onsdag 28 november 2012

expressengate har mystisk radar på packade SDpolitiker.


De vet innan SD-arna själva , vilka som är packade, var de är det, hur dags de är det, vad exakt de säger när de befinner sig i rusets tillstånd, precis hur de beter sig,vem som givetvis hjälper dem, vem de uttrycker sig grymt rasistiskt mot, hur nedbruten den personen blir, hur och när och var SD-politikernas tillhörigheter försvinnner ,och hur, vilket klockslag, och med vem de kommer tillbaka och vart. 

Hmmmmmmmm......

Just i dessa SD-drevtider. 


Alla i vänster/höger-sturmtrupperna jubel-twittrar gladeligen ikväll. Som om det bara finns en enda allsmäktig sanning. Expressens.


Detta känns mycket, mycket märkligt.  Men väl och skräddarsytt för att passa in i expressens just nu aktuella propagandatanks.


 


expressen expressen

3 kommentarer:

  1. Detta mail skickade jag till Häxpressen nu på morgonen. Intressant att se om det blir någon reaktion.

    "Av vilken som helst anledning använder ni uttrycket "SD-toppen" när ni refererar till Lars Isovaara. Dum fråga egentligen då jag och alla redan vakna människor vet att det är
    för att misstänkliggöra hela SD-ledningen. Så vitt känt är Lars Isovaara bara en endaste person och inte en politisk grupp. Häxpreseen och kollegan Aftonhoran har sålt sin heder på PK-proletariatets altare och slutat relatera sanningen. Ni journalister är just nu den mest hatade yrkeskåren i Sverige. Jag har alltid trott att er uppgift har varit att skriva sanningen, hela sanningen och intet annat än sanningen. Men ni har bevisat att ni är köpta lakejer för den svenskfientliga 7-klövern och gör allt för att sabla ner den enda politiska lösningen som finns för att rädda Sverige från katastrof."

    SvaraRadera
  2. Tummen upp!Men dom har knäck i lurarna.

    SvaraRadera
  3. Så har det kommit fram att Isovaara själv ringde Expressen för att fösöka få fram att han blivit rånad och att det var invandrare som låg bakom. Jag kan förstå att man vill leda bort alla misstankar från sin egen person när man är så beruad att man inte kan hålla sig på 4 hjul. Jag beklagar att Isovaara är rullstolsburen. Det måste vara en stor olägenhet ur alla synpunkter. Kanske Åkesson skall lägga till fylleri som en ny punkt i Nollvisionen?

    SvaraRadera