lördag 29 december 2012

Stollen Staffan Heimerson hyllar C och fri invandring.

Staffan Heimerson hyllar idag liberalismen och "individens frihet" på följande sätt:

"Faktum: Ersättningen för 40 000 asylsökande under ett år motsvarar 250 kronor per arbetande svensk."

"Det finns en stor potential i ökad migration."

"Nationalismen fördummar."

"Genom kollision mellan olika kulturer skapas kreativitet. Att flytta från ett fattigt land till ett rikt är det mest effektiva vapnet mot global fattigdom."

Bevare mig för snurriga liberalister. 

Nationalismen fördummar???? Har han hittat på det själv?

Att som somalisk analfabet flytta till svensk livstidsförsörjning där barn är de enda inkomstmöjligheterna, kan omöjligt vara ett effektivt vapen mot global fattigdom. 

Och. 

Det "faktum" om kostnaderna som Heimerson hänvisar till, är bara blajs, ingen asylsökande får ersättning endast ett år. Och uppenbarligen är beräkningen gjord långt innan Bert Karlsson och slottsvistelsernas gyllene era.


I min individuella frihet borde ingå att slippa försörja hundratusentals andra.


UNT ser in i framtiden.


Publicerad: 2013-01-02 17:37
 Läs upp


 Att historiestudenter saknar grundkunskaper i historia har vi accepterat. Men när de saknar redskapet för att ta till sig humanistisk vetenskap – språket – måste vi slå larm. 

Det skriver ­nio historiker vid Uppsala och Linköpings universitet nästa tisdag i uppsalatidningens framtidsredaktion som tycker historia är så - igår. 

Gränspolisen i Malmö lever - äntligen - upp till Dublinförordnngen.


Gränspolisen i Malmö omhändertar alltfler papperslösa ungdomar. Under det senaste året har polisen letat upp och fört ut 25 procent fler ungdomar ur Sverige än i fjor. Allt enligt Dublinförordningen, som är tydlig med att en flykting ska söka asyl i det första land inom EU som man kommer till, vilket sällan är Sverige.

Som väntat kommer kritik från såna som inte uppskattar lagar och förordningar, och som tycker att speciellt Sverige ska skita i vad som är rätt och fel:– "De papperslösa har ingen möjlighet att uppleva trygghet någonstans längre. Polisens intensiva jakt på dessa ungdomar gör att de befinner sig i ett ständigt pågående trauma."

I min värld går det inte att förstå varför dessa illegala inte bara stannar i det första landet som de kom till som förordningen påbjuder. 

Så slipper de utsätta sig själva för "intensiv jakt" och "ett ständigt pågående trauma".

Vulgära och håriga bikers - apartheid.







Gail Empson och hennes familj bokade in sig på Freedom of the Seas västindienkryssning för att fira Gails 50-årsdag. Helt ovetande om att ett gäng på 2 500 "håriga, högljudda, vulgära, supande, läderklädda bikers "och deras partners hade egna planer för kryssningen, de skulle nämligen fira sitt årliga 'High Seas Rally' med magplasstävlingar och sex i bastun.
Familjen Emerson blev äcklade och födelsedagsresan en katastrof.
Freedom of the Seas som tar 3 600 passagerare, säger att "på just den här kryssningen hade majoriteten av passagerarna en fantastisk resa......"

Tur för Emersons att det inte var svarta, gula svenskar eller muslimer. Då hade de inte vågat klaga, och inte erbjudits plåsterpåsåren, utan hängts ut över världen som värsta fientliga rasister.

Jag har sagt det förut. Människor tycker inte om varandra.

Kryssningar är dessutom som värsta stadiet av helvetet, man är hoplänkad med andra människor 24/7 medan man proppas full med mat och dryck . Rys. 

Ge mig en öde ö!


Psssst. Norges hemliga vinnarknep avslöjat.



Cervelatwurst und leberkäse?NÄTACK.
Säger norska skidlandslaget och packar ner ett antal kilon brun ost till Tour de Ski.


Sveriges mest mångkulturella stad vill sjunga och spela i dur nästa år.

Sydsvenskans ledare tycks äntligen ha fått upp ögonen för Malmös akuta nödsituation :

"Åtta dödsskjutningar blev det under nio månader 2011-2012. Knappt hälften av brotten är uppklarade.
Våldet – och de antisemitiska hatbrotten, tyder på att Mellanösternkonflikten har flyttat in i Malmö.Okunskapen är stor, fördomarna många och hatet hett."

Men sydsvenskans hopp till att "Svenska kommittén för en utbildningssatsning med fokus på antisemitism och islamofobi, som riktar sig till högstadielärare och annan skolpersonal i Malmö", kommer inte att leda till ljuva sånger.
Islamisterna vill inte ha några sånger överhuvudtaget.
Och islamofobi? Varför nämner sydsvenskan det i samma andetag? För att inte stöta sig inkorrekt? Hur många såna brott har, handen på hjärtat, begåtts i Malmö i år??

Men svennehat, och våld och överfall begångna mot etniska svenskar?? När ska Malmö och sydsvenskan börja ta dem på allvar, och när ska någon enda kommitté utbilda invandrade i att etniska svenskar är medmänniskor, inte hatobjekt som man har rätt att förnedra, råna, våldföra sig och spotta på.

fredag 28 december 2012

expressens Mattsson och aftonspånans Helin suger mest.



Så långt är jag med. Delvis.

Men.........Förtroendetoppen........

?????????????????????????????????????????

Sveriges Radio , dvs registreringsorganet.....

Ikea, dvs "det kommer in vecka 47"....

Regeringen, dvs KD... C..... och FP........ 

Moderaterna, dvs ho-ho var är statsministern.....ho-ho var är politiken..... 

TV4(!) gav mig årets mest strålande TVupplevelse.

Ringde mamma i gårkväll, inte tid att prata - sätt på "Min stora dag" på TV4, hej då kram, kram! Och tack för det.

Tack för att barnen fick vara det viktigaste som finns. Och tack lille Lukas, din blick och lyckliga leende direkt in i kameran, gav mitt inre en skjuts till himmelriket och tillbaka, du nuddade mitt hjärta. 


Tänk att jag skulle behöva vänta till den 27 december 2012 på en gala så full av normal naturlig välvilja, äkta godhet och storsinnat ädelsinne mot sjuka barn. Och så utsökt befriad från korrekthetsalibin, politisk påverkan och demonstrativa antivita pekpinnar. 

Snabbhetspremie???


 En 31-åring som för tre år sedan misshandlade en annan man på Kasernplan i Landskrona, och hotade en ordningsvakt har dömts till sex månaders fängelse och skadestånd. 

Och?? Ränta på det?


Sen lättar det............




Otippat.




Sverige - möjligheternas land.





Ville bli två år yngre – nobbas.En Malmökvinna har vänt sig till Skatteverket och begärt en ändring av personuppgifterna som skulle göra henne två år yngre. När kvinnan kom till Sverige fick myndigheterna besked om att hon var född i Bagdad i Irak. Nu vill hon att födelseort och land ändras till Damaskus i Syrien.

Och jag bara undrar. 

Eeeeeehhhhhh...

Big deal?

"The woman who tells her age is either too young to have anything to lose or too old to have anything to gain."

 sydsvenskan

torsdag 27 december 2012

Parkeringsturken.

 Här ser ni en nysvensk som bara försöker uttrycka sin nya fosterlandskärlek, sin solidaritet med sina älskade medmänniskor och önska alla nya vänner ett riktigt, riktigt gott nytt år.  

Han har språket emot sig. 

Inte hans fel.


Kanske vi svenskar......


bara dömer omvärlden efter hur eländigt det ser ut på vår egen bakgård.


 SVT : "Världen mår bättre än vi tror.

Medellivslängden är 75 år i Vietnam. I Bangladesh får genomsnittsfamiljen två barn. Men det vet vi inte. Här i Sverige släpar vi på en 30 år gammal världsbild, från när levnadsstandarden var mycket sämre."

Julens ögonblick!




När bonusbarnbarnet njutit av hallon-, blåbärs, och jordgubbssorbet, men inte kunde låta bli att sno till sig en klick gult från mammas desserttallrik - citronsorbet!!

Hur ända in i......

....bar dom sig åt???Björn och jag kämpade i 45 minuter med två hundar, två ulliga tomtemössor, en kamera och massor med hundgodis. Det slutade med att hundarna jagade upp sig till max och Björn och jag låg i en svettig hög på golvet. Nästa år blir det silvertape, gummsnoddar och hårda tag

The love of giving.

Idag springer alla människor runt i Sveriges köpcentrum med nåt vilt i blicken, kvittona nertryckta i plånböckerna, och försöker byta till sig nåt som dom egentligen ville ha. 


Från Fejan.

Dessa jäkla troféjägare.....!!!!!!

Svenska freedomfigters laddar skarpt inför 2013.



exponerat avslöjar idag att we ain´t seen nothing yet - etablissemangets angelägna fejd mot den bestialiska rasismen har bara börjat.

onsdag 26 december 2012

Ett tyst dygn på bloggen.


Årsdag igen. 
Jag ska aldrig, aldrig, aldrig glömma de isande och råa sekunderna, när min exmake ängsligt ringde och oroade sig för att han inte kunde nå sin son - min bonusson - Jonas, hans fru Lollo och de båda barnen Lina och Markus på mobilen. Familjen befann sig för en sagolik jul i KhaoLak, med goda vänner. Och på nyheterna började vi höra fasansfulla nyheter.
Men vem i all världen kunde tro?
- Var inte orolig, minns jag att jag sa lugnande - de har säkert bara glömt mobilen på hotellet.

Det var inte så.
Polisens lista över omkomna och saknade:Jonas Reinhold, Stockholm, 39, Lina Maria, Stockholm, 10, Louise Britta, Stockholm, 39, Markus Reinhold, Stockholm, 8.


Chocken, smärtan, sorgen och orättvisan går aldrig över för oss anhöriga och stora vänkrets.
Saknaden och tomrummet blir inte mindre - bara större. 

Det onda går aldrig över.


Gamla svenskar - kostsamma irritationsmoment för Reinfeldts allians.



87-åring väntade tolv timmar på vård - och hade fräckheten att trots detta överleva.


Reinfeldt och alliansen stönar irriterat, ty alla kan ju räkna ut att slösa pengar över gamlas vård och julköttbulle, ger en brakförlust, stön, för medmänskligheten mot stackarna som olagligt vistas i vårt land.


tisdag 25 december 2012

Tänk om Shasi Tharoor hade skrivit så här:

Indiens minister för utvecklingen av mänskliga resurser, Shasi Tharoor, besvarade igår frågan om vilken enskild åtgärd som är viktigast för att världen ska bli bättre, i en kolumn i DN:

- Sätt dom vita i skolan. Vita har mycket större nytta av utbildning än färgade, och bidrar mer till samhället med sina kunskaper. Världens bästa utvecklingsprogram är att investera i vita. Forskare har slagit fast det som sunda förnuftet låtit oss ana: låter man färgade gå i skolan utbildar man en enskild person, låter man vita gå i skolan gynnar man hela samhället.

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!


Nä så sa han självklart inte.  Då hade han hängt upp och ner i närmsta gran.

Men.

Byt ut vita mot flickor, och färgade mot pojkar, så blir den systematiska sorteringen helt accepterad och tillåten. Det manliga könet får man uppenbarligen generalisera och skymfa ostraffat i detta lättkränkthetens år 2012.


Författaren och doktoranden Oskar Sjöström idiotförklarar svenska folket.

Vi som reagerar starkt på de mångkulturellt korrekta attackerna på vårt svenska julfirande får i DN pekpinnen rappt över fingrarna. Oskar Sjöström ska nämligen nu berätta för envar av oss tjockskallar att julen ALLTID har förändrats över tid, ha-ha!

Den gamla julen "slogs i spillror för över hundra år sen". Så våra försök att bevara ett fåtal " förljugna nationalistiska och främlingsfientliga ideal" är givetvis inget annat än rasism.

Men du Sjöström, vi inser så klart att julens traditioner, likt andra kulturella uttryck, alltid har omskapats. Det vi vänder oss så intensivt emot är när dessa förändringar sker som en medveten gärning från en lömsk härskaragenda. Och inte med hjälp av tidens tand. 

Domkyrkans körledare Margareta Raab planterade i år fullkomligt omotiverat in en rinkebyrappare i det högtidliga julfirandet i SVT, och erkänner bakslugt efteråt att hon hade"väntat sig reaktioner ". 

Det är den vidriga manipulation som får oss att se ilsket julrött. 

Men doktoranden hajjar noll.


Norges skräck för svensk massinvandring och havererad flyktingpolitik 2013.



I år kom det rund 9000 asylsökande till Norge. Det är bara en bråkdel av de minst 54 000 som förväntas till Sverige nästa år.

Norge är oroliga för att det kan ge även dem asylrekord nästa år, om de som kommer till Sverige inte är nöjda med försörjningen och servicen här.

Jag tror inte att norrmännen behöver vara oroliga.

NRK

Mattegrisen Bo.



Prominenser när de är som bäst - när barn och djur rubbar deras cirklar. Bo, Bo, Bo, ljuvlige Vita Hustes kelgris stal rampljuset från matte Michelle Obama, när hon skulle läsa 'Twas The Night Before Christmas' för sjuka barn. Och där stannade han i knät under hela sändningen.

Befriande älskansvärt!



Bra fråga.


Dan efter.


2012 års grövsta och råaste brott mot svenska folket.


Migrationverket betalar c:a 1900 kr/dygn och flykting. Det blir 280 000 dygnet och 11,4 miljoner av skattebetalarnas pengar per månad.Migrationverket betalar c:a 1900 kr/dygn och flykting. Det blir 280 000 dygnet och 11,4 miljoner av skattebetalarnas pengar per månad.

2012 ett nödår för vanliga hederliga människor.

  Fattigdomen växer, folk äger inte fem kronor, och kan inte betala för sina barn, mat, hus och hem. Det sociala skyddsnätet är inte ens grovmaskigt. Det är ett stort svart hål.

2012.

Detaljstyrningen från överhögheten i Bryssel har aldrig varit mer  diktatorisk och genant, våra ministrar blir "förbannade", men lyder snällt och med skeden i vacker tass.

hösten 2012.




Intoleransen och den etniska rensningen av svenskar och den politiska korrektheten är en varböld som håller på att explodera.

december 2012.

Sverige tar ett steg närmare islamisering, vill censurera och förbjuda julen, pepparkaksgubbar, adventskransar på dörrarna, byta ut tradition mot Rinkebtrappare, och inte låta oss vistas i kyrkor längre.


16 November 2012.

Raketmissiler från Gaza till Israel.



Hösten 2012.


Man misstänker kemiska vapen i striderna i Syrien.

24e oktober 2012

   Det blev klart att en nazist och en rasist leder statsTVs mellofestival.

17 september 2012.



SD tredje störst – Centern ut.

17 september 2012



Tunnelbanerånaren är gripen, nu börjar media beskriva hur ledsen han är.

den 27e juli 2012.

OS i London


23 februari 2012.

Föddes prinsessan Estelle Silvia Ewa Mary.

måndag 24 december 2012

26 januari 2012.

På Socialdemokraterna presskonferens klargjordes det att Stefan Löfven blir Socialdemokraternas nye partiledare.

den 17e januari 2012,



Trettio människor omkom vid den italienska kusten, två saknas fortfarande, efter att lyxkryssaren grundade och sjönk till hälften.

Det går åt helvete, till och med i juletid.



I Webster i västra New York sköts fyra brandmän, två av dem till döds, när de ryckte ut på släckning av brand i hus.

Skytten sköt sig själv, men har identifierats som William Spengler, 62 år, en tidigare dömd mördare.

De dödsskjutna är Lt. Mike Chiapperini, och brandman Tomasz Kaczowka. De två andra skjutna vårdas på sjukhus men deras tillstånd rapporteras vara stabilt. 

- Branden verkar ha varit en fälla, säger polismyndigheten.

Mänskligheten kan nu inte sjunka lägre.  Och kom inte nu och säg att lösningen är en beväpnad vakt i varje brandbil!!!!!!

söndag 23 december 2012

Reinfeldt och Löfvén kör Plockepinn i jul.

M och S slåss om ett allt större antal attraktiva röster som spridits i en mångfald av löss och kackerlackor. För att rädda landet och överleva politiskt måste dock båda försöka ta en kackerlacka i taget i smyg, och utan att röja sitt pokerface, så att inte dom ena märker vad dom andra håller på med. Och vice versa.

Här måste gås på äggskal.

Till världens bästa, bästa bloggläsare, och spexiellt till mina fyndigaste trogna kommenterare - en riktigt underbar Jul!


......fast, det var inte sant och det var inte sant -  för jag vill va med er!



Den moderne GI-jultomten. Nätack.


Eeeeehhhhhh.....?Varför skulle en figur som kommer till alla världens barn på 24 timmar, på en släde dragen av Rufolf och hans renkompisar och bor på Nordpolen i minus 29 grader med en massa nissar, plötsligt vara realistisk?






Bara Svåra år.

Att välja en islamist till president och sen bli förvånad när han regerar som en islamist, det får mig att tänka på fabeln om grodan och skorpionen.


Lucka 23, lille julafton.


Politisk korrekthet är det mest intoleranta statsskicket som dominerat sen reformationen.


Vad ska dom göra med sitt otyglade och obehärskade ursinne, politikerna, våldsvänstern, aftonspånan, dala-demokraten, sundsvallstidning, helsingborgsdagblad, SN, amelia, expressen och alla dom andra? Dom som håller på att få blodstörtning av hat, de som kallar varenda en av SDs väljare för kackerlackor, fascistlöss, och järnrörsnazister som bör gasas ihjäl.


1. Fortsätta vanhedra med alla osande eder ordförrådet förmår?? Resultat: SD går framåt.

2. Ignorera? Resultat: SD går framåt.


Dom har det inte lätt.