lördag 1 december 2012

Idag öppnar vi traditionsenligt lucka ett:


Hjääälp.

Italienska skådisen Sophia Loren har fyllt 78 år, och har skött servicen regelbundet.

Live hard - die young. 

Eller live as foreverer young - die as a wreck.


Islamska rådet i Norge: Det är bråttom nu!



Norge vaknar och samarbetar mot islamism. Gratulerar!

Kyrkan, Islamsk Råd och Det Mosaiske Trossamfund ska samarbeta tätare för att bekämpa extremism.
Ledarna i trossamfunden kommer att intensifiera sina gemensamma krafter för att skapa tillit ner till gräsrotsnivå.

Fruktan för ökat hat, splittring och i värsta fall terrorhandlingar i Norge, är orsakren till planerna på ett förstärkt samarbete.

– Det är bråttom nu, säger Senaid Kobilica, ledare för Islamsk Råd Norge.

                              

                                                                     Från Sveriges riksdag hörs det  dock ett välbekant ljud.

Trillar vi så lätt dit på affärsmännens smarta tricks?


Med hjälp av djungelljud vid fruktdisken har ett företag lyckats öka försäljningen av exotisk frukt med 4,5 procent i tre butiker i Stockholmstrakten, genom att kunderna omedvetet tänker på varor som de associerar med ljudet. 

Det här vill man ju helst inte tänka på. Vad mer har dom för fuffens för sig för att få mig att göra som dom vill? Jag som inte ens hört djungelljudet, hur många äpplen och clementiner har jag köpt, som jag egentligen inte ville ha. Och vad är det för hemliga ljud som får människor att köpa godis, chips och läsk. Och hur ska de få mig att köpa fler skinkor, köttbullar och prinskorvar än jag behöver.  

Hörlurar på ? 

Eller?  Ljus idé! 


Den här tanken kanske man kan dra hur långt som helst.......?









HD

I DNs ledar-värld finns bara pest eller kolera när det gäller SD.

DN:


-"Det finns många spekulationer om hur Sverigedemokraterna kommer att påverkas på längre sikt av de senaste veckornas turbulens. En förhoppning är att väljare som hade kunnat tänka sig att rösta på dem stöts bort av inblickarna i partiets inre liv. En annan är att partiledningens princip om nolltolerans ska skapa allt svårare inre slitningar."

Hey, DN, försök och lyft blicken från det stora mörka neggot, tänk positivt -  lyssna här:
- En tredje förhoppning är att hela SD kommer att följa partiledarens inre och yttre politiska kompass och tydliga ideologi, nu när partiskitet har rensats bort.

Då kommer dom att krossa alla viljelösa blindstyren i sjuenigheten.

expressen

fredag 30 november 2012

Lördagspropaganda för SD på SVTnyheterna.

Hur många professorer och experttyckare på SD och SD-väljarna kan mainstreammedia plocka fram ur byrålådan? Och hur kan dom fortsätta att tro att ju mer reklam de gör för SD, ju sämre ska det gå för dem?
Schlingmann är nu självkritisk till Moderaternas invandrings- och integrationspolitik och anser att det finns mycket mer att göra.

Så dags nu.Säga vad man vill om Schlingmann, men dum är han inte.

Jag tror jag dör!


Men, låt mig presentera en ny lekkompompis från idag: "Svarting"!

För somliga går det fortare.


That´s life.


Stunder när man tror

att man är ensam.....

Sveriges mest spelade julsång, 2012. Och framåt.

Lyssna här på jihad bells, jihad bells.


Kvinnsgrisen Pascalidou


Pascalidou berättar idag om ett sällskap hon passerade på krogen, bordet var fyllt med "vinflaskor, skäggiga gubbar och feta representationskonton". Detta fick Pascalidou att fundera på alla arma kvinnor som sitter i en skrubb på jobbet med sina torftiga mikrade matlådor.
Suck. Suck. Suck.

Men allt är inte som det synes:
-"Vid närmare observation upptäckte jag att det var lösskägg, låtsasmustasch, lånade kavajer och amatörknutna slipsar. Snart insåg jag att det bara var killkamouflerade kvinnor runt bordet. De hade herrmiddag. De visade mig hur de bandagerat brösten, hur de rufsat till håret och klistrat på ansiktsbehåringen. Allt för att få känna hur det känns att få sitta som man på en av stans bästa krogar.
De berättade att det var så skönt att få slippa se snygg ut, slippa dra in magen, undra över huruvida det uppätna läppstiftet fastnat i mungiporna eller mascaran runnit. De kunde vara högljudda och uppspelta och utagerande utan att omgivningen lyfte på de buskiga ögonbrynen."

Det här var det absolut mest förenklade, manshatande och fördomsfullaste! Hur tänker Pascalidoumännskan?

Och när får vi se män utklädda i senaste exklusiva outfiten med cilikontuttar och paniksminkade, lösslingor i håret, ständigt smetande lipgloss på den botoxsprutade käften, vrålflirtande med något kostymtyg som förhoppningsvis kan lösa dem från tjejmiddagens nota. Allt för att känna efter hur det känns?

När ska svenska låtsasfeminister förstå att vi inte blir jämlikare genom förakt och konfrontation.Och när ska dom börja upptäcka, reagera och engagera sig i de skamförtryckta nyanlända.



Here we go again.

Jag har smugit, tassat, tippat på tårna tyst, tyst. Inte gnällt eller ens knystat ett ljud om att det är kolsvart novembermörker, att det hällregnar dag efter dag, att man inte vet om det är dags att stiga upp eller gå och lägga sig igen. Försiktigt, försiktigt har jag jublat inom mig åt den milda hösten - och hållit andan.
Och befängt inbillat mig att jag stod i något slags gynnsam  och kärleksfull maskopi med vädergudarna, och om jag bara nöjt accepterar hela skiten, så blir det i alla fall inte etter värre.

Ack, vad jag bedrog mig.
Så här stod det i mitt horoskop idag:"Försök se lite optimistiskt på din tillvaro som faktiskt rymmer mer positivt, än du just nu tycks bli varse."
No kidding!!!

torsdag 29 november 2012

Ring, klocka ring!


Expressens briljanta analys om varför SD växer trots hetsjakten:

                                                   -"MAN VILL SE EN FÖRÄNDRING!"


Jepps.

Alla ni som förstört vårt land - enough is enough.


Ring in det nya och ring ut det gamla.
Ring lögnens makt från världens gränser ut,och ring in sanningens till oss som famla.


Muslimers "tolerans" gäller inte homosexuella.



Den intoleranta religionen i Malaysia,vill ha det som i Iran. 

De kräver nu ett förbud mot den harmlöse Elton Johns stora konsert ikväll. De religiösa rasar över att en homosexuell får lov att stå på deras scen Arena of Stars utanför Kuala Lumpur.
De hatfulla troende vill skicka hem honom omedelbart, på en no-returnticket.


New York i måndags - ett dygn utan att någon blev dödad, skjuten eller knivskuren. Är Malmö intresserat av receptet?


New York är på väg att lyckas i kampen mot kriminaliteten.Och detta på grund av att de inte fegat ur mot de politiskt korrekta, när de har trappat upp jakten på svarta och latinos. 

Detta är givetvis en stor flammig varböld för de korrekta - men en stor lättnad och seger för stadens fredliga och oskyldiga invånare.

I bjär motsats står Chicagos chockerande våldseskalering, bara i år har 500 människor mördats där, i huvudsak svarta kriminella och svarta offer.



Ingen vågar ta den tuffa fajten mot den förrädiska korrektheten i Chicago. 

Som i Malmö.

Damage-control, Jimmie Åkessons mästargren.



Mina tankar:

Politiska partier drar till sig så många dårar som vill skaffa sig en väletablerat liv med Sveriges tryggaste inkomstutveckling livet ut. Det är otroligt nog det enda sättet man i Sverige kan starta med två tomma händer, och sluta som mångmiljonär utan att anstränga sig. Då kan det tragiskt nog bli såhär.
Alla partier dras med dessa nollor - läs länkarna nedan, - somliga dras till och med  med farliga hjärnor som vill införa kvinnounderkastelse, lydnad, barnaga och homosex-död.


Om Isovaara.

Kan nån människa, och SDare i synnerhet, i dessa tider inte begripa att det är total uppstramning och absolut nolltolerans som gäller ? Hur är man då skapt mellan öronen? Grava alkoholproblem? Eller utsatt för expressens egen matahari med rätt att supa under bordet?


Jag är enormt less och besviken på förtroendevalda skamfläckar.

Men.

Precis som i fallen med de andra sju partiernas losers, är jag vis nog att skilja på person och parti.
Det är tyvärr inte råttorna med de långa jublande svansarna som förföljer SD.




moderat riksdagsman packad  Per Bill  sosse med sex-och maktmissbruk expressen Mona Sahlin expressen expressen

Nya bilder från Landsfaderns besök igår hos Landskroniterna.



Novus VD: Först så går det opp, sen går det opp sen går det opp för SD.....



Torbjörn Sjöström

....nåt jävla fel måste det ju va på undersökningarna..........Åtminstone när det går opp för SD.....
Felaktiga undersökningar riskerar att snedvrida opinionen och skapa falska förutsättningar, något som skett kring SD.
Torbjörn Sjöström


onsdag 28 november 2012

expressengate har mystisk radar på packade SDpolitiker.


De vet innan SD-arna själva , vilka som är packade, var de är det, hur dags de är det, vad exakt de säger när de befinner sig i rusets tillstånd, precis hur de beter sig,vem som givetvis hjälper dem, vem de uttrycker sig grymt rasistiskt mot, hur nedbruten den personen blir, hur och när och var SD-politikernas tillhörigheter försvinnner ,och hur, vilket klockslag, och med vem de kommer tillbaka och vart. 

Hmmmmmmmm......

Just i dessa SD-drevtider. 


Alla i vänster/höger-sturmtrupperna jubel-twittrar gladeligen ikväll. Som om det bara finns en enda allsmäktig sanning. Expressens.


Detta känns mycket, mycket märkligt.  Men väl och skräddarsytt för att passa in i expressens just nu aktuella propagandatanks.


 


expressen expressen

Min anmälan om statsmedias vinkling om SDs rasistgrymtningar.


Till myndigheten för radio och TV.



Utveckla varför du vill få programmet eller inslaget prövat:
"I dagens nyheter fanns ett inslag om en SD-riksdagsman som sades vara inblandad i ny rasistskandal, efter att han grymtat som en gris och spottat mot en vakt av utländsk härkomst i riksdagshuset.
Det talas i båda programmen om riksdagsmannens rasistiska påhopp "efter händelsen", men ingen förklaring ges på vad det är för "händelse" som orsakat detta.
Vi tittare ska inte behöva sitta som levande frågetecken, efter att ha servats endast det förmodade efterspelet ,och inte själva upprinnelsen till det skedda. Programmet brister i allt anständigt nyhetsrapporterande."

Alla kvinnor är rasister.....

....om de nekar araber sex.  I deras värld tar man sin kvinna. Hur ska de nånsin förstå att en fri kvinna kan välja själv om hon vill ha sex eller inte.



Alliansens glada glada grisar



Julskinkan kan ta slut

                                         Inför årets jul slaktas rekordfå grisar. 
                                                            Gissa varför.

Så här anländer en rockstar till mammas "spännande" Landskrona.



Statsministern fick ett mottagande som den värsta rockstjärna när han dök upp, omgiven av säkerhetsvakter på besök på min gamla skola, Dammhagsskolans, där 80 % av eleverna idag har utländsk bakgrund.

 -"Landskrona är spännande för att staden är en plats för möten mellan så väldigt många olika kulturer."Appjourzzz!!
Det är så "spännande" att de etniskt utrensade Landskronaborna, skulle behöva låna båda stjärnstatus och livvakter av Reinfeldt, för att få tillbaka sina liv, sin frihet, sin trygghet och sin yttrandefrihet.


HD

Skammördaren i Landskrona har "lite dålig attityd" i rätten.

Det känns som om många som invandrat till västländerna har en helt annan uppfattning än vi, om freedom of expression.

Här Blåljus HD.

Jag har ett viktigt meddelande till statsminister Reinfeldt:





Reinfeldt meddelar idag sin nygamla strategi - att tiga ihjäl SD.

Reinfeldt har fattat att han inte kan vinna den politiska debatten mot Åkesson. Han provar nu desperat ett annat av de två oladdade vapen han har.




Om Mona Lisa levt idag.




       Efter en minut i Saudarabien.





                                     




                                                                                            


tisdag 27 november 2012

Hübinette vs The king.



"Kan man vara svensk om man inte har matlåda till jobbet?" Undrar om Hübinette haft hjälp av barnjournalens knattereporter att ställa frågorna till Jimmie Åkesson.

Det här är genant och allvarligt.  Har inte floskel-PK en enda människa som verkligen kan tala politik med Åkesson? 

Gång på gång på gång ställer PK upp stammande journalister att försöka "ta debatten" med Sveriges i särklass bäste politiker. Och bildningsgraden är så låg att efter en rond står den kunnige och påläste Jimmie Åkesson över en liten pöl av obildad och krossad PKism.

Intervjun slutar med att den  förvirrade Hübinette tar in en upphetsad feminist -hysterika med flammor på halsen, som sluggerförstärkning, och när inte ens två mot en klara jobbet, så skickar Hübinette ut Åkesson med en panikartad suck.

Ut går gentlemannen, kvar sitter två affekterade nervous wrecks.

Herreminje. 

Det är en sak jag, som en av Reinfeldts lakejer, undrar.


Svenskar värvas av sina "älskade bröder" till att packa sina väskor och komma till Syrien och döda landets oskyldiga mänsklighet.

Säpo:
-När en person återvänder från planerande och deltagande i terrordåd är det väldigt angeläget för oss att kunna göra en bedömning av vad de har för avsikter och förmåga när de kommer hem.
-De har tyvärr utpekat mål i Sverige som legitima.

Min fråga: Är de sjukskrivna under tiden?Eller är de och deras resor på nåt annat sätt försörjda av oss blåögda idioter?

4 nya m-i-l-j-a-r-d-e-r euro....



 ...till Grekland för att lösa den "akuta" krisen.







Fascinerande, hur mycket miljarder EU-politikerna tycker att det är värt att satsa, för att slippa stå där med svansen mellan bena och säga:  We blew it - vi lägger ner hela EU. NU.



Sorry, Danny, jag gillar dig, men du och antisemiten Gina Derawi kan inte leda svenska Mellon.


Idag är du, Danny, den som cirkulerar bland oss djungeltrummor, släpande på ett hundhuvud, eftersom du har ertappats med att säga"svarting" om människor som har medfödd "grym fysik". Men det beror inte på dig, eller mig, eller rasism, sverigedemokraterna, eller överhuvudtaget fientlighet mot främlingar. Utan på den hysteriska yberöverkänslighet och lättkränkthet som härskar i svenska samhället styrt av statsmedierna.

Bo Hansson snubblade också ur sig svarting, när han pratade bredvid sportkommentatorn Mats Strandberg. Strandberg(?!) hängdes ut i det obarmhärtiga drevet, rasiststämplades och sparkades omedelbart.


Så, även om jag tycker du är en av Sveriges absolut bästa och duktigaste artister, och har enorm förståelse för "grodor", så måste ni två gå, försvinna från mellonsrampljus.

 Ni har båda brutit mot PKs absolut första och största tabu.Och vi kan helt enkelt inte ha ett samhälle med två olika normer - ett för somliga och ett för somliga -  för de etiska och moraliska reglerna som styr landets åsiktsfrihet.


By the way, var är afrosvenska föreningen och Soran- big talk- Ismael.




Det kom ett mail om ett dödsfall i New Orleans, som väckte ekonomiska funderingar......


It seems that every couple of days New Orleans loses one of its treasured 
ENTREPRENEURS
. 
Let’s get the players straight before we go on with this..

LARMONDO "FLAIR" ALLEN 

His Companion : Kawanner Armstrong 

His Sons : Christian Allen
Kwan Allen
Larmondo Allen, Jr.

His Daughters : Deidra Allen
Larmenshell Allen
Lamonshea Allen
Larmomdriel Allen
Larmerja Allen
Korevell Allen

AT AGE 25 - He had 9 Children!


His Father: Burnell 
Thompson
His Mother: Esther 
Allen
His Stepfather: Bruce 
Gordy

His Brothers: Burnell 
Thompson
Edgar 
Thompson
Wil 
Willis
Danta Edwards
Reshe Edwards
Mattnell 
Allen
Burnell 
Allen
Lester 
Allen

His Sisters: Shannail Craig
Lekiksha 
Thompson
Gwendolyn Carter
Jessica 
Willis
Katina 
Gordy

Grandparents: Delors 
Allen
J.C. 
Allen
Anna Laura 
Thompson
Will 
Thompson
 

********************

He was 25 and had 3 sons and 6 daughters. 

NINE
 welfare recipients collecting$950 each .....

That equals 
$8,550 a month!
Now add 
Food Stamps, 
Free medical, Free school lunches,
 
and on and on

Do the math...$102,000+ /year.

Anyone out there, sittin' on their butt while reading this e-mail, making A HUNDRED GRAND doing nothing? 
Now that, to me, is a real Entrepreneur.

(ALSO, BECAUSE OF THEIR FATHERS DEATH, ALL OF THE KIDS WILL COLLECT
SOCIAL SECURITY UNTIL THEY ARE 18)

EVEN BETTER...IF "FLAIR'S" THIRTEEN BROTHERS & SISTERS FOLLOWED HIS ENTREPRENEURIAL STRATEGY--THAT'S AN ADDITIONAL $1.3 MILLION PER YEAR

BUT WAIT...THERE'SMORE!

IF ALL THIRTEEN BROTHERS AND SISTERS CAN DUPLICATE HIS FEAT OF 9 WELFARE STRATEGISTS THAT BREEDS 117 NEW RECIPIENTS COLLECTING $100,000/YR!!...OR AN ADDITIONAL $11,700,000 PER YEAR... and, THAT'S ONE DAMN FAMILY! (And demands 100% the Taxes Paid by1,000 avg. taxpayers)

And THAT is why this once great country is
 BANKRUPT!

måndag 26 november 2012

GrekSlösa är vinnaren, Sverige-Spara är loser-pröjsaren.

Grekerna förhandlar om nya lån. 

För de kan inte betalade gamla.                        Nu pratar EU om att "avskriva" lånen, för de kommer inte att kunna betala de nya. 

Vad betyder det?                                Varför säger ingen som det är?                                 

Att Spara öser pengar över Slösa.

 Vem tror EU att dom lurar?


DN   

Östersundshems smygislamisering.



Hela Europa håller glatt och frivilligt (?)på att vika ner sig.

 Psalmer och kyrkor förbjuds, granar kamoufleras till läslampor, lucior maskeras i svarta tält, adventsljusstakarna döljs effektivt av fodrade gardiner, och julkrubborna skyles till oskyldiga dockhus.


Men se, Östersundshem har hittat det perfekta alibit för att få ner de islamfientliga och kränkande julkransarna från hyresgästernas ytterdörrar - brandrisken.

 Som detta år 2012 anses mer akut än nånsin.

TV4 Petterssons

Anders Westergårdh, expressen, har tänkt om.



Anders Westergårdh:

- Alla de egenskaper som anses viktiga­ lyser med sin frånvaro bland muslimer och judar.
DVS: Nyfikenheten, allmänbildningen, öppenheten, förståelsen och för­mågan att betrakta världen som en dynamisk helhet där människor, idéer och skapande hänger samman i en världsvid väv av kunskap och gemenskap.
Jag har extremt svårt att se hur en övertygad muslim eller jude skulle ha skuggan av en chans som tävlande i ”På spåret”.
Och tvärtom. Människor som är intresserade av världen kan inte vara muslimer eller judar. 

Saker jag aldrig reflekterat över.


 Igår i hundlekparken kom en liten fransk bulldog skuttande, och rusade genast till stängslet och började gnida sig mot det allt vad han hade. Oj, sa jag, har han husdjur? Nä, sa matten, det ser så ut, men den här rasen har för korta ben för att klia sig själv, och når inte heller till att hålla sig rena runt rumpen som andra hundar.

Men käre tid!

De antidemokratiska statliga verken sitter på makten och befogenheterna.


Skolverket som givetvis har tolkningsföreträde, lutar sig mot riksdagens beslut att svenska skolan skall vara ickekonfessionell, vilket innebär att det inte får förekomma religiösa inslag som till exempel bön, välsignelse eller trosbekännelse i utbildningen.

Därför ska vi Sveriges urbefolkning två gånger om året utsättas för småpåvarnas bannbullor. Vi ska känna antidemokraternas iskalla grova händer runt våra veka strupar, tills vi lydigt ska inrätta oss i mångkulturhaveriet.

Vem har sagt att en präst utbildar när han läser en bön, sjunger en psalm, eller välsignar? Fast att jag är agnostiker så må vem som helst mycket gärna välsigna mig, läsa och sjunga vad han vill, jag kan lyssna och avstå från att tro. Det dör jag inte av. Kanske precis tvärtom.


Nu kommer oväntade massreaktioner från det hårt prövade och lamslagna urfolket. 

Då kommer två opportunistnissar och protesterar lamt mot det dom kallar "tramset." Och menar på att det är "okej" med psalmer.

Ska vi falla ner i djup tacksamhet?

Tills skolavslutningen nästa år.

Littorin dyker upp från ingenstans som expressens nya SD-bödel



  • Kvällens två bästa kommentarer på avpixlat säger precis allt:



    • Kommunalgubben 35 minut sedan
      Tramsigt att jämföra invandring av tyskar, valloner och finnar som var driftiga och kunde utveckla landet under århundradena, med invällande analfabeter, dyrkare av medeltidsreligionen Islam  och andra som ser Sverige som ett schlaraffenland - ett fantasiland, där man utan ansträngning får alla önskningar tillgodosedda och lättjan är en dygd istället för en synd (wikipedia).
    • Trodde Littorin fortfarande stapplade omkring med brallorna nedhasade i ankelhöjd och på ledig tid sökte efter falska examina på nätet... Utan tvekan fel tid att böra avbön... Alliansen går down, down DOWN och tungan hinner knappt bli brun innan Ruinfeldt försvunnit - åtminstone från Sagerska, kanske Sverige... Cayman Islands nästa?

    expressen


Anders Westergårdh tar förföljelsen av SD till nya höjder!


Igår var det Länstidningen som tyckte att vi skulle gasa ihjäl Jimmie Åkesson och SD, idag är det Anders Westergårdh som tar till tunga hatartilleriet, ja jääklarzzz vad han tar i, han formligen klaffsar runt i hela fördomsträsket:

-"Sitter i soffan och inser att det finns två tydliga motpoler i svensk politik och samhällssyn.
Den ena är Sverigedemokraterna.
Den andra är tv-underhållningen ”På spåret”.

?????????????????????????????????????????????


Westerberg får där i soffan sitt livs AHA-upplevelse:
-"Plötsligt blir allt glasklart: 

-"På spåret är motsatsen till allt vad Sverigedemokraterna står för. Det kan rimligen inte vara möjligt att gilla både det hatiska partiet och det globalt omfamnande ­programmet."


Och detta på grund av att:
-" Alla de egenskaper som anses viktiga­ i ”På spåret” lyser med sin frånvaro i Sverigedemokraterna.
DVS: Nyfikenheten, allmänbildningen, öppenheten, förståelsen och för­mågan att betrakta världen som en dynamisk helhet där människor, idéer och skapande hänger samman i en världsvid väv av kunskap och gemenskap.
Jag har extremt svårt att se hur en övertygad sverigedemokrat skulle ha skuggan av en chans som tävlande i ”På spåret”.
Och tvärtom. Människor som är intresserade av världen kan inte bli sverigedemokrater" 

Sanslöst. 

Det kan vara så illa att upp till en miljon människor i Sverige, av Westergårdh (!!!!)har stämplats som intelligensbefriade nötter.


Det enda parti som vill arbeta mot det förhatliga utanförskapet, och som vill hjälpa alla 150 miljoner svältande barn och alla krigsdrabbade i världen. Återskapa tryggheten på gatorna, och påbörja en human integration - skulle vara ett slags motpol till människor som sitter i TV och tävlar om resor och kunskap.


Dags för semester. 

Livslång.



Undrar vilken grupp svenska människor LT i Östesund.....



.....tycker förtjänar att gasas ihjäl idag.


LT fria tider