söndag 11 november 2012

Bär INTE dessa rasistkläder.

Det  kan stå dig dyrt. Du kan förlora ditt jobb, ditt sociala nätverk, alla dina vänner och hamna på kant med hela svenska fackeltågssamhället.
Dolce Gabbana vet inte vad dom har ställt till med. Det kan bli krig.


SVD

5 kommentarer:

  1. Vad tänker dessa människor på. I Sverige hade de ju massmedialt blivit avrättade omedelbart. Det är ju nästan värre än Fazers kinapuffar. Är inte Italien med i EU? Vad säger de svenska EU-delegaterna? Får det vara på detta viset? Finns det ingen rättvisa? Finns det ingen som står upp för detta groteska övergrepp på dessa svaga grupper som är så brutalt avbildade? Kan det t.o.m. vara så att det är riktiga, men förkrympta negerhuvuden som används som örhänge? OH-NEJ... jag använde n-ordet. Jag klär mej i säck och aska och rullar mej i tjära och fjädrar. Jag gör vad som helst för att förödmjuka mej.
    En ödmjuk svensk... Eller så är det bara jag, Skogis.

    SvaraRadera
  2. Här är en till som säger huvaligen.I dagens asylsvenska är där ett hjärtförkrossande reportage om två damer med hucklen som boende på Rosengård i Malmö,uttrycker sin stora förtvivlan äver en stor hyreshöjning som kommer eftersom deras lägenheter var svårt slitna, och måste repareras för stora kostnader.Eftersom dessa damer bebott lägenheterna i fråga sedan 1995 så kan man ju anta att de har en del skuld i detta som har med saneringen att göra.
    De uttalar sin oro för höga hyreskostnader.
    Det hela går dock till klimax när det kommer fram att socialen betalar deras hyra!!!
    Men de är djupt oroliga för att socialen kanske nekar till dessa hyreshöjningar i fortsättningen!!!
    Va fan har dessa parasiter att oroa sig för?
    Här sitter en annan som fattigpensionär och suger på ramarna fram till nästa pension.
    Jag har tre kr i börsen,40kr på kontot ,2 bröd i frysen ,1 liter mjölk och 2 kg havregryn att leva på till den 19 nov.
    Inte fan görs det några snyftreportage om oss som fått våra inbetalda pensioner stulna av staten.Fyfasen för den här vidriga horblaskan som säljer på att skriva sån,t här skit.Var fan tog alla storrökande och försupna men omutligt hederliga journalister vägen som aldrig tummade på sanningen,i sin yrkesstolthet och var fan kommer alla slabbedabbar om gladeligt säljer sin själ och sin stolthet ifrån?Katinka Glahd

    SvaraRadera
  3. Verklighet, Katinka, så obarmhärtig den kan vara. Min förtvivlan har inga gränser.
    Har lust att skicka din kommentar till statsministern, och skrika vakna!! NU!!!!
    Snart orkar jag inte längre.

    SvaraRadera
  4. Jag lider med dej Katinka. Snart är jag med i pensionärernas skara. Vi har det inte för fett som det är, men efter pensionen vet jag inte hur det går. Knappt halv "lön" men samma räkningar. Mina tankar pendlar efter humör mellan att det ska väl gå, oklart hur och att nu är det dags att börja spara på små vita piller. Det sistnämnda är väl än så länge mest på skämt, vi får se.
    Carina, skräm oss inte sådär. Du är en inspirationskälla för oss som läser här. Häng kvar, gör vad du orkar, mer kan ingen begära. Jag håller tummarna att vi alla kan hänga kvar ett tag till trots att etablissemanget gör vad de kan för att knäcka oss. Höstliga hälsningar.
    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker dock att damen kan vara glad(!) att hon tillerkännes pension överhuvudtaget
      Själv hängdes jag ut som avskräckande exempel av horan sveas kräk till söner sigurd, olav och urban
      Ja SOU,då
      Detta var i SOU 75:54 om jag minns rätt.
      Tole lege!

      Skepparn

      Radera