lördag 30 juni 2012

Mellin skvallrar aldrig.


Lena Mellin skriver idag en kolumn om skvaller, hon radar upp alla de män som pekats ut som Filippa Reinfeldt loverboy, och alla de kvinnor som sägs vara orsaken till Fredik Reinfeldts öma låga. Vi som inte nås av allt inside-politiskt skvaller kan här hitta TV4as eviga propagandastjärna Lena Sundström bland statsministerns kvinns. Matchmaking from hell - eller också förklarar det en hel del.

Men vad vill Mellin?
Jo, efter att Mellin avslöjat för oss vanliga vad det skvallras om, så undrar hon över skvallret, och varför det skvallras, och om någon av oss vet så får vi gärna tipsa henne om detta.
Ehhhhh.
Hon kanske bara skulle rannsaka sig själv.



Lena Mellin

5 kommentarer:

  1. Eftersom jag tillhör dem som inhämtar mina "nyheter" från PK-pressens nätsidor,har jag sedan länge upptäckt att "Nyheterna" inskränker sig till några ynka %..Men att andra typer av "jounalism",som sex,skvaller,reklam och
    rent nonsens,behärskar 90 % av utrymmet

    SvaraRadera
  2. Det finns en ny tråd på Flashback om rysk humor för svenska förhållanden (https://www.flashback.org/t1904897). Helin och Aftonbladet är naturliga måltavlor:

    En man dör och kommer till himlen. Efter en tid börjar han tycka att det är långtråkigt med all stillhet och harpomusik. Han frågar Gud hur livet är i helvetet, och Gud ger honom en broschyr. Mannen ser folk som spelar kort, dricker sprit och har hämningslös sex. Han ber att få komma dit istället.

    Så fort han kommit in genom helvetets portar tar en demon tag i honom och trycker ned honom i en tunna kokande tjära.

    "Vad gör du? Jag såg folk som festade och spelade kort!"
    Djävulen ler snett och svarar:

    "Du anar inte hur många nya gäster jag fått sedan Jan Helin kom hit och hjälpte mig med broschyrerna."

    SvaraRadera
  3. Hahaha!
    Flashback en ständig källa till helt ohämmade sanningar om den svenska galenskapen - love it!

    SvaraRadera
  4. Hahahaha! snor den rakt av;-)
    Aftonhoran förtjänar all skit den kan få.
    Trevlig helg!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  5. Om jag ändå kunde begripa varför tabloidpressens representanter grottar ned sig i andra människors sängar och sexualliv. Saknar de både egen säng och någon att pippa med? Om de ber snällt så kanske någon på redaktionen ställer upp som knullkompis/Länsmansdjäveln

    SvaraRadera