fredag 9 september 2011

Nu jä........ blir det räfst och rättarting i UK.


Premiärminister Cameron går till ny attack mot det nya slöa, slappa och likgiltiga samhället och hotar föräldrar till skolkare med indragna bidrag.

Javisst.
Allting går i cykler.
Självklart måste det komma en reaktion på laissez-faire/ laissez passer-samhället. Politikerna har berövat samhället på struktur, regler, kraft, lust, självkänsla och egenvärde i nåt slags erbarmligt konstigt destruktivt tycka-synd-om-syndrom.

Men säg inget till sjuenigheten, de kommer att behöva luktsalt allihopa.

Ett gott skratt....


Partierna diskuterar om det råder åldersdiskriminering i partitopparna.
Annie Lööf, 28 år gammal, väntas bli Centerparitets nya partiledare och Miljöpartiets nya språkrör Gustav Fridolin är även han 28 år. Åldersdiskriminering skanderar Alf Svensson. Har han en poäng?


Olle Sarri, i Parlamentet, tycker inte att det blå partiet ska kasta sten i glashus.

- Att ni kritiserar unga partiledare tycker jag är väldigt lustigt. Ni som har en statsminister som jämt ser ut som en ledsen jättebebis.

Ulf Brunnberg vill starta macho-channel.


- "En kanal enbart för det maskulina könet. Innehållet skulle bara vara manligt. Boxning, kampsport, motorsport, vetenskapsprogram, samhällsprogram, racing, båt, motorcyklar. Inte ett inredningstips så långt ögat når. Inte ett recept. Inte ett tips om samlevnad på mils avstånd."

Boxning, kampsport, motorsport, vetenskapsprogram, samhällsprogram, heja, heja, även jag som är Stolt Kvinna kommer att tjyvglutta!

Men oh shit, Brunnberg har inte läst de militanta svenska genusforskarnas diktat som börjar i vaggan.
"En utgångspunkt för jämställdhetsdelegationens uppdrag är att det livslånga
lärandet måste ses ur ett genusperspektiv i förskolans arbete, så att
förlegade och stereotypa könsroller och mönster på sikt kan brytas,
helt enligt den läroplan som finns för förskolan."

Flickor som kläs i rosa är föräldrarnas skamfläck, och pojkar som inte har klänning måste genast börja med det.

Brunnberg kommer att brännas på könsbålet.


Resume

Hur fel får en regering ha.


Utan att ställas till svars?

Vår statsminister trumfade korkat nog igenom Centerpartiets förslag, restaurangmomsen ska halveras, till en kostnad på omkring fem miljarder kronor.
Annie Lööf hör till dem som drivit frågan hårdast.
Men. Ingen, utom statsministern, inbillar väl sig att krögarna kommer att sänka krogpriserna.
Om Statsministern hade någorlunda sans och insikt, varför inte kolla i grannlandets facit:
-I det senaste numret av ”Ekonomisk debatt” har effekterna av sänkt moms för frisörer och restauranger utvärderats i Finland.

Förhoppningarna var höga, precis som i Sverige. Men i verkligheten har endast en liten del av momssänkningen kommit konsumenterna till del i form av lägre priser. Omkring hälften av frisörföretagen sänkte inte sina priser alls, endast en tredjedel av restaurangerna gjorde det.
Effekten på sysselsättningen är liten, om den alls kan upptäckas.

Jeeezzz.
Vad har vi gjort för ont för att förtjäna våra politiker.

norran

torsdag 8 september 2011

Hade själv ett glatt Happy-divorce-party,


efter 20 års äktenskap.
För skilsmässan i tiden, det livslånga äktenskapet har spelat ut sin roll. En hyllning till skilsmässan och det fria jaget kan vi nu läsa i antalogin ”Happy, happy”.

Givetvis ska ingen enda människa tvingas leva olycklig i destruktiv tvåsamhet. Och givetvis ska inget enda barn tvingas leva i en hatisk familj.
Det är livet alldeles för kort för.
Däremot.
Ska man tänka sig för ordentligt INNAN man gifter sig.
Idag impulsshoppar man, byter telefon en gång varannan månad och har ständigt bråttom. Men äktenskapet får inte ske lättvindigt.
Inför lag om minst två års samboende innan vigseln. För familjens bevarande.




DN

Mycket bra fråga.


Moderaternas partistyrelsen vill som ni vet lämna de kyrkliga valen med motiveringen att inget trossamfund skall ha en särställning i partiet.
Om förslaget blir verklighet och FlumModeraterna, den näst största nomineringsgruppen efter Socialdemokraterna, drar sig ur valen, uppkommer ett tomrum. Vad kommer istället?

Det frågar idag ULF ULFVARSON, vice ordförande i kyrkofullmäktige i Lidingö församling, ledamot av kyrkorådet och ordförande i kyrkogårdsutskottet och CHRISTINA SCHNACKENBURG, Moderata samlingspartiet i SvD.
Och det frågar jag.
Ängsligt.
Med en moderat ökänd islamist som propagerar för sharialagar i Sveriges riksdag, har vi alla anledning att vara ängsliga.

Att slå, eller inte slå. Sina barn.


Europa må ha samma valuta och andra tecken på ökande gemensam politik och kultur, men uppenbarligen har nord och sydEuropa mycket som skiljer, inte bara hur man sköter finanserna.
Också uppfostran delar nord och syd.

Nu har en italiensk pappa ställts inför svensk domstol för att ha misshandlat sin 12-årige son på öppen gata, och debatten är het i Italien. Tidningarna skriver att pojken fick en örfil då han vägrade följa med på restaurang och äta svensk mat, när han istället ville ha pizza.
Men vittnen som ringde polisen uppger att det faktiskt handlade om misshandel, flera kraftfulla slag mot huvudet och lyft i håret.'

Barnaga har varit förbjudet här sen 1979, och för de flesta svenskar är det helt obegripligt att man slår i uppfostringssyfte - speciellt för oss som själva slagits blodiga som barn.
Ingen av oss skulle komma på tanken att slå vuxna människor som uppför sig dumt, så varför ge sig på försvarslösa barn med våld.

Att sen den semestrande italienska pappan tvingades spendera tre dagar och två nätter i en cell, och inte får lämna Sverige förrän efter rättegången, kan tyckas helt bortiskogen.
Vårt rättsväsende är ju mer känt för sina öppnadörrars-politik, åtminstone då det gäller riktigt grovt återfallskriminella.

SvD

Mellanöstern skriker efter mänskliga rättigheter,



medan dårfinksallians-Sverige framstår som allsmäktig och underdånig beskyddare av islams uråldriga shariatankar.
Läs Mopsen!


aljazeira

Jag lider av fasciculering.



I en veckas tid har jag haft vilt fladdrande okontrollerade muskelryckningar. Det är samma triceps och samma vastus lateralis som vibrerar våldsamt var fjärde sekund. På natten nästan lyfter sig täcket, och nu till exempel hoppar och skuttar min blusärm helt synligt för ögat. Det gör inte ont men är tämligen irriterande.
Så jag googlade.

"Det kallas fasciculation och beror på onormal nervaktivitet. Alla får dom mer eller mindre ofta; dom kan vara ett tecken på sjukdom, men i det här fallet handlar det om av träningen uppreglerad nervaktivitet. All slags stress kan framkalla symptomen, liksom för mycket koffein och sömnbrist, t ex."

-"Vidare bör du börja sova med ett objekt mellan benen."
?????????????????????????????????????????????????????????????????
"Förslagsvis en kudde.
Genom att ha ett föremål mellan benen när du sover kommer dina ben att att knipa ihop. På så sätt får kroppen utlopp för spänningar och stress."

onsdag 7 september 2011

Regeringen har spenderbrallan på sig. Med allas våra pengar i.


Pettersson avslöjar:
- Nyanlända invandrare som har en etableringsplan hos Arbetsförmedlingen ska få behålla sin ersättning även när de får jobb. Det föreslår regeringen i budgeten om två veckor.
”De nya reglerna ska enligt reglerna göra det mer lönsamt för nyanlända att börja arbeta tidigare”

Hmmmm.
regeringen kör bibliskt
Ty den som har, åt honom skall varda givet, så att han får över nog; men de svenska skattebetalarna som icke har, från dem skall tagas också det de har.

Jonas Sjöstedt: Juholt tar min politik!


- En orsak till våra dåliga opinionssiffror är att Håkan Juholt låter vänster. Problemet för socialdemokratin är att låta vänster är en sak - att vara vänster är en annan sak, säger Vs partiledarkandidat Jonas Sjöstedt, som inte uppskattar huggsexan i svensk politik.
Me´!
Vaaad ska då Juholt säga till Reinfeldt?

Expressen

Nåt för nästa svenska val!


Danska BT tillhandahåller lögndetektor till folket.
Under kategorierna "Helt Fel", "Lite Fel", "Både Och","Ganska Sant" och "Helt Sant" synar BT politikernas alla löften i valdebatten.

Mer överstatlighet - EUs universallösning.


GDs ledare:
-Fri rörlighet är EU:s fundament. När Danmark tidigare i år skärpte gränskontrollerna mot Sverige och Tyskland skickade danskarna en chocksignal genom Europa, hela vägen ner till Strasbourgeoisen:
vi är trötta på fri rörlighet, vi ser hur kriminaliteten övertrumfar kamratskapen.

Nu är EUs kontraorder här, EU-kommissionen vill ge EU-kommissionen vetorätt, och sålunda blir medlemsstaterna av med sin gränskontroll.

Finanserna då?
Svd
- De ekonomiska och politiska bördorna börjar bli för tunga för skuldtyngda länder som till exempel Italien och Grekland. Men också för de starka länder som förväntas hjälpa till med lösningarna, främst Tyskland.
I Bryssel vill man nu ”köpa ut” hopplöst skuldtyngda länder ur valutaunionen. I första hand Grekland.
För att undvika framtida kriser anser EU då att finanspolitiken och övrig ekonomisk politik måste bli mer överstatligt bindande.

Överstatlighet, maktkoncentration och maktfullkomlighet.
När ska folken vakna?

Kvinnor har illegala vapen.


En man som inte talar svenska bröt sig in hos en kvinna i Rosengård, Malmö, och tvingade sig på henne genom att ta ett kraftfullt strypgrepp om hennes hals. Då han försökte kyssa henne bet hon honom, och släppte inte taget om tungan förrän hon nästan bet av den. Med blod rinnande från munnen gav han till slut upp och sprang därifrån.
Den tungbitne mannen anhölls i natt.
Men släpps säkert innan tuppen gal.
Kvinnan med de vassa tänderna måste nu betala högt skadestånd till mannen, emedan nödvärnsvåldet inte får vara uppenbart oförsvarligt, man får alltså ”inte bruka mer våld än vad nöden kräver”.

Det sistnämnda om skadeståndet har jag själv hittat på.
Men skulle inte bli förvånad.


sydsvenskan HD metro

Det handlar inte om mobiltelefonen.


Äntligen!
Har en manlig (det är alltid män)passagerare anhållits efter att han flera gånger negligerat kabinpersonalens säkerhetskrav på att stänga av sin mobil inför landningen.

Erfarenhetsmässigt kan jag säga att dessa män har inga problem med att stänga av sina mobiler självmant. Det är inte där skon klämmer - ty det är en fråga om makt.
Det är små män som under inga omständigheter tänker "lyda" en "obetydlig kvinna".
Hur väl flygvärdinnan än formulerar sig, så upplever den här typen av män sig som förminskade och tillrättavisade, så till den milda grad att de till planets alla medpassagerares stora irritation, helt enkelt blåvägrar.


ekstrabladet

8 dagar till valet i Danmark, och valkandidaterna blir kreativa.


Liberal Alliances spetskandidat Joachim B. Olsen, som vill gå till val på individens frihet, öppnar nu upp för månggifte.
-"Om två kvinnor kan enas om att de vill gifta sig med samme man, då tycker jag att det är helt rimligt."

I de fall flera fruar är aktuellt, lär inte kvinnorna tillåtas bli tillfrågade.

Naiva och historiskt okunniga politiker borde förbjudas.

Politiken

Hübinettte-premiär igår.


Första gäst var Håkan Juholt, som medvetet tonat ner sin rolighet, och som trots ett envetet tjöt från programvärden, aldrig medgav att det är dags för skattehöjninghar.

Sen kom han då, Ola Lindholm, för att "tala ut" vid detta enda tillfälle.
Ola Lindholm har åtalats för kokain i kroppen. Men han är "oskyldig". Han vet dock hur han "ofrivilligt" fått i sig kokainet.
Men det vill han inte berätta.
För han V-Ä-L-J-ER att inte säga nåt.
För att han har sin R-Ä-T-T att tiga.
Och för han vill skydda sitt privatliv.
Sen berättar han nervöst och yvigt om Pluras (som fällts för samma sak) privatliv.

För mig får han mer än gärna tiga.
Typ lääääänge.


SVT SvD resume resume DN

Varför steg jag upp idag?



För att någon bet mig i tårna, drog av mig täcket och ville
1. ha mat - snabbt, snabbare, snabbast!
2. gå ut, trots allt.

tisdag 6 september 2011

"Demokrati och islam kan inte gå hand i hand."


- Vi är ute på gatorna för att hindra folk att rösta i det danska valet. Muslimerna skall frukta Allah, säger salafisterna Adnan Avdic och trosfränden Ali Salim.

Hittills har de fått 300 muslimer som röstade vid förra valet att inte rösta denna gång, dessutom har de fått 300 förstagångsväljare att stanna på soffan på grund av hoten.

Kommentar till artikeln på Ekstrabladet, Søren I:
joo, även om jag är KRISTEN kan jag nu se likheten med Darwins teori, om att människorna härstammar från aporna.

ekstrabladet

PI

Allt är Björns fel.


Ett förhållande handlar om att växa i kärlek och dela i vått och torrt, men något vi ofta tar över från partnern är "dåliga" vanor.
Antingen har den ena partnern en dålig vana som influerar den andra, eller så har bägge dåliga vanor som de samordnar. Det kan till exempel handla om att äta onyttigt eller att hoppa över gymbesöken.
I de heterosexuella förhållanden som undersöktes i studien var det i nästan samtliga fall mannen som stod för det "dåliga inflytandet", enligt Corinne Reczek, biträdande professor i sociolologi vid University of Cincinnati.
Jag visste det, jag visste det, jag visste det!

voff, det är jag som är Zäta.




Jag hämtades från en hundbur i Skåne, och landsteg på en ö i Stockholms skärgård. Sen dess har jag inte slutat vifta på min lilla svarta svans.

Ingen barnlek.



expressen

Högervindarna mojnar i Danmark.



Bara drygt en vecka före det danska folketingsvalet pekar en opinionsmätning på att den sittande borgerliga regeringens dagar är räknade.
Även med stödpartierna Dansk folkeparti och Liberal Alliance når statsminister Lars Lökke Rasmussens högerliberala Venstre och de Konservative bara upp till 43,9 procent, med 54,3 procent för det röda blocket.
Dom skulle ha gjort som de svenska moderaterna, kallat sig för det nya arbetarpartiet och snott politik lite här och där, krossat allianskompisarna, samt tagit patent på ordet ANSVAR för att bli ALLAS parti för ALL framtid.
Glimrande idé för maktgalna.

måndag 5 september 2011

Mattsson har inte tagit sin medicin idag...


Chefredaktör Mattsson gör knut på sig själv för att "övertyga" svenska läsare:
Ett vanligt missförstånd är dock att Expressen inför ”censur”. Åter andra verkar tro att våra respektive moderatorer bara kommer att tillåta samma åsikter som tidningarnas ledarsidesskribenter hyser.
-Men så är det ju inte.

Ha-hahahaha.
Det bor verkligen en liten totalitär kines i Mattsson.

expressen




Har någon talat om det för Aftonbladet, Ullenhag, Reinfeldt, AFA, Expo, Sahlin och co


Det islamistiskt motiverade hotet är fortfarande det största mot Sverige, anser Anders Danielsson, chef för Säkerhetspolisen.
Svd

Här sitter statsministern och ler med en representant för de köpta kvinnorna.

Nu fattar jag, niqab betyder "Såld".


Ääääääntligen får jag veta sanningen, vilket aha-moment.
Lyssna på den islamske lärde Hojatol Eslam Ghreaati om varför Irans kvinnor måste vara täckta med slöja.
-"Den enda som får lov att se på dig är den som betalar alla dina utgifter. Han som betalar för ditt hus, din bil och andra utgifter såsom för telefonen, vattnet, naturgasen och annan energi. Endast han är tillåten att se på dig. Du är inte billig, så varför sälja dig själv? Varför gå ut, varför ha makeup, varför tillåta män se på dig gratis?
I Iran är alla kvinnor riktiga fnask, ordentligt prostituerade, allt enligt Allah.

Härmed döper jag om Sverige till Dårhuset.


Poliser i Rosengård i Malmö ska gå en specialkurs i arabiska
– Det handlar om att möta invånare på ett värdigare och lite hövligare sätt, säger Bengt Hersler, närpolischef i Rosengård.
Så gulligt.
När brandfacklorna och hatets stenar viner, så står svensk polis artigt och vänder andra kinden till och mässar: "Fader, förlåt dem, de vet inte vad de gör (Luk 23-34)


DN
skanskan sydsvenskan