats som vi ska ha jätteroligt tillsammans i, men färgat flingsalt? 

Krisen märks av, i lågkonjunkturer tillverkar vi mer, håller i pengarna, byter grejer med varandra, och har mer sex.Och då vill jag passa på att slå ett slag för ett stort sängtäcke istället för två mindre.Vi sov borta igår natt och jag vill därför hylla det stora gemensamma äktenskapsförbättrande åtgärdstäcket. Man glömmer bort hur viktigt det är att nudda vid varandra i sömnen, att känna en smeksam fot, ett stycke varm hud och lite ljuvliga snusningar, om man alltid ligger och trycker under varsitt täcke.


Absolut trendigast blir det 2013 att vara tacksam, ödmjuk, och okränkt av bagateller.Det sista har jag visserligen hittat på själv, men det känns helt rätt för vårt land - i tiden.

Hur kunde det bli så här?


Max Gustafsons teckning om svenskt samhälle av idag, säger allt.



Hur tänker dom?


En somalisk sjuk och blind gammal handikappad man vill ha hjälp av somalier, till alla göromålen i hemmet, och hans hjälpare anser att detta måste han få rätt till, ty "språket är nycklen"!


SR

Enfaldiga EU-politikerna orsakar rasande och svikna svältande europeer.


Miljoner européer som för inte så länge sedan var välmående har nu svårt att skaffa mat för dagen och tak över huvudet. Europa bör därför förbereda sig på folkliga uppror, liknande dem som skakat Nordafrika, varnar Internationella rödakorskommittén (ICRC).
Jamen, det var väl väntat.

Sveriges regeringar har närt så många ormar vid sin barm i tjugo-trettio år nu.  Politikerna har öst på med ett  försörjningstryck utan motstycke för människor med en kultur från 600talet, då fungerar inte längre förnuft och modernt västerländskt problemlösande. Politikerna har länge bäddat för fientlighet, barbariska samhällsyttringar och hatutbrott.



Andra stapplande dagen.


Vänstern jublar i USA idag.

-  USA tar rygg på Greklands finans och skattepolitik.






måndag 31 december 2012

Ett nytt vitt ark framför oss - låt oss fylla det tillsammans!


Gott Nytt 2013, ses imorgon!

Tvålaxtretton.


Ring ut det gamla!

StatsTVs aktuellt hade igår en bakgrundsbild på "järnrörsfilmen", och på denna bild lades SDs nya höjda opinionssiffror, som ett slags hotande varning. Ja, Hedenmo var verkligen i sitt rödflammiga esse igår.


Det som irriterar mig, är att de förmodligen kallt kalkylerar med att några av oss är dumma nog att gå på deras billiga hatpropaganda.


Så. Min önskan för oss alla 2013, är att Hamilton, Hedenmo och alla andra tar sin åsiktsdiktatur och drar en gammal filt över sig så vi slipper se dem. Och att SVT inser att det är vidrig manipulation att enbart berätta om invandrade som goda och ambitiösa Sverigeräddare -  och helt  förtiga motsatsen.

Och att det är kontraproduktivt.


När jag drabbats av akut sjukdom vill jag ha en ambulans pronto.


För varje år ökar larmen efter ambulans, nu de senaste åren har det gått så långt att var tionde ambulans åker i onödan.

Många som ringer in i dag är minst sagt krävande, och anser sig ha rätten att själv bestämma när, och hur, och var ambulanspesonalen ska behandla deras åkomma.
När den välutbildade akutsjukvårdspersonalen kommer och börjar undersöka och säger någonting annat så är ju det inte vad patienten förväntar sig, och då blir det "bemötandediskussioner".

Såhär är det, den dag jag behöver akutambulans så kräver jag att alla som har en fis på tvären eller nageltrång, fixar sina åkommor med hjälp av andra instanser i samhället. Jag är så innerligt trött på människor som knäpper med fingrarna, behandlar akutteamet som privata betjänter, och i själva verket bara vill ha uppmärksamhet och skjuts till lättakuten. Se istället till att alternativen är glasklara och lättillgängliga.
Att sen dessa vårdande änglar drabbas av usla företagares vinstintressen och inkompetenta bedömare i telefonledet är en helt annan femma.  Det ska inte lastas livräddarna, som får ta de vidrigaste "bemötandediskussionerna", i ett krävande samhälle som bara vill ha och ha och ha.


Ut med stora megakampanjer på alla språk- klargör för varenda kotte syftet med iltransporter i ambulans och vilka patienter det gäller.


HD

söndag 30 december 2012

Grand Final på statsTV 2012.


Aktuellts åsiktsdiktator Anna Hedenmo avslutade public serviceåret 2012 med den propaganda som  gjort Hamiltonkanalen ökänd som antivit - ty den som betalar agar man.

Föreningen Origo i Västerås satte punkt för året med inslaget om "de väldigt ambitiösa invandrarungdomarna".Till skillnad mot "de som är födda här, de verkar liksom inte bry sig.". Sagt med en hatfullt förvriden min.

Där satt den mina kära vänner.


Året då man kunde stigmatisera, polarisera, kränka och slänga skit på vilka svenskar som helst.Jag är glad att det är över.

En kväll full av öppna mål och gratis PKmöjligheter.


Jättechanserna att få visa järnrörsfilmen - gäsp - var det ingen sann PKist som kunde motstå idag när Almqvist lämnat SD.
Har du inte sett den timslånga dokumentären om SD och järnrören, så titta här:  

Fridolin och Romson vill inte ta i regeringen med tång.












MP beskyller idag alliansen för att skylla arbetslösheten och de skämmiga skolresultaten på invandrarna.??????????????????????????????????????????????????????Jan Björklund svarar att vi måste få debattera invandringsfrågan, och att MP beter sig som åsiktspoliser.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jordaniens kvinnor väljer gammal förtryckt kvinnoroll.

För trettio år sen gick kvinnorna i Amman i miniskirt, men nu...!Varför?

Jag höll på att skriva nåt dumt.



NRK

"Fiscal cliff"

Amerikanerna håller på att bli såra i öronen.......Medan de styrande försäkrar dem om att de kan gå på vatten.

Vem är smartast, du eller högerfoten?