lördag 10 november 2012

Jag har två enkla och raka frågor till aftonspånans Anders Lindberg.


Aftonbladet behöver inte lära sig något av Bengt Westerbergs slutbetänkande partsinlaga från annu dazumal.
De sitter redan lydigt med vacker tass.
Anders Lindberg:
-När politiker skiljer på ”etniska svenskar” och andra eller när de skyller skolans misslyckande på invandrarbarn spelar de på Sverige­demokraternas planhalva.

Dåså, Anders Lindberg, här kommer mina frågor:
-Om det nu är så att det de facto är de många invandrarbarnen i alliansens utanförskap som står för misslyckandet i skolan.

Hur ska detta få lov att sägas, Anders Lindberg?

Och om ingen, i Westerbergs DDR-anda, vågar säga detta, hur anser du att man ska komma åt det dramatiskt skenande misslyckandet i skolan?


12 kommentarer:

  1. Stiernhielm2012-11-10 12:05

    Lindberg borde läsa Smålandspostens ledare istället så får han se hur riktiga journalister skriver.

    http://www.smp.se/ledare/bara-bengt-westerberg-vet-var-gransen-gar%283516680%29.gm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smålandsposten verkar ha människor med ryggrad och kompass vilket är uppfriskande i dagens media-Sverige.

      Radera
  2. Tack för tipset Stiernhielm, love it! La in i min senaste blogg!

    SvaraRadera
  3. Har tidigare sagt detta,men upprepar det gärna...
    Något är på gång inom PK-pressen,även om jag inte kan precisera vad !
    I flera av de nättidningar som jag dagligen kollar,har senaste månaderna allt färre stängningar,av deras kommentarer till känsligas frågor uteblivit,vilket förvånar mig.
    Kan det vara så väl att en spricka i samarbetet har uppstått..Notera också att flera av dessa organ,senaste tiden skiftat chefredaktörer !!
    Hoppas kan man ju alltid för landets skull...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man inser väl hur det gick för Vidkun Quisling och gör nu förtvivlade försök att (medhårs) kamma ner det, av åratals mothårs strykande, tuperade håret i hopp att allting ska bli glömt och förlåtet.

      Några till procentandelar till "de åttonde" så bryter paniken fullt ut.

      Radera
    2. Hade en känsla av att det var en liten vindkantring på gång
      Detta troligen i våras(?)
      Kanske märker även "andens tattarfölje"
      = Heidenstams namn på journalister, att det inte i längden håller att helt förvränga verkligheten.

      Isola Regina

      Radera
    3. Jag är nog snar att hålla med. Vill minnas att det var i våras jag skrev här att det kändes som extrempunkten var passerad men att som alla pendelrörelser så går det långsamt i början och slutet.

      Radera
    4. Tyvärr tycker jag mig se raka motsattsen!
      Efter att det via opinionsundersökningar på senare tid uppdagats att SD är Sveriges tredje största parti, så har något hänt i de etablerade medierna.
      Newsmill tog plötsligt bort alla möjligheter till kommentarer. Aftonbladet tog lika plötsligt bort möjligheten att kommentera under sina politiska ledarartiklar där dessutom alla tidigare artiklars kommentarer helt har tagits bort. På SVT:s debattsidor gick man ut med informationen om att modereringen av inläggen nu skulle bli skarpare. Invandringskritiska texter skulle inte längre accepteras i samma utsträckning som tidigare osv.

      Allt detta i princip samtidigt, och exakt i samma veva som SD:s ökade opinion.
      Vi ser fler artiklar på de etablerade medierna som avhandlar hur ett parti som SD skall stoppas samt vilken taktik som bör användas, dvs. det resoneras i termer om hurvida invandrings och integrationsfrågor överhuvudtaget skall bvelysas och debatteras i den offentliga debatten...

      Håller med dig om att något är på väg att hända innom "PK-pressen", men i ren desperation tycks det nu snarare luta åt ökad censur, mer kontroll och åsiktsförtryck. Allt för att stoppa det politiska parti som man avskyr...

      Radera
    5. Jag håller med om den massiva och kompakta och i högsta grad gemensamma medieattacken om hur Sd ska stoppas. De verkar fullständigt besinningslösa.
      Men jag tror loppet är kört för cencur- och förtryckivrarna i Pketablissemanget. SDs snöboll har börjat rulla, och jag måste ändå tro att demokrati- och frihetsälskande människor ser och förstår vad det är dom håller på med.

      Radera
  4. envisa som åsnor framhåller avdankade politiker som westerberg att man skall skola svenska folket att älska alla dessa invandrare som väller in i landet.Ni har tvingat på oss det här.Men det blir nog svårt att tvinga oss att älska dom

    SvaraRadera
  5. Före valet 2010 sa många politiskt korrekta att SD inte kommer in i riksdagen… Många statsvetare var pk och tippade att Sd skulle få 3,9% i riksdagsvalet… Det gjorde även SCB som gav dom det i maj 2010…

    Sedan kom SD in i riksdagen…

    Panik panik… AFA kastade inte tillräckligt med sten i valrörelsen… Svensk politisk terror kommer till stor del från vänster… Det finns givetvis även högerterror men den är inte lika omfattande… Högerfasister har dock mördat en del personer och det är naturligtvis helt oacceptabelt… Tyvärr är Sverige alldeles för flata gentemot brottslingar av alla slag…

    Nu meddelade våra pk vänner att SD skulle bli ett nytt Ny Demokrati och gå under genom delning och intern splittring…

    Våra pk vänner var mycket nöjda med sina intelligenta slutsatser…

    2 år har gått och SD har nu nått 9%, partiet har inte splittrats alls… Verkligheten är inte Pk och verkligheten är en svår motståndare…

    Sverige saknar arbeten, bostäder och möjligheter att ta emot 10 000 tals lågutbildade… Eliten som är pk bor mycket långt från de områden (Ronna, Rosengård, Biskopsgården, Tensta, Rinkeby, Alby mfl) som tvingas leva med konsekvenserna…

    Bilar som bränns upp, vandalisering av fastigheter och områden, trakasserier av unga flickor, rån och terror mot vanligt folk mm… De som säger till våra invandrarungdomar slåss nästan ihjäl… Det finns flera exempel på det från Landskrona och Göteborg…

    Varför flyttar inte Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt mfl till Rinkeby?

    Därför att dom är en samling ljugande hycklare… Förr kallades sådana för fariseer…

    SvaraRadera
  6. Bengt Westerbergs utredning är ett sorgligt hopkok av statlig uppfostrarnit, åsiktsuppfostran, självmotsägelser, folkförakt och en önskan om att strypa den fria debatten.

    Westerberg menar att skolan ska arbeta ”normkritiskt” för att förebygga bla. främlingsfientlighet, men normkritiken ska tydligen bara riktas mot normer som Westerberg inte gillar.

    Det blir ganska obehagligt när Westerberg föreslår statligt finansierade institutioner som ska bevaka internet och medier och reagera när det skrivs olämpliga, eller enligt honom, felaktiga saker.
    Westerberg har facit över vad som är acceptabel problematisering respektive oacceptabel främlingsfientlighet.

    Det fria Sverige är på väg att glida ner i åsiktsförtryckets, och demokraturens, träsk. Men för att detta inte skall bli för uppenbart, så städar man undan alla tecken och spår så att medborgana fortsatt kan tro att de lever i demokratins högborg. Samma demokratiska högborg som B Westerberg och andra utåt sett säger sig värna så hett...

    Hyckleri!

    SvaraRadera