lördag 28 augusti 2010

S+MP+V=Tvångsäktenskap?



Idag skriver Göran Skytte på SvD:
-"När oppositionen ingick trolovning med varandra var det inte av lust. Utan av nöd och tvång."

Mona gillar normalt inte tvångsäktenskap:
"Tvångsäktenskap bör kriminaliseras, de är inget annat än legaliserad våldtäkt"

1. tvångsäktenskap bör förbjudas i lag,

2. förberedelse, genomförande, stämpling och medhjälp till tvångsäktenskap ska bestraffas,

3. preskriptionstiden för alla brott i anknytning till tvångsäktenskap ska förlängas,

4. upplösning av de tvångsäktenskap som har skett mot minst en av parternas vilja ska förenklas.

Det där sista, nr 4, låter förtröstansfullt, speciellt för oss som inser och anser att oppositionens utrikespolitik, exempelvis Afghanistanfrågan kan få Sverige på kant med hela världen.
Ingen uttrycker oron bättre än Per Gudmundsen på SvD
-"Utan de utländska soldaterna skulle talibanerna halshugga varenda hjälparbetare. Snacka om nedskärning av biståndet."

Sverigedemokraterna tar strid om sin reklamfilm, hm.


Sverigedemokraterna reagerade starkt på TV4s beslut att inte sända filmen. Erik Almqvist (sd), som ansvarat för produktionen:
– Det är en fullständigt orimlig tanke att det skulle kunna utgöra ett lagbrott att inför ett val påpeka, och i bildspråk visa, att statens resurser inte är oändliga, att politik därför handlar om prioriteringar och att vi hoppas att väljarna skall lägga sin röst på ett parti som prioriterar de äldres välbefinnande framför en fortsatt kostsam massinvandring, säger han.

SD anmäler nu själva filmen för granskning av JK.


Almqvist säger också att partiet förväntar sig skadestånd och en personlig ursäkt från Jan Scherman och TV4 för "de falska anklagelser som man framfört mot filmen och vårt parti".

WUUUU, ord och inga visor, må jag säga.
Mitt problem med filmen är inte ATT man visar olika välfärdsprioriteringar. Utan HUR man gör det. Mörkret, den hetsiga stämningen, musiken, den rädda gamla kvinnan.....
Fortsättning lär följa.....

Dagens fråga: Är Putin verkligen så macho som han vill framstå?


Eller kan någon sticka hål på honom?

"Ingen rök utan eld"


Julian Assanges 20-årige skilsmässoson Daniel Assange (datageni som började som 14åring på universitetet i Melbourne), kommenterar via facebook sin pappas kvinnoaffärer:
-Julian är förskräcklig, och en mardröm när det gäller kvinnor. Han vet hur man skaffar sig kvinnliga fiender.

Eller ska vi ta ett annat gammalt ordspråk???
"Falskheten slår sin egen herre på nacken."

Yrvaken.



Sjukt trött, håret på ända åt alla håll.
SOOOOM jag har simmat! Hela himla natten.
Iförd nån slags klädedräkt, har jag trampat vatten, svalt kallsupar och kämpat mig igenom skitigt brunt gyttjevatten, ömsom med ett matpaket, klädpackar och flera olika små livrädda barn på huvudet och i famnen. Fram och tillbaka, fram och tillbaka.
Bara, bara, bara jag inte blir instängd 700 meter neter ner med 33 chilenare i 4 månader inatt. DET kommer jag ALDRIG att fixa.

fredag 27 augusti 2010

Gå inte på Monas fulingknep Fredrik Reinfeldt.


Monas spin-doctors har vänt upp och ner på sina skrivbordslådor, vräkt ut allt ur sina byråer, fickor, och till och med rensat papperskorgarna för att hitta papper och gammal information som kan ge indikation om Reinfeldts sårbarhet. Akilleshäl, Akilleshäl, var sjutton har han den, bara förtroendefull och klar i huvet....hm....hm.....hm....
-Men du, är han inte lite mallig, lite von Oben....och du, är han inte väldigt ybersjälvsäker med Anders Borg och Schlingmann i ryggen och allt. DU - skulle man inte kunna säga att han är en riktig besserwisser??? Det tycker väl inte vanliga svenskar om ?!?! Jo, jo, jo, nu bränns det jäkligt under Fredrik fotsulor, nu har vi de, nu har vi de!
-Ja, men hur ska vi få svenska folket att förstå vilken äcklig borgarbracka han är?
-Enkelt, ha-ha, under varje debatt får Mona med jämna mellanrum tjata och tjata och tjata om -"Stopp, läxa inte upp mig, FREDRIK REINFELDT, -"Sitt inte där på dina höga hästar, FREDRIK REINFELDT, då lurar vi säkert nån jävel.
-Det kallas fulknep och indoktrinering, och det är det politik handlar om fattar du väl, ha-ha.

Helt rätt Scherman, TV4!


SDs film var det absolut vidrigaste jag sett.
SD ska tacka TV4 för att de stoppar filmen, den är genant och direkt kontraproduktiv - ingen vill rösta på ett politiskt parti som skildrar välfärdsprioriteringar på detta billiga, förénklande och fördummande sättet.
Om Åkesson byggt upp ett uns av rumsrenhet och trovärdighet, så är den nu raserad av skräckfilmen, som är en horrorfilm i ordets sämsta bemärkelse.
RYS.

UPP TILL KAMP!!!!! VET HUT!!!! NU FÅR DET VA NOG!"


VI TAR FAJTEN!!!!!ZAZA-ZA, BRABRA-BRA - GUNILLA A!!!!!
BOJKOTTTTTTTTT!BOJKOTTTTT! BOJKOTTTTTTT! JOINA GUNILLA A I KAMPEN!
KNYT INTE NÄVARNA I BYXFICKORNA, SVENSKA FOLK, NU GÄLLER DET!!!
KROSSSSSSA PÅGEN!!! VÄÄÄÄÄGRA PÅGEN!!!

Insändare på DN idag av Gunilla A:
-"Dags för bojkott av Pågens som säljer påsar med krisprolls. Skorpor heter det!"

Man kan bli så fly förbannad.

Näää, nu skojar ni allt med oss!



Den brittiska hotellkedjan Travellodge, måste varje år skicka hem gosedjur till sins gäster. Inom 12 månader har kedjan som har 452 hotelli England och Spanien sänt mer än 75 000 nallar till dess rätta ägare. Strange tyckte hotellen och beslöt sig för att undersöka saken närmare.
Travelodge gjorde en undersökning bland inte mindre än 6000 britter, och fann att 35 procent av alla vuxna erkänner att de sover med nalle, för att de tycker att det är mysigt och lugnande. Och att det hjälper dem att stressa ner efter en hård och stressig arbetsdag.Överraskande nog fann man att 25 procent av alla affärsmän har teddybjörnen i portföljen på businesresor. Den påminner den om deras hem och deras bättre hälft.
Många sover också med nallen därhemma,men det är de inte så stolta över, var tionde singel säger att de gömmer gosedjuret under sängen när de har övernattningsgäster.

Ha-ha-ha, now they are pulling our legs, ha,ha, ha, for hotelpublicity!!
Ganska gulligt, men inte går det att tro på? 75 000 nallar om året bortglömda av vuxna på hotell? Nja, den sparar vi nog till 1a april nästa år.

Ge er nu muslimkvinnor!


En muslimsk anställd kvinna som kräver att få bära niqab på en restaurang på Disneylandparken i Californien har väckt åtal mot företaget.
Vi har våra uniformsregler, och de skall åtföljas när man arbetar i frontlinjen inför publiken, säger en talesman för koncernen.
Redan 1955 när nöjesparken byggdes dikterades strama regler för dress-code. De har följts sen dess. Först år 2000 fick män lov att ha välansad mustasch, och förbudet för män att ha örringar hävdes också då, om ringen inte är större än en krona. Män med hästsvans anställs inte.
Så är det bara, take it or leave it. Sen 1955 har ingen haft problem med reglementet som är allmängiltigt. Men nu känner sig en 26årig muslimsk kvinna kränkt och diskriminerad, då hennes religion förbjuder henne att visa amnnat än ögonen. Företaget har erbjudit ett arbete bakom kulisserna, men det har kvinnan avböjt.

Såhär ser ickemuslimska länder ut. Likhet inför lagen.
Företagen har inga förpliktelser eller skyldigheter att specialskriva regler för enskilda.
Att vilja förstå kommer att göra livet lättare för er.
Lägg ner den destruktiva kampen och hårda kompromisslösheten, och var ödmjuka för era nya länder. Ta emot den öppna famn demokratierna sträcker mot er.

Svarta moln och grymma vågor.

Står Storbritannien inför en våg av terrorister?
Under de kommande fem-ti0 åren kommer upp emot 800 potentiella terrorister släppas fria från brittiska fängelser, säger professor Michael Clarke Royal United Services oberoende tankesmedja, om en rapport som som offentliggörs i dag.

"I can see dead people."

VAD har Mona fått i gengäld, det är den STORA frågan


V-ledaren Lars Ohly betonade att överenskommelsen inte innebär att Sverige överger Afghanistan.
-"Sverige drar sig inte tillbaka, vi engagerar oss mer. När vi avvecklar de militära styrkorna frigör vi medel till civila insatser", sade han.
En rödgrön röra, med betoning på röd.
Grattis talibanfarbröder i Afghanistan, ni kan nu se fram emot mycket bistånd från Sverige! No questions asked.


SvD DNAftonbladet
Expressen

Exit Golden Boy.


Att tvingas lämna kissprov blev för mycket. Thomas Bodström har redan dragit till USA, men enligt medarbetarna tänker Thomas Bodström dock delta i valrörelsen - "via Facebook".

Sörjd och saknad av - Mona.

torsdag 26 augusti 2010

Ohly och Sahlin?


Utfrågningen av Mona Sahlin. I mångt och mycket, och mest angående dokumetenet om USA och utrikespolitiken, påminde tyvärr mycket om när Bambi var på hal is.

Peinlich.

Ridån har gått för Valmanifestet!


Och Thomas Östros säger- Det är ett kallt manifest.
Borg:- Pensionärer, studenter och ensamstående föräldrar är de privatekonomiska vinnarna om Alliansen får fortsätta att driva sin politik framöver.


Östros:Det är skattesänkningar speciellt för dem som tjänar bäst mot välfärd.
Borg:- Alliansen:Vårdbiträden, sjuksköterskor och metallarbetare är de grupper som procentuellt sett tjänar mest på regeringens skatteförslag.

Östros: -2006 gick alliansen till val på att minska utanförskapet. Resultatet är att ingen regering i modern tid har ökat utanförskapet mer än den här regeringen.
Borg:- Jag är särskilt glad över förstärkningarna av bostadsbidragens barndel. Det gynnar 130 000 ensamstående mammor


Konstigt........Det känns som....Har inte jag sett den här pjäsen förut......?

Sorry Mona, Grattis Maud!



Skådespelerskan Solveig Ternström, 73, hoppade i somras av som riksdagsledamot för Centerpartiet för att bli "politisk vilde" i riksdagen:
-Jag är besviken på Maud Olofsson, nu stöder jag Mona.

Och imorgon........?

Svär, gör jag bara när jag är riktigt, riktigt förgrymmad.


Och ibland så slipper jag ur mig ett litet "shit" när jag tappar saker, spiller eller snubblar, ja ni hajar. I boken som jag just läst kom en tjej, som delade rum med två polacker, på att hela deras språk låter som en blytung himla svordom alltihopa. Och jag håller med, lyssna: "GDANSK - vad arg jag blev!", "IRKUTSK -din skitstövel!" och "jag blir helt SMOLENSK - om du tränger dig i kön!"

Vad tycks?
Vassegoda!

Säg inte att du har en så här?!


Du HAR väl inte en sån här mega-, megastor handväska med en massa logotyper på???!!??
Gräv genast ner den i trädgården, göm den under madrassen, låt valpen leka med den eller skicka den i UFFs insamling. Fort som ögat, innan nån ser hur piiiinsam du är.
För gissa vad?
Nu ska alla ha små, små minihandväskor - utan logga.
Varför det?
Bara för att alla tjejer mellan 12 och 100 år ska behöva köpa ny.
Varför annars?
Förresten i Norge heter ute att det är "harry".

Miljonindustri-Persson fick sköta sig själv igår.


Landsfader Göran Persson fick rycka ut i Operation Rädda Mona igår. Efter Margot Wallström, Ingvar Carsson och Jan Eliassonm.fl kom så mannen med tyngd bakom budskapet.
Say Pa-Pa, Mona, ho-hoho, say Pa-Pa.
Och ta er sen ett rejält tag i brasan ungtuppar och kamrater i världens minst briljanta opposition!!

Robinson och Big Brother, släng er i väggen.


De 33 chilenska gruvarbetare som sitter inspärrade 700 meter under jorden, har nu fått det tunga beskedet om att det kommer att ta månader innan de är ute.
- I alla fall inte innan nationaldagen den 18e september, men vi hoppas få ut dem före jul, sa hälsominister Jaime Manalich igår.
Myndigheterna har länge dolt sanningen för de instängda för att man fruktade livsfarliga chockskador.

Det viktigaste nu är att se till att alla är smala nog för att kunna pressa sig upp genom det trånga sjaktet som ska borras ner till dem. Tunneln som det tar fyra månader att borra, får en diameter på 66 centimeter, jämförbart med ett cykelhjul.
Men eftersom alla redskap, förnödenheter och all annan kommunikation i mellantiden sker genom ett åtta centimeters brett rör, som en grapefrukt ungefär, så lär säkert inte fetma vara det stora problemet.
Dieten består av fyra halvlitersflaskor med vatten och fyra askar kex var halvtimme, samt choklad och fruktmilkshakes. Rena kläder och mediciner, också mot depression, har också skickats ner, sen kommer läkare att följa upp med urinprov, blodtrycksmätare och febertermometer.
Organisaton är viktigt, de har fått besked om att dela upp området i tre, sov-, arbets och toaavdelningar, och att följa råden om fysisk träning, kort- och sällskapsspel samt intensiv brevväxling med sina anhöriga.

Allt som tidigare beskrivits som en veritabel mardröm måste nu omprövas. Inte ens de garvade filmmakarna i Hollywood hade kunnat komma på en grymmare disasterfilm.
Hu jeda mig.

Kimmarna är på huppigupptäcktsfärd.


Nordkoreas ledare Kim Jong-Il besökte på torsdagen Kina. Med sig på resan hade han Kim Jong-Un, sin yngste son och trolige arvtagare. De reser inkognito under fake-namnet familly Jong-Mentally-Il. De sågs senast ivrigt fotograferande iklädda T-shirts med MaoTse Tung på vid Great Wall. Därefter åkte de till Himmelska Fridens Torg, där de knäböjde och kysste marken för att hedra de resoluta pansarvagnarna som så geschwinnt körde över protestpatrasket.

Summering av gårdagens svenska propagandaTV.



Lena Scherman
Program 1 igårkväll gjorde en avskyvärd propagandainlaga om vågen av "högerpopulism" i Europa. 40% helt vanliga människor av Europas befolkning känner sig idag oroade över att språk, kultur, struktur och identitet försvinner i mångkulturen Som exempel på detta visade Lena Scherman ett inslag om en sinnessjuk ungrare med Hiltlerambitioner till bilder av vilt marscherande sturmtrupper.

Tillika kom Sveriges statsminister Reinfeldt med ett varnande hot för att rösta på Sverigedemokraterna.Men demokrati betyder folkstyre, där vi medborgare själva har rätt att välja vilka vi vill rösta på.

PS
FUD är en förkortning som står för Fear, Uncertainty and Doubt (rädsla, osäkerhet och tvivel) och är en marknadsföringsteknik som går ut på att skrämma kunden till att avstå från konkurrenters produkter.
DS

Svenska folket är utsatta för attack.

Jag har bara åtta ord om de rödgrönas riksdagskandidater.


S O S. MAYDAY, MAYDAY. MAYDAY. HELP. HILFE. AU SECOUR. HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP.


STATSMINISTER
Mona Sahlin, 53, (S) Det finns ingen utmanare till posten. Sahlin, med massor av politisk erfarenhet i bagaget, är de rödgrönas statsminister.

Ohotad på posten.


FRAMTIDSMINISTER Ibrahim Baylan, 38, (S) FINANSMINISTER Thomas Östros, 45, (S) KOMMUN- OCH FINANSMARKNADSMINISTER Mikaela Valtersson, 43, (MP) ARBETSMARKNADSMINISTER Sven-Erik Österberg, 55, (S),FÖRSVARSMINISTER Urban Ahlinin (S),JORDBRUKSMINISTER Åsa Westlund, 34, (S),JUSTITIEMINISTER Thomas Bodström, 48, (S) JÄMSTÄLLDHETSMINISTER Josefin Brink, 40, (V) KULTURMINISTER Leif Pagrotsky, 58, (S) MILJÖMINISTER OCH VICE STATSMINISTER Maria Wetterstrand, 36, (MP) NÄRINGSMINISTER Peter Eriksson, 52 Miljöpartiet, INDUSTRI- OCH ENERGIMINISTER Tomas Eneroth, 43, (S) INFRASTRUKTURINISTER Lena Hallengren, 36, (S) SOCIALMINISTER Lars Ohly, 53, (V) SOCIALFÖRSÄKRINGSMINISTER Veronica Palm, 37, (S) FOLKHÄLSOMINISTER Alice Åström, 50, (V) SKOLMINISTER Ylva Johansson, 46, (S), HÖGSKOLE- OCH FORSKNINGSMINISTER Mikael Damberg, 38, (S)
UTRIKESMINISER Jan Eliasson, 69, (S) BISTÅNDS- OCH MIGRATIONSMINISTER Carin Jämtin, 46,(S), HANDELSMINISTER Anneli Hulthén, 50, (S)

onsdag 25 augusti 2010

Warning, warning, warning - alla ungdomar!


I Danmark har man gjort en stor KRAM-undersökning (Kost, Rökning, Alkohol och Motion) som ger klara bevis för hur mycket det betyder att gå regelbundet till tandläkaren. Hoppar man över kontrollerna så är risken stor att tappa tänderna redan vid 50årsåldern. Även om tänderna SER vackra och fina ut visar inte konsekvenserna sig förrän långt senare, och då kan det vara för sent.
Min mamma har tjatat livet ur mig, jag har tjatat livet ur mina pojkar, det måste till. För detta kan komma som en chock för er alla unga - men ni är inte odödliga, och tänderna sitter inte där och blänker helt av sig själv till 90årsdagen.

Hu jeda mig, nu går skam på torra land.


Bevisat:Adolf Hitler kan mycket väl ha varit släkt med både judar och afrikaner. Det visar dna-prov som tagits på 39 av Hitlers släktingar.

OH, MY GOD -
TÄNK OM PETER KADHAMMAR ÄR SLÄKT MED NÅN SOM RÖSTAR PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA??!!!!???

Rättshaveristen Kadhammar är snart ensam i sin förljugna värld


Aftonbladets Peter Kadhammar skriver idag: "462 934 är beredda att rösta på rädslan." (=Sverigedemokraterna)
Han skriver vidare att "våra medier är anständiga" och " I ett av historiens mest välmående samhällen väljer nästan en halv miljon rädsla, misstänksamhet, främlingsfientlighet, det illvilliga missförståndet och småskurna gnället. Jag kan inte tro att det är sant."
Kadhammar dunkar sin panna blodig och sliter av sig hela håret för att förvrida synen på medmänniskorna. Är Kadhammar "anständig"?
Med vilken rätt monsterfierar och pekar han på och dömer ut en halv miljon människor som rädda, misstänksamma, illvilliga och småskurna.
Hur länge skall denne man tillåtas förfölja, håna och frysa ut ca 5% av Sveriges befolkning?
Läs gärna Louise Christianssons DNinsändare från igår här nedan.

Saliga äro de saktfärdiga.


Genombrott i Hallandsåsen i dag, yohouuuuuu! Tårta fyr alle.

Planeringen påbörjades 1975, tunneldrivningen påbörjades 1992, och tunneln beräknas stå färdig för tågtrafik 2015.Bygget av tunneln har uppmärksammats för de tekniska svårigheter som uppstått med att driva tunneln genom åsen, vilket i sin tur har orsakat omfattande förseningar och fördyringar av projektet. Tunnelbygget har även varit kontroversiellt på grund av dess påverkan av miljön.
I dag är det dags – tunnelborren Åsa bryter igenom de sista bergmassorna i Hallandsåsen och det östra tunnelröret kommer därmed att vara färdigborrat.

Grattis......eller inte.

När nöden är som störst.kommer det snälla oljeätande bakterier.


"Snart två månader av oljekatastrof är det ett område med olja stort som Manhattan som har ätits upp av ett slags mikroskopiska bakterier som lever på kolväten." Enligt en forskarrapport som publicerades i tidskriften Science på tisdagen har oljan försvunnit på bara några av veckor.

Enorma mängder olja har läckt ut, men att tro att micro organismer snabbt som ögat har ätit upp all denna olja sen läckaget, det är som att tro på sagor.
Oljan ligger förmodligen på botten i drivor.

tisdag 24 augusti 2010

Hur blir man retorikexpert?



Aftonbladet: Retorikexperten Elaine Bergqvist analyserar hur Borg och Östros skötte sig i ekonomidebatten "Östros var riktigt skicklig.”

Expressen:
Retorikexperten Barbro Fällman.: Östros var uttryckslös.Bäst var Anders Borg som är lugn men samtidigt dynamisk och energisk.

SvD – Borg gav Östros en match i dag, helt klart. Men det är svårt att säga vem som tog hem det, säger retorikexpert Katti Sandberg,

Har du nån idol?



Minns när jag var liten, det fanns så många människor jag såg upp till, kusin Cai-Ingvar, moster Ruth och faster Hilda, och sen i uppväxten likadant. Väggarna tapetserades med idolbilder och det kryllade av tjejer och killar som jag betraktade som idoler.De kunde sjunga, dansa, var vackra, tuffa, snälla, duktiga på ett eller annat sätt.
Under de intensiva och lyckliga åren med småbarn hade jag fullt upp och tänkte aldrig på idoler.
Sen kom det några år när jag hade en administrativ ledarskapsroll på jobbet, och på olika team-buildings och kick-offer förekom då och då frågan om förebilder i livet. Alla tänkte till, koncentrerade sig och försökte komma med så genomtänkta förslag som möjligt. Mandela kom ALLTID upp, och en chef i företaget som nån ville smöra för. Men sen var det stopp. Alla skruvade på sig, men nä, det var helt enkelt inte så många kvar i ens vuxna liv som faktiskt kunde kvala in som idoler. För många, många år sen beundrade jag själv Amelia Adamo för hennes driv, kraft och pricksäkra entreprenörskap, men nu har jag mest en känsla av att hon är en sorgligt empatistörd narcissist med yberhybris.
Så nu väljer jag istället mina förebilder bland dem som är raka, modiga, står fast vid sina ideal och har stort civilkurage.
Idag kvalade in en insändarskribent i DN, som hette Louise Christiansson, läs nästa blogg!

Louise Christiansson, insändare i DN idag skrämmer inte mig ett dugg.


"Varför rösta på SD i riksdagen?
En återkommande fråga i debatten är vilka som röstar på Sverigedemokraterna, SD.
Det har skrivits böcker och artiklar om denna fråga och gjorts flera TVprogram. De flesta artiklar och reportage handlar om proffstyckare som berättar om varför folk röstar på SD. Det kanske kan vara intressant att höra en vanlig SD-väljares röst.
Jag väljer SD eftersom riksdagspartierna inte vill diskutera invandring och de följder den förda invandringspolitiken har fått.
Nånting är fel i ett demokratiskt samhälle om inte alla frågor kan diskuteras. För mig är det självklart att alla västländer ska hjälpa människor i nöd, men att det samtidigt finns en gräns för i vilken utsträckning vi kan vara generösa. Det är inte rimligt att vi skapar förorter som består av olika enklaver av olika folkgrupper med upplopp, skolbränder etc, där få pratar svenska eller känner till hur samhället fungerar.
Jag tror att det är omöjligt att bygga en fungerande intgrationspolitik om vi inte begränsar invandringen likt övriga Europa har gjort.
Jag tror att det behövs ett parti i Sveriges riksdag som vågar diskutera dessa frågor utifrån ett kritiskt perspektiv och som kan påverka de nuvarande sju riksdagspartierna, som vägrar att se problemen och som ofta kallar all kritik mot den förda invandringspolitiken för "rasism".
Faktum är att det är riksdagspartiernas politik som är extrem utifrån ett Europeiskt perspektiv, inte Sverigedemokraternas."

Döm själv.
Är Loise Christiansson en demon, ett hutlöst spöke, en illvillig rasist.
Eller bara en vanlig kvinna som använder sin fria röst till att belysa ett problem som hon gärna vill kunna diskutera och göra nåt bra av?
Hör hit, ni allihopa, gammelmedia, och svenska makteliten - är det Louise Christiansson ni är så rädda för, och skrämmer oss så med?

Släng hit en quick-kurs i norska!


TALETRENGT: Statsrådet Hanne Bjurstrøm, Arbeidsdepartementet i Norge söker MYCKET samarbetsvillig talskrivare, lön 832 000 norska kronor.
För de pengarna skulle jag garanterat göra ett mästarjobb.
OBS helt ledig från 1a november och har en anings talang i att skriva, och att elda på massan, samt teambuilding.

Om oppositionen vinner valet


så kommer vi att ha en statsminister med extremt lågt förtroende. (förtroendemätningen från Sifo igår ger Reinfeldt 63 procent, Sahlin 18).
I see big problems coming up.

Vad är det makteliten säger till SDs väljare?


Krigsrubriker idag: Så ska de etablerade partierna stoppa SD från makten!
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Så? Om tillräckligt många svenskar i vår fria demokrati väljer utifrån egen övertygelse att lägga sin röst på SD, så skall makteliten göra allt för att hindra valets utgång.
Skäms de inte?
Jag får en mycket, mycket obehaglig illamåendekänsla och kväljningar över vad som händer i mitt land och med våra heliga friheter.
Och tror att detta kan bli en häftig uppmaning till alla som protesterar mot svensk unken maktfullkomlighet att rusa efter SDs röstsedlar.

Zlatan, skånepåg - res dig! Visa Guardiola var skåpet ska stå.


Gå till Real Madrid.
Och spela rumpan av Barcelona i la Ligafinalen nästa år.

måndag 23 augusti 2010

Thomas vägrade kissa, i lagens namn.


Jag har nu jointat, nä ursäkta, joinat, menar jag förstås, Facebookgruppen:
Bevisa din oskuld, Thomas Bodström. Se video.

Jag själv har alltid undrat. Det är nåt galet med den grabben, miffo uttalanden, förvirrade inlägg, det sluddriga talet och lite svårt med s-en - och äntligen fattar jag. Allt faller nu på plats!

hohoho-ho-haha-ha-ha, aj min mage, aj min mage!


Zappade igår före nyheterna på TVn, kom då in på nåt som hette Danska hollywoodfruar, och det var inte försett med varningstext trots att risken för akutskador var absolut överhängande. Min haka flög med blixtens hastighet rakt ner i golvet med en crash, ögonen flög ut ur själva globen och tillbaka igen med ett schhwurp och sen kom ett never-ending skrattanfall som fullkomligt tog andan ur mig.
Så läs på eget bevåg:
Ena blonda-lyfta-frun hade en liten fisk i akvarium, när hon gav den mat kom den själv ända upp till ytan och plockade maten ur hennes hand. Detta var faktiskt gulligt, och jag kan förstå att hon kände sig connectad med firren efter att denna ritual upprepat sig varje dag i två år.
Men nu så var det dagen F som i FiskFödelsedag, och oj, oj, oj vad ger man till en liten omkringsimmande 2-års-kompis? Blonda-lyfta-frun kunde då erinra sig att fisken tycktes ovanligt förtjust i de blänkande diamanter som de matande fingrarna var försedda med.
Sagt och gjort - fisken skulle få diamanter i present!
Den rike-snälle-blåste mannen körde till the diamond-store och satt utanför i bilen och väntade, han skakade lätt på huvudet som om han faktiskt undrade lite själv vad han gjorde där.
Blonda-lyfta frun kom överförtjust skuttande med en vackert inslagen fiskdiamant.
Och när fisken och rike-snälle-blåste mannen fick se den ljuvligt diamantbeströdda stora snäckan sänkas ner i den runda skålen var faktiskt intet öga torrt.
Ja, må han leva uti hundrade år.

Övermänsklig fågel.


Hurkan den lilla myrspoven, som väger bara några hundra gram, flyga
11 000 km i sträck på åtta dagar - utan en endaste rast och vila.
Varje år flyger den sin rutt från Alaska till Nya Zealand på hösten och tillbaka på våren. Professor Anders Hedström tror att att myrspovens prestation, som är rekord i djurvärlden, beror på att den har extremt låg energiförbrukning.
Myrspoven överträffar vida vad en människa kan prestera när det gäller långdistansflygningar, rekordet för ett soldrivet obemannat flyg ligger på 82 timmar.

Men, professorn, varför har den så bråttom, kan den inte bara upptäcka en vacker plats på vägen, landa, chilla lite och sen dra vidare när den är utvilad?

Funderingar kring fönsterputsning.


När man har 40(!) fönster att putsa så gäller det verkligen att välja sitt tillfälle. Jag menar att det dels måste uppstå en slags direkt lust, helst av sig själv. Den, lusten, kan emellertid låta vänta på sig. Väldigt, väldigt länge, kan jag konstatera. Dels måste det vara perfekt fönstertvättarväder. Då får det under inga omständigheter regna, det får heller inte blåsa för mycket. Lite kan det blåsa, helst då lagom ljumma vindar. Det kan absolut inte vara kallt, isiga fingrar gör inget bra jobb. Och solsken, strålande solsken som idag, skulle kunna tyckas vara perfekt, men icke. Då uppstår nämligen svårigheter med att se om du lämnar tvätt- och torkränder på rutan. Alla dessa förutsättningar måste dessutom överensstämma.
Så, ni ser själv.
För övrigt är det nu så häftigt härute att på ena strandsidan blommar ännu sommarblommor, till och med de tappra styvmorsviolerna, och de amerikanska blåbären dignar på grenarna. Resten av ön höstprunkar av den lila ljungen och rönnens bär är snart skarpt illröda.
Fast idag blir det bikini.

SD, politikernas favoritmobboffer.


Retorikexperten: "Gudrun Schyman blev allt mer upphetsad under samtalet. Till slut sade hon att det var genant att prata med Åkesson. Hon tillrättavisar honom och säger "Du är väldigt okunnig". Även kroppsspråket påverkas – hon reser på sig så att hon blir större."
När Göran Persson gjorde samma övertramp i härskartekniken fick han massor med stryk i media.

En het debatt i Agenda om våldtäkter i Sverige, mellan FIs Schymann och SDs Jimmie Åkesson.
Ett typexempel på avsaknad av argumentation hos härskarkvinnan , som reser sig upp och säger - Du är dum i huvudet. Punkt.
Beklämmande.
Att inte de stora dagstidningarna ens kommenterar denna debatt är ett skrämmande bevis på den svenska tysta överenskommelsen om att tiga ihjäl ett av våra partier och deras väljare.
Totalitärt.

söndag 22 augusti 2010

Yesterdays News - gäääääääsp.


Aftonbladet: RÖSTA NU - vem är årets kvinnliga artist?

Todays and tomorrows news - TOVE STYRKE!

Nobels fredspris till Norge!


Norge har med hjälp av amerikansk och brittisk underrättelse lyckats gripa medlemmar i en av fyra identifierade terrorceller, som bland annat misstänks ligga bakom Londonbombningarna som dödade 52 oskyldiga, 2005,och misstänks för terrorangrepp i New Yorks tunnelbana förra året.

Rök ut alla krälande, vämjeliga, ynkliga, sjuka, onda likmaskar och dödsmaskiner från våra fredliga demokratier.
NU, helst IGÅR - bara rensa - och befria oss.
Heja Norge.