lördag 11 juni 2011

Finland och Danmark har politiker som har fattat!


Helsingfors har utsetts till världens bästa stad att bo i av den brittiska tidskriften Monocle. Efter Helsingfors kom Zürich och Köpenhamn.
Det som gör Helsingfors så förträffligt är att det i staden finns begåvning, nytänkande och förmåga att förverkliga mål.
Heja, heja Helsinki!

Stockholm hamnade på elfte plats.
Trots allt.

Krutgumme-power!



Två 94-åriga kvinnor i Bollstabruk vägrar att flytta trots att lägenheterna de bor i ska rivas.
– Vi tänker inte flytta en gång till, då får de helt enkelt bära ut oss, säger Märta Wallin, som tillsammans med en 81-årig granne nu "ockuperar" sina lägenheter.

Civil olydnad, hurra, såklart ska dom bo kvar!

Samtidigt har 4 000 personer skrivit under ett upprop mot att public service-medierna spelar för lite musik för äldre, utan bara "skrik och stön och dunka-dunka", så en protestlista är därför överlämnad till kulturdepartementet.

Det FINNS hopp om framtiden - kaffe och tårta für alle!!


veteranen aftonbladet svt kuriren unt hd kramfors allehanda

Anne Ramberg mitt i gubbväldet.


Det finns kvinnor som vågar. Inte så många.
Men Inga- Britt Ahlenius, och nu Anne Ramberg.

De patetiska och tvivelaktiga gårdagsprominenserna, advokaterna Claes Borgström & Leif Silbersky försöker sig på att misskreditera Anne Ramberg för hennes debattstöd för kungen. Men dom är rätt ensamma, förutom stödet från DN, republikanernas husorgan.
Nu väntar vi bara på att Peter Ahltin ska sälla sig till dessa två i en trio värdig Löjliga Familjen.

Oräddhet, tapperhet, djärvhet, heroism, kurage, kvinndom, hjärntrust, expertis, think-tank, oförskräckthet, dristighet, karskhet.
No fear.
That´s my kind of girls!


SvD DN DN Expressen

Let´s bli hänryckta!



Pingsten är den heliga Andens högtid, Anden är Guds osynliga närvaro bland människorna. Ibland kallas pingsten för kyrkans födelsedag, menför oss svenskar är pingsten hänryckningens tid, och själva ordet har vi efter en dikt av Esaias Tegnér, Nattvardsbarnen.
På våren är det lätt att vi hamnar i extas efter en lång vinter.
Många dop, vigslar och konfirmationer firas under pingsten, därför hör vita kläder och ljusgröna björkar samman med denna helg.

fredag 10 juni 2011

Jag är dödsdömd.


För att jag vågar stå upp för, och skriva om, fördömandet av riksmobbing och värnandet av yttrandefriheten, och ytterst demokratin i Sverige.
Den här kommentaren fick jag från:
Oxis
"Jättebra Carina! Du är en modig kvinna men numera dödsdömd, åtminstone i etablissemangets ögon! Det behövs så lite för att väcka deras vrede. Talar av egen erfarenhet, om än i ett mycket mer begränsat sammanhang.
Varför vågar etablissemanget inte titta på samhället som det blivit och fråga varför. "Vi som ville så väl men det bidde så fel". Åtgärder och förhållningssätt är präglade av panik och beröringsskräck.
Och vi som säger något, vi är pestsmittade och paria! Tala om medeltidens mörker, tala om brist på mod och att inte våga se sanningen i vitögat."

Och vi som brukar fördöma Kina.

Politikerna - våra svenska efterbilder.


Valet i Staffanstorp 2010 var osäkert in i det sista. Sverigedemokraternas två mandat har inga kandidater.
Stefan Möllers (M) namn dök så upp på tre valsedlar, och han fick en plats i kommunfullmäktige.
Det såg ut som om han är tillbaka i det politiska livet av en slump.

I själva verket hade Stefan Möller (M) insett att det fanns en möjlighet att ta sig tillbaka till fullmäktigerummet som han lämnat bara några månader tidigare.
Genom att själv skriva sitt namn på Sverigedemokraternas valsedlar utnyttjade han en lucka i det svenska valsystemet och kunde kapa ett annat partis mandat.

Sydsvenskan

Om att ta från dom rika


och ge till sig själva!

Aftonbladet skriver idag om en 24-årig man som gillade Malmöbankens designstol, så mycket att han tog med sig den när han gick därifrån.

Olika falla ödets lotter.


Satt igårkväll och tittade på nyheterna, först kom ett inslag om riksdagsledamöter som slutade för uppåt 15 år sedan, och fortfarande får lön varje månad från riksdagen. Vissa som Cs Daleus får ut över 300 000 kronor om året för att göra ingenting.
direkt efter kom ett inslag om Fas-trearna, som satt och målade nymålade stolar
för 4 000 kronor i månaden.
Sverige, Sverige välfärdsland.

Och för en gångs skull blev jag tvärtyst.
Det finns absolut ingenting att säga.
Bara förtvivla.

DN
Aftonbladet Svt DN DN Expressen

Dagens klokaste föräldrar, Svaleboskolan i Veberöd!


I dag firar eleverna på Svaleboskolan i Veberöd i Skåne sin skolavslutning. För första gången hålls den inte traditionsenligt i kyrkan, det har rektorn beslutat. Men föräldrarna och kyrko­hedern ordnar ändå en samling i kyrkan efter skolavslutningen, trots invändningar från rektorn.
Rektorn kan ha rätt, men ändå så fel, så fruktansvärt fel.
Och jag tror dessvärre inte han/hon kommer till himlen.
En så stursk och diktatorisk man/kvinna lär få det ensamt och rätt hett.

Expressen Skanskan Skanskan Sydsvenskan

Attefall, Dagens Svenska Modiga Superhjälte!



-"Stopp för skolavslutningar i kyrkan är bara början - Sverige är på väg att förlamas av religiös beröringsskräck, låt skolbarnen självklart fira sommaren i kyrkan", skriver Stefan Attefall KD.

HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!!

När det politiskt skenheliga etablissemanget hukar under korrekthetsfjäsket, krävs det mod att som Attefall här, stå upp för det majoriteten av folket tycker.
KD kan ha hittat vägen till mer väljarstöd nästa val.
Mina gratulationer!


Expressen Skanskan

Det kom en kommentar,


under inlägget om Riksmobbing av SD.
Den berörde mig djupt.

Lite nedkortat rån anonym:
-"Jag har själv fått uppleva hur mina åsikter totalt har förändrat bemötandet mot mig från personer jag aldrig någonsin har haft något otalt med. Och jag börjar ärligt talat bli jävligt besviken över att människor som har känt mig hela livet plötsligt, mot bättre vetande, verkar tro att jag har blivit en avskyvärd person.
Jag har, genom att bara deklarera mina sympatier i förbifarten, förlorat livslång vänskap. Och människor som jag förstår har hört talas om mina åsikter i andra hand har plötsligt bara ansträngda ansiktsuttryck till övers om man råkar stöta ihop. Ändå har jag aldrig ångrat att jag till slut valde att stå för mina åsikter som helt krasst bara handlar om att vi inte kan bibehålla en så hög invandring och att det måste vara de nyanlända som anpassar sig efter Sverige och inte tvärt om. Att folk sedan tolkar detta som att man gillar Hitler är absurt."

Det här säger allt.
Dessvärre.
Och det gör så ont.

Jag har i hela mitt liv varit en god människa, en god vän, en god mamma, bara menat och velat väl. Och ändå.
Att angripa antidemokraterna som jag gör, är lika med att bjuda in till apartheid. Nära och kära vill inte bli förknippad med mig eller min blogg.
Och det gör så ont.
Men jag blir bara stärkt i min tro.
Annars sitter snart vi svenska demokrater i bussar märkta "Olydiga - Oönskade"

torsdag 9 juni 2011

Ha-ha-ha, jag skrattar så jag kiknar!



Liten valp, Zudden, tre månader nu, är så kavat, så ljuvligt befriande bara glad och alltid på huppigupptäcktsfärd. Nu har Zorro totalresignerat, bondar och finns som ett stort ömt och tryggt moraliskt stöd inför livets alla spännande och möjligen rätt förbjudna bus.
Eftersom Zudden ska bli storjägare så, är det viktigt att han inte är skotträdd, men han visar ingenting sånt, åskan dånade rätt obehagligt, men inte värre än att man kunde stå ut, tyckte han och somnade om.
Dagens gäster har skjutit lerduvor, jag var inne och lekte med Zudden för att testa vad som skedde, men han bara vred på huvudet, lyssnade, konstaterade - ingenting farligt - och lekte vidare. Bravo!
Fast nyss kom husse Björn upp nybadad, med en handduk virad runt magen, och tog fram sin nyinköpta pryl, en bongotrumma. Han satte sig och gick loss, så örnar, trutar, måsar och svanar flaxade högt skriande iväg så vingfjädrarna for över hela Jungfrufjärden.
Och Zudden.
Han flydde i galopperande panik, allt vad de små benen bar, rusade in i sovrummet- och kastade sig in under sängen.
Husse och bongotrumman - det enda i världen som kan skrämma liten Zudd.

Om svensk riksmobbing av SD.


När SD kom in i riksdagen hade jag knappt hört talas om dem," visste" bara att de var rasister som vi måste kasta sten och ägg på, samt misstro, förnedra och förhåna utan motstycke, i världssamvetets förhärligande namn.
Sen dess har jag följt debatten, och den lika intensiva som hysteriska skrämselpropagandan från svensk media och makthavare mot det nya partiet.
Indoktrineringen vi medborgare konstant utsätts för vet inga gränser, det hojtas om rasim och främlingsfientlighet, det vänds bryskt ryggar, det blockeras idiotiskt och irrationellt i Sveriges Riksdag, och ingen vill offentligt ta i SD med med den numera bevingade tången.
SD är och förblir onda.
Men.
När blev vi ett land av människor som ohört dömer människor på lösa grunder eller gamla synder.
När blev vi ett folk som med själklarhet säger att ni är onda, för förut fanns det onda människor bland er. Som inte ens vill ge en chans.


När blev vi klandrare som inte ens vill lyssna, ta in eller veta nya tankar, förklaringar, avståndstagande och argument.
När blev vi mästrande förkättrare som tycker att förtryck, förnedring och mobbing är OK, och att förföljelse är av godo, nåt att yvas över - om den blott sker mot SD.

Jag kan inte vara ensam om att inte vilja bli lurad, förd bakom ljuset, manipulerad med och hjärntvättad, vi är ju ett land av underdogs.
Så hatkampanjerna mot SD har snarare väckt mitt rättvisepatos, rebellen i mig, jag har genomskådat den allmängiltiga landsomfattande självgodhetsvurmen och klichéerna. Jag tror att om Sverige och svenskarna väljer denna avskyvärda form av åsiktsförtryck mot SD, som vi i alla andra sammanhang fördömer, så kommer fler och fler att motsätta sig, för att välja en öppnare och noblare diskussionsplattform.

Och undrar sansat och nyktert när kritik mot förd invandringspolitik automatiskt blev lika med rasism och fientlighet. Jag skämns över att vi 2011 inte har ett sakligare och värdigare sätt att bemöta politiska motståndare på.

SvD Sydsvenskan SvT nsd Dagen

Solklart, SD.


SD stödjer de rödgröna om utförsäkringarna. Bra.
Sjukförsäkringsreformen var absolut helt nödvändig, men har i alliansens utformning blivit straff som drabbar människor av oförskyllt elände, prövningar och pina.

Sverigedemokraterna måste självklart visa sin humanitet i denna hjärtefråga, och rösta för upprättelsen av välfärden när det gäller sjuka och arbetslösa.

Ingenting är konstigt med det.

Men.
Det absolut farligaste scenariot i nästa val är om KD och C åker ur riksdagen, och M och MP tar över rodret tillsammans, som ny konstellation.

Ty om m M ska regera med de aningslösa öppna-gräns-fanatikerna i MP, i ett för Sverige så typiskt självgott och samaritiskt barmhärtighetslopp, då är välfärdsundergången här.



SvD

Så här mitt i sommaren är julen låååångt borta.


Men sviterna av den kommer som långsamma efterdyningar, åtminstone i min älskade födelsestad, Ystad. En 53-årig Ystadsbo har där dömts till 30 dagsböter à 50 kronor för knuffande i julhandeln i en butik på Hamngatan.
Holy macarony, om detta skulle börja gälla i Stockholm!
Innan jag slutade upp med att envist snirkla mig fram i innerstan, för att försöka slita till mig "omsorgsfullt utvalda" klappar till nära och kära, var jag ett ständigt gult och blått vandrande monument över storstadshetsens vassaste armbågar och oövervinneliga "vinnarskallar".
Än så är det långt till jul, tänker jag lyckligt, och spejar kisande på den blå himlen och de små sommarlätta molnen.
Ystadsallehanda

Oh, what a night.


Surr, surr sade flugan, varmt och gott är i stugan. Och speciellt varm och gott är det inte i Carinas sovrum, fast det var ändå där som Flugan hade bestämt sig för att zzzzurrra fram på morgontimmarna.
Lojt fäktade jag långt därinne från drömmarnas värld, somnade om, fäktade igen, somnade om, fäktade igen, somnade om, fäktade igen. Hörde den ena hunden rycka till i sömnen och omedelbart gå till häftig oral attack, käftarna glappade efter den svårfångade nattmarodören. Hörde den andra hunden rycka till och gå till samma dödsdömda attack, om och om igen. Tills mitt vakentillstånd med obarmhärt onekligen infann sig. GRRRRR! GRRRRRR! GRRRR!!!
Därför befann jag mig på ilsket snubblande vansinneslopp över sängarna och hundkorgarna med ett mördarvapen i handen inatt.
Och den fula flugan flög.
Och flög.
Och flög.

Klassisk humbug i mammas Landskrona.


Min mamma har köpt biljetter till en konsert på Landskrona slott lördag 11 juni, med artister som Tommy Körberg och Ebbot Lundberg samt stå upp med Thomas Petersson. När mamma var här till mors dag, fick hon mail på min mailbox från en kär väninna, som innehöll de jublande och, för mig helt smashing overkliga nyheterna, om att den amerikanske superstjärnan Jack Nicholson skulle uppenbara sig som hemlig gäst.
Jack Nicholson??? På en musikkväll i Landskrona???? Bland ett tiotal svenska sångare????
Ticnet annonserar "Showen kommer att gästas av den trefaldigt Oscarbelönade Hollywoodstjärnan Jack Nicholson."
Fast det var då de´!
Nu börjar det brännas under fötterna på arrangörerna, my God, det är ju bara två dar kvar!!! Arrangören medger nu att "risken är stor att besöket inte blir av, och beklagar om någon känner sig lurad...."

Och vet ni va!
I år kommer Lady Gaga till Kiviks Marknad!!!!
Kom och köp!!

HD

onsdag 8 juni 2011

Ur askan i elden.


Uppretade kunder, hot och våld kan bli konsekvensen för tågvärdarna när kontantstoppet nu införs på Skånetrafiken.
Att bara kontantstoppet införs i Skåne kan också skapa konflikter när resenärer i Blekinge, Halland och Västra Götaland fortfarande kan köpa en biljett på tåget.

Läs min tidigare blogg om att Skåne straffar alla.

Skånskan

ZZZZZZuper-ZZZZZZlatan. Rezzzzzzpect!!!!



Expressen Expressen

Sveriges skolpolitiker är felhängda.


Av 36 granskade utbildningar hade det i tolv fall rent ekonomiskt lönat sig bättre att börja arbeta direkt efter gymnasiet i stället för att satsa på högskoleexamen.

Bland de tolv finns lärarutbildningar, konstnärlig utbildning och biologutbildning. Merparten är starkt kvinnodominerade yrken och sådana inom kommuner och landsting.


Lärare, vårdpersonal mfl lågstatusjobb, är samhällsbärande funktioner som vi gäspar likgiltigt åt i vårt land - vilket säger mer om makthavarna än om lärarna.
De som sitter där och kliar sig i huvudet, och undrar över vad som hände med världens bästa skola, och varför eleverna inte lär sig nånting, knappt kan läsa i klass nio.
Jag säger bara: Klia nomore, politiker.
Problemet är ju ni, det är ju helt uppenbart.

Sydsvenskan

Objection, your honor!


En 17-åring cyklist fastnade i en hastighetskontroll i centrala Tranås, pojken körde i 58 kilometer i timmen, enligt polisens mätning, och det blev 1 500 kronor i böter.
Ché?
Hur sjyttsingen kan man få böta när en cykel inte måste vara lagligt utrustad med hastighetsmätare?!?!!

Sydsvenskan Expressen Aftonbladet

Grattis polacker!


Idag inträffar skattefridagen i Polen!
Vi svenskar får vackert jobba en månad till, innan den lön vi stretar för tillfaller oss själva.
Den genomsnittliga skatten för en anställd är 44,23 procent i EU vilket är en liten höjning från förra året, främst beroende på momshöjningar.
I Sverige beräknas 52 procent av den representativa anställdes inkomster att gå till olika former av skatter, vilket innebär att skattefridagen kommer först om en månad, den 10e juli.

Congressman Anthony Weiner,


hans efternamn är bara en bokstav från W-E-E-N-E-­R!
Efter fotona på sitt eget stånd i kalsingarna till kvinnor på nätet,
lär han få leva lääääänge med sitt öknamn.

Om inte klockan klämtar för Ghadaffi snart,



då jäklar rinner tiden ut för Juholt.
Insnärjd i sina nej, ja, nja, tja, eventuellt, aldrig, alltid, absolut inte, självklart och javisst - hans politiska sänke.
På Agenda visade Juholt, att detta om Libyeninsatsen inte är en liten tillfällig knasfnurr - det ÄR Juholt.



Lena Mellin
SvD DN Peter Kadhammar Expressen

tisdag 7 juni 2011

Dags för enbarnsprincip?


i vårt fattiga land?
Hellre ett älskat barn som vi har råd med, än 10 - 12 som inte har en fucking chans i livet?

"Alla barn har rätt till en rimlig levnadsstandard. Det är dags att ta ansvar för den rätten i dag", skriver Elisabeth Dahlin, generalsekreterare för Rädda Barnen. Och nu ställer Aftonbladet statsministern mot väggen om barnfattigdomen i Sverige.
Ja, fattiga - arma, hungriga barn utan möjligheter, typ hjon - som vi trodde att vi för läääänge sen haft råd att utrota i vårt land.
Men Aftonbladet kan lägga ner förhoppningarna på Reinfeldt.
Säger som Stenmark - de ä int lätt å förklar för en, som int begrip."

Expressen DN

Skärgårdsklädsel är hett nu.


Randigt, blått och vitt, sailor-kragar, ankare, ja marint mode hör våren till, och passar både den som drömmer om saltstänkta klippor och den som föredrar stadskajen, står det i Expressen idag.

Fast.
Härute på ön har vi inte så mycket skärgårdsklädsel.

Som på den gamla goda tiden?





Den internationella flygindustrin hoppas på ett nytt scanningsystem inom ett till tre år, för att få slut på de långa köerna till securitykontrollerna på flygplatserna.
IATA har lagt fram ett förslag som ska underlätta livet för passagerare och flygbolag, som går ut på att passagerarna delas upp i tre säkerhetskategorier, som avgöres av den resandes pass med bland annat biometriska uppgifter, och andra resedokument, alltså ett tre-kö-system. "Känd passagerare" "Normal" och "Ökad säkerhet"

Passagerare måste kunna röra sig från incheckning till planet utan att "ta av sig kläderna, öppna bagaget, och inte minst slippa bli kroppsvisiterade." säger IATA.

Yes, pleeeease, typ, undrar bara vilken kategori och kö jag som svensk passinnehavare kommer att hamna i, efter alla misstänkta svenska terrorister på senare år?
Måste jag stå i skäms/terrorkön då?

VG

Det är nåt med islam.


I fredags uteslöt FIFA det iranska kvinnliga fotbollslandslaget efter att de spelat med hijabs på huvudet mot Jordanien i kvalet till OS i London 2012.
Vart muslimer sig än i världen vänder, tycks de förvänta sig att alla andra tyst och lydigt tvångsbackar, underkastar sig, och ändrar på sina traditioner, regler och samhällen till deras favör.
Detta är för mig obegripligt, världen skulle bli en mycket bättre plats om det hade funnits vilja till kompromisser, samförstånd och att mötas på halva vägen.

Ingen kaffemoster.


I Blentarp i Skåne har man i helgen kampanjat för godare kaffe, kaffe med smak av blodapelsin, iskallt kaffe, och hederligt bryggkaffe.
Man säger att i vin finns 200-300 smakämnen, i kaffe 800, fortsätter han.

"Världsmästarkaffet", som Sverige tävlade med i barista-VM nyligen, vann med ett "sött och juicigt" kaffe med honung och blodapelsintoner.

Ahhhh, kan känna doften - och fast jag inte är nån kaffemoster alls, så blir jag riktigt, riktigt sugen.

Läser så kommentarerna till den lustbringande artikeln, och häpnar.
I Sverige idag kan inte ens en artikel om nya smaker på kaffe, bli en informativ och läsvärd artikel, utan att en politiskt korrekt pekpinne om förhärligandet och hyllandet av massinvandringen ängsligt och beskäftigt ska kommenteras och skrivas på näsan.

"tack vare multisamhället", "vågar inte tänka på stängda gränser.."
Hur fasiken vrider dom räddhågade till det?
Är dom helt besatta?
Ber att få slippa den allerstädes svenska försöket till hjärntvätt.
Den står mig upp i halsen.

Parissyndromet, jag har haft det.


Från turister i västerländska kulturer är franska skrikande taxichaffisar eller otrevliga servitriser, som vägrar prata annat än franska nåt som vi vant oss vid, men för artiga asiater kan verkligheten bli en chock.

Det bryska uppvaknandet i Paris kan till och med bli så traumatiskt att japanerna hamnar i en djup depression, och vissa drabbas av psykiska sammanbrott.
Japans ambassad i Paris har en 24-timmars hotline för invånare som drabbas av kulturchock.

Den franska arrogansen - tell me about it!
Den kommer oväntat, drastiskt och slängs liksom med snärt, mitt i ansiktet på dig. Därefter existerar du inte längre - du är fullkomligt tillintetgjord och inte vatten värd - totalt ödelagd.
Parisarnas första ord, oavsett, är alltid -"NON!", för de tror på riktigt att du bara är ute efter att retas om du ber om nåt, eller undrar över nåt. För att understryka oviljan och olusten du väcker hos dem, har fransmännen metoder för att förstärka detta, t.ex att himla med ögonen och låtsas fila naglarna.

"Vårt språk är bäst, vårt land är bäst och vi är bäst", ödmjukhet finns inte ordlistan och självkritik existerar inte.
Så det är bara att gilla läget.
Eller åka till Italien istället.

Expressen
Aftonbladet

måndag 6 juni 2011

I UNT frodas vänstervåldsrasisterna fritt.


På nyheterna igår såg jag ett demokratiskt partis ungdomsförbund gå ut i gula t-shirts, i en stillsam och laglig demonstration mot våld och förtryck.
I vårt land måste denna demokratiska rättighet skyddas av poliser.
Jo ni hörde rätt.
Det finns i vårt land människor som vill förhindra demokrati med våld, ägg och vapen, t.ex. Jeanette Escanilla, Irene Molina, Emma Wallrup, Anja Karinsdotter, Josefine Pettersso och Amil Sarsour.
Genom extrempolitiska floskler och utan några som helst belägg, i UNT, försöker dom få svenska folket att tro på falska dikter och påhittade amsagor.

Tar chefredaktören på Uppsala nya tidning ansvar för dessa maskerade extremers och våldshuliganers anklagelser mot ett politiskt parti som gruppen pekar ut som rasistisk och förespråkare för våld?


UNT

Glädjedödarna har högsäsong nu.


UNT: Ett glas vin, oavsett om det är vitt eller rött, innehåller ungefär 110 kalorier. Det är lika mycket som en halv fläskkotlett, två matskedar grädde eller åtta sockerbitar.
Starköl innehåller färre kalorier per gram, men å andra sidan dricker man oftast större mängd öl. En stor stark ger 186 kilokalorier, vilket motsvarar tolv sockerbitar.

Min dikt till glädjedödarna:
"When are you going to realize
I don't want to hear it
I know your full of shit

Shut your fucking mouth
I don't care what you say
You keep talking
Talking everyday
First you're telling stories
Then you're telling lies
When the fuck are you gonna realize

I don't want to hear it
I know you're full of shit!"

En perfect match, Sundström och Svensson borde gifta om sig. Med varandra.





Två personer som är så övertygade om sin egen övermänskliga godhet, så duktiga på att blanda halvsanningar med egna vänsterradikala förljugna floskler, måste ju förtjäna varandra.
Risk för inavel dock, då båda två tycks vara släkt i rakt nedstigande led med Bagdad-Bob.

Aftonbladet firar idag



utrotningen av svenskar i Sverige, med svenska flaggan på en moské.

Så smaklöst, provocerande och omdömeslöst kan det bara bli när självgoda journalister skriver för att dunka varandra i ryggen.

Aftonbladet

Reclaima Sverige från destruktiva politiker!







Jag älskar mitt Sverige, naturen, allemansrätten, de ljusa sommarnätter, goda, fredliga, varmhjärtade och ärliga människor med förmåga att glädjas över det lilla. En vårbäck och nunorna mot himlen på Dramatens trapp, dansen runt midsommarstången mellan regnskurarna, den färgsprakande hösten och herr kantarell, de vita vidderna och rosiga barn i pulkabacken. Vår genuina solidaritet och den sociala trygghet vi alla bidrog till, då när Sverige fortfarande var en respekterad förebild för omvärlden.
Då innan politikerna med sin dolda agenda och privata dunkla syften dräpte oss svenskar och vår framtid.

Aftonbladet
expressen
DN Aftonbladet

söndag 5 juni 2011

Alliansens våta framtidsdröm.


Migrationsminister Tobias Billström, integrationsminister Erik Ullenhag och arbetsmarknadsminister Hillevi Engström har hållit i ett seminarium om gapet i sysselsättningen, och det stora problemet med arbetslösa invandrare.
Ministrarnas mål är att minska minimilönerna och på så vis få ut all den outbildade arbetskraften från vår försörjning till egen försörjning.

Importerad massarbetslöshet ska nu bli importerad lönedumpad och billig arbetskraft.

Alliansen skäms inte för sig.
Nu väntar vi bara på barnarbetarna i landet Bakom.

Huvudsaken att Mona Sahlin och andra fd politiker kan få glassa runt och göra ingenting för 140 000 i månaden.

PI DN

Malmö idiotförklarar sina flyktingar.


Emigrerade själv när två barn var i 2 - 4 årsåldern, ett tredje föddes senare i nya hemlandet.
Vi var jättestolta över att lära oss landet, dess historia och inte minst språk. Första dagarna i lekis mimade sönerna, men sen kom de hemrusande ivriga och oerhört lyckliga över sina framsteg, att kunna först få ord, sen att göra sig helt förstådda.
Varför tror somliga att invandrarbarn är för dumma i huvudet för detta?
Tala om att massförnedra människor.

Sydsvenskan skriver idag om konsekvenserna av inkompetensen och misslyckandet med experimentinvandringen - skolinspektionens ger svidande kritik av förskolorna och skolorna i Rosengård.
Detta försöker nu staden korrigera genom att gå in för att försöka lära de små barnen sitt modersmål.
Malmö är verkligen i ett tragiskt multikultiförfall, som inte gör någon lycklig.

Ny IMFchef.



Det ser ut som den franska finansministern Christine Lagarde nu kommer att bli nästa chef för IMF, lojalt och kraftfullt uppbackad av USA och Japan.
"IMF cheften måste väljas utifrån en öppen, transparent och meritbaserad process" står det i stadgarna. Hoppas USA och Japan har läst dem, och att de inte föll för just denna kvinna för att det ser ut som att hon har mustasch.

Min reaktion:
What another French? C'est plus la change.

Och:
Har hotellen i NYC några manliga städare?

Expressen

Vilken politiker sa dessa kloka och utomordentliga viktiga ord?


- ”Det svenska språket, den svenska historien, det svenska kulturarvet och det svenska samhällssystemet utgör stora delar av den nationella identiteten som i en tid med ökad internationalisering förefaller bli mer och mer betydelsefull. Att göra nationaldagen till helgdag i Sverige skulle vara ett sätt att visa att nationaldagen är värd ett större utrymme än den har i dag.”

Svar i blogginlägget nedan.

SvD

En svensk tiger. Men inte SvD, tack och lov!


Den kloke och vidsynte politikern som yttrade ovanstående ord år 2004, var Göran Persson i det årets regeringsdeklaration.
Och ledaren är skriven av den gudabenådade politiske chefredaktören på SvD, PJ Anders Linder.
Missa inte!!!!!!
Ty först lägger jag mig raklång i vördnad inför Linders bländande ledare, sen fortsätter jag att ligga platt inför kommentaren därtill från signaturen "Bofast".

Djupanalyserande och ickeopportunistiska ledare som denna behövs mer än nånsin i Sverige idag.
När landet styrs av ivriga nationsförnekare som Reinfeldt, Borg och Olofsson.


Jag är så fruktansvärt trött på att betraktas som skit för att jag älskar mitt land som det en gång var.