lördag 3 november 2012

Uggletagen!


Så mycket bättre blir det aldrig.

Satt med Björn i soffan, och kände värsta stora klumpen i halsen, stora tårar längs med kinderna och snörvlande snyftningar som kom ända nerifrån magen. 

Jag blev först helt paff. 

Jag piper inte ofta till TV, framförallt inte lördagsunderhållning, men när Magnus Uggla stod där så naket med sitt krulliga hår,  ärliga utspel och sjöng Olle Ljungströms låt "Min far och jag", så vred han om mitt inre som en gammal disktrasa.Vilket moment.Jag tror att inte sen Per Oscarsson, att en enda liten människa lyckats få hela svenska folket att drabbas av unison känslofrankenstorm så simultant. Fast av helt skilda slag.

Jag var helknockad. Bortblåst.


expressen aftonbladet Jan-Olov Andersson expressen

Nån som har tillgång till pappers- GT idag?



Har snappat upp att det ska finnas dubbelt uppslag om hemspråkslärare i Göteborg som undervisar i Koranen och kräver att eleverna är muslimer.

Och att politikerna givetvis blundar för fenomenet.
Tacksam för mera info!

Om jag var ryss, skulle jag säga samma sak.


Rysk patriark varnar för orostider.

Patriarken Kirill, ledare för Rysslands ortodoxa kyrka, uppmanar ryssar att hålla fast vid traditioner och varnar för att västerländsk modernisering kan ge politisk oro. 

Om han med "västerländsk modernisering" menar den bidragsslukande massinvandringen, etniska utrensningen av urbefolkningen, religiösa fanatismen, kulturella ojämlikhetsförtrycket, EUs ekonomiska råttbo och mediernas stenhårda statspropaganda, så förstår jag exakt vad han menar. 


Skydda sig den som skyddas kan.



Vill du inte ha din bäbis?


Om du inte är nöjd med din tillpippade avkomma,då är det bara att lämna den i en baby-box.Det är organisationen "Cradle of Hope"(?!!)som redan finns i flera europeiska och icke-europeiska länder, och nu ställt ut Rysslands tionde avstjälpningslåda.


Sedan år 2000 har 400 spädbarn lämnats såhär.Inne i boxen sitter en nalle och ett brev till föräldrarna. Om dom nu är läskunniga.

Organisationen vill belysa svårigheter för utsatta mödrar genom att rädda deras barn, utan att kvinnorna bestraffas enligt lagen.

FNs kommité för barns rättigheter dundrar naturligtvis.

Och jag säger :-Fine.Så länge det finns en låda barnen kan lämna tillbaka sina föräldrar i.

OK, jag är på!


En oväntad fråga från nån som tycker att dom är bäst.Men visst, jag är inte omöjlig:
1. Byt ut chefredaktörn.2. Tillsätt en vaken, modig person utan skygglappar och korrekthetsglasögon.3.  Avskeda alla krönikörer och ersätt med riktiga och välutbildade journalister.
Sen tror jag det mesta ordnar sig på en kvart.


Hjälp oss göra Aftonbladet ännu bättre!


Hej!

Vi genomför just nu en undersökning om Aftonbladet.

Enkäten tar mindre än två minuter att fylla i och är helt anonym.

Dina svar är viktiga för oss!

Mozhgan Jalali och Torbjörn Jerelup tror dom har ett AHA-moment.







De båda debattörerna inbillar sig att de står för innovativt nytänk när de vänder på invandringsbegreppet, och anser att det idag finns större fog för att tala om utvandringen.
???????????????????????????????????????????????????????????????

De är kritiska till att vi talar om analfabetiska människor som Sverige måste ta hand om, och menar att i själva verket kommer raketforskare hit, studsar, för här var inte bra nog, och drar vidare härifrån omedelbums.
Här är deras "analys":
-"Sen 1964 har 1 920 000 utländska medborgare flyttat till Sverige. 760 000 av dessa har lämnat Sverige igen. 40 procent av de utländska medborgare som har fått uppehållstillstånd i Sverige har alltså flyttat."
Här snackar dom 1964.

Kanske det undgått detta nyforskande par att invandringen till Sverige bytt spår.
Då 1964, long time ago, kom driftiga välutbildade människor till Sverige som inte belastade - utan tillförde.
Nu kommer det till stor del icke-integrerbara analfabeter, kriminella ligor, extrema religiösa fanatiker utan demokratiska intentioner, och kvinnor i förtryck med mängder av småbarn , och de kräver livslång försörjning.

Om 760 000 av de tillförande invandrarna lämnat Sverige igen, så har jag stor förståelse, Sverige lockar inte alls den typen av människor längre.
Sverige fläker ut sig, säger kom hit ta allt vad vi har i form av rättigheter, trampa sen på oss som tack.

Men då hjälper det inte att tala om de som utvandrar.
Det som krävs är att tala högt och tydligt om invandringen.
Och hur vi kan byta spår, förbättra Sveriges rykte som bidragstagarnas och extremisternas speciella gunstling.



aftonbladet

fredag 2 november 2012

Ölandsdårarna igen.

Har redan skrivit om bedrövelsen. 

Men TV-reportaget eldade upp mig på fredagkvällen så jag sitter här med andnöd.

Kommunalrådet Lisbeth Lennartsson, C, går främst i den stora pudel-processionen Hon vet inte hur hon ska kunna buga sig, bocka sig och be om ursäkt för utbildningschefen Lars Bylund.

Som skämt ut hela Öland.
Och hela Sverige.

Genom att vara den ende - som begåvats med mänsklighet och har sunda förnuftet i behåll:
-"Jag tycker i alla fall inte att det är mer osunt att föräldrarna själva lagar den mat som de tror att barnen mår bra av än att vi ska skicka upp kroppkakor och sånt från något centralkök i Borgholm och tro att det skulle vara bättre."

Det ÄR en speciell situation och unika omständigheter, det måste gå att vara flexibel, småskalig och handla utifrån de förutsättningar som finns. Det betyder inte att barnen måste bli utan mat!!
I TV-reportaget ser jag människor som undkommit dödsriket på jorden, de springer lyckligt runt de röda stugorna i nya vinterkläder, föräldrarna sitter tryggt med fötterna på bordet och försörjningen står svenska skattebetalare för.
Men det finns ett stort cumulonimbusmoln på deras rosenröda frihetshimmel.

Svensk ämbetsmannavälde har nämligen nått sitt multipla klimax.
Här drittes det i att de nyanländas föräldrar sitter hemma och rullar tummarna, att familjerna erhållit pengar för mat, här ska det ätas på skolbespisningar.
Amen.
Och lyckligtvis har TV-kamerorna inte haft några problem att hitta beskyddade överlevare från Assads blodigaste bad, som buar ut sitt nya demokratiska frihetsland för att dom är så  väldigt, väldigt - hungriga.

SVT

Norska muslimer vill inte ha de otrogna grisarnas pengar.


Innan norska staten gick med på att sponsra Islam net´s temadag om tvångsäktenskap  med
100 000 nkr, fick organisationen ge ett löfte om att inte ha synpunkter på var i salen åhörarna skulle sitta. Män och kvinnor skulle blandas jämlikt och demokratiskt.
Men.
Nu har det tagit hus i moskén!!

Norska muslimer är topp tunnor rasande för att Islam net har sålt sig till grisarna.
HARAM!!!

Pengarna måste nu lämnas tillbaka.
För ingen, inte ens norska staten, ska inbilla sig att de kan ändra på islams förtryckarlagar.


NRK 


Alla Helgons helg.



Själ  är de mentala förmågorna hos en levande varelseförnuftkaraktärkänslamedvetandeminne,perceptiontänkande etc.  Så fantastiska saker i begreppet själ, som gör oss till antingen den ena eller andra sortens människa.
Och så finns det en del som hävdar att själen väger lätt, endast 21 gram. 

Det var Duncan MacDougall, läkare i Massachusetts, USA, under 1900-talets början, som byggde en säng på en känslig vågskål och där lade han döende människor och satte sig att vänta.Den förste patienten dog efter tre timmar och 40 minuter och vågskålen vippade till. Någonting försvann. Detta något tros ha varit själen och den vägde 21 gram.Fast siffran varierar från lik till lik.

Tankarna far,  betyder det att de som aldrig tänker, känner eller har karaktär har små fjäderlätta själar. Och såna som begåvats med allt det där fantastiska går och släpar runt på jätteheavy souls?Hur mycket väger Reinfeldts själ vs min till exempel?

Det sägs dessutom om själen att den är det enda som man kan sälja men ändå behålla. 

Så, då har han en, trots allt då, statsminister Reinfeldt. 


Om Per Gudmundson var statsminister


skulle Sverige vara ett drömland .Och jag skulle våga sova som en drottning om nätterna.


Idag kommer i och för sig självklarheter. Men ingen, ingen enda av våra inkompetenta chickenpolitiker skulle våga "Lagstifta mot jihadisterna."- ”I Sverige saknas det juridiska medel att hindra unga män från att resa till konfliktzoner och ansluta sig till terroristorganisationer. Det mest kraftfulla verktyget säkerhetspolisen har att tillgå är frivilliga samtal, med vilka man muntligen försöker övertyga jihadisterna att det är bäst att stanna hemma.Det är inte kriminaliserat att vara medlem i en terroristorganisation, och det är inte olagligt att delta i träningsläger.”


Politikerna i Eskilstuna smyger som katten runt het gröt.

-"Till Eskilstuna väljer många nyanlända att flytta och det är mycket positivt. "


Men.


-"Det finns en sida av den fria inflyttningen, som är problematisk och som vi vill belysa."
Och sen kommer det en massa ord, ord, ord, ord. Allt för att inte kastas ut i kylan bland andra icke-element, rasister och främlingsfientliga.

 Sen beskriver de väldigt, väldigt försiktigt att det "faktiskt är bekymmersamt" att flyktingarna väller in, trots att Eskilstuna är en kommun som i nuläget har bostadsbrist, hög arbetslöshet och kö till Sfi. 

Men vad spelar det för roll?

Finns det hjärterum så finns det stjärterum.


Ölandstokan Elisabeth Olsson Frankenstormar i svenska vattenglaset.


Syriska flyktingar har fått skydd i Sverige från det bestialiska massdödandet där, de hyses in tillsammans, tas om hand på bästa sätt, får kläder pengar, mat för dagen och Ölands största skola.
Det finns inget kök på skolan, men barnen äter hemma hos föräldrarna i området.

Vilket fick landstingets okrönta fackeltågsdrottning, sjuksköterskan Elisabeth Olsson att gå i veritabel limbo. När hon "upptäckte" att barnen inte "fick" någon mat i skolan anmälde hon "ärendet" till skolinspektionen. 
Att de får mat hemma hos mamman och pappan (LYX!!) är i hennes ögon inget skäl till att vi inte också ska bekosta en lunch till.

 Borgholms utbildningschef har alla mina sympatier, i en komplicerad situation håller han huvudet kallt trots att han är omringad av yberhysteriska paragrafryttare och korrekthetsmästare.
– Jag konstaterar bara att de här människorna kommer från ett främmande land i en utsatt situation och att de ändå av staten får ett bidrag för att kunna laga mat med sin familj, säger Lars Bylund.

DN DN

torsdag 1 november 2012

Jag har förståelse för Malmöbons skräck.



Den 47-årige mannen i Malmö var rädd för häxor, och där han satt  i sin ensamhet drabbades han av överväldigande häxpanik. Nu var goda råd dyra - vad göra?Springa in till grannen?Ropa på hjälp?Ringa112?Äh, sånt biter inte på häxor, tänkte han, här behövs beprövade metoder, så han la ett fårskinn på bordet och tuttade på.

Men.

Det blev lite bieffekter.

När brandkåren kom till platsen brann det kraftigt hos mannen på sjätte våningen. Lågorna slog ut från fönsterna och en tung rök låg över husets alla våningar.Fastigheten evakuerades, och rökdykare skickades in, lägenheten totalförstördes och fastigheten rökskadades.

Branden orsakade skador för cirka 1,9 miljoner kronor.




Die Dumme Schweden. Svart på vitt.


Här i SVD
Say nomore.






Reinfeldt:
-Kan inte vi få betala lite till? Snälla, snälla, snälla Barosso! Det är ändå vårt fel allting, och vi är  mycket måna om vårt rykte att alltid vara dom i världen som alltid tycker mest synd om alla andra. Det blir liksom ingen rättvisa förrän vi är lika fattiga som Somalia.

Den som blundar för sanningen, löser inga problem.


Géza Jeszenszky, Ungerns ambassadør i Oslo, har hamnat mitt i stormens öga. 70-åringen är historieprofessor, tidigare utriksminister i Ungern och har varit ambassadör för landet i USA.I en bok från 2009 skrev Jeszenszky så här:«Orsaken till att många av romerna är mentalt sjuka, beror på att det i rom-kulturen är ltillåtet för systrar och bröder eller syskonbarn att gifta sig med varandra, eller att ha sexuellt samliv.»


Til Aftenposten.no säger ambassadören att han står for det han skrev.- Det finns bevis för detta. Jag har funnit flera liknande artiklar och utdrag från ungersk forskning om romfolk, som räknas som neutrala.

FAKTA:I svensk lagstiftning finns särskilda straffbud som rör incest i 6 kap. 7 § brottsbalken.[11] Den som har samlag med eget barn eller dess avkomling kan dömas för brottet samlag med avkomling till fängelse i högst två år. Vidare kan den som har samlag med sitt helsyskon dömas för samlag med syskon till fängelse i högst ett år.


Det vanligaste är att avkomman belastas av negativa resultat i form av exempelvis latenta sjukdomar, ärftliga missbildningar eller försämrat immunförsvar. Detta beror på att flertalet genetiska mutationer är skadliga och att varje individ erhåller ett anlag för varje given egenskap från vardera förälder. Om båda föräldrarna bär på samma anlag ökar sannolikheten att detta överförs till avkomman. Risken för hjärtfel,utvecklingsstörning och missbildningar ökar alltså markant vid inavel, vilket i sin tur ofta medför att livslängden förkortas.



 När det är viktigare att skrika korrekt i högan sky än att lösa problemen så blir det ingen lösning på problem.

Beatrice Ask be omedelbart alla svenska ungdomar om ursäkt.



Missade tyvärr igår en debatt mellan Beatrice Ask och Jens Lapidus, men fick en kommentar på Fria Tider.
Den räckte för mig:

R. v. Frensenfäll ihop
-"Tittade igår på svt, hur Beatrice Ask och Jens Lapidius diskuterade problemet, att svenska ungdomar kastar sten på bussar, polisen osv, och bränner bilar.

De var rörande överens, att det är samhällets fel. Att "svenska ungdomar" misstror och hatar polisen, grundar sig på okunskap. Ask kunde inte nog påpeka på vikten, att polisen ska skapa goda kontakter med dessa "unga", och försöker förklara till dem, att egentligen jobbar för dem och för deras bästa och hjälp. Att de är redovisningskyldiga inför dessa unga."


En sak är säker, så länge vi har en justitieminister som inbillar sig att samhället löser dom här problemen med att  ständigt okritiskt höja våldsverkarna till skyarna, så kommer vi att ha halal-korv-grillande poliser som invandrarligisterna leker med och flinar åt som dom vill.

Ask; om allt eländes elände som grundar sig på okunskap är samhällets fel, vad ska vi då göra åt detta?

onsdag 31 oktober 2012

I Frankrike bötfälls dom.


I Nederländerna blir kvinnorna i niqab nu utan alla försörjningsbidrag,


För i dessa länder vill regeringarna följa stolta traditioner av frihet och jämlikhet, och aktivt befria kvinnorna från livet i männens fängelser.



Nu har regeringen kommit på att dom måste tänka.


44 200 somalier  lever i Sverige.
Fyra av fem somalier i arbetsför ålder har inte ett arbete i Sverige. 

Men det har dom i Storbritannien, USA och Kanada.Vad beror detta på? Vad kan vi göra för att underlätta för somalier att komma i arbete eller starta företag i Sverige?

Dessa frågor är temat för en Pressträff måndagen den 5 november. Vid pressträffen medverkar integrationsminister Erik Ullenhag och Awes Ahmed Osman, samhällsvägledare för Somalier.


Ullenhag kommer att  stillsamt upprepa sitt mantra att varje dag går 44 200 somalier till sitt arbete. 
Så någon debatt lär det ju inte bli.

Ingen kan ju begära av honom att plötsligt lämna sekttunnelseendet, och inse det enkla faktum att människor som får all försörjning gratis och överöses med mer pengar bara i föräldrapening och barnbidrag än de nånsin kunnat drömma om, saknar all naturlig drivkraft att söka arbete och inkomst överhuvud taget.


Möjligen kan Ullenhag komma på att om vi ger dem mera, finare hus, större hus, gratis körkort,  ny mercedes, svensk piga, dräng, tolk och privatchaufför, platt-TV i varje rum, somaliska privatskolor och gratis hemresor för hela familjen vid varje skollov, då kanske somalierna blir så glada att de genast  kan tänka sig att söka sig ett av de få arbeten de har kvalifikation för här i landet.


Kinesiskt fiasko med enbarnspolitiken.


Kina bör utfasa den impopulära ett-barnspolitiken som infördes för trettio år sen. 
Landet har betalt ett högt politiskt pris i form av sociala konflikter, stora administrativa kostnader och indirekt en obelans emellan könen. 
Många familjer har ratat en flicka, till förmån för en liten babypojke.
Därför finns det nu, givetvis suck, för få unga giftasmogna kvinnor till alla de unga manliga friarna.
Och, givetvis suck, har politiken medfört en demografisk bomb, en stor äldre befolkning och väldigt få unga pensionsräddare.

Från 2015 föreslås nu kinesiska familjer ha rätt till två barn.
Och efter 2020 så ska det bli helt fritt fram.

Kina, I could have told you so!
Men här i landet har vi massvis med nyanlända ensamkommande barn, vi delar gärna solidariskt med Kina.
Fast likt Kina har vi här ett stort överskott på enbart manliga pensionsräddare, så det kanske inte var en bra idé. 
Tänkte inte på det.

Idag är det halloween, läser jag.

.

Och funderar på halloween på svenska, och tänker mig det ungefär som här på bilden. Vi svenskar har ju kommit till jorden för att ge. Aldrig ta.


Drar mig till minnes när min syster och jag lades in på epidemisjukhuset i Lund, 5 och 6 år gamla, för scharlakansfeber.Min morfar som bodde i stan kom upp och vinkade glatt till oss utanför isoleringsrutan, och visade upp en megakartong från stadens konditori. Däri fanns allt ett litet barn bara kunde drömma om, bakelser, chokladbiskvier, vaniljhjärtan, chokladdoppade marsipanrullar, you name it!

Min syster och jag vinkade ivrigt tillbaka med slängpussar, och rusade sen in i salen och hoppade upp i våra sjuksängar, dreglande efter morfars godispaket. Det tog sin tid, man måste vänta på att det skulle bli dags. Man kunde ju inte bara äta så där hipp som happ.

Så.

 Efter hundra år kom den stränga sköterskan med saft och morfars frestelserPå fatet stod varsitt halvt vaniljhjärta.Ty det var orättvist mot alla de andra som inte fått något, så hela kartongen delades lika mellan alla barnen på sjukhuset.

Tror aldrig nån gång i mitt liv att jag sloknat så. Sköterskan släckte effektivt all den glittrande förväntan som morfar med all sin kärlek väckt.



tisdag 30 oktober 2012

Surt, sa statsvetarna.



Ulf Bjereld, Marie Demker och Jonas Hinnfors försöker ikväll hoppa upp i luften, snurra runt sina egna axlar och landa på fötterna igen, när de ska förklara för alla oss andra klentänkta  varför "SD de senaste veckorna gjort en framryckning i opinionsmätningarna."

Det går sådär........Eftersom alla vi andra för lääääänge sen fattat att SD går framåt på grund av att sjuenighetens invandringspolitik brakat åt helvete till.






SVD

Det gäller att veta sin plats.

Efter nästa val.




Ikväll har twittrarna fått ogrundad glädjefnatt.


Henrikbrjesson RT@OdelbergJesper: "Hurra att jag föddes färgblind! För jag skiter i vilken färg människor har på sin hud!"

Drakprinsessan RT@OdelbergJesper: Hurra att jag föddes färgblind! För jag skiter i vilken färg människor har på sin hud!


Vad i all världen menar människorna??
Vad är de så uppspelta för?
Finns det nån idag som bryr sig om människors hudfärg??
Det vet väl alla att att bara du är mot andra som du vill att de ska vara mot dig, så har hudfärgen noll betydelse.

Det öser ner, det är grått, det är månadsskiftet oktober - november..

-Väck mig den 15e april 2013, tack!

Svenska folket står inför livets överraskning.



Trycket på migrationsverket och Sverige och svenskarna är hårt just nu. En aldrig sinande kö till vår frihet och vår välfärd är oändlig. Migrationsverket "hinner" inte ens informera berörda kommuner om var flyktingboendena skall öppna.
I förra veckan öppnade ett nytt boende mellan Håbo och Enköping.
Frågan är hur mottagandet blir om grannar inte informeras och om kommunen inte är beredd med platserna i skolorna och annan "service" som kan behövas, säger en anonym Håbobo.



UNT

Nu ska det skapas jubileumskonst i mammas Landskrona.


Runt 350 000 kronor ska Landskrona satsa på en skulptur till 600-årsjubileet nästa år.
Skulpturen går under namnet "Landskrona i världen -  världen i Landskrona".

Jag unnar mammas Landskrona sitt firande och sin nya skulptur.
Fast jag har ett bättre namn på den:

"Landskrona i undre världen - undre världen i Landskrona."


HD

måndag 29 oktober 2012

Vad är humanism?



Norska FRPs Christian Tybring Gjedde har skrivit en mycket tankeväckande huvudsats om den lättsinniga invandring som sker i våra länder.


Vems ansvar är det att stora delar av världen lider?
Och är vår hjälp i form av massinvandring annat än kortsiktig och emotionell?



- Var och en av alla vi möter har sin egen historia att berätta. De fascinerar, de väcker omsorgen i oss, och de överväldigar oss.
Men jag blir ledsen och trött på mitt lands regering, vår harmoni och vår välfärd framställs som om den kommit till av en tillfällighet. Och på det faktum att "vi har" omedelbart ger andra rätten att kräva rätten till vår välfärd och vårt samhälle.
Det vore naivt att inte begripa att den västliga friheten och välfärden lockar miljoner människor i Afrika och Asien, men jag saknar en realpolitisk värdering.

Invandringen i sig är oerhört kostnadskrävande, så hur många personer kan vi ta emot utan att det välfärdssamhälle som vi känner idag, bryter samman.

FRP och jag ser det som så: om det inte är humanism att efterlämna ett omsorgsfullt välfärdssamhälle till våra barn, till nästa generation, vad är då humanism?


avpixlat




Vi människor är så olika.



Medan somliga ber för alla på sina bara knän, rycker somliga på axlarna och tar en drink:

-This is going to be a bad storm, but no worse than any other bad storm. It is being hyped and overrated. Hey! It’s just a storm. We’v seen these things before!

Nu kommer eftertankens kranka blekhet. Men våra politiker lallar runt i ullenhagstrumporna.

                                                      Andreas.Johansson.Heino@pol.gu.se


På DN idag skriver Andreas JohanssonHeinö sanningar som borde få sju riksdagspartier att falla ihop av förlamande efterklokghetsångest: 

- Sverige har valt en för invandrarländer unik väg. De länder som har lyckats bättre har tagit emot färre flyktingar, haft en högre andel arbetskraftsinvandring och villkorat sociala och politiska rättigheter med krav på assimilation.

Att välfärd fungerar bättre i nationellt homogena samhällen beror på att människor generellt premierar sin egen grupp. Det är lättare att vara solidarisk med någon man identifierar sig med. I en fungerande demokrati delar invånarna en känsla av samhörighet som överbryggar de politiska och kulturella skiljelinjerna i ett samhälle.Men i Sverige har svenskheten betraktats som ett hinder för integrationen, som ett hot mot invandrarnas välbefinnande.                                                                                                                Denna tankemodell har varit lika dominerande som förödande.
När fakta står för dörren, hur ska  då våra fiaskopolitiker vrida klockan rätt?




Om inte det här får håret att resa sig på Sveriges makthavare - då vete f-n.


Den ideologiska världskartan har ritats om skriver Maria Schottenius på DN idag.Demokrati är en lyx för den rika världen.Religionen slår utan vidare ut de mänskliga rättigheterna.

Idioterna i vårt land betalar och försörjer människor som kommer hit med religioner, sharialagar, och trampar på det, som vi en gång kämpat oss till i form av mänskliga rättigheter.

Sinnessjukt.




Jag har en mycket relevant fråga: Var är invandringens budget?




Flyktinggruppernas riksråd tycker att det är stötande att en vuxen asylsökande "bara" får 61 kronor om dagen att leva på. 

Efter att de fått frihet, beskydd, omhändertagande personal, utbildning, värme, telefon, mat, husrum, el, vatten, kläder, skor, fria resor och tolk så räcker det inte med 61 kronor om dan?!?

Fråga vilken fattigpensionär eller heltidsarbetande låginkomsttagare som helst.

Nästa år fortsätter den hejdlösa massinvandringen, då  ytterligare 54 000 personer väntas söka asyl till vårt land.

När det gäller försvaret, skolorna, landstinget you name it, så finns det alltid en budget. Debet och kredit måste gå ihop.

Nån som sett eller hört talas om budgeten för invandring och integration?Hur stor är den?Och var finns gränsen för att överskrida den?Det känns som om vi har en happy-go-lucky-regering, som oroande nog tror på Mirakel.





svd svd hd




söndag 28 oktober 2012

Agendas flying circus ikväll.



Två självutnämnda invandringsvärldsmästare, Romson MP och Selimovic FP, berättar fullt seriöst för svenska tittare på statstelevisionen hur invandringen ska debatteras i Sverige.






Bästa kommentaren hittade jag på Avpixlat:
  • En metadiskussion - så konstruktivt. Nästa Agenda: Hur diskuterar man hur man diskuterar hur man diskuterar invandringen?


Inget twitterljushuvud!

Tweets.


Christian S @c_stromsten av MississL

"Hörni, naiva idioter. Vi har inte invandringsproblem, vi har integrationsproblem. Väsentlig skillnad." #svpol


Ja. eller hur......?!?


Och integrationsproblemen kommer sig av............???


Suck, det borde finnas nåt slags intelligens-spärr på datorerna.

Horror-movie?

Nä, Frankenstorm.
Och här sitter vi med två mest nära och kära i en båt vid kaj 5 mil norr om NY.

Verklighetsfrånvänd Frans af Ullgarn lever i en skön saga.

 Corren idag har en artikel om anhöriginvandringen från Somalia som nästa år ökar i Östergötland till 3000.Nu gäller det att försöka hitta bostäder i bostadsbristen, reda ut utbildningsnivån, leta rätt på skolor, ordna med kläder, mat och försörjning. Migrationsverket står för de första kostnaderna, etableringsprogram i två år samt en utvecklingsgaranti i ett år, men alla kostnader utöver detta får kommunerna stå för.
Regeringen lovade dessutom i sin budget 1,3 miljarder kronor under fyra år till kommuner med stor anhöriginvandring.
Mycket pengar.
Och strömmen av flyktingar har ingen ände.

Medan somliga klarsynt inser att Sveriges pengar inte kommer från en aldrig sinande källa, så finns det kommenterare som frans af ullgarn som tror på riktigt att dessa miljardkostnader nu och framåt, trollas fram om vi som försörjer alla, bara låter bli att åka till Thailand och undviker att köpa ny bil.
Verklighetsfrånvända människor skrämmer mig.

l
  •   Avatar
    Generositet!! Dessa människor har levt under fasansfulla former. Vi har i decennier vältrat oss i välfärd, kan inte vi då ta ett par steg tillbaka och låta dessa stackars människor få en dräglig tillvaro.
  • Avatar
    Snart har vi ingen välfärd kvar lille frans.
    Många av dom som får permanent uppehållstillstånd åker tillbaka till det "fasansfulla" hemlandet dom flytt från och lever i lyx på våra skattepengar.
    Vi ger dom bidrag i mängder utan något som helst motkrav. Kommuner stänger äldreboenden för dom som byggt upp Sverige för att ha råd med dessa "flyktingar".
    För det första förstår jag inte att man ger Permanent uppehållstillstånd, dom ska ha tillfälligt med möjlighet till förlängning efter 5 år.
  • Avatar
    Generositet igen!! Kan inte vi som är ett av de rikaste länder i världen visa medmänsklighet. Jag är stolt inför omvärlden att Sverige tar på sig ett ledande ansvar och hjälper dessa människor ur tragiken som de upplevt i sina hemländer. Vi behöver inte åka till Thailand 2 ggr/år vi behöver inte köpa ny så ofta vi behöver inte så stora överytor i våra bostäder. Vi kan anpassa oss till ett etiskt liv utan att det skulle påverka den pågående livet så mycket.

Hard facts.



Gomorron!


Vissa människor duger inte åt Oisin Cantwell.


I raljerande och nedsättande ton utan all närvaro av objektivitet, skriver Cantwell exakt det som förväntas av honom.
"Pensionärer och medelålders kvinnor från Danmark hummade bifall":
Känner ni doften av unken malört, billiga parfymer, kutryggiga och hållningslösa stackars satar som inte begriper bättre. T.o.m danskjävlar!
Dom är väl inget att bry sig om, tycker Cantwell som tillhör en finare sort.



Gert Wilders själv kallar Cantwell själv för "sanningssägaren". Varför citationstecken?
När Cantwell inte kan beslå Wilders med lögn vid ett enda tillfälle.



Undrar varför aftonspånans Oisin Cantwell kostade på tidningen resekostnader, hotell och traktamente för att åka till Malmö och skriva om Gert Wilders.
Han kunde lika gärna ha suttit kvar på redaktionen,
Inget nytt under himlen där.