måndag 28 november 2011

Hatpropagandan har nått avgrunden i helgen.


SD´s Landsdagar har verkligen fått de korrekt krypande och förljugna svenskhatarna ur sina slemmiga och dunkla gömslen.
Så mycket osakligt och förutsägbart skit har nog aldrig tidigar plitats under glödlampan på redaktionerna under en weekend i Sverige. DN idag "Bakom leendet skymtar huggtänderna",blir nästan tragikomiskt.
Men har i alla fall inväntat resultatet på Landsdagarna innan de klämmer fram cde ementerade åsikter de hade långt innan mötet.

Vadan denna explosiva offensiv - känner de flåset i nacken?
Börjar de inse att vi inte går på fablerna längre.
Att vi har andra kanaler där vi får läsa den sanning vi medborgare förtjänar.

Ho-ho, här är jag!


Högt upp i det blå, och njuter i ett av fräscha Norwegians nyare flygplan med underhållning, vänligt bemötande, och gratis WI-FI-anslutning - de ni!

För somliga blir frihet aldrig något annat än en hägring.


Nord Koreas kurva över mobilanvändandet är skarpt skenande uppåt, enligt det Egypiska bolaget som producerar servicen.
Upp till en miljon människor förväntas registrera sig för det nya 3G-nätverk som nu finns i landet.
Nord Korea kontrollerar strikt medborgarnas tillgång till information från omvärlden, och "fixar" inställningarna,när det gäller radio och TV.
Så.
Mobiltelefoner i Nordkorea? Från Egypten?
För att kontakta grannarna i Sydkorea och få veta hur de ska få slut på dårens terrorvälde? Och berätta om sin egen fastkedjade, mörka, svältande och plågsamma tid som ska kallas liv.

Oh-no-no-no-no.
En nordkorean har redan skjutits av en exekutionspluton, efter att ha ringt till en vän i Syd på sin mobil.
Döden eller livstids fängelse blir straffet för det pundhuvud som inbillade sig att han hittat en ventil till friheten.
I kommunistiska NordKorea.

SVD

Kvinnor har också börjat med överraskningssex!


Zimbabwisk polis misstänker att det fins ett landsomfattande syndikat av kvinnor som våldtar män. Man förmodar att kvinnorna använder sperman för att används för att bota människor från all slags sjukdom. De bevarar sperman i kondomerna.
Anklagelserna har nu chockat landet.
Värst chockerande?
Att sno sig ett nyp för sin egen pockande drift.
Eller för att bota människor?

söndag 27 november 2011

Sharia i Danmark, steg ett.


Danska socialdemokratiska politiker vill att Justitsministeriet ska undersöka hur man med hjälp av dansk lag, kan straffa de människor som medverkar till att ungdomar ingår i islamska äktenskap - frivilligt eller av tvång.
Ett lagförslag som skulle kriminalisera handlingar som inbegriper parallella rättssystem och medverkar till muslimska äktenskap mellan minderåriga.

I Danmark kallas de tonårsäktenskap, men vigslarna är olagliga.
- "Dansk lag erkänner inte muslimska vigslar förrättade av imamer, oavsett om det är tonåringar eller vuxna. Men äktenskapen har rättsverkningar och binder flickorna, även om de inte är lagliga. Till exempel går det inte att skilja sig om inte maken ger sitt samtycke."

Trots att myndigheterna känner till de islamska flick-brudarna, är det uppenbarligen ingen som ingriper mot "äktenskapen". Förra året försökte Köpenhamns kommun att anmäla en man till polisen, för ett äktenskap med en fjortonårig flicka bakom ryggen på hennes föräldrar, men förgäves.

Svår nöt, dock.
Säger en politisk motståndare till lagstiftning.
- "Börjar vi förbjuda muslimska äktenskap, är det som att säga, att vi erkänner ceremonin, och det är det dummaste vi kan göra. Det banar väg för sharia."
Here we go.

JP BT

Monsteradvent. Och allt är mammas fel.



Min present till mamma som fyller 80 år i januari är en resa, härliga soliga glada dagar tillsammans. Ända sen jag bokade resan, som börjar för hennes del i Landskrona, med flyg från Ängelholm ikväll klockan 18 (exakt när kulmen beräknas!!), via mig och sen ut i världen, har hon oroat sig.

För det är det hon gör, mamma är säker på att om man är riktigt lycklig, så sitter det en liten jävul nånstans och garvar rått, och säger att det ska vi nog bli två om.
Så hon har i hela denna ljuva november varit säker på att idag skulle allt elände drabba nordvästra Skåne. Jag har skakat på huvudet, sagt att hon är för rolig, att allt kommer att gå på räls, och att det är slöseri med dyrbar tid att oroa sig för allt. I min värld är problem till för att lösas, om inte plan A, så plan B eller C, no worry, me fix......

Och titta nu!
Varning för mycket extremt väder i syd.
SMHI varnar för monsterovädret med högsta varningen på fyra år: klass 3. Stegrar i styrka under dagen.
SAS har ställt in en avgång från Malmö till Arlanda i eftermiddag.
Även flyg från Arlanda har fått inställda flyg till Ängelholm och Göteborg.
Man varnar människor för att gå ut överhuvudtaget.

Nu sitter i alla fall mammsen i en taxi på väg till Lund, vi skippade flyget tidigt i morse, och lyckades få tag i en av de fyra återstående platserna på tåget.
Och om inget träd faller ner på spåret så ska vi komma iväg på vår resa.
Men vem vet.
Det finns ju inget som går som tåget längre.