lördag 15 december 2012

Ja eller nej till ny konstitution i Egypten.

120 000 armésoldater övervakar det "fria" valet idag. Det blir spännande. Inte.

Hur vet man att en fundamentalistisk yberkorrektnisse läser ens blogg?



Man står och minglar bland kära goda vänner, man pratar om allt och gläds åt att ses igen, det är jul och värme i stämningen.  När någon normalt mycket tystlåten person plötsligt dyker upp alldeles för nära intill en, och helt out of the blue avbryter konversationen med följande stridiga kommentar:- Såg ni SVTs luciasändning - jag tyckte rapparen var bäst!

Ehhhhhhhhh.....

-Varför det?

Skulle man vilja fråga om inte man själv var så artig och väluppfostrad. 

Vad är OK, och inte OK nuförtiden?



I Sverige är det fritt fram för sekter och religiösa fundamentalister att bedriva skolverksamhet med skattepengar.


En fransk rapportör för Europarådets parlamentariska församling, Rudy Salles, riktar skarp kritik mot svenska statens undermåliga kontroll av de religiösa skolorna. Barn och ungdomar riskerar att indoktrineras under skoltid i vårt förut så gamla och fria land, medan Skolinspektionen dricker kaffe och funderar på eventuell lönehöjning. 

Disney har däremot drabbats av västvärldens nymoderna panikparanojja och tar bort tre dockor från Tomtens Julverkstad’ – en mörk, en blond och en i form av en äldre man – då de sekvenserna innehåller "stereotyper som Disney inte vill stå bakom".

???????????????????????????????????????????? Blondiner och äldre män??? Är de förenklade och negativt utsatta etniciteter? 

 Den destruktiva PK-världen silar mygg och sväljer kameler.



expressen

Adam Lanza, 20 år,osynlig ung man fick slutligen hela världens uppmärksamhet.



Under alla åren i skolan kom och gick Adam Lanza utan att lämna några som helst fotspår.
Han valde alltid platsen närmast dörren i klassrummet, så att han lätt kunde slippa in och ut.
När han tilltalades, verkade han intelligent, men nervös, pressad, och spottade liksom ur sig orden som om det var smärtsamt och kvalfyllt att tala. Blek, lång och tanig, armarna som klistrade längs med kroppen och pennorna prydligt nerstoppade i bröstfickan på sin kortärmade button-down skjorta, det är några av de få saker som gamla klasskamrater minns om Adam Lanza. Hans äldre bror säger att Adam led av en personlighetsstörning och inte hade sagt ett ord på de senaste två åren.

När det obegripligaste onda händer igen, våldsamma massmord på oskyldiga små barn och vuxna, och alltid av en ung manlig särling, så grips ansvariga av den totala maktlösheten. Vad orsaker dessa fasansfulla attacker? Hundratusentals bedrövade och förkrossade medmänniskor fyller kommentarsfälten på nätet med olika förklaringar och uppfattningar om för usel psykiatri, för dålig vapenkontroll, för billiga vapen, för få lagar, för många lagar, för mycket destruktiva datorspel, för lättillgängliga skolor.........

Medan USAs ansvariga sitter i möten och resonerar om vad som måste göras för att detta inte ska få ske igen, så sitter det en och annan annan psykiskt sjuk människa med tillgång till automatvapen nånstans, och håller på att totalt flippa ur i sitt ensamma inferno.

 fria tider expressen

Lucka 15.


fredag 14 december 2012

Kadhammar tycker som alla gamla människor att ungdomen har "fel".



Gruppen 18 - 32-åringar har störst förtroende för SD när det gäller exempelvis lag och ordning. 

Inte undra på¨- just nu har vi ett land i fritt fall.


Därför tycker Kadhammar att ungdomen är främlingsfientligt, antimuslimsk, rasistisk obehaglig och alarmerande. Och att det som vanligt är Jimmie Åkessons fel. 

Men.

När den bestialiska och brutala världen ser ut som den gör i tex Syrien, Egypten, Afghanistan och Iran, så behöver svenska ungdomar inte skrämmas med de som Kadhammar kallar "muslimer".

Det räcker att följa med nyheterna.





Alla svenska islamkramare, Hell- Boy och jag är bra nyfikna på vilket islamstyrt land ni själva drömmer om att bosätta er i.

Lucka 14.



TV4as förföljelse av Stefan Persson är ren besatthet.


TV4 är vansinnigt upphetsade för att Stefan Persson beviljats - och tar emot EU-bidrag.????????????????????????????????????????


– Det är absurt att betala fem miljoner till någon som har sitt jordbruk för nöjes skull, säger EU-parlamentarikern Marit Paulsen, FP, till TV4 Nyheterna, och menar att det inte är någon som tvingar någon att ta emot något.

Vilka menar TV4, EU och Marit Paulsen av alla dessa systemnettobidragstagare skall avstå från det de av absurda skäl är berättigade till? Vad är det som är absurt??? Om inte EU och dess besynnerliga och förödande bidragspolitik, som styr Europa med järnhand.

Det är EU som är roten till allt ont. Jaga dem TV4!
Inte Stefan Persson.


EU - ett narrspel och mänsklig tragedi.

"Fredsprojektet" EU?Cecilia Malmström ääälskar EU - för 40 miljoner om året plus en massa omåttliga och extravaganta fringisar.Vem nämnde den idag helt förslavande överstatligheten då när vi européer fick rösta.Vem nämnde EUs bankunion, som svenska politiker säger blankt nej till.

Dvs under "överskådlig tid".Mer än 82 procent av av svenska folket är direkt emot, och finansminister Borg säger njjjjjaaa, kanske, en annan dag. Och flackar med blicken.

Thomas Östros VD för Bankföreningen är mycket ärligare och rakare: - Vi kommer att gå med. Inom några år kommer det att falla sig naturligt och vara helt okontroversiellt.Östros är en taskig skådis, han har inte fattat att det där skulle han inte berätta för oss. Vi skulle inget veta förrän politikerna blålurat oss in i bankunionen sakta, sakt a och så tyst som möjligt.

 Precis som med hela EUprojektet. 

Mer vanvett.

EU-kommissionen kritiserar och styr över svenska vargjakten. De fem sydligaste samebyarna har sett en närmast explosionsartad utveckling av rovdjur.Forskning visar att rovdjuren i dag tar lika stor andel ren som skickas till slakterierna. Detta produktionsbortfall beräknas till närmare 200 miljoner kronor. Pengar som staten, dvs vi, till viss del ersätter samerna för.

Ingenting är som man tror.

Dom bara luras!


torsdag 13 december 2012

Svenska barn, speciellt pojkar, är snällast i hela världen.



Svenska pojkar slåss minst av alla pojkar i en internationell forskningsstudie med nio länder världen över. Studien har tagits fram av Högskolan Väst i Trollhättan.
- I Sverige har vi länge bedrivit ett jämställdhetsarbete som man kan tänka sig speglas i de här resultaten.






Hamiltons SVT-luciatåg en lågoddsare.


Vi var många  som satte oss till rätta med en lussebulle, en rykande god kopp kaffe, och alla advensstakarna tända imorse, när det svenska luciafirandet från Uppsala Domkyrka skulle värma själen med vacker musik .Och alla vi som hade slagit vad om att Hamilton skulle ta i så hon kräktes med inkvoterad lucia, den svartaste av alla, blev inte förvånade. 

Men när hon toppade med en jeansklädd rappare på invandrarsvenska mitt i denna högtidlighet så måste jag ge henne cred.Där fick hon mig! Inte i den vildaste krejsyfantasin hade jag haft så mycket jävelskap i mig, att jag skulle kunna komma på denna fullkomligt malplacé skymf till det hatade ursprungsfolket.

Nu går det nog för Hamilton.

Lucka 13.


Lucia var en vacker tös, men ljusen slockna varje gång hon nös


Hon försökte behärska sig så gott det gick, men kill i näsan hon alltid fick.

Klänningen var vacker och alltid vit. När hon kom skrek alla kom hit kom hit

För att se henne skrida genom mörkret en gång, och sen lämna alla kvar med en Luciasång

Islamismen i Norge hårdgranskas av TV2, no.





Norska TV2 granskar på första sidan stort  islamismen i Norge idag.

DVS de synliga extremisterna, de som demonstrerar, syns på Facebook, hotar, förföljer, protesterar och är tydliga med att dom strider för att göra en islamistisk stat med sharialagar av Norge.
Men det finns också många osynliga islamister, människor som inte på något vis vill nå offentlighetens ljus. Dom är totalt dedikerade men lever helt och håller under jorden, deras uppgift och mål är att samla in så mycket pengar som möjligt och skicka till islamistiska terrorgrupperingar.
Rika Norge utan finanskris (precis som ett blåögt Sverige) är perfekt för pengainsamling. Enligt norska säkerhetspolisen är det sexsiffriga belopp som varje vecka skickas till al quaidagrupper i tex Syrien.



Här kan du följa den enkla hanteringen i öppet dagsljus när kurirer fraktat pengar som "humanitärt bistånd"från Norge till al Quaida.


Symptomatiskt för Sverige idag, den gävla brinnande julbocken.


Man tar nåt gammalt, vackert och svenskt traditionsenligt - och bränner upp skiten.


Efter 40 år bygger man fortfarande upp Gävlebocken varje jul, och varje år läser vi  i hela Sverige om att nu, minsann är den på plats. Och under ytan kittlar funderingarna på hur många dagar julbocken ska överleva de pyromaner som känner sig kallade den här gången.

Det är nästan som om det ligger en småivrig och förväntansfull spänning i luften. Vilket är sjukt bisarrt.
Antingen vill man ha en vacker julbock för barn och vuxna att glädjas åt, eller också gör man det på allvar till en galenpannetävling, typ vem blir först att tutta på i år, första pris en flaska tändvätska.


Det går inte att förstå attityden i Gävletidningarna idag, woops liksom, där gick den bocken upp i rök. Det är   rätt sorgligt att 40 års erfarenhet inte lärt polis och bevakningsföretag att skydda en 200 000 kronors jultradition byggd för allas glädje.
Mitt förslag bygg en stålbock, måla den vackert, och låt den stå på torget året om.  Så slipper vi tönterierna och den kassa PRn för staden. 


onsdag 12 december 2012

TV4 skjuter bara på sittande fåglar.

Stefan Persson betalar en miljard om året i skatt i vårt land, hundratalsmiljoners miljoners till stiftelser och forskning. Det blir mycket välfärd för Perssons pengarna.

Jag undrar om TV4 nån gång skulle kunna förfölja, hetsa och trakassera nån som verkligen är riktigt bad-guy och jävulusiskt  ondsint. 
Stefan Persson är en hjälte, men TV 4 är föga hjältemodigt.

Helle Klein, berätta för mig.


Varför jag inte ska vara rädd och oroa mig för islam.




Kurdo Baksi tycker barnsex är OK, bara man gifter sig med småflickorna först.



Predikanten Runar Sögaard har öppet uttryckt sitt ogillande om barnsex inom islam, vilket givetvis har gjort att muslimer nu vill avrätta Runar Sögaard.
Men Kurdo Baksi försvarar sin tro:
-"Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn.
????????????????????????????????????????????????????
-Sedan 11 september har det varit en förföljelse utan dess like på muslimer. Nu lyfter Runar upp det igen på ett obehagligt sätt."

För oss andra verkar det snarare som att 11 september var det grymma starskottet på muslimers förföljelse av ickemuslimer och andra åsiktsmotståndare utan dess like.

Dag Sandahl, präst som står upp för sin tro.

Dag Sandahl, präst och ledamot i Kyrkomötet som skriver i Dispatch International får idag skarp kritik av extremvänsterprästen Helle Klein, tidigare aftonspånan. Hon anser att Dag Sandahl legitimerar islamofobi och kräver att Svenska kyrkan markerar mot rasism. 

Själv blir jag upplyft av den modige Dag Sandahl, äntligen en o-mesig och rättrogen kristen, som står upp för de värden som byggde vårt land. Jag kräver att Svenska Kyrkan ska predika 10 Guds budord och med kraft bör markera mot tvingande och förtryckande islamism.

Om Jesus hade levt idag.




Nathan Grindal var åskådare bland 4500 dart-fantaster i den TV-sända finalen, när plötsligt nån i publiken fick en uppenbarelse och skrek att Nathan var Guds son. Massan drabbades av psykos:

-De hånade mig, skrek och hackade på mig, och påstod att jag var Jesus. Sedan stormade säkerhetsvakterna mig och slet ut mig från arenan för att jag störde. Det känns fruktansvärt när jag som var oskyldig bestraffades. De kastade ut mig och satte mig på en bar med en öl, där jag fick titta på finalen - på TV.

Här ser vi "Jesus" utkastad på gatan.  Låten icke honom få komma in i gemenskapen?





daily mail

Idag tog världen...

...ytterligare ett steg i fel riktning.

Några av oss måste göra det.









It´s a dirty job, but ......

Lucka 12. Hjälp tomten!

- Vad betyder det när en kvinna säger att hon inte önskar sig nåt särskilt i år?


Rättvisa på nysvenska. 10 - 0 till SD.



Tre unga kvinnor och två män med utländsk bakgrund fick jobb på Räddningstjänst Syd. Det fick däremot inte en mer meriterad polis som velat återgå i tjänst som brandman.Nu anmäler han sin tidigare arbetsgivare för diskriminering vid tillsättningen.
Anmälaren menar att han jämfört med fem nämnda personer, två män och tre kvinnor, skulle ha en arbetslivserfarenhet både inom och utom räddningstjänsten som väger tyngre än vad de kan uppvisa. Han hänvisar bland annat till att ingen av dem hade lika många relevanta utbildningar som han,  liksom att en av kvinnorna inte ens uppfyllde kravprofilens kvalifikation att inneha B-körkort.

Vad ska man säga?Mycket bra att mannen anmäler, tyvärr har han hela etablissemanget emot sig.Så han får nog vackert ställa sig åt sidan, bortrensad på grund av rasism, hudfärg och etnicitet. Svensk mångkultur jobbar hårt på att splittra folket och odla vi-och-dom-hatet.


Hörde idag president Putin tala på radion om att han vill utöka den ryska demokratin (!?!)- fast utan inblandning utifrån. I Ryssland kör dom med rysk demokrati.Precis som Sverige kör med svensk demokrati.Och dom är båda ett stort tragiskt skämt som inte har nånting med tanken bakom det vackraste grekiska ordet att göra.


tisdag 11 december 2012

Patrik Lundberg bjuder upp till bekant dans idag. Igen.


Ni minns Patrik Lundberg HD, som inte tål att folk tittar på honom, upptäcker att han har ett utseende, eller äter Kina-puffar. Idag är han igång och vevar på samma tema. Det är som om han njuter av att hängas ut som en fjant utan självkänsla. Eller är det rent av så att PL står ut med att alla normala blir galet trötta på honom, mot att sen få komma in i PK-värmen, pysslas om, få slickepinne, gloria, fackeltåg och höra att det är "dom andra" som är dumma.

På avpixlat skojade HerrLogIQ: 

-"Soja, soja lille Patrik det här var risigt skrivet, du bör gå i te-rapi, men först måste du woka erkänna att du har problem."

Och man måste kunna skoja om detta ängsliga tillstånd. Men det tyckte inte signaturen "en vit ros" som kallade HerrLogIQ för rasist. Förstås. 
Man har uppenbarligen problem med hjärncellerna om man inte inser att det är PL själv, som gång på gång på gång bjuder upp till den här dansen. Det har ingenting med rasism att göra. 

Mångkulturell überkränkthet är ett tillstånd i vårt bisarra land, drabbade borde söka hjälp och skaffa sig ett liv.

Va......Är Jonas Duveborn på semester???

Eric Myrin, Pressekreterare Sverigedemokraterna redogör idag för att Jimmie Åkessons siffror om invandringen stämmer. 

Vaf.......en ovinklad och ohatisk och oförnedrande artikel om och av SD.

Och i Kristianstadbladet!!!!

Självklart.


Handen på hjärtat.


Ute ligger snön i drivor, minusgraderna på termometern är ilsket rödimmiga, själv tar du en kopp te, stänger av TVn och kryper ner under duntäcket. Ute vandrar de hemlösa, dåligt klädda, absolut ingenstans att ta vägen och - natten är lång. Vad gör du om dom kojar i din trapp? 

Helt Ärligt. 

Jag har numera blivit så rädd för människor så jag skulle förmodligen inte vara lugn och happy med slaggande okända i trappen. Jag skulle behöva slåss vilt med mitt samvete och mitt veka hjärta för att be dem gå ut i vinterkölden. 

Men med tanke på allt oprovocerat våld och rå kriminalitet så skulle jag fega, det skulle nog bli polisen. Det ultimata vore om vi alla hade ett nummer att ringa, där hjälp kunde fås, så att det alltid fanns en varm säng att hjälpa hemlösa till. 

Öppna kyrkorna.

Metro frågar idag:

Skulle du ringa polisen om en hemlös i ditt trapphus?
Ja, det är polisens jobb att hålla ordning
bar-chart28%
Nej, jag skulle köra bort den hemlöse själv
bar-chart6%
Nej, jag skulle låta den hemlöse vara
bar-chart66%

Kunskap är framgång.


Svenska skolbarn blir bara uslare och uslare.Medan finska och danska barn ligger i världens topp 5. Överst ligger  Hong Kong, Kina och Ryssland.
Det är bara vatten emellan oss och Danmark och Finland..  Men en jäkla massa skillnad i samhällskompetens, invandringspolitik och integration.



JP sydsvenskan svt

Lucka 11. Tillfälligt hjärnsläpp.

Kustverket i Norge beställde två tårtor till personalens julfest.Men. 

Det blev lite fel.

Lämna aldrig din hund ur sikte!


Mångkulturen chockerar oss etniska varje dag med helt oanade konsekvenser, i Danmark stjäls det numera också hundar på löpande band. Så nu varnar danska kennelkubben alla danskar för att nånsin lämna sin hund utan uppsikt, varken utanför affärer eller i egna trädgårdar. 

Dansk kennelklubb fruktar att hundarna säljs vidare, eller den veritabla mardömmen för ägarfamiljen; används som lätta offer i strider mot kamphundar.

Mångkultur? 

Barbarkultur!

JP

Det är skattebetalarna som är tomten.



Den engelska tvåbarnsmamman Leanna Broderick planerar att köpa 20 julklappar var till sina barn, däribland Burberry oh Ralph Lauren-kläder, iPads och guldsmycken.  Den 20åriga mamman har aldrig arbetat, men får ut £15,500 om året i bidrag. Hon anser att hon hon klarar sig bättre på bidrag, och skulle aldrig ta ett jobb om det inte innebar att hon kunde fortsätta leva sitt liv som nu i lyx med designerkläder, utlandsresor, delta i klubbar och äta luncher på restaurang.

Vårt mångkulturella samhälle lockar verkligen fram det sämsta hos en del.

 daily mail

måndag 10 december 2012

Då löjet ditt namn flög över jorden....

......a country controlled by nutters.

Daily mail häpnar idag över att svenska barn inte får vara traditionella pepparkaksgubbar i luciatåget, för att svensk PK tycker att det är rasistiskt.Gå gärna in och läs de genanta för oss, men mycket underhållande kommentarerna, den här säger allt:

-Gingerbread is a race?

                                                                P

PS. Ska gubbarna hålla på och kopulera som i ormgropen här kan jag dock hålla med om att barnförbjuda.

Per T Ohlsson är exakt lika mycket ute och cyklar som andra "SD-experter".




PerT Ohlsson skriver idag om hatet som gror.
Och av hela Per T´s förutsägbara rappakalja är detta om hatet som gror det enda som är sant - och intressant.
För i de verklighetsfrånvända mainstreammedias mjukt inbäddade värld är det hos SD och dess anhängare som hatet gror.
Men.
Vem är det som hatar?
Vem är det som inte vill ta i folk med tång, som inte kan vara i samma rum, som mobbar, ignorerar, fryser ut och särbehandlar, som målar nidbilder av och fördummar, som hotar och våldför sig på partisympatisörer, kastar sten på och förföljer åsiktsmotståndare?


Per T beklagar att det " numera finns en hård främlingsfientlig opinionskärna som har vuxit över riksdagsspärren vid 4 procent."
Per T beklagar också att alla vi som reflexmässigt censureras har en fristad i nätet, han anser att just våra inlägg och vår information är snedvriden, och att vi här inte träffar på andras åsikter. Mycket obegåvat. De åsikter som Per T´s dominerar ju konstant hela Sveriges mediasamhälle maximalt.

Detta visar att antidemokraten Per T har mer gemensamt med Egyptens Mursi än utseendet.
Man kan inte beklaga att upp mot en miljon väljare har fått säga sitt med hjälp av demokratiska val.

Däremot kan man beklaga att en gammal journalisträv som Per T, inte har vett nog att ta in att Sd-väljare av idag inte på något vis är korkade, elaka, obildade, medelålders, vita, lågutbildade, järnrörsförsedda, rasistiska och främlingsfientliga.
Vi är vanliga människor som i Per T´s Sverige inte har rätt att synas, höras eller välja vad vi vill.








Petterssons

I mammas Landskrona är jorden som vilorum numera bara till för fundamentalistiska muslimer.



Den skammördade Marias sista förnedring.

Maria är begravd i Helsingborg.– Vad jag har hört är det för att hon inte är värd att bli begravd i Landskrona hos sina egna landsmän.Marias vän berättar under rättegången om vad som hände på minnesstunden som åtminstone den, tilläts äga rum i Landskrona. Enligt vännen hävdade Maria inför sina vänner att hon var muslim. När vännerna ville läsa ett stycke ur koranen på minnesstunden blev ett par personer upprörda, eftersom de hävdade att hon var yazidier, liksom sin släkt. De klagande lämnade rummet och vännerna läste ur koranen.


Lucka 10. Julklappstips.

Det finns nåt för alla därute!

Tvåtusentalet- när Nobels ädla pris blev ett futtigt vapen.

I händerna på fascistiska, korrumperade och maktfullkomliga dårar.

SR avpixlat